Dodaj do ulubionych

Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczykach!

23.01.09, 09:20
Rozumiem, że to popularne kwiaty, ale niedługo storczyki zdominują to forum, a
przecież nie są jedynymi kwiatami domowymi. Moderatora proszę o przeniesienie
tam watków na ten temat.
Obserwuj wątek
    • wanda43 Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 23.01.09, 09:25
      Nie chcesz, to nie czytaj tych wątków. Uwazam, ze lepiej pytac, niz zmarnowac
      roslinke. Nie bylo by problemow, gdyby panienki w kwiaciarni mialy choc toche
      pojęcia o hodowli kwiatow, ktore sprzedają. Niestety, wprowadzają tylko w błąd.
      • bakali Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 23.01.09, 10:12
        Alez ja nie mam nic przeciwko storczykom, sama mam kilka. Chodzi mi o osobny
        dział o tych kwiatkach, gdzie wszystkie tematy o nich można by znależć, bo tutaj
        co drugi wątek ich dotyczy. A to oznacza, ze na forum potrzebne jest miejsce z
        informacjami tylko o nich, o co apeluję.
        • wanda43 Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 23.01.09, 13:42
          No niestety, prawda jest taka, ze wiele osob nie potrafi korzystac z Google
          chociazby, nie mowiac juz o wyszukiwaniu tematow na forum. W moim profilu jest
          numer GG, podawalam kilka razy, zawsze chetnie dziele sie swoim doswiadczeniem.
          • kasiak37 Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 23.01.09, 15:13
            a ja nie rozumiem co Ci przeszkadza?Przeciez to tez kwiaty uprawiane w domu a to
            forum wlasnie o nich jest.
            • wanda43 Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 23.01.09, 16:06
              Mnie nie przeszkadza.
              Moderatorowi chyba tez, bo nic nie mowi.
    • smutas13 Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 23.01.09, 15:39
      Nie zgadzam się z tobą. Storczyki to kwiaty domowe. Pytania
      dotyczące storczyków, są odpowiednie na tym Forum. Każdy ma prawo do
      zadawania pytań.
    • y3y Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 23.01.09, 20:18
      Otoz to , storczyki to kwiaty domowe , sa obecnie dosc popularne , coraz wiecej
      osob je posiada i stad tyle pytan o ich pielegnacje. Gdyby teraz na rynek
      wchodzil jako nowosc fikus baniamin tez byloby tyle pytan i postow z
      zapytaniami. Gdyby ludzie nie mieli problemow i pytan - nie istnialoby forum.
      A skoro Tobie to przeszkadza - omijaj te posty i po klopocie. Po to jest forum
      aby pytac i innym doradzac. :) Mozemy tylko Komus dziekowac , ze takie forum
      istnieje i Wandzie , ze sie tutaj udziela i swoje doswiadczenia nam przekazuje :) .
    • jacko1971 Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 24.01.09, 00:10
      > Rozumiem, że to popularne kwiaty, ale niedługo storczyki zdominują to forum, a
      > przecież nie są jedynymi kwiatami domowymi. Moderatora proszę o przeniesienie
      > tam watków na ten temat.

więc lepsze jest forum na którym pojawia się co kilka dni jakiś nowy wątek i po
      kilka postów? storczyki nie zabierają miejsca innym roślinom, to nie łamy
      papierowych wydań. Mieszczą się dokładnie w temacie tego forum, które dzięki nim
      odwiedza więcej osób
    • brzoza-koza Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 24.01.09, 09:56
      Nie zgadzam się.!!Są tu osoby z którymi można wymienić
      doświadczenia i uzyskać wiedzę z praktyką wieloletnią.!Życzliwe i
      zawsze pod 'ręką" w różnych chwilach.Zakładaj ciekawe
      watki..bedziemy i Ciebie czytać wymieniać doświadczenia.!Google
      wiele podają informacji ale 'to nie to " przynajmniej dla mnie...jak
      odpowiadają dziewczyny 'zakrecone storczykowo" różne praktyki i
      doświadczenia nijak nie mają się do 'drętwych naukowaych informacji"
      w necie.Temat na topie i dlatego tak to wyglada.
    • mamusia79 Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 24.01.09, 17:27
      to załóż takie forum jak czujesz potrzebę ;)
      na pewno będzie popularne :)
      za pół roku będzie "szał" na inne kwiaty i co? znowu nowe forum bo to co na
      topie nie będzie pasować?
    • vickydt Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 26.01.09, 19:01
      wiesz, wątków nie przybywa tak znów dużo, by nie móc się w nowych zorientować.
      Mi się storczyki nie podobaja, dla mnie to takie trupie kwiaty (bez obrazy!),
      ale jak w temacie jest storczyk, to go pomijam i tyle. Wątki mieszczą się w
      tematyce forum...
      • jacko1971 Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 29.01.09, 20:22
        a dlaczego trupie??? w sensie cmentarza to chyba kalie lub chryzantemy raczej ;-P
        • biala27 Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 30.01.09, 08:28
          jacko1971 napisał:

> a dlaczego trupie??? w sensie cmentarza to chyba kalie lub chryzantemy raczej ;
          > -P

ja mam takie skojarzenia z anturium - dla mnie to są "cmentarne kwiatki"

A co do tematu wątku - nie zgadzam sie - przecież nie ma obowiązku czytania
          wszystkich wątków :), jeśli coś mnie nie interesuje to omijam;
          • vickydt Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 31.01.09, 00:44
            a nie wiem, one, zdaje sie, rosną jakoś inaczej, na innych roslinach, tak? No
            dla mnie są trupie i juz ;)
            • y3y Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 31.01.09, 02:06
              W naturze prowadza "troche" pasozytniczy tryb zycia ale pieknie kwitna . :) Mnie
              fascynuja. A u mnie w domu prowadza samodzielne zycie , nie ny innych roslinach
              . :)
              • y3y Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 31.01.09, 02:14
                Wiele hoi tez rosnie na innych roslinach i zyja samodzielnie , nie zywia sie ta
                roslina. Roslina jest dla nich tylko podpora.
                • vickydt Re: Ludzie,załózcie proszę osobne forum o storczy 31.01.09, 02:40
                  aha, dobrze wiedziec. Jakos tak mi sie kojarzylo, moze przez osobe, ktora kiedys
                  mi podarowala ten kwiat ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka