Dodaj do ulubionych

meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zamówić

IP: *.tktelekom.pl 25.02.11, 16:20
Witam.
jestem z okolic oświęcimia chciałam zamówić meble kuchenne na wymiar znacie jakąś solidna firme, chodzi mi o projekt pomiar miła obsługe.
Obserwuj wątek
    • Gość: dzik Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: *.range86-174.btcentralplus.com 25.02.11, 21:15
      Hej, tutaj masz całą listę firm z Oświęcimia:
      Meble Oświęcim
    • next-luke Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam 18.03.11, 15:28
      Polecam super ekipe - firma DOMO. Działają na terenie od Warszawy po Kraków, Katowice, Lublin i Sandomierz. Wykonują kuchnie na wymiar, wnęki, szafy...tzw. złota rączka. Przyjechali do nas, wymierzyli kuchnię i zrobili projekt. Skalkulowali, wyszło najtaniej z innych firm. Wszyscy znajomi do dziś podziwiają i chwalą wykonanie, a wielu wybrała ich do wykonania nie tylko mebli kuchnennych. Efekt, jesteśmy bardzo zadowoleni z żoną, bo dzisiaj trudno znaleźć taką firmę, która nie patrzy tylko na to, aby jak najszybciej zarobić.
      Widać, że stawiają na jakość. Mają też swoją stronę www, więc jak ktoś chce się upewnić może ich dopytać. Dla nas najważniejsze jest polecenie, dlatego nie interesowały mnie stronki i projekty jakich setki na internecie. Wiem, że na miejscu w domu wszystko najlepiej doradzają... za darmo.
      Polecam zadzwonić i się od razu umówić:
      tel. 791 946 768
      lub
      tel. 606 986 561
    • Gość: daria Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: *.tktelekom.pl 04.04.11, 21:20
      Witaj
      Ja osobiście zamawiałem kuchnie w firmie Duo z Oświęcimia. Bardzo mila i fachowa obsługa. Panie bardzo cierpliwe i wyrozumiale. Dużo projektów i ciekawych propozycji. Same meble solidnie i terminowo wykonane. Firmę poleciła mi znajoma i jestem jej wdzięczna, ponieważ z resztą fachowców przy remoncie nie było już tak różowo. Studio mają za targowicą w Oświęcimiu. Resztę znajdziesz na ich stronie www.duokuchnie.pl . Polecam ponieważ robili kilku moim znajomym i nikt się nie zawiódł.
      Pozdrawiam
    • raulq7 Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam 08.04.11, 13:18
      Polecam firmę meble-bulda z Krakowa. Naprawdę profesjonalnie podchodzą do klienta. Doradzą, dopasują ofertę do naszych potrzeb, zrobią meble specjalnie na wymiar. A do tego mają bardzo ciekawe projekty
    • Gość: waldek Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: *.tktelekom.pl 15.12.11, 20:56
      Witajcie. Ja zamawiałem meble w Duokuchnie w Oświęcimiu. Spotkałem się tam z bardzo miłą i profesjonalną obsługą ( żeńską ;) ). Meble bez zastrzeżeń, efekt przerósł moje oczekiwanie. Nie było problemu z terminem, zmianą kwoty końcowej itp. Panie ze studia wykazały się nie lada cierpliwością ( jestem z lekka upier....) a więc w formie napiwku 3 razy na TAK.
      Polecam
      • Gość: ania i remik Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: *.tktelekom.pl 17.02.12, 20:55
        Witamy.
        Dzięki Wam forumowicze za podpowiedź. Niedawno mieliśmy ten sam problem co koleżanka rozpoczynająca tan wątek, ale dzięki waszym opinią trafiliśmy do firmy Duokuchnie. Wcześniej nie słyszeliśmy o tej firmie, ale jak się później okazało meble do kuchni wykonują już od paru ładnych lat. Meble wykonane bardzo solidnie i terminowo! A co do obsługi to nie spotkałam się z tak otwartymi na klienta sprzedawczyniami. Polecamy tak jak nasi poprzednicy.
      • Gość: anka remont Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: 91.222.27.* 05.03.13, 20:47
        Witam.
        Jestem na etepie remontu kuchni, byłam w firmie Meblomar i Duokuchnie bo w okolicy nie znalazłam innej firmy która wzbudziła moje zaufanie. Meble super w obu firmach, projekty i ilość ciekawych aranżacji na korzyść Duokuchnie. Ceny podobne mam wrażenie że w Meblomar zapłacę mniej ale może to tylko wrażenie. Mój problem polega jednak na tym że mąż zalazł sobie przysłowiowego pana "kazia" który wie wszystko i zrobi to za 3/4 ceny. Ja tam nie jestem za takimi fachurami od wszystkiego. Nie widziałam wykonania a mój nie chcę się dać przekonać! Może pomożecie! Może ktoś się już sparzył? Muszę mieć jakiś argument! W Duokuchnie biorą tylko 10% zaliczki - jak spitolą to nie dopłacę to mnie trochę uspokaja ;)
        Pomóżcie Anka
        • Gość: Kinga1981 Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: 91.222.27.* 20.03.13, 19:11
          Cześć. Jestem na etapie kończenia domu i projektowania kuchni. Byłam w firmie Meblomar i nawet umówiłam się na pomiar. Szczerze jakość projektu mnie nie powaliła, nie wiem jak w tej drugiej firmie ale chyba sprawdzę bo dużo pozytywów. Pana od wszystkiego ODRADZAM bo mam taką kuchnię na obecnym mieszkaniu i pożal się boże! Weź przegłodź męża to przestanie się do garów mieszać! :)
        • Gość: Roksana Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: 91.222.27.* 11.06.13, 06:23
          Cześć Aniu. Miałam jakiś czas temu ten sam problem. Nie wiem czy u Ciebie temat kuchni jest już zakończony ale może to pomoże komuś w przyszłości. Mieszkam w Polance i szukałam kogoś solidnego kto kto zrobi mi ładne meble do kuchni. W okolicy jest dużo stolarzy (Kęty, Oświęcim). Miałam w domu dwie firmy na pomiarach i dwóch stolarzy " po godzinach" . Wszyscy przygotowali mi propozycje i powiem szczerze że panowie " po godzinach" to tylko nieco lepsza cena i wszystko na gębę kolor, wzór itp. W firmach zaskoczyłam się pozytywnie ilością zaproponowanych rozwiązań i materiałów. Nie wiedziałam że kupno mebli może już tak wyglądać w naszym kraju! Potwierdzam opinie forumowiczów w Duokuchnie z Oświęcimia zostałam "dopieszczona". Projekt, możliwość zmian i ilość propozycji nieograniczona! Dostałam pełną dokumentację na papierze, faktura itd.! Ostatecznie po podliczeniu taż nie padłam. Uważam że wydając 15 tyś. za meble warto wybrać kogoś kto pewnego z gwarancją że za rok nie będę musiała go szukać za granicą. Mam nadzieję że pomogłam. Dzieci się budzą...;) Pozdrawiam
          • Gość: kamila Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 09:03
            Witam ja z cała odpowiedzialnością mogę polecić firmę MEBLOMAR. We wrześniu wykonywaliśmy u nich już drugą kuchnię ,a w mojej rodzinie to była czwarta. Miła ,fachowa obsługa(pan Marek energia do pozazdroszczenia!),solidna jakość mebli, no a na pierwszym miejscu terminowość i rzetelność. Dla pana Marka nie ma rzeczy niemożliwych-u innych się nie da ,a on to zrobi ( nie idzie na łatwiznę).Dziękuje montażystom za dużą cierpliwość i serce .Ta firmę będę zawsze polecać mimo długich terminów realizacji (czekałam 3 miesiące, a znajomi teraz zamówili i będą mieć dopiero na styczeń 2014).Ale warto było i widzę ,że nie tylko ja tak myślę.
            Panie Marku jeszcze raz wielkie dzięki
          • Gość: gość Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.08.14, 18:06
            witam jak duża masz kuchnie
    • Gość: beznadzieja Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: 91.208.72.* 14.11.13, 07:15
      Z całą pewnością, patrząc po meblach moich i znajomych - NIGDZIE w Ośw. SERIO!
      :(
      O ile obsługa jest nawet miła, to z nią potem nie będziemy mieszkac i jej uzywać.
      • Gość: Ivet Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: *.oswiecim.vectranet.pl 09.12.13, 14:56
        Witam,ja polecam firmę Ganza , www.facebook.com/ganzameble?ref=br_rs ,naprawdę solidnie,profesjonalnie i terminowo.Osobiście jestem bardzo wymagającym klientem,a oni sprostali moim wymaganiom w 100% :)
    • Gość: Wanda Meble do kuchni IP: 91.222.27.* 04.02.14, 22:10
      Witam forumowiczów.
      Dziś u mnie zakończył się montaż kuchni. Zamówiłam w Duo z Oświęcimia. Nie rozumiem dlaczego autor poprzedniego wpisu napisał że w Oświęcimiu nie można zrobić dobrych i ładnych mebli. Jestem z Zatora i firmę poleciła mi znajoma. Od nas do Oświęcimia taka sama droga jak do Wadowic (tam i w kierunku Krakowa dużo stolarzy). Nie żałuję, podoba mi się bardzo. Nic bym nie zmieniła ... jeszcze ;). Bardzo fajna ekipa i sprawnie im idzie robota.
      Widzę że doceniona firma. Ja się podpisuję i polecam!
      Pozdrawiam Wandzia z Zatora.
    • Gość: Agata Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: 193.200.133.* 21.05.14, 13:31
      Witam. W domu miałam robione 4 szafy do zabudowy ostatnią szafę robiła firma meblowa "MAGIA" z Osieka koło Oświęcimia. I to jest najładniej zrobiona szafa. Pozdrawiam i polecam tą firmę.
      • Gość: Bożena Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: 193.200.133.* 03.08.14, 20:52
        Podzielam twoje zdanie. Ja w firmie "Magia" mam zamówione dwie duże szafy, jedna już jest zrobiona i jestem bardzo zadowolona z wyglądu i funkcjonalności.
    • Gość: beata Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: 91.222.27.* 30.07.14, 07:11
      Witam. W lutym miałam montowana kuchnie przez firmę Duo z oswiecima wybralam ja ponieważ moja koleżanka tes tam robiła, a także szukając po internecie trafilam na tą stronę co mie tylko utwierdzilo w przekonaniu ze jest godną zaufania firmą i nie zawiodłam się. Meble mam beżowe z kwarcytowymi blatami kuchnia hest prześliczna do tej pory mnie przepełnia satysfakcja jak na nią patrzę, blat w rozsądnych cenach a nie tak jak co poniektórzy wyliczają(miałam kilka wczesniej wycen wiec wiem co pisze). Panie ze studia robią dużo ciekawych projektów, aż trudno wybrać ten jeden, montaż przebiegł terminowo i sprawnie panowie też z pogodnym usposobieniem. Ale się rozpisałam mam nadzieje ze pomogłam. Jak dla mnie girma spisała się w 100%.
    • Gość: Jola Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: 193.200.133.* 29.09.14, 20:29
      Polecam firme "MAGIA" z Osieka. Jestem jedna z pierwszych klientek tej firmy. Kuchnia wykonczona byla profesjonalnie. Po 5 miesiacach uzytkowania kuchnia wyglada i dziala jak nowa. Polecam i pozdrawiam.
      • Gość: kropka Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: 91.189.136.* 21.06.15, 22:21
        ja zamawiałam kuchnie w firmie Fachmeb z Brzeszcz - zrobiona pod wymiar Panowie zaproponowali rozwiązania o ktorych istnieniu nie wiedziałam a ktore na co dzień bardzo ułatwiają życie Poza tym cena bardzo konkurencyjna
    • marzena3451 Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam 26.06.15, 16:40
      Ja bym postawiła na firmę MS-meble.
      Świetni fachowcy. Znają się na rzeczy. Projekt kuchni i wykonanie wspaniałe! Dokładnie takie jak sobie wymarzyłam :) Ceny bardzo sprawiedliwe. Meble są wysokiej jakości, zastosowano w nich zawiasy z wieczystą gwarancją!
      Szczerze polecam: www.ms-meble.pl/
    • timikomp Polecam 20.07.15, 15:09
      Polecam firmę www.meble-oswiecim.pl. Mają dobre ceny i elegancko realizują całą kuchnię :-)
    • Gość: Marcin Kuchnia IP: *.dynamic-ra-4.vectranet.pl 15.08.15, 23:49
      Również polecam firmęMeble Oświęcim Jarosław Nurek
      • kalimera22 Re: Kuchnia 27.07.16, 20:26
        To chyba żart. Od 2 miesięcy czekamy na meble,które zrobione miały być w przeciągu 4 tygodni. Obaj panowie wyglądają jak na wiecznym kacu i na każde pytanie odpowiadają: "Nie wiem". Blat bez konsultacji ze mną połaczyli aluminiowymi paskami rodem z lat 90-tych i dopiero po mojej ostrej reakcji skorzystali ze znalezionego przeze mnie (!) w internecie sposobu łączenia blatów przez wkręty i klej!!!Wpłaciliśmy 4000zł zaliczki a obecnie przestali odbierać ode mnie telefony. Zastanawiam się nad sprawą sądową! Odradzam ich z całego serca!!! Zero profesjonalizmu!
    • jana.k30 Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam 30.03.16, 14:32
      Ja mogę polecić firmę Libor z Pszczyny. Mieszczą się na Górnośląskiej. robiłam u nich kompleksowo całe mieszkanie. Meble do kuchni, łazienki i garderoby na wymiar -fajna jakość i ceny też nie wbijają w podłogę. są słowni, solidni i terminowi.
    • Gość: miszella Re: meble kuchenne oświęcim - doradzcie gdzie zam IP: *.pmcnet.eu 03.02.17, 18:56
      sprawdziłam , polecam bez wahania - MELBERT

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka