Dodaj do ulubionych

Sklarek Family - opinie

IP: 109.95.200.* 08.04.11, 10:55
Witam;
W Oświęcimiu działa firma Sklarek Family. Prowadzą także sprzedaż internetową (allegro). Kupiłem u nich wysyłkowo markery - ucieszyłem się , bo tanio. Niestety - towar okazał się być całkowicie niesprawny, a Sklarek zamiast odpowiedzieć na konkretne pytania dot. reklamacji, zaczał grać na zwłokę, nie ustosunkował się do mojej prośby o regulamin sprzedaży, na pytanie o brak paragonu fiskalnego podał adres Urzędu Skarbowego.
W moim przypadku strata finansowa jest skromna, ale oni sprzedają tego dziesiątki, może setki sztuk.
Zapewne ktoś kupował u nich bezpośrednio, czy w kontakcie bezpośrednim też prezentują taką arogancję i beszczelność?
Pozdrawiam, mrówka biurowa
Obserwuj wątek
    • Gość: edit Re: Sklarek Family - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 21:27
      Tak znam właśnie miałam tę nieprzyjemność kupić u nich na allegro plecak i po umówieniu się na odbiór osobisty i po przejechaniu 50 km okazało się że nie ma tego plecaka w zamian oferowali inny ale nie taki jak chciałam - za to dostałam jeszcze negatywa że niby ich straszyłam negatywem jak mi nie sprzedadza innego plecaka niż zalicytowalam. Odpuściłabym jeszcze ale po plecak pojechała córcia 6 lat która sobie go wybrała na allegro - mozna sobie wyobrazić jak zareagowała jak plecaka ni dostała. Porażka do tego jeszcze jakieś przekłamane komentarze - omijać z daleka!!!!! Chcecie zaoszczędzić czas pieniądze i mieć zdrowe nerwy z daleka od tej firmy!!!!!
      • Gość: bolilol Re: Sklarek Family - opinie IP: *.238.65.59.ip.abpl.pl 31.08.11, 13:31
        Uwaga na tę firmę od ponad dwóch tygodni czekam na zapłaconą przesyłkę zamówioną na allegro , nie odpowiadają na meile, telefony wyłączone! Zapewne nie mają towaru który wystawiają !
        • Gość: M.K. Re: Sklarek Family - UWAGA!!!!!!!!! IP: *.adsl.xs4all.nl 01.09.11, 12:25
          Mam dokładnie to samo. Przesyłki brak, nie ma możliwości żadnego kontaktu z nimi, nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile - ja poczekam jeszcze kilka dni i zgłaszam sprawę do Allegro jako oszusta!!!
          • Gość: ania Re: Sklarek Family - UWAGA!!!!!!!!! IP: 167.202.201.* 02.09.11, 10:45
            !! Ja również!! Syn poszedł dzis (drugi dzien w szkole) jako jedyny z klasy bez plecaka, bo czekamy już od tygodnia na przesyłkę.
            Żaden z telefonów nie odpowiada. Chyba zgłosze na policję.
            • Gość: gosc Re: Sklarek Family - UWAGA!!!!!!!!! IP: *.213.216.91.ip4.netico.pl 30.01.12, 20:25
              Dokladnie tak samo twierdzę to oszusci i aroganci, miałem przyjemnosc sie tam przejechac smród bród i ubustwo i oczywiscie towaru ktory zamowilem nie bylo to jakas porażka. Nie polecam
      • Gość: mors Re: Sklarek Family - opinie IP: *.play-internet.pl 22.02.15, 18:45
        Mam własnie z nimi teraz problem. Wysłali mi towar. Odesłałam, bo nie ten, co zamawiałam. Nie chcą oddać kasy za przesyłke zwrotną.
    • cardua Re: Sklarek Family - opinie 10.04.13, 15:25
      A ja kupuję tam od lat i zawsze jestem zadowolona. Nigdy nie miałam żadnego kłopotu - fachowo, szybko i jeszcze dobrze doradzą.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka