Dodaj do ulubionych

Dobry zakład montujący LPG Oświęcim i okolice

IP: *.oswiecim.vectranet.pl 18.04.11, 18:47
Witajcie
kogo polecacie w tym temacie potrzebuje dobry zakład ,który założy instalację i serwisuje.
Bez druciarzy proszę i innych kombinatorów typu ,... przerywa ? tak ma być itp.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Bora Re: Dobry zakład montujący LPG Oświęcim i okolice IP: *.oswiecim.vectranet.pl 12.11.11, 21:36
      Kolego założyłeś już?
      bo ja też szukam i nie wiem gdzie tu zagazować autko
      • Gość: nick nick Re: Dobry zakład montujący LPG Oświęcim i okolice IP: *.oswiecim.vectranet.pl 12.11.11, 23:22
        jakoś odpuściłem ... ale sprawa powraca więc znów zaczynam szukać porządnego gazownika
        • Gość: 123 Re: Dobry zakład montujący LPG Oświęcim i okolice IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.15, 16:02
          brzeszcze Sobieskiego 1 - trochę drogo ale u mnie pracuje parę lat instalacja brc
      • Gość: peper Re: Dobry zakład montujący LPG Oświęcim i okolice IP: *.dynamic-ra-4.vectranet.pl 10.05.15, 13:25
        Słyszałem ze w szpitalu jest dobry gazownik
    • Gość: Endrju Re: Dobry zakład montujący LPG Oświęcim i okolice IP: 81.15.192.* 12.08.15, 14:24
      Szukałem zakładu LPG w zeszłym roku w Oświęcimiu i okolicy.
      Drogo, wybrzydzanie z terminami a nawet u niektórych łaska ,że się podejmą pracy.
      Brak samochodu zastępczego.
      Z polecenia zrobiłem instalację w Auto Mar w Czechowicach Dz. - dogodny termin , dobry kontakt z zakładem , ekspresowy montaż ( 1 dzień !!!! ) , samochód zastępczy , urwałem z ceny instalacji 300 zł .... jakieś pytania ? :)
      Jeżdżę od roku , byłem na przeglądzie wszystko chodzi jak należy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka