Dodaj do ulubionych

Tani sklep z art. dziecięcymi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.11, 03:33
Który sklep z artykułami niemowlęcymi/dziecięcymi polecacie?
Szykuję wyprawkę dla dzidziusia i nie wiem gdzie się udać
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśka Re: Tani sklep z art. dziecięcymi IP: *.oswiecim.vectranet.pl 03.05.11, 18:19
      Ja wiele rzeczy kupuję na allegro często tańsze niż w sklepach nawet z kosztami przesyłki
    • Gość: Oświęcimianka Re: Tani sklep z art. dziecięcymi IP: 78.133.241.* 24.01.12, 21:01
      w bobolandzie na Górnickiego nie mają wygórowanych cen no i allegro
      • fipsu Re: Tani sklep z art. dziecięcymi 22.11.12, 08:22
        w bobolandzie mają bardzo wygórowane ceny

Niestety, w Ośw. nie ma taniego sklepu.
        Tylko sieć (choć niekoniecznie wujek all)
    • Gość: liliOświęcim kupiłam całą wyprawkę w tym sklepie IP: *.oswiecim.vectranet.pl 12.06.13, 21:35
      kupiłam całą wyprawkę w tym sklepie, wyszło mnie dużo taniej niżbym zapłacila normalnie.

w każdy wekend dodają nowe towary widać, że sklep ma sprzedaż.

lili K.
    • basi-a27 Re: ja tez kupuje w top-maluszek.pl 08.07.13, 19:46
      ja jeszcze polecam PEPCO jest w galerii Niwa i w byłym kinie Luna.
    • Gość: blee Re: ja tez kupuje w top-maluszek.pl IP: 91.208.72.* 11.07.13, 12:29
      jesteście tak nachalni z tym Waszym sklepem, że skutecznie mnie zniechęciliście.
      I jeszcze nie będę polecać innym - w sensie będę mówić, że badziewie.
      A co!
    • Gość: :( Re: ja tez kupuje w top-maluszek.pl IP: 91.208.72.* 16.09.13, 14:18
      A ja sie zawiodłam :(
      Nic szczególnego.
      Cena za wysoka w stosunku do jakości
    • Gość: blanka Re: ja tez kupuje w top-maluszek.pl IP: *.oswiecim.vectranet.pl 24.10.13, 21:40
      top-maluszek.pll to bardzo fajny sklep z miłą obsługą klienta, przekonałam się na sobie, a co do jakości ubranek to rewelacja.
    • Gość: haliczka Re: Tani sklep z art. dziecięcymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 15:18
      lepiej chyba kupować przez internet - puchatkolandia.pl ma dobrą ofertę, więcnie tracisz czasu na chodzenie i nogi nie puchną :)
      • Gość: tyszanka Re: Tani sklep z art. dziecięcymi IP: *.30.59.75.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.02.14, 09:06
        wczoraj zamówiłam w tym sklepie ubranka dziecięce na wyprawkę i przyszło wszystko paczkomatem tak jak chciałam, bardzo ładne te ciuszki mają w top-maluszek.pl Warto też czasami patrzeć na allegro bo i tam coś można kupić okazyjnie. Tyszanka
    • Gość: Gosia Brzeszcze Re: Tani sklep z art. dziecięcymi IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.14, 21:59
      Ja większość rzeczy kupuje w Centrum Dziecięcym w Oświęcimiu obok Komfortu. mają duży wybór i przystępne ceny.
    • Gość: martusiaKieryk Nowy sklep dziecięcy w Oświęcimiu Zawidzkiego 4 IP: *.147.123.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.11.14, 13:28
      Byłam dzisiaj i zrobiłam wkońcu wyprawkę w sklepie tym nowym na Zawidzkiego 4 w Oświęcimiu, mają tam ubranka marki pinokio którą dotychczas zamawiałam w necie. :-)

Martusia Kieryk
      • Gość: blee Re: Nowy sklep dziecięcy w Oświęcimiu Zawidzkiego IP: 91.208.72.* 24.11.14, 11:48
        "Martusiu" - ależ to infantylne ;p

Widzę, że sklep sie reklamuje jak może.
        Z jednej strony to dobrze, że coś robią. Dlaczego tak prymitywnie?
        Mnie to skutecznie zniechęciło.
        Wolę normalną reklamę niz podszywanie się pod niby klientki.
      • madzia3109 Re: Nowy sklep dziecięcy w Oświęcimiu Zawidzkiego 08.09.15, 12:59
        jest też nowy sklep stacjonarny ze zdrową żywnością Smakosz sklepsmakosz.pl/ Rynek Główny 12 Oświęcim. Dobre ceny mają i świeżo
    • Gość: gosiaczek1978 Re: Tani sklep z art. dziecięcymi IP: 93.105.47.* 30.11.14, 13:45
      Tu znalazłam zdjęcia z tego sklepu na zawidzkiego 4 www.bednarczyk.org.pl/?p=3045 juro tam się udam, bo szukam ubranek dla wcześniaka na rozmiar 50. zobaczymy czy będą mieli. :-) ?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka