Gość: Magda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.11, 03:33 Który sklep z artykułami niemowlęcymi/dziecięcymi polecacie? Szykuję wyprawkę dla dzidziusia i nie wiem gdzie się udać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aśka Re: Tani sklep z art. dziecięcymi IP: *.oswiecim.vectranet.pl 03.05.11, 18:19 Ja wiele rzeczy kupuję na allegro często tańsze niż w sklepach nawet z kosztami przesyłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oświęcimianka Re: Tani sklep z art. dziecięcymi IP: 78.133.241.* 24.01.12, 21:01 w bobolandzie na Górnickiego nie mają wygórowanych cen no i allegro Odpowiedz Link Zgłoś
fipsu Re: Tani sklep z art. dziecięcymi 22.11.12, 08:22 w bobolandzie mają bardzo wygórowane ceny Niestety, w Ośw. nie ma taniego sklepu. Tylko sieć (choć niekoniecznie wujek all) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liliOświęcim kupiłam całą wyprawkę w tym sklepie IP: *.oswiecim.vectranet.pl 12.06.13, 21:35 kupiłam całą wyprawkę w tym sklepie, wyszło mnie dużo taniej niżbym zapłacila normalnie. w każdy wekend dodają nowe towary widać, że sklep ma sprzedaż. lili K. Odpowiedz Link Zgłoś
basi-a27 Re: ja tez kupuje w top-maluszek.pl 08.07.13, 19:46 ja jeszcze polecam PEPCO jest w galerii Niwa i w byłym kinie Luna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: ja tez kupuje w top-maluszek.pl IP: 91.208.72.* 11.07.13, 12:29 jesteście tak nachalni z tym Waszym sklepem, że skutecznie mnie zniechęciliście. I jeszcze nie będę polecać innym - w sensie będę mówić, że badziewie. A co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: ja tez kupuje w top-maluszek.pl IP: 91.208.72.* 16.09.13, 14:18 A ja sie zawiodłam :( Nic szczególnego. Cena za wysoka w stosunku do jakości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanka Re: ja tez kupuje w top-maluszek.pl IP: *.oswiecim.vectranet.pl 24.10.13, 21:40 top-maluszek.pll to bardzo fajny sklep z miłą obsługą klienta, przekonałam się na sobie, a co do jakości ubranek to rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haliczka Re: Tani sklep z art. dziecięcymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 15:18 lepiej chyba kupować przez internet - puchatkolandia.pl ma dobrą ofertę, więcnie tracisz czasu na chodzenie i nogi nie puchną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyszanka Re: Tani sklep z art. dziecięcymi IP: *.30.59.75.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.02.14, 09:06 wczoraj zamówiłam w tym sklepie ubranka dziecięce na wyprawkę i przyszło wszystko paczkomatem tak jak chciałam, bardzo ładne te ciuszki mają w top-maluszek.pl Warto też czasami patrzeć na allegro bo i tam coś można kupić okazyjnie. Tyszanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Brzeszcze Re: Tani sklep z art. dziecięcymi IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.14, 21:59 Ja większość rzeczy kupuje w Centrum Dziecięcym w Oświęcimiu obok Komfortu. mają duży wybór i przystępne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusiaKieryk Nowy sklep dziecięcy w Oświęcimiu Zawidzkiego 4 IP: *.147.123.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.11.14, 13:28 Byłam dzisiaj i zrobiłam wkońcu wyprawkę w sklepie tym nowym na Zawidzkiego 4 w Oświęcimiu, mają tam ubranka marki pinokio którą dotychczas zamawiałam w necie. :-) Martusia Kieryk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: Nowy sklep dziecięcy w Oświęcimiu Zawidzkiego IP: 91.208.72.* 24.11.14, 11:48 "Martusiu" - ależ to infantylne ;p Widzę, że sklep sie reklamuje jak może. Z jednej strony to dobrze, że coś robią. Dlaczego tak prymitywnie? Mnie to skutecznie zniechęciło. Wolę normalną reklamę niz podszywanie się pod niby klientki. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia3109 Re: Nowy sklep dziecięcy w Oświęcimiu Zawidzkiego 08.09.15, 12:59 jest też nowy sklep stacjonarny ze zdrową żywnością Smakosz sklepsmakosz.pl/ Rynek Główny 12 Oświęcim. Dobre ceny mają i świeżo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczek1978 Re: Tani sklep z art. dziecięcymi IP: 93.105.47.* 30.11.14, 13:45 Tu znalazłam zdjęcia z tego sklepu na zawidzkiego 4 www.bednarczyk.org.pl/?p=3045 juro tam się udam, bo szukam ubranek dla wcześniaka na rozmiar 50. zobaczymy czy będą mieli. :-) ? Odpowiedz Link Zgłoś