Dodaj do ulubionych

wesele Villa Toscana (tawerna)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 10:46
Witam,
Szukam opinii na temat wesela Tawernie, a dokładnie w sali bankietowej Villi Toscana. Jak obsługa, jedzenie, dekoracja?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: fgrds Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.oswiecim.vectranet.pl 14.04.12, 22:35
      sory ze nie na temat ale rozpieprzają mnie dzisiaj te nazwy knajp Villa Toscana kur#$ koło Toskanii to nie stało to Tawerna , knajpa,speluna,sala weselna nie ważne ale nadęte nazwy knajp mnie przerażają mam wrażenie ,że im bardziej nadęta nazwa tym gorsze żarcie.
      • Gość: ambaras Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 09:50
        Nie ma sprawy, co to samej restauracji to jestem pewna, że jedzenie jest bardzo dobre, bo ne raz się jadało. Sala jest piękna więc jestem ciekawa jak z obsługą i jedzeniem na sali.

Co do Twojego wywodu, to czasem racja, ale jak jest fajnie utrzymany klimat to można to brać w formie żartu, tak myślę.
        Pozdrawiam :)
        • Gość: fgrds Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.oswiecim.vectranet.pl 15.04.12, 18:49
          to prawda ... tylko mam jakieś spostrzeżenia.Co do knajpy byłem tam raz więc moja opinia zupełnie nic nie wniesie sam wesele wyprawiałem w Targowej i złego słowa nie powiem wszystko bardzo dobrze.
          • Gość: ambaras Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 15:02
            W takim razie czekam dalej na opinie :)
    • bratkoo Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 18.04.12, 23:55
      Witaj,byłem gosciem na weselu kolegi w Villi Toscana,poprostu rewelacja,jedzenie super i dużo,obsługa sprawna bez problemów spełniali wszystkie życzenia,na sali był menager który nimi dowodził a sala bardzo ładnie wyglada świetnie oświetlona.Polecam!!!
      • Gość: ambaras Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 15:14
        Dzięki wielkie, a odpowiesz mi na dość mocno nurtujące mnie pytanie.
        Jak jest z wielkością dużych stołów - spokojnie się mieści zimna płyta itp tak samo z okrągłymi na górze.?
    • Gość: ewelina Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: 151.88.22.* 07.05.12, 16:28
      witam, powiem tak. w momencie gdy decydowaliśmy się na salę na wesele rozważaliśmy ofertę Tawerny. było to jak Tawerna dopiero zaczynała organizację wesel (z opini wiem, ze początki wesel w lokalach są nie łatwe) tylko dlatego zdecydowaliśmy się na inny lokal. ponieważ wywodzę się z okolic Oświęcimia mam bardzo dużo znajomych w wieku produkcyjnym :) byłam już w Tawenie na 3 weselach i musze powiedzieć, ze za każdym razem było lepiej (piszę z perspektywy gościa, bo wkół młodych to ganiają wiadomo) widać, ze obsługa, kuchnia, wygląd sali wszystko się dotarło i działa już na pełnych obrotach!! szczerze polecam wyśmienite jedzenie, obsługa świetna (co ważne jest menadżer na sali, który wszystko koordynuje) co do dekoracji to chyba młoda para to organizuje jak chce. jeszcze jedno sala jest na prawdę pięknie oświetlona. dla tańczących gości uruchamiane są kolorowe światła. pozdrawiam i wszystkiego najlepszego :)
      • Gość: ambaras Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 18:58
        Dziękuję bardzo za opinie!:)))
        • Gość: RUDA Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: 213.17.138.* 13.06.12, 11:07
          WITAM,
          RÓWNIEŻ ZDECYDOWALIŚMY SIĘ NA VILLE TOSCANE W OŚWIĘCIMIU. WESELE MAMY W PRZYSZŁYM ROKU NA 100 OSÓB I ZALEŻY MI NA INFORMACJI, CZY PARKIET DLA TAKIEJ ILOŚCI OSÓB NIE JEST ZA MAŁY?BARDZO BARDZO O ODPOWIEDZ:)
          POZDRAWIAM
          • Gość: gość Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: 151.88.22.* 21.06.12, 11:13
            co Pani rozume przez "PAKIET"?
            • Gość: RUDA Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: 213.17.138.* 22.06.12, 08:13
              nie mam na myśli"PAKIETU" tylko PARKIET, tzn obawiam się, że może być troszkę za mały do zabawy dla takiej ilości osób. Jeśli ktoś był w Villi Toscana na weselu przy podobnej ilości gości to byłabym wdzięczna za odpowiedź. Z góry dziękuję:)
              pozdrawiam
              • Gość: gość Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: 151.88.22.* 22.06.12, 09:56
                do Ruda: boże chyba do podstawówki muszę wrócić i poćwiczyć literowanie. byłam na weselu gdzie miało być 120 osób (w końcu nie wiem dokładnie ile było) parkiet rzeczywiście nie jest super duży. 100 osób zmieści się ale na jakieś ekstra wygibasy będzie ciężko. ale na weselu i tak nigdy nie tanczą wszyscy na raz może na początku po 1szym tańcu. później ktoś je ktoś pije, ktoś tańczy. nad ranem ktoś wychodzi, a zostają najwytrwalsi. więc nie ma się co martwić jeżeli masz wesele latem to pewno niektórzy goscie i tak będą w ogródku siedzieć. PS na sali można tańczyć też poza drewnianym parkietem na płytkach. wbrew pozorm jest sporo dodatkowego miejsca. pozd
                • Gość: RUDA Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: 213.17.138.* 25.06.12, 08:48
                  BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ:)
                  POZDRAWIAM SERDECZNIE:)
    • agakrg Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 02.07.12, 21:22
      Witaj!
      Ja z mężem mielismy w tym roku w kwietniu wesele w Tawernie a konkretnie w sali bankietowej Villa Toscana i jesteśmy bardzo zadowoleni.
      Wszystko było dopracowane perfekcyjnie o nic nie musiliśmy sie martwić zarówno obsługa na piątke jak i jedzenie. Jedzenia było dużo i pyszne nie mamy żadnych uwag.DEkoracje na sali mieliśmy skromną ale we własnym zakresie robiliśmy.
      Wesele mielismy na ponad 100 osób i sala na taka ilość gości jest w sam raz. Goscie po weselu wypowiadali się bardzo pozytywnie zarówno na temat sali , jej wystroju jak i jedzenia no i oczywiście że wódka była zimna:)
      Jeśli mielibyśmy jeszcze raz robic taka imprezę napewno była by to Tawerna!!!!POlecamy!!!!
    • Gość: Krzyś i ania Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.12, 14:08
      najlepsze wesela w tawernie z dj driverem powadził moje 100% profesjonalizmu
    • Gość: zelda Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.12, 13:54
      jesli chodzi o wystrój to rewelacja i wygoda !!! Polecam Bardzo miłą obsługę Pycha jedzenie i to wszelaki WYBÓR !!! a sala bankietowa naprawde rewelacja z balkonikami ze naprawdę wiele możliwości !!!
    • Gość: Fela Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.tktelekom.pl 06.09.12, 07:05
      Pyszne jedzenie!
      • Gość: Misia Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.wola.vectranet.pl 23.10.12, 22:47
        Witam, chciałabym zapytać osób które wyprawiały lub były na weselu w Villi Toscana jak sprawdza się dwupoziomowe wesele. Chodzi mi o to czy ludzie z góry chętnie schodzą bawić się na dół. Na górze jest tak przytulnie, że obawiam się że gościom może nie chcieć schodzić się na dół żeby potańczyć;). Mam również pytanie czy na stołach wszystko się mieści, wydają się dosyć małe zwłaszcza te okrągłe. Czy orkiestra nie jest za blisko stolików? No i oczywiście czy parkiet nie jest za mały dla 100-osobowej lubiącej się bawić rodziny;). Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
    • Gość: baha Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: 178.218.238.* 06.11.13, 22:53
      Hejj!!

Prosze powiedzcie mi jak wyglada wesele w Toscanie?? byliscie tam goscmi mieliscie swoje wesele tam jak jedzienie obsluga itd? na przyszły rok zamowiałm tam sale i znajoma mi powiedziała ze jedzienie nie za bardzo a duzo opini słyszałam na tak. macie jakies foto albo video z wesela?? :)) Pozdrawiam! :))
      • Gość: oswiecimianka Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.13, 12:54
        Osobiście chodzę tam tylko czasami na pizze czy drinka. Z tego jestem zadowolona. Jednak koleżanka z pracy była we wrześniu na weselu u przyjaciółki i mówiła że jeszcze nigdzie nie jadła takiego paskudztwa. Jedzenie ponoć było stare, odgrzewane i przypalone. Twierdziła że wrócili z wesela głodni bo jedzenie było niejadalne. Może uda im sie zmienic kucharza do twojego wesela. Pozdrawiam.
        • Gość: baha Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: 178.218.238.* 14.11.13, 21:42
          o kurcze nawet nie gadaj :( moze jeszcze ktos cos wie na temat Toscany??
        • Gość: Radek Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 19:08
          Ale wypisujecie bzdury ,byłem dwa razy na weselu w Vili Toscana rok po roku i jeśli chodzi o jedzenie to jest rewelacja, a głodnym nie da się być bo jedzenia było naprawdę dużo,obsługa miła i sprawna,wszystko o co nie poprosiłem zaraz było podane.
    • Gość: rudy102 Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.oknoplast.com.pl 26.09.14, 14:24
      Witam, to może ja dodam swoje mam nadzieję dość obiektywne spostrzeżenia na temat tej sali, jako że urządzałem tam wesele. Zacznę od samej sali która jest bardzo ładna i to głównie skłoniło nas do jej wyboru, niestety klimatyzacja na tej sali to porażka (odradzam wesele w sierpniu gdy są upały), może ktoś powiedzieć że nie ma się co dziwić skoro na zewnątrz było 40 stopni to klimatyzacja mogła nie wyrabiać,ale skoro tak to za co ja płacę. Dodatkowo określone w umowie napoje czyli chyba 1,5 litra na osobę skończyły się o godz. 23 (częściowo z powodu beznadziejnie działającej klimatyzacji) , więc musiałem wydać 500 zł na kolejne zakupy napojów (nie dajcie się zwieść zapewnieniom właściciela, że ta ilość wystarczy - nie ma szans!!!). Jeśli chodzi o jedzenie było dobre, aczkolwiek jedna część sali na sam koniec dostała schab który był twardy, więc uwierzcie mi jedzenie dupy nie urywa, jest dobre i tyle. I na sam koniec dodam tylko jeszcze moje wątpliwości co do ilości jedzenia które zostało, wydaje mi się że zostało go dużo więcej i jakimś dziwnym sposobem się ulotniło. To największe mankamenty tej sali. Jeśli chodzi o plusy to na pewno jedzenia nie brakowało dla gości, 4 dania są w zupełności wystarczające i nie ma sensu robić jeszcze grilla. Obsługa (kelnerzy) bardzo sympatyczni i pomocni - duży plus. Pokój dla pary młodej piękny. Podsumowując za tą cenę teraz zorganizował bym gdzie indziej.
    • Gość: Mateusz Kamela Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.dynamic-ra-2.vectranet.pl 18.02.15, 17:53
      Witam jeśli chodzi o moją opinie na temat wesel w tym miejscu to nie polecam. Sala bardzo mała bardziej pod przyjęcie niż wesele jesli chodzi o jedzenie to bardzo przeciętne jak za taką cenę jak obowiązuje.

Ogolnie nie polecam mi sie nie podobało.
      • b4kk Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 25.02.15, 00:00
        W 100% podzielam opinię rudy102, ja ponadto nie polecam ze względu na brak dbałości o szczegóły, niezgodność szeroko pojętego menu z wcześniejszymi ustaleniami, totalne nastawienie na wyzysk a wręcz próby oszustwa! Nie podoba mi się jak słono za coś płacę a ktoś wciska mi szmelc!
        • onev2 Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 31.08.15, 11:02
          Witam, dwa tygodniu temu byłem na weselu w Villa Toscana. Było to najlepsze wesele na jakim byłem, wszystko dopracowane w najmniejszym szczególe, jedzenie przepyszne, obsługa bardzo miła,jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem każdemu polecam ten lokal na wesele, na pewno nikt nie będzie zawiedziony.
          • Gość: przemekkk Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.static.ip.netia.com.pl 06.04.16, 14:49
            Byłeś , ale nie organizowałeś to zupełnie dwie różne rzeczy, moi goście również byli zadowoleni, ale za tą cenę spodziewałem się czegoś więcej. Dodam, że sala prawie najdroższa w Oświęcimiu.
    • Gość: Iwona Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.146.66.31.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.06.17, 14:36
      Ostatnio byłam na weselu w Tawernie i było naprawdę super. Już przeżyłam kilkanaście takich imprez ale ta pobiła wszystkie. Piękna sala, obsługa mega profesjonalna i do tego uśmiechnięta miła i zwinna . Jedzenie bardzo dobre i ładnie podane. Jak dla mnie to są w Oświęcimiu i okolicach na pierwszym miejscu
    • marzenkagaz Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 26.07.17, 15:12
      Ja byłam gościem na weselu w Toscanie i byłam zadowolona. Sala ładna, miła obsługa.Bardzo smakowały mi ciepłe dania, były ładnie podane. Zimne przekąski tez ładnie udekorowane i świeże. W przyszłym roku planuje u nich zrobić komunię mojej córki
    • Gość: evciamus Re: wesele Villa Toscana (tawerna) IP: *.146.65.182.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.08.17, 15:27
      Villa Toscana jest super. Byłam tam na dwóch imprezach (raz na weselu i raz na komunii) i zawsze wszystko było dopieszczone. Jedzenie bardzo smaczne. Obsługa na piątkę sala też bardzo ładna. Fajny pomysł jest tez z kącikiem dla dzieci z opiekunką. Także jak najbardziej polecam Toscane
    • aniamis222 Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 09.10.17, 14:25
      Villa Toscana jest super. I mówię to nie bez kozery. Byłam tam na kilku imprezach (dwóch weselach komunii i sama organizowałam urodziny). Zawsze wszystko jest w jak najlepszym porządku. Sala perfekcyjnie przygotowana do każdej imprezy. Jedzenie smaczne i ładnie podane. Obsługa bardzo dobrze dobrana i profesjonalna. Ja nie znam leszego lokalu w Oświęcimiu i okolicy
    • wwiolaaza Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 28.06.18, 10:23
      Organizowałam wesele jakiś czas temu w Toscanie i byłam bardzo zadowolona. Bardzo mili właściciele. Chętnie pomagają w organizacji. Ładnie udekorowana sala. Świetne menu. Wszystko świeże i ładnie podane oraz w odpowiednich ilościach. W przyszłym roku organizuje tam komunię
      • lawkawogrodzie Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 30.06.18, 11:01
        Też słyszeliśmy dobre opinie! Alternatywnie, zapraszamy do www.gardenparkhotel.pl/wesela !
    • sowae79 Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 27.07.18, 14:28
      Ja byłam na weselu w tawernie i organizowałam tam komunie mojej córki. I wszystko było w jak najlepszym porządku. Widać że obsługa i właściciele dbają o każdy szczegół i pilnują żeby wszystko było jak należy. Maja wspaniała kuchnie i porcje sa odpowiednie. Do tego super sala balowa i i miła i sprawna obsługa.
    • juuulkam Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 16.08.18, 16:05
      Villa Toscana - bardzo przyjemne miejsce. Koleżanka urządzała tam wesele i miałam okazję tam balować. Jestem zauroczona tym lokalem. Świetna sala. gustownie i ze smakiem urządzona. Bardzo miła obsługa i przepyszne jedzenie. Po prostu suuuuper
    • anyawyso Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 19.09.18, 11:29
      Ostatnio bawiłam na weselu w Toscanie w Oświęcimiu. I było czadersko. Ładna gustowna sala z duża ilością miejsca do tańczenia do tego super obsługa i smaczne jedzonko. Myślę że można ich polecić
    • karwinewaa Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 16.10.18, 10:37
      W Toscanie jest w porządku. Bawiłam się tam na weselu i organizowałam tam przyjęcie komunijne. Maja dobrych kucharzy. Jedzenie smaczne i odpowiednie porcje do tego ładnie udekorowana sala i miła obsługa. Spokojnie można im zlecić organizację takiej imprezy
    • anijast Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 12.06.19, 09:08
      Byłam na weselu w Villa Toscana i mogę spokojnie ocenić to miejsce na szóstkę. Świetnie przygotowana impreza. Wszystko dopracowane w każdym szczególe. Ładna sala bankietowa, pyszne jedzenie. Obsługa przez całą imprezę opiekowała się gośćmi jak należy.
    • malkak Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 23.09.19, 10:07
      Byłam na wesele w tym lokalu. Bardzo dobrze przygotowana impreza. Ładny wystrój, sala przestronna i ładna. Serwowali bardzo dobre jedzenie. Obsługa tez bardzo dobrze sobie radziła
    • dominikael Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 26.09.19, 13:01
      Organizowałam imprezę urodzinowa dla męża w Villi Toscana i jestem bardzo zadowolona. Bardzo miły właściciel - pan Sławek fajnie wszystko przygotował. Zaserwowali wspaniałe jedzonko. Obsługa sprawnie sobie radziła. No i co najważniejsze mój mąż mega zadowolony
    • oliwka012 Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 23.12.19, 10:26
      Ja spokojnie mogę się wypowiedzieć pozytywnie na temat Tawerny. Byłam tam na dwóch weselach i było super. Idealnie przygotowany lokal na imprezę, Gustownie udekorowany, dużo przestrzeni do tańczenia. Dużo miejsca przy stołach. Mają tez bardzo dobre jedzenie. Wszystko świeże i apetycznie serwowane. Obsługa odpowiednia.
    • mirkkamawa Re: wesele Villa Toscana (tawerna) 11.02.20, 10:49
      Byłam tam na weselu. Ładnie przygotowana impreza. Smaczne jedzonko. Obsługa super. Polecam wiedza jak zorganizować imprezę
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka