GoĹÄ: roma IP: 213.25.60.* 19.07.02, 10:30 Ach . Piękne to były czasy . Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z Chełmka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: on Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 19.07.02, 12:14 co słychac? kicha i tyle... pracuje tutaj w jednej z firm i musze sie jak najszybciej ewakuowac. Zaleglosci z wypłatą srednio 2 miesiace, beznadziejna atmosfera, chore stosunki w pracy itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szewc Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 06.09.02, 06:54 -stary ja tu się chcę zadomowić ,podaj bliższe powody tego stanu w Chełmku -podyskutuj ,dziwczyn tu nie brakuje . Odpowiedz Link Zgłoś
davout_ Re: Co słychać w Chełmku ? 12.09.02, 11:49 Gość portalu: szewc napisał(a): ,dziwczyn tu nie brakuje . I są piękne . Pozdrowienia dla Betty i Lucy . Jak to było dawno . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 13.09.02, 09:42 davout_ > > > I są piękne . Pozdrowienia dla Betty i Lucy . Jak to było dawno . Znam jedna Lucyne z Chełmka..ciekawe czy to ta sama???? Odpowiedz Link Zgłoś
davout_ Re: Co słychać w Chełmku ? 17.09.02, 15:10 Gość portalu: kris napisał(a): > davout_ > > > > > > > > I są piękne . Pozdrowienia dla Betty i Lucy . Jak to było dawno > . > > Znam jedna Lucyne z Chełmka..ciekawe czy to ta sama???? Ciekawe. A Beatę też znasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: -życzliwy- Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 18.09.02, 07:27 Gość portalu: on napisał(a): > co słychac? kicha i tyle... pracuje tutaj w jednej z firm i musze sie jak > najszybciej ewakuowac. Zaleglosci z wypłatą srednio 2 miesiace, beznadziejna > atmosfera, chore stosunki w pracy itp.. -stary pozostań co najmniej do wyborów - a z koleżankami kolegami przeanalizuj przyczyny stanu rzeczy na poziomie gminy . Nie głosujcie na "sprawdzonych" w działaniu nieudaczników ale spróbujcie na ludzi którzy coś w Chełmku zbudowali ,coś zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 18.09.02, 09:58 Zyczliwy - widze ze piszemy z tej samej sieci:) No cóż ja nie jestem miejscowy...wiec trzyma tu mnie jedynia praca. Ale sam widzisz co sie dzieje - wlasnie upada np. PZPS, juz kilkaset ludzi straciło pracę. Ale chętnie się dowiem, kto zdziałał w Chełmku coś dobrego, bo ostatnio pojawiły się takie reklamówki, w których są oczerniani wszyscy kandydaci! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: życzliwy Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 18.09.02, 10:23 --nasza grupa niczego i nikogo nie oczernia ;nie jest to naszym zadaniem . Ocenę aktualnie rządzących pozostawiamy Waszej ocenie ,my mamy własną. Powiem tylko tyle że pracujemy na swoim i dajemy pracę innym ,może i Tobie . Uważamy że upadłość PZPS oczyści tę f-irmę z kombinatorów i cwaniaków . Nasz skrótowy program został ogłoszony na razie w krótkich ulotkach , a nasze hasło wyborcze Gospodarna Gmina . Chętnie odpowiem na pytania na zarzuty ,nie będę odpowiadał na inwektywy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 18.09.02, 14:28 Czesc!! Mam nadzieje ze w mojej wiadomosci nie bylo zadnych inwektyw. Co do PZPSu- dobrze znam sytuację i mam podobny pogląd jak i Wy. To co sie tam dzieje to jest chore....... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: -życzliwy Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 18.09.02, 17:19 -cześć ,jeżeli znasz bliższe szczeguły sytuacji w PZPS to chętnie je poznamy, dziękuję za konstruktywne podejście do dyskusji .Myślę że jest oczym rozmawiać zwłaszcza w tak trudnej sytuacji n/gminy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: on Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 66.207.97.* 19.09.02, 11:43 Ostatnio był artykul w Gaz. Krakowskiej - o PZPS-ie. Prezes Molenda kupil akcje zakladu za smieszna cene zobowiazujac sie zainwestowac 3 mln zl. I pewnie jak dotad nic nie zainwestowal, tylko raczej wyprowadzil ogromne sumy z firmy. Zreszta to juz nie pierwsza firma ktora doprowadzil na skraj bankructwa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: -A G.- Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 23.09.02, 13:39 -oni niczego nie zainwestują w chełmku ,przyszli tutaj zrobić kasę wygasić produkcję ,jeżeli się da żyć i to dobrze z dzierżaw . A wogule to społeczeństwo naszej gminy okropnie skapcniało,a bardzo przykrym jest fakt że i młodzież nie jest aktywna . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 24.09.02, 08:55 Wiem, że oprócz firm upadających, są na terenie Chełmka firmy rozwijające się i działające dynamicznie. Jaka jest szansa znalezienia ciekawej pracy jako informatyk/ekonomista - 6 lat doświadczenia, studia magisterskie+podyplomowe, znajomość zagadnień sieciowych, finansowo-księgowych, analitycznych, projektowanie serwisów www (html, php), itp.. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: życzliwy Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 25.09.02, 07:28 - najlepiej jest założyć własną firmę i świadczyć usługi na rachunek. Obecnie firmy bardzo cienko przędą i dlatego nikt nie podejmie się zatrudnienia Pana na pełny etat.Nie wynika to z doktryny postępowania ale ze zwykłej ekonomii.Jeżeli Jesteś dobry napewno śię przebijesz czego serdecznie Ci życzę . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 25.09.02, 09:10 Gość portalu: życzliwy napisał(a): > - najlepiej jest założyć własną firmę i świadczyć usługi na rachunek. Dzieki!! wlasnie od pewnego czasu o tym mysle - no i chyba tak zrobie. I mysle ze sie przebije.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: życzliwy Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 25.09.02, 13:48 powodzenia i pamiętaj jeżeli chcesz na kogoś liczyć to najlepiej licz na siebie! Tak się w tym kraju porobiło że musisz pamiętać że nikt Ci nie pomoże ,uważaj na fałszywych przyjaciół oby Ci nie "pomogli".A tak wogule jest OK . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: C . A.G.G. Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 26.09.02, 06:24 - mieszkańcy Chełmka dlaczego śpicie ??? -czyż nie zbliżają się wybory ?? - czy Wy w Chełmku nie macie problemów ?? -powiedzcie to na forum ,anonimowo lub wprost ,zmieńmy coś w Naszej gminie ,przynajmniej o tym mówmy głośno internet jest do tego stworzony . Nie śpijcie ,nie bądzcie pesymistami stagnacja nic Wam kochani nie pomoże . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: życzliwy Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 01.10.02, 06:44 -czy w tym Chełmku wszyscy nadal na urlopie ?? czy też TP odcięła internet ??? Hej jest tam kto ??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krzysiek Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 01.10.02, 09:10 Gość portalu: życzliwy napisał(a): > -czy w tym Chełmku wszyscy nadal na urlopie ?? czy też TP odcięła internet ??? > Hej jest tam kto ??????????????????????????? Jest, jest...tylko bardzo zimno.....czy u Was w pracy też nie grzeją...??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 01.10.02, 16:50 - Krzysiu a kto to w Chełmku pracuje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krzysiek Re: Co słychać w Chełmku ? / Wybory IP: 217.97.165.* 07.10.02, 11:56 Jak mysliscie kto wygra w Chełmku ?? Saternus, Cora czy może Warzecha ?? I który waszym zdaniem byłby najlepszy dla rozwoju miasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zyczliwy Re: Co słychać w Chełmku ? / Wybory IP: 217.97.165.* 08.10.02, 06:01 - myślę że już dość porządzili ; gmina Nasza stała się ogonem w małopolskim proponuję głosować na nowe ugrupowanie pod nazwą "GOSPODARNA GMINA"-nowe twarze a przede wszystkim wśód nich ludzie lokalnego sukcesu gospodarczego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krzysiek Re: Co słychać w Chełmku ? / Wybory IP: 217.97.165.* 09.10.02, 08:58 Życzę sukcesu wyborczego Gospodarnej Gminie !! Przejrzałem ich materiały oraz sylwetki ludzi - myślę że oni mogą coś zmienić w Chełmku. Miłym zaskoczeniem było to, iż na liście jest moja dobra koleżanka - Agnieszka Majer - której życzę wygranej !! PS. Niestety, ja nie moge głosowac.. nie jestem z Chełmka :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: życzliwy- Re: Co słychać w Chełmku ? / Wybory IP: 217.97.165.* 09.10.02, 12:40 - ale możesz nas wspierać argumentami -życzymy powodzenia i mamy nadzieję że kiedyś staniesz sie obywatelem Naszej Lepszej Gminy . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krzysiek Re: Co słychać w Chełmku ? / Wybory IP: 217.97.165.* 28.10.02, 09:43 Nieoficjalne wyniki- podobno do drugiej tury w Chełmku przeszedł Sowa i Saternus. Myśle, że lepszym "rozwiązaniem" będzie p. Marek Sowa - obecnie kierownik Agendy Urzędu Marszałkowskiego w Oświecimiu. Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: życzliwy Re: Co słychać w Chełmku ? / Wybory IP: 217.97.165.* 31.10.02, 17:53 - Pan Sowa jest politycznym rozrabiaką - a tak naprawdę młodzież Chełmka to chyba śpi .Moje próby ich rozruszania przed wyborami spaliły na panewce ,nie podjęła dyskusji na forum .Chyba że jest inne forum -proszę o adres. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: życzliwy Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 16.01.03, 14:29 Gość portalu: on napisał(a): > co słychac? kicha i tyle... pracuje tutaj w jednej z firm i musze sie jak > najszybciej ewakuowac. Zaleglosci z wypłatą srednio 2 miesiace, beznadziejna > atmosfera, chore stosunki w pracy itp.. Stary jeżeli jeszcze w chełmku jesteś ,to napisz coś może tę kichę szlag trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: życzliwy Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 16.01.03, 14:29 Gość portalu: on napisał(a): > co słychac? kicha i tyle... pracuje tutaj w jednej z firm i musze sie jak > najszybciej ewakuowac. Zaleglosci z wypłatą srednio 2 miesiace, beznadziejna > atmosfera, chore stosunki w pracy itp.. Stary jeżeli jeszcze w chełmku jesteś ,to napisz coś może tę kichę szlag trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: on Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 21.01.03, 12:10 Gość portalu: życzliwy napisał(a): > Gość portalu: on napisał(a): > > > co słychac? kicha i tyle... pracuje tutaj w jednej z firm i musze sie jak > > najszybciej ewakuowac. Zaleglosci z wypłatą srednio 2 miesiace, beznadziej > na > > atmosfera, chore stosunki w pracy itp.. > Stary jeżeli jeszcze w chełmku jesteś ,to napisz coś może tę kichę szlag trafi. Czesc! jeszcze jestem, co slychac dobrego??? Jak sie wam podoba nowy, młody wiceburmistrz?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MONIA Re: Co słychać w Chełmku ? IP: *.law.uj.edu.pl 05.11.02, 14:09 W CHEŁMKU NIC NOWEGO.DZIĘKI ZA POZDROWIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: .- Onycka- Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 21.12.02, 08:04 Gość portalu: MONIA napisał(a): > W CHEŁMKU NIC NOWEGO.DZIĘKI ZA POZDROWIENIA. -No jak to Monia nic nie słychać - w Chełmku kicha ,kiszenie kapusty no i Nowy Burmistrz wreszcie nasze ukochane słońce małopolski Jego Wyskość Pan A.Saternus Pogadują o przeniesiniu UM. do Gorzowa do Klubu Rolnika -na razie . A wśród młodszieży co słychać ??????? piszcie coś ,bo jak tak jak na tej witrynie to nie zazdroszczę . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krzysiek Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 22.01.03, 12:47 Gość portalu: .- Onycka- napisał(a): > A wśród młodszieży co słychać ??????? piszcie coś ,bo jak tak jak na tej > witrynie to nie zazdroszczę . Czesc Onycka, widze ze piszesz z tej samej sieci :)) moze pogadamy na gadu- gadu? (mój numer: 509845) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: onycka Re: Co słychać w Chełmku ? IP: 217.97.165.* 22.01.03, 17:30 -przepraszam ale tu mi bardziej odpowiada. Napisz co u młodzieży słychać ,o czym się mówi co się mówi . Ja z mojej obserwacji Wam nie zazdroszczę .Ale możemy się pospierać. Odpowiedz Link Zgłoś