Gość: kocio IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.07.01, 08:18 Czy tam teraz zapaść? Podobno wybudowali trzy ronda... Jak zakłady chemiczne, pracują? A basen jest czynny? Dlaczego Dorotko wyniosłaś się z Oświęcimia? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: Napiszcie co tam nowego w Oświęcimiu! IP: *.punkt.pl 19.07.01, 20:52 Gość portalu: kocio napisał(a): > Czy tam teraz zapaść? Podobno wybudowali trzy ronda... Jak zakłady chemiczne, > pracują? A basen jest czynny? > Dlaczego Dorotko wyniosłaś się z Oświęcimia? > > Pozdrawiam! Czy to ja jestem tą Dorotką, o którą chodzi? ;-) Nawet jeśli nie, to odpowiem na powyższe pytania: 1. rond jest chyba o wiele więcej (z tego, co wiem, choć rzadko tam teraz bywam) 2. zakłady pracują (chyba tak, skoro mój brat jest tam zatrudniony ;-) 3. i basen jest czynny (lodowisko też) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocio Re: Napiszcie co tam nowego w Oświęcimiu! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.07.01, 13:07 Taaaak! O Ciebie chodziło bo widzę, że tu często zaglądasz więc myślałem pewno odpowiesz... Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanka Re: Napiszcie co tam nowego w Oświęcimiu! IP: *.amfam.com 25.07.01, 19:23 nie znam ani kocia ani dorotki ale wiem ze oswiecim sie jeszce trzyma. dzwonialam rano do rodzicow i sola jeszce nie wylala.no moze nie calkiem i zalezy gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś