iwonkan76 02.05.09, 15:58 Witam serdecznie. Proszę o radę, szukam dobrego ginekologa, zastanawiam się nad dr Bargielem. Czy jest dobrym lekarzem? Czy może u kogoś innego lepiej prowadzić ciążę? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ask-a28 Re: Szukam dobrego ginekologa w Oświęcimiu 04.05.09, 09:23 Ja chodzilam do Bieli ok lekarz i nie wiele bierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
joasiachr Re: Szukam dobrego ginekologa w Oświęcimiu 10.05.09, 11:24 Biela, fajny lekarz, bardzo delikanty, robił mi cesarkę w szpitalu, jednak bardzo mało mówi i wszystko trzeba od niego wyciagać, Bargiel... dużo bierze za wizytę wg mnie. Dla mnie najlepszy lekarz Górecka, najtańsza i mase klientek zadowlonych. Zalezy jak będziesz patrzeć i szukać, czy zależy Ci żeby lekarz prowadzący był w szpitalu, bo Górecka nie pracuje w szpitalu, współpracuje z kliniką w Bielsku prywatna, w której zreszta zamierzam rodzić drugie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkan76 Re: Szukam dobrego ginekologa w Oświęcimiu 11.05.09, 08:28 dziękuję bardzo za Wasze opinie. To dla mnie cenne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
multi-vita Re: Szukam dobrego ginekologa w Oświęcimiu 31.07.09, 13:06 A czy któras z Was słyszała coś/leczyła sie u doktora C. Kisiela (przyjmuje w Multimedzie)? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkan76 Re: Szukam dobrego ginekologa w Oświęcimiu 03.11.09, 15:49 byłam u niego jeden raz... o jeden raz za dużo. Według mnie to nikt godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
11agusia11 Re: Szukam dobrego ginekologa w Oświęcimiu 04.11.09, 12:50 doktor J.Tylnicki najlepszy ginekolog w Oświęcimiu. z tym że ma prywatny gabinet : ul. Chopina 39 Odpowiedz Link Zgłoś
11agusia11 Re: Szukam dobrego ginekologa w Oświęcimiu 04.11.09, 13:03 Przepraszam , doktor Tylnicki Chopina 39. naprawdę to najlepszy ginekolog w Oświęcimiu. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
11agusia11 Re: Szukam dobrego ginekologa w Oświęcimiu 04.11.09, 13:04 Znowu przepraszam mam zepsutą klawiature. Tylnicki Chopina 40 ; ) teraz napewno dobrze naprawde najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta_anit Re: Szukam dobrego ginekologa w Oświęcimiu 03.12.18, 09:52 Pan dr Ahmed Noor Fahie z Medicome jest lekarzem godnym polecenia innym pacjentkom. Usg przeprowadził bardzo dokładnie szczegółowo omawiając. Pan doktor wyróżnia się wysoką kulturą osobistą a także indywidualnym podejściem do pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkak Re: Szukam dobrego ginekologa w Oświęcimiu IP: 193.200.133.* 17.01.19, 00:23 Bardzo indywidualnym. Może prywatnie jest w porządku ale w szpitalu jest zwykłym chamem. Wcale nie jest delikatny, ciężko go w ogóle zrozumieć, najlepiej o nic nie pytać bo albo coś burknie albo w niegrzeczny sposób odpowie. Kiedy w 8 miesiącu ciąży trafiłam do szpitala mocno odwodniona w wyniku grypy żołądkowej, bezczelnie powiedział mi czy nie mogłam przyjść wcześniej (było koło 21) na koniec powiedział mi że jestem ciemna i bynajmniej nie chodziło mu o kolor skóry. Ja polecam doktora Żuławskiego, młody fajny lekarz. Bardzo delikatny, grzeczny, nie trzeba go ciągnąć za język bo sam od siebie wszystko dokładnie tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Szukam dobrego ginekologa w Oświęcimiu IP: *.sferanet.pl 25.01.19, 12:46 Ja polecam ginekologa Mateusz Żuławski z centrum medycznego Medicome w Oświęcimiu. Bardzo konkretny, uśmiechnięty i wnikliwie podchodzący do problemu. Ma świetny kontakt z pacjentem. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś