agnieszka30oswiecim 06.09.09, 14:04 którym mogłabym kupić jakiś upominek dla najbliższych.Przyznam się, że ciężko jest cokolwiek oryginalnego kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelmilau Re: Witam! Szukam w mieście jakiegoś fajnego skle 06.09.09, 22:07 wszystko zależy od tego co można rozumieć pod pojęciem " coś oryginalnego".Czy ma to być coś śmiesznego, czy coś mocno wyszukanego...temat rzeka.Sam mam problem z robieniem niespodzianek mimo ,że lubię je robić. Odpowiedz Link Zgłoś
ona30xxx Re: Witam! Szukam w mieście jakiegoś fajnego skle 13.09.09, 18:57 taki butik z upominkami będzie w galerii Niwa.Będzie on na pasażu wiem bo będzie prowadzić go moja znajoma.Ma taki sam w bielsku i naprawde są super prezenty i upominki.W Oświęcimiu nie ma żadnego takiego sklepu i myślę że się utrzymie. Odpowiedz Link Zgłoś
darek.biz Re: Witam! Szukam w mieście jakiegoś fajnego skle 14.09.09, 21:48 spoko pomysł z tym sklepem z upominkami sam kiedyś się zastanawiałem aby otworzyć.Myślę że wypali.Jakie mają tam być sklepy jeszcze? I 2gie pytanie czy będzieice tam jezdzić skoro takie korki w mieście ?hihihi Odpowiedz Link Zgłoś