Dodaj do ulubionych

Nie dla obecnej władzy

10.10.18, 20:25
Dość tym wszystkim nieudolnym, chamskim ludziom którzy zasiadają na stołkach w Birczy! !!! Wójt i cała załoga pomijając dwie może trzy osoby.Panie Gągola traktuje Pan mieszkańców jak śmieci ,jest Pan nie na miejscu, taka osoba jak Pan w żadnym wypadku nie powinna zajmować stanowiska które Pan bezczesci! !!! Jedyne co dobrze panu i oczywiście byłbym zapomniał panu wlodarzowi Capowi wychodzi to picie wódki . Oby już nigdy NIKT taki jak obydwoje z panów nie zostal wybrany na zadano choćby najmniejsze ze stanowisk .Drodzy wyborcy nie traccie na nich długopisów...Dajcie szansę innym ludziom na poziomie
Obserwuj wątek
    • non-b Re: Nie dla obecnej władzy 10.10.18, 21:29
      Proszę tak nie obrażać innych ludzi. Są to inwektywy. Nawet jeśli ma się złe zdanie o innej osobie, to nie powinno się tego wyrażać w tak podły sposób.
      Trochę to pachnie zniesławieniem.
      Na pewno cabuc432 nie jest na poziomie, więc ten wywód można zlekceważyć.

• cabuc432 Re: Nie dla obecnej władzy 11.10.18, 18:34
        Po pierwsze mam dowody na to co piszę ,nie biorę tego z nikad, to co napisałem mam udokumentowane, znam Tych ludzi i wiem co piszę ,o znieslawienie mogę pozwać ja osobiście osoby o których pisałem. .. I proszę darować sobie ocenę kto jest na poziomie bo ja osobiście go posiadam w przeciwieństwie do tych osób które opisałem. ...
        • mateusz.43 Re: Nie dla obecnej władzy 12.10.18, 08:40
          Czytając wypowiedź autora "Nie dla obecnej władzy" mam wrażenie, że czytam wypowiedź jednego z kandydatów na wójta gminy Bircza. Czy wy również odnosicie takie wrażenie?
          • new_angler Re: Nie dla obecnej władzy 15.10.18, 11:08
            Może trochę więcej szczegółów. O jakiego kandydata chodzi?
        • new_angler Re: Nie dla obecnej władzy 15.10.18, 11:02
          Myślę, że cabuc 432 przesadził z dosadnością określeń.
          Jednakże uważam, że na stanowisku Wójta Gminy Bircza powinna nastąpć zmiana.
          Do obecnego wójta mam następujące zastrzeżenia:
          - Znacznie mniejsza aktywność inwestycyjna i zaangażowanie w rozwój gminy, a nawet zaniechanie niektórych zamierzeń
          inwestycyjnych poprzednika. Remont nawierzchni rynku w Birczy na tydzień przed wyborami tego obrazu nie zmieni.
          - Uczynienie z Wójta Gminy "prawdziwego dygnitarza". Uzyskać "audiencję" u Wójta jest prawie tak samo trudno jak u
          ministra czy premiera. Interesanci muszą niekiedy czekać godzinami na przyjęcie.
          - Znacznie mniejsza pracowitość od poprzednika, który często rozpoczynał pracę długo przed i po oficjalnych godzinach
          pracy urzędu i bardzo dużo czasu przeznaczał na wizyty w terenie.
          - Dużo niższe kwalifikacje w porównaniu do poprzednika zarówno formalne - wykształcenie jak i praktyczne - niskie
          doświadczenie.
        • ciekawapani123 Re: Nie dla obecnej władzy 17.10.18, 19:45
          jak slysze slowa " man dowody na to, o znieslawienie podam" .....to tym sposobem tylko kandydat p.zydownik pisze
    • salamander9 Re: Nie dla obecnej władzy 13.10.18, 01:39
      A wójtowie rządzą?, czy tylko reprezentują, zwłaszcza na różnych imprezach. Rządzą miejscowe układy, kilki, lokalni bonzowie, kasa. Wójtowie są od podpisywania.
      I po co tylu radnych, i z takim wynagrodzeniem. Co radni/bezradni robią cały rok.
      Jedna sitwa zastępuje drugą.
      www.newsweek.pl/polska/polityka/kaczynski-na-konwencji-pis-w-opolu-czeka-nas-21-trudnych-miesiecy/7h0n6d9
      • new_angler Re: Nie dla obecnej władzy 15.10.18, 11:05
        Salamander9 używa bardzo mocnych określeń takich jak : miejscowe uklady, kliki, lokalni bonzowie, jednak jego wiedza o organizacji pracy Urzędu Gminy, sądząc na podstawie tego postu jest nikła, a wystarczy poczytać Ustawę o samorządzie gminnym.
        Na te patologie rada jest bardzo prosta. Wystarczy wystartować w wyborach na stanowisko radnego gminnego lub jeszcze lepiej wójta i te wybory wygrać. Można by wtedy bardzo skutecznie patologie zwalczać. Myślę, że salamander9 przy swojej wiedzy o tych patalogiach i swoim wielkim zaangażowaniu w ich obnażanie bez trudności uzyskałby konieczną ilość podpisów i głosów mieszkańców.
    • niepoprawny15 Re: Nie dla obecnej władzy 14.10.18, 18:07
      Na tak obraźliwe posty, po wyborach płyta betonowa, musi zostać zabrana !!!
      • cabuc432 Re: Nie dla obecnej władzy 15.10.18, 21:57
        Panie Cap prokurator panu grozi....Po wyborach? ?? Niech Pan wytrzezwieje porządnie najpierw , a o wyborach proszę zapomnieć. ...
      • jamniczek212 Re: Nie dla obecnej władzy 17.10.18, 18:28
        Jaka płyta betonowa??
        • cabuc432 Re: Nie dla obecnej władzy 17.10.18, 21:58
          Płyta która umożliwia jedyny dojazd do domów przez potok ..Radny Cap po wyborach zamierza ją usunąć ??? Zatem czekamy na ten kolejny jakże msciwy i nieudaczny krok ze strony radnego Capa
    • gumisia_2 Re: Nie dla obecnej władzy 14.10.18, 19:27
      Z tego co mi wiadomo to w Hucie na radnego jest tylko jeden kandydat ,tak że nie ma opcji na zmianę radnego
      • jamniczek212 Re: Nie dla obecnej władzy 17.10.18, 18:27
        Nasuwa sie pytanie dlaczego tylko jeden kandydat?? Mysle ze odpowiedz na to pytanie bardzo dobrze zna Pan Radny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka