kiddo5 03.11.06, 19:23 badz tez uczy sie rosyjskiego samodzielnie? Czy to w ogole mozliwe? Znam juz francuski i angielski ktorego nauczylam sie sama. czy sa jakies podreczniki rosyjskiego dla samoukow? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuiluri Re: Czy jest tu ktos, kto nauczyl sie 18.12.06, 20:58 A no ja tu jestem i owszem nauczyłam się rosyjskiego w 2 lata i swobodnie się nim posługuję. Z książek polecam jakąś gramatykę i i np. podręcznik "uspiech", dobry bo z płytą, zresztą wszystko jest dobre jak się dużo ćwiczy. Odpowiedz Link
raf73 Re: Czy jest tu ktos, kto nauczyl sie 30.12.06, 20:29 Jest kurs ESKK z CD lub kasetami. Uczyłem się sam szwedzkiego, więc polecam! Odpowiedz Link
mistrz_ip Re: Czy jest tu ktos, kto nauczyl sie 05.01.07, 22:38 tez uczylam sie sama i szwedzkiego i rosyjskiego.naprawde sie da!:-) oczywiscie jak sie jest systematycznym.w miare. Odpowiedz Link
oniegin1 Re: Czy jest tu ktos, kto nauczyl sie 17.01.07, 17:22 Polecam "Rosyjski w 4 tygodnie" wydanictwa REA, na dobry początek, bo pozwala na osłuchanie się z językiem i zdobycie umiejętności "dogadania się" w podstawowych sytuacjach. Odpowiedz Link