maja281 28.12.04, 21:26 Kobitki może byśmy dały dobry przykład i spotkały się, jako pierwsze(z forum) na plotkach i kawusi po Nowym Roku? Kto chętny niech się dopisze. pozdrawiam m281 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carolinuss Re: Spotkanie w Krakowie... 28.12.04, 21:46 zdecydowanie chętna, tylko już się boję jak pomyslę o terminach((. Ale czego sie nie robi... Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
swing Re: Spotkanie w Krakowie... 29.12.04, 08:12 bardzo chętnie poznam osobiście koleżanki z Krakowa może uda się uskutecznić jakieś wymiany (półproduktów albo pomysłów)? termin "po Nowym Roku" bardzo mi odpowiada a ponieważ wyjeżdżam na Sylwestra i będę bez netu - nie będę się odzywać kilka dni, ale zgadzam się na wszystko, co w tym czasie ustalicie Odpowiedz Link
carolinuss Re: Spotkanie w Krakowie... 29.12.04, 09:11 cześć swingii, jak fajnie, ze ty tez jesteś krakowska, miłego dnia (dla wszystkich oczywiście ) Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
kati_p Re: Spotkanie w Krakowie... 29.12.04, 12:52 ja też! ja też! (swoją drogą niedawno siedziałam w Cafe Botanica i nawlekałam kolczyki) Odpowiedz Link
maja281 Re: Spotkanie w Krakowie... 29.12.04, 13:44 Hehe czyli chętne są. Jeśli chodzi o miejsce to proponuję CIEPLARNIĘ (Na Brackiej)jest tam święty spokój, więc da się pogadać. Co do terminów to czekam na propozycję, odniesiemy się do nich wszystkie i może uda się spotkać! Odpowiedz Link
kjkk off topic - do carolinuss :) 29.12.04, 13:51 carolinussie drogi - napisz cos w spr kolczyków- nagabywalam Cie w galerii moze na maila jesli wolisz dyskretniej Odpowiedz Link
carolinuss Re: off topic - do carolinuss :) 29.12.04, 14:04 , mój mail to carolinuss@op.pl, a GG to 6788860. Produkcja sie rozszerza, bo wczoraj miałam bezsenną noc (dobre na myślenie)) ), a dziś poczyniłam kolejne zakupy, więc zapraszam do kontaktu i sugestii. Postaram się odpowiedać na bieżąco, tylko coś mi od wczoraj komp dziwaczeje, haha. A w wieku jestem, hm, w sumie jeszcze studenckim Wierzę wnieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
carolinuss Re: napisałam maila :) n/t 29.12.04, 14:58 udało mi się wysłac mojego. Ale ciężko było, hahaha, Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
kjkk khm, khm -czy wszystkie jestescie w wieku..... 29.12.04, 13:52 ... studenckim lub nizej? Odpowiedz Link
swing Re: khm, khm -czy wszystkie jestescie w wieku.... 29.12.04, 13:58 nie wszystkie... niestety ;-( Odpowiedz Link
kjkk w sensie: 29.12.04, 14:09 ze przestraszylam sie, ze bede jedyna podstarzala ) ktora zajmuje sie aniolkami z masy solnej itp ) Odpowiedz Link
carolinuss Re: khm, khm -czy wszystkie jestescie w wieku.... 29.12.04, 14:10 człek się uczy całe życie, czego dowodem jest to miejsce)))), wieczne studia Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
aniani3 Re: ja też chcę do Krakowa!!! 02.01.05, 00:19 Dziewczyny, jestem dłubaczką prac ręcznych ze Szczecina, aniołki z masy solnej robiłam według waszych instrukcji, wszystkie "wyszły" z "gościami przed świetami", przymierzam sie do decoupage, drukuję na serwetkach wg instrukcji piekne dzieła kochanego Leonarda, szykuję się ataku frontalnego na stos butelek pozbieranych u znajomych i bardzo chetnie spotkałabym sie w Krakowie. Ale kurcze blade trochę mój wiek poważniejszy, 60 rocznik no i troche daleko ten Kraków buuuuuuu ....... pozdrawiam Odpowiedz Link
loriaan Re: Spotkanie w Krakowie... 29.12.04, 14:25 hahaha wiek studencki powiadacie hmm, mam już za sobą własciwie, na karku 4 letnią córke męża z którym się właśnie mam zamiar rozwieść i cudownego faceta, dla którego zgodziłąm się an bokserke( drugiego dziecka jeszcze niet) a co do studiów ) to architekture wnętrz właśnie męcze) Odpowiedz Link
kati_p Re: Spotkanie w Krakowie... 29.12.04, 18:12 ja jestem na 1 roku będę najmłodsza? Odpowiedz Link
maja281 Re: Spotkanie w Krakowie... 29.12.04, 23:10 No tak to ja będę najstarsza hlip hlip... Odpowiedz Link
aniadr70 Re: Spotkanie w Krakowie... 30.12.04, 07:59 To ja też piszę się na spotkanie. Już się boję, że to ja będę najstarsza ... ale trudno ... Odpowiedz Link
kati_p Re: Spotkanie w Krakowie... 30.12.04, 08:45 Co Was tak z tym wiekiem wzięło? To naprawdę nie jest istotne!!! Odpowiedz Link
loriaan Re: Spotkanie w Krakowie... 30.12.04, 09:00 kjkk witaj w klubie) a jaki miesiąc?? Odpowiedz Link
kjkk Re: Spotkanie w Krakowie... 30.12.04, 09:40 październik! dobry rocznik ten '77, nie? Odpowiedz Link
mrouh Re: Spotkanie w Krakowie... 30.12.04, 15:54 A jakaś data? Ja mam 200 km do Krakowa i nie mam samochodu, ale a nuż-widelec bym się wybrała, ale to by musiał być weekend lub ferie Odpowiedz Link
aniadr70 Re: Spotkanie w Krakowie... 30.12.04, 16:10 Ale z Was małolaty ... (zazdroszczę). A jest ktoś z rocznika 70, albo niższego ? Odpowiedz Link
niuciorek Re: Spotkanie w Krakowie... 01.01.05, 12:47 Czytam WAS od tygodnia i zafascynowala mnie pasja z jaka zajmujecie sie wykonywaniem ozdob i tak mnie "wzielo", ze tez bawie sie w to, ale jak narazie w aniolki z moim synem. Mieszkam w Tarnowie i jestem chyba jedna z najstarszych tu osob - rocznik 70. Przy okazji Nowego Roku - zycze masy swiezych i cudownych pomyslow na kazdy dzien i wiele, wiele radosci z tego co tworzycie. Jestescie pozytywnie zakrecone i to mi sie podoba. Buziaki Odpowiedz Link
mrouh Re: Spotkanie w Krakowie... 01.01.05, 23:17 Z Krakowa jest wiecej "majsterkowiczek", z Tarnowa nikogo nie kojarzę, ale ja chyba najbliżej, z Tarnobrzega. Był gdzies taki wątek o tym, skąd jesteśmy, tam możesz sie zorientować w geografii forumowej Odpowiedz Link
tiggera Re: Spotkanie w Krakowie... 10.01.05, 15:46 ja jestem prawie z Tarnowa (staram sie często odwiedzać rodziców), ale obecnie mieszkam w Sanoku, a tu pustynia. gdyby nie internet to chyba cofnełabym się w rozwoju. znalazłam to forum pare dni temu i mnie nosi rozgrzebałam co sie dało i nie wiem za co sie zabrać. ja to nazywam szukaniem natchnienia, mój niemąż 'bałaganem'. hobby na teraz -scrapbooking, zastanawiam się nad dekupażem tylko mieszkanie za ciasne na to wszystko. chyba przeniosę się z warsztatem na balkon gdybym mieszkała w Tarnowie to już pedziłabym na to spotkanie. lubie ludzi pozytywnie zakręconych. Odpowiedz Link
swing podtrzymuję zgłoszenie 04.01.05, 15:35 najtrudniej ustalić termin... moja sugestia: wczesne popołudnie w sobotę - pewnie już nie 8, ale może 15.01? Odpowiedz Link
carolinuss Re: podtrzymuję zgłoszenie 04.01.05, 15:49 , a ja nie moge, bo mam sesję. A co powiecie na np. poniedziałek wczesne popołudnie, też 15h01??? Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! (w tym nasz termin) Odpowiedz Link
swing Re: podtrzymuję zgłoszenie 04.01.05, 16:03 nie upieram się przy weekendzie, ale jeśli spotkanie miałoby być w tygodniu, to raczej później - dajmy szansę pracującym Odpowiedz Link
maja281 Re: o nieee,Karolina - chcialas mnie wyoutować ;P 04.01.05, 17:55 Czyli na czym staneło? Ja nie mogę raczej w normalny dzień przed 17-18. Odpowiedz Link
loriaan Re: o nieee,Karolina - chcialas mnie wyoutować ;P 04.01.05, 18:34 a ja niemoge w ten ani w następny weekend znaczy się w ten moge dopiero wieczorem , bo mam zajecia na uczelni cały dzień a w nastepny jade do wawy a w ciągu tygodnia to moge cały dzień ew po 16 ale wtedy z ogonem w postaci mojej małej Odpowiedz Link
carolinuss Re: o nieee,Karolina - chcialas mnie wyoutować ;P 04.01.05, 19:45 no to proponuję "normalny dzień" około 18h00, jak już wszyscy zdązą wrócić do domków po pracy, zeby broń boże nie byli wyautowani. Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
krakusia Re: Spotkanie w Krakowie... 09.01.05, 18:35 witam i co z tym spotkaniem? Są jakieś ustalenia? Odpowiedz Link
bamboo Re: Spotkanie w Krakowie... 09.01.05, 20:10 Krakowianki, co z Wami?Mialyscie byc pierwsze na forum, a Trójmiastki i Warszawianki juz po... Odpowiedz Link
kjkk własnie nie wiem.... 10.01.05, 09:16 ...taki zapał był i wszystkim sie od-nie-chciało? Odpowiedz Link