Dodaj do ulubionych

nowy sklep z artykułami do własnoręcznego....

31.01.05, 13:40
Witamy ciepło :]

Z przyjemnością informujemy, że jesteśmy w trakcie poszerzania asortymentu
sklepu o artykuły do własnoręcznego tworzenia pięknych, oryginalnych
przedmiotów.

Już niebawem w No Ładnie ! będzie można kupić :
- farby i akcesoria malarskie : malowanie na szkle, ceramice, tkaninach
- akcesoria i materiały do techniki Scrapbooking czyli tworzenia pamiętników,
notesów, albumów : papier ozdobny, koperty, wycinanki, gotowe elementy
dekoracyjne
- akcesoria i materiały do techniki serwetkowej
- szeroki wachlarz asortymentu dla florystów
- akcesoria i materiały do techniki mozaikowej
- wszystko co jest niezbędne do techniki papierowej
- kształtki z plastiku, styropianu, masy papierowej
- półfabrykaty, koraliki, kamienie Swarovskiego oraz narzędzia do
własnoręcznego wyrobu biżuterii
- książki o tematyce związanej z w/w technikami.

Ponieważ na wymienione działy składa się ponad 15 000 artykułów,
postanowiliśmy sprowadzać je sukcesywnie. A że chcemy spełniać oczekiwania
Ludzi z Pasją, czyli Was prosimy o pomoc.

Zaczelismy od artykulow i materialow dla florystow. Co powinno być następne?
Czego poszukujecie, czego nigdzie nie można dostac? Prosimy o wszelkie
sugestie, rady, uwagi.

adres naszego sklepu : noladnie.super.sklep.pl
nasz adres e-mail : noladnie@noladnie.super.sklep.p l

pozdrawiam
aga
Obserwuj wątek
    • kragmel Pani Agnieszko 31.01.05, 13:46
      od dłuższego czasu próbuję się z Panią skontaktować mailowo w sprawie nie
      dostarczonego, choć z góry i dawno, bo w listopadzie opłaconego, zamówienia i
      nie mogę się doczekać odpowiedzi. byłabym wdzięczna za jakieś wyjaśnienia. w
      tej chwili mogę wszystkim jedynie odradzać zakupy w prowadzonych przez Panią
      sklepach. proszę przetrząsnąć skrzynkę mailową w poszukiwaniu wiadomości z
      adresu dyzurny_len@autograf.pl
      • katewalker Re: Pani Agnieszko 31.01.05, 13:58
        auć...chciało by się powiedzieć "No ładnie"
      • kragmel z kronikarskiego obowiązku ;) 01.02.05, 14:18
        moje interesy z panią Agnieszką uważa się za zakończone i wyjaśnione.
        • kasiaba1 Kragmel... 01.02.05, 14:25
          Czyli że można u nich kupować, to było tylko nieporozumienie??
          • kragmel Re: Kragmel... 01.02.05, 16:07
            napiszę do ciebie mejla, ok?
            • szellla Re: Kragmel... 01.02.05, 16:50
              amoże jednak napisz tez tu na forum co siem stało...
              • kragmel Re: Kragmel... 01.02.05, 17:00
                proszę: przed tym niefortunnym zakupem, byłam już raz klientką w innym sklepie
                p.Agnieszki, byłam zadowolona i dlatego zdecydowałam się na opłacenie przesyłki
                z góry. za drugim razem przesyłki nie otrzymałam, a pani Agnieszka zareagowała
                na moją prośbę o wyjaśnienia i zwrot pieniędzy dopiero wtedy, kiedy napisałam o
                tym tutaj na forum. natychmiast zwrócono mi wpłacone pieniądze i przeproszono,
                jednak nie wiem co było powodem niedostarczenia przesyłki i braku odpowiedzi na
                moje wcześniejsze listy. nie jest to dla mnie przyjemna sprawa, nie znam też
                wersji p.Agnieszki, więc nie czuję się komfortowo pisząc o tym.
                • galeriafilizanka jaki inny sklep 01.02.05, 17:22
                  A jaki to inny sklep jeżeli można wiedzieć? Wypowiedziałbym się, ale nie chcę by
                  znów na mnie się "wydzierano", że tylko powodu do kłótni szukam. smile
                  • kragmel Re: jaki inny sklep 01.02.05, 17:36
                    znam trzy: mydlarnia cynamonowo, herbaciarnia i no ładnie. wszystkie z "super
                    sklep" w adresie. problemy miałam z herbaciarnią.
                    ja się nie będę wydzierać. jest mi nieswojo z tym tematem, no.
                    • galeriafilizanka ok 01.02.05, 17:44
                      ok, dzięki. smile
                    • noladnie Re: jaki inny sklep 02.02.05, 09:51
                      witam ponownie :]
                      dziekuje Pani Karolino za wyjesnienie na forum. sporadycznie, ale jednak,
                      zdarzaja sie jakies wpadki, niestety sad. mamy trzy sklepy, duzo zamowien ( na
                      szczescie :]) i moze cos nam umknac... wynika to oczywiscie z naszego
                      niedopatrzenia, czasem jest to wina poczty, czasem skrzynki e-mail smile. jednak
                      wciaz sie uczymy i staramy poprawiac i jakosc produktow i uslug.

co do mojej wersji ... nie mam jej. dalismy ciala i juz.

Pani Karolino, jeszcze raz, dziekujemy i przepraszamy.
                • szellla dzięki za wyjasnienie 01.02.05, 18:11
    • noladnie Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 02.02.05, 09:54
      witam :]
      wprowadzilismy juz czesc asortymentu firmy Rayher i Swarovski dotyczacego
      bizuterii. dzis pojawia sie nastepne polfabrykaty, cekiny i narzedzia.
      co ma byc nastepne ?
      prosimy o uwagi dotyczace asortymentu, ktory juz jest,jaki ma sie pojawic,
      wszelkie sugestie.
      • joasiiik25 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 02.02.05, 10:23
        obejrzalam i oceniam:
        * ceny kosmiczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (chodzi o koraliki)]
        *strona jak dla mnie malo czytelna
        • noladnie Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 02.02.05, 11:41
          witam serdecznie :]
          prosze zwrocic uwage na ilosci oraz jakosc :]dzisiaj bedziemy uzupelniac
          oferte, pojawia sie nowe koraliki, cekiny itd. mam nadzieje , ze znajdzie Pani
          cos dla siebie.
          jesli nie, prosze o uwagi :]
        • moniczka72 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 02.02.05, 12:34
          Wedlug mnie ceny nie sa jakies szokujace... Moze spojrzalas przypadkiem na cene
          za bardzo duza paczke np za 1000 szt? Koraliki Swarowskiego wszedzie sa dosc
          drogie,a bardzo dobrze ze jest jakas mozliwosc kupienia ich w koncu u nas.
          Co do strony, to czytelna jest, tylko strasznie ciezko sie tam porusza dla mnie
          tez, ciagle trzeba sie cofac albo wybierac kategorie, ale to chyba w wiekszosci
          sklepow on-line sa takie problemy wiec....
          Ja czekam na dalsze dodane nowosci z niecierpliwoscia smile
          Osobiscie licze na te mozaiki smile
          Moze przydalyby sie formy do robienia mydelek lub malych swieczek?
          A juz pasjami poszukuje gdzie by mozna knot jakis cienki kupic....
          Monia (Olsztyn)
          • noladnie Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 02.02.05, 12:53
            jezeli chodzi o poruszanie sie po sklepie, to popracujemy nad tym. moze jakies
            gorne menu.
            beda takze formy do swiec :]
      • toxicloki Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 02.02.05, 10:27
        to moze by cos do decoupage?wink bardzo ladnie, ze napisala pani szczerze o
        sprawie zamowienia kragmel -to lubiewink wpadki zdarzaja sie kazdemu, nie kazdy
        potrafi sie do tego przyznacwink wyrazy szacunkuwink
        • noladnie Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 02.02.05, 11:43
          oczywiscie wszystko do technik : papierowej i serwetkowej pojawi sie juz
          jutro :] mam nadzieje ze dam rade :]
    • jolasek77 propozycja 02.02.05, 11:21
      to ja bym sie ucieszyla z wiekszego asortym. do robienia kartek, kalendarzy
      itp. oczywiscie rayher, bo upatrzylam zaledwie 2 rzeczy, ktore bym mogla
      wykorzystac sad(((((( moge nawet konkretnie podpowiedziec co - jako
      zapalony "kartkowiec-robotkowiec" smile)))
      • principessa11 PROPOZYCJA/PROŚBA 02.02.05, 11:38
        Jestem zachwycona asortymentem do tworzenia biżuterii w no ładnie, ale martwią mnie ceny!
        Wiem że takie rzeczy są drogie, ale może można byłoby podzielić koraliki, kryształki na mniejsze paczuszki (wiem że te są w firmowych opakowaniach, jak dla mnie nie muszą, mogą być w zwykłych torebkach), po mniej koralików i sprzedawać je taniej. Na pewno zyska Pani wtedy więcej kupców, bo artykuły są przepiękne!!!
        Tak jak na www.koraliki.pl, tak są "małe paczki".
        Acha czy możliwe jest sprowadzenie takich półfabrykatów na stronę sklepu?

www.firemountaingems.com/details.asp?PN=H141250FS
        www.firemountaingems.com/shopping.asp?skw=KWFINE14KYHOOP
        www.firemountaingems.com/shopping.asp?skw=KWEARHOOPSP
        będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.
        • noladnie Re: PROPOZYCJA/PROŚBA 02.02.05, 11:57
          no jasne :]
          w ofercie firmy rayher sa tey male pudeleczka. zaczelismy od wiekszych, bo
          wydawalo sie nam , ze cena jest bardziej przystepna za duze pudelka. dzis
          pojawia sie kamienie, koraliki z kamieni, koraliki ze srebrym srodeczkiem i
          jezeli sie uda mniejsze pudelka.

bardzo dziekuje za sugestie, i czekam na kolejne.

ps.
          uffff :]
      • noladnie Re: propozycja 02.02.05, 11:54
        oczywiscie asortyment do wlasnorecznego tworzebia kartek, pamietnikow, notesow
        itd pojawi sie w naszym sklepie jeszcze w tym tygodniu :] a zareczam bedzie co
        ogladac :]
        • lamarta Re: propozycja 02.02.05, 12:00
          A ja mam propozycję odnośnie literatury. Osobiście bardzo brakuje mi książek,
          czasopism, szczególnie na temat lepienia w masie solnej. Inni chętnie kupiliby
          na pewno książki o decoupagu czy robieniu kartek, kolczyków itp. Czy jest taka
          mozliwość? Z tego co wiem, w Polsce o masie solnej mozna tylko kupic
          książkę "Masa solna" Isolde Kiskalt...
          Będę wdzięczna za odpowiedźsmile
          • noladnie Re: propozycja 02.02.05, 12:11
            no wlasnie z tym jest problem. w ofercie rayher'a jest kilkanascie ksiazek. ale
            nie w jezyku polskim. sprowadzimy je, zobaczymy czy sa fajne obrazki :]
            • kati_p do noladnie 02.02.05, 12:57
              Jeśli chodzi o koraliki, to istotnie- są drogie. Być może dla osób o stałych
              dochodach, dla których biżuteria jest tylko hobby i przyjemnością, takie wydatki
              nie stanowią problemu.
              Proszę się jednak nie dziwić, że takie osoby jak ja (studentka, bez pracy) kręcą
              nosem, choć najchętniej kupiłyby połowę sklepu smile
              • loriaan Re: do noladnie 02.02.05, 13:48
                to juz chyba bardziej sie opłaca przejsc do arkadii z tegoco widze, ceny sa dwa
                razy wyzszeuncertain
                • noladnie Re: do noladnie 02.02.05, 14:08
                  prosze wziac pod uwage, ze nasz asortyment, jest sprowadzany prosto z Niemiec.
                  koszty transportu itd. ponadto w naszym sklepie mozna zamowic kazdy kolor :], a
                  koraliki sa dostepne w pudelkach , nie torebkach. mimo to ( porownywalismy ceny
                  z innym sklepem) koraliki szklane np. sa drozsze od 2-5 g, natomiast perelki o
                  wiele tansze.

reasumujac : bedziemy wprowadzac takze koraliki dostepne w woreczkach,
                  mniejszych ilosciach i nizszych cenach. prosimy o cierpliwosc :]

• noladnie Re: do noladnie 02.02.05, 14:01
                :]
                postaramy sie wprowdzic mniejsze opakowania, wiec moze Pani sie jednak skusi :]
                • swing a ja... 02.02.05, 14:21
                  ... może byłabym skłonna się skusić, ale na podstawie zamieszczonych na
                  stronie zdjęć trudno mi ocenić rzeczywisty kolor, a nawet kształt koralików...
                  sad
                  • kati_p Re: a ja... 02.02.05, 14:27
                    słuszna uwaga, swing..
                    Pani Agnieszko- prosimy o lepsze, dokładniejsze fotki! smile
                • kati_p Re: do noladnie 02.02.05, 14:24
                  ależ z pewnością się skuszę smile)
                • loriaan Re: do noladnie 02.02.05, 14:26
                  myslę, żeto by było lepsze rozwiązanie ,ponieważ wiele dziewcząt woli kupowac
                  mniejsze ilosci a za to więcej rodzajówsmilepozdrawiam
    • emilia13 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 02.02.05, 14:43
      A mi się podoba. Co do cen, to można wybrzydzać, ale dla mnie zawsze będzie
      taniej zamówić, niż jechać do Warszawy. Ale zgadzam sie w stu procentach, że
      zdjęcia pozostawiają wiele do życzenia. Brakuje mi też wymiarów przy niektórych
      artykułach. No i czekam z niecierpliwością na materiały do decoupagu. I jakieś
      wydawnictwa by sie przydały, przecież nie muszą być polskojęzyczne.
      • joasiiik25 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 02.02.05, 15:38
        no to koraliki.pl maja konkurencjesmile

fakt zdjecia trzeba poprawic

ja chyba tez niebawem sie skuszesmile
        • principessa11 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 02.02.05, 16:36
          na razie to nie jest konkurencja dla koralików.pl ze względu na ceny.
          Pani Agnieszko, te mniejsze ilości w torebkach plastikowych to idealne rozwiązanie, na prawdę, taka mała paczka.
          Przecież może Pani takie jedno pudełko podzielić na parę torebek.
          No i te zdjęcia... dziewczyny mają rację. To na prawdę nie jest dużo roboty zrobić cyfrówką kilka zdjęć, a nie skanować, czy kopiować te niemieckie!
          Trzeba ten asortyment trochę dopracować cenowo.
          Ale fakt, rzeczy piękne.
      • somij Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 02.02.05, 20:58
        Mi też się podoba. Nie każdy z nas mieszka w W-wie i nie ma przecież możliwości
        bezpośredniego zakupu. Chociaż tak sobie myślę...W-wa (i okolice) jest dość
        rozciągnięta...czas i koszt przejazdu po niej pewnie też jest jakiś. Trudno tak
        wszystko skalkulować, ale tak czy siak sperzedaż internetowa bardzo mi
        odpowiada.
        Co do zdjęć (kolory), to może być też przekłamanie na naszych różnych
        monitorach. Ja mam u siebie porównanie - mimo posiadania dobrych jakościowo
        dwóch kompów (stacjonarny i laptop) obraz (kolor) jednak jest trochę się
        różniący. Z kolei u znajomej komp już w ogóle odbiega normysmile
    • katewalker Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 02.02.05, 16:43
      w pełni się zgadzam .Poruszanie się po tym sklepie to isty koszmar. Uważam, że
      jeśli ktoś zabiera się za tak poważne rzeczy to powinien miec wszystko dopiete
      na ostatni guzik. Z tego co Pani pisała nie jest nowicjuszką a wygląd stronki to
      sprawa podstawowa. Trochę to zniechecające ale mam nadzieje, że na tyle
      obiektywne iz zdoła Pani cos nie cos poprawic

pozdrawiam
      • noladnie Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 03.02.05, 19:56
        oczywiscie.
        w lewej kolumnie sklepu znajduje sie spis tresci sklepu, czyli dzialy. w
        listwie gornej pokazuje sie aktualne miejsce Klienta w sklepie, wiec mozna
        latwo wrocic.
        postaramy sie o gorne menu. czy po jego dodaniu bedzie mozna zrobic cos jeszcze?

patrze na nasz sklep i szczerze mowiac nie uwazam by byl az tak szkaradny :]]].

no nic. czekam na dalsze sugestie.
    • marysiamarysia Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 03.02.05, 16:33
      widzę ze serwetki,filiżanki,podkładki pod filiżanki, nożyki, serwetniki są z
      katalogu firmy "IHR" , z własnego doświadczenia wiem że na zamówienie z tej
      firmy mozna czekać i pół roku a i tak może niewszystko co zamówione przyjść,
      jak to będzie rozwiązane w twoim sklepie? wpłacam kase i co dalej? czekam,
      czekam, czekam, czekam, czekam... a pół roku dostaje informacje ze czegoś tam
      nie ma ze może zamienic na coś innego? pytam bo wiem, że mają rynek polski w
      głębokim poważaniu czemu zresztą się nie dziwię ale jak to bedzie rozwiazane
      w "sklepie noładnie" ? tak z ciekawosci...
      • joasiiik25 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 03.02.05, 17:10
        powiem tak:wizualnie strona mi sie nie podoba, moim zdaniem sa zle dobrane
        kolory czcionki i jej rozmiar(zbyt maly) skutek jest taki,ze bola mnie oczy sad
        mozna to poprawic i po klopocie.
        • noladnie Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 03.02.05, 19:46
          zaraz poprawimy czcionke :]
      • noladnie Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 03.02.05, 19:45
        wszystkie artykuly ihr prezentowane w sklepie sa na naszym stanie magazynowym.
        juz dawno je sprowadzilismy i nie trzeba na nie czeka. nie ma tego za wiele,
        ale zawsze :]. prosze zwrocic uwage na informacje o stanach magazynowych np. :
        jest na stanie, ostatnie sztuki. artykulow firmy ihr nie sprowadzamy na
        zamowienie :]

na zamowienie sprowadzamy wszystkie rzeczy z dzialu : Twoje Hobby. bo wlasnie w
        tym dziale sa artykuly do tworzenia. nasz sklep dziala od dawna, teraz tylko
        poszerzamy asortyment.
    • qlka_79 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 03.02.05, 18:45
      Ceny za wysokie i mały wybór artykułów do zdobienia kartek czy albumów - bo to
      by mnie interesowało.
      I jeszcze:
      - szablony małe (tzn. wielkości kartek)
      - jakieś półfabrykaty, np. kwiatki, serduszka, ptaszki, takie drobiazgi
      - punchery (ceny w okolicy novum.pl odpadają, bo wolę sobie sama wyciąć)

Cena ponad 58zł za PIĘĆ ozdób na choinkę to naprawdę przesada....
      • noladnie Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 03.02.05, 20:02
        nie bede sie klocic :].
        • qlka_79 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 03.02.05, 20:04
          A jest o co?
          Zapraszam w tej chwili na nasz czat:
          czat-> tematyczne (po lewej) -> Nasze hobby
          Może podyskutujemy?
          • noladnie Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 03.02.05, 21:46
            nie :]. wole powprowadzac towar ;]
            • qlka_79 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 03.02.05, 22:41
              Szkoda, bo miałabym jeszcze kilka uwag.
            • justek20 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 04.02.05, 09:38
              Witamsmile

Mam pytanie jedno male. Czasami robie bransoletki z koralikow, takie plecione w
              rozne wzorki z kilku nitek. U Pani w sklepie jest cos co sie nazywa warsztat
              tkacki. Jak to dziala? Do czego dokladnie sluzy?
              (O:
              pozdrawiam
              ja
              • joasiiik25 Re: no ladnie 04.02.05, 09:58
                oj nie ladnie nie ladnie

czcionka nadal nie zmieniona, towar fakt wprowadzony ale co z tegosad

buuuuu
                • kati_p Re: no ladnie 04.02.05, 10:18
                  bez przesady joasik, to miło, że Pani Agnieszka bierze pod uwagę nasze rady (w
                  końcu jesteśmy potencjalnymi klientkami), ale to przecież JEJ sklep...
                  a czcionkę możesz sobie powiększyć w explorerze, widok -> czcionka, czy jakoś
                  tak... (nie wiem, bo używam mozilli)
                  • loriaan Re: no ladnie 04.02.05, 10:22
                    zgadzam się z kati,nie przesadzajmy. a rzeczywiscie to bardzo miłe, że
                    właścicielka jest otwarta na propozycje .
                    • joasiiik25 Re: no ladnie 04.02.05, 10:30
                      Wiecie co? fakt to ladnie i fajnie,ze ona sie otwiera na nas klientow ale nie
                      zapominajcie,ze tak naprawde to nie robi tego dla nas tylko dla siebiesmile
                      przeciez napisze wszystko co chcemy,zeby napisala, bo zalezy jej na naszych
                      zakupach u niej, poniewaz zdaje sobie sprawe,ze mozemy kupic gdzie indziej.
                      Jezeli zglasza sie jakis problem (tak jak z ta czcionka)i deklaruje sie poprawe
                      to powinno to byc zrobione, a nie tylko napisane. Nie mam zamiaru dostrajac
                      sobie wszedzie czcionki, bo nie pasuje mi tylko w tym sklepikusmile

Jestem wymagajaca to fakt i dla mnie pierwsze wrazenie jest b. wazne w tym
                      przypadku wizualnie sklepik nie przypadl mi do gustu (z roznych przyczyn)a
                      poprawienie czcionki zajmuje naprawde nie wiele czasusmile

pozdr
                      • kati_p Re: no ladnie 04.02.05, 10:42
                        mi przypadł do gustu o wiele bardziej niż koraliki.pl z ich paskudną szatą
                        graficzną (z funkcjonalnością podobnie)
                        ale... jak nie było wyboru, to jakoś nie narzekałyśmy tongue_out
                        • joasiiik25 Re: do kati:) 04.02.05, 10:53
                          Ręcznie robione kolczyki

mam nadzieje ze dziala
                      • loriaan Re: no ladnie 04.02.05, 10:54
                        słonko, problem tkwi w tym,że włąsnie tego nie kupisz gdzie indziej nochyba ze
                        mieszkasz w wawie i sie mykniesz autobusem do arkadii. wiec jest to pierwszy
                        internetowy sklep gdzie mozna dostac artykuły tej firmy. i cieszę się ,żektos
                        odkrył zapotrzebowanie i ,że bedziemymogły sie zaopatrywac no i żejescze sie
                        chce pytac o detale i sugestie. bo szczerze jaknajedyny sklep z takim
                        asortymentem to właścicielka mogłaby spokojnie machnąc ręką a i takmiałaby
                        kupujących
                        • kati_p Re: no ladnie 04.02.05, 10:59
                          a w tej Arkadii jakie ceny, w porównaniu do sklepu internetowego?
                          • principessa11 Re: no ladnie 04.02.05, 11:03
                            I tak w końcu któraś z nas na pewno skusi się na te krzyształ... smile
                            Dziękujemy Pani bardzo za realizowanie choć części naszych sugestii.
                            I z niecierpliwością czekamy na dostosowanie cen do polskich realiów (szczególnie, że euro bardzo nisko teraz stoi i mogłaby Pani to wykorzystać do promocji sklepu!).
                            Pozdrawiam.
                            • kati_p Re: no ladnie 04.02.05, 11:06
                              ja się pewnikiem skuszę, ale na razie wolę sobie pojechać w góry za te pieniądze
                              i... po pięciu dniach oddychania górskim powietrzem.. nie robieniu kolczyków...
                              pewnie wena mnie rozniesie smile
                          • loriaan Re: no ladnie 04.02.05, 11:04
                            nie powiemna 100% na początku wydawało mi sie ze taniejo wiele, ale te koraliki
                            na zdjeciach sa tak podobne... z jednego koloru są rózne rozmiary ilosc sztuk i
                            rodzaj bo jedne są svarowskiego a inne podobne nie.wiec trudno powiedziec ,ale
                            mysle ze w arkadii tez mają marze wiec wyjdzie podobna cena. tylko tutaj jescze
                            trzeba doliczyc koszty przesyłki
                        • qlka_79 Re: no ladnie 06.02.05, 23:07
                          Owszem, brakuje takich rzeczy na rynku - zwłaszcza w porównaniu z zaopatrzeniem
                          w USA, ale czy przesadzone ceny mozna usprawiedliwiać brakiem konkurencji?
                          Ja nie zostanę ich klientką, bo zrobienie kartki kosztowałoby majątek.
                          Poza tym mam ten komfort, że kartki można robić na sto sposobów.
              • justek20 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 07.02.05, 10:21
                I co? Nie wiadomo do czego ten warsztat tkacki??? sad
    • moniczka72 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 04.02.05, 12:38
      Albo mi sie wydaje albo sie poprawila wielkosc powiekszanych zdjec? Juz lepiej
      widac co chce sie obejrzec, moze nie poprawila sie jakosc ale to mysle ze z
      czasem tez da sie zrobic, wszak nie od razu Rzym zbudowano smile. Wazne ze widac
      jak na widelcu...
      Co do szaty graficznej, wielkosci czcionek.... Szata graficzna strony jest jak
      zawsze rzecza gustu i o gustach sie nie dyskutuje, jednemu sie podoba drugiemu
      nie. O tym decyduje wlasciciel, to on ma koncepcje jak ta strona ma wygladac i
      co z nia jeszcze zrobic. Akurat dla mnie oprawa graficzna strony jest ok...
      Niecierpliwie czekam na nowo wprowadzane przedmioty i bardzo sie ciesze, ze
      pojawila sie mozliwosc kupowana rzeczy ktorych np. ja nie moge nigdzie indziej
      kupic albo musze to robic przez znajomych. I to jest najwiekszy pozytyw!!!
      Monia (Olsztyn)
    • noladnie Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 04.02.05, 12:52
      ufff :]
      1. wracajac do tematu czcionki to myslalam ze chodzi o kolor. i zmienilam
      wczoraj zaraz po sugestii. moge oczywiscie zwiekszyc. zaraz sie zrobi.
      2. sklep rzeczywiscie jest takze dla mnie, bo nie mialam gdzie kupic rzeczy ,
      ktore mnie interesowaly. wcale sie z tym nie kryje :] ale ma takze byc dla Was,
      dlatego pytam na forum co i jak.
      3. prosze o troszke wyrozumialosci jezeli o zmiany, bo wprowadzam towar i to
      zajmuje chwile.
      4. jezeli chodzi o zdjecia, to je troche wyostrzylam. jak narazie zrobienie
      zdjecia kazdego produktu przez nas (dobrej jakosc) nie wchodzi w gre. zdjecia
      robione aparatem cyfrowym wychodza fatalnie, a jakakolwiek ich obrobka moze
      przeklamac kolor. wykonanie natomiast dobrego zdjecia makro w przeznaczonej do
      tego komorze kosztuje okolo 20 brutto za jedno zdjecie. jezeli to pomnozy sie
      przez np. 1000 prod. bo przynajmniej tyle bedziemy miec to....
      moze w przyszlosci :]
      • principessa11 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 04.02.05, 12:59
        To ja mogę wam takie zdjęcia makro zrobić za darmo, dla dobra wszystkich dziewcząt z naszego forum, żeby nie kupowały rzeczy praktycznie rzecz biorąc jak "kota w worku", bo na tych "niemieckich" skanach mało widać!
        Także jeśli jest Pani zainteresowana, zrobieniem zdjęć za darmo to proszę , może się Pani ze mną skontaktować. Jedyny problem to to, że jestem z Łodzi,a nie wiem gdzie Pani ma swoją siedzibę. Trzeba byłoby przyjechć z produktami do Łodzi.
        Ale polecam się.
        • noladnie Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 04.02.05, 13:13
          o :]
          nawiaze kontak w czasie soboty i niedzieli
          • principessa11 Zdjęcia - do noladnie 04.02.05, 13:38
            najlepiej mailowo: anna-maria.wolniak@wp.pl
            lub przez gg : 4499619
        • zagadkowo Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 04.02.05, 16:24
          Właśnie dlatego tak lubię to forumsmile
          W rzeczywistości nie spotkałam się z aż taką życzliwością.
          A z nowego asortymentu sklepiku jestem bardzo zadowolona i nie mogę się
          doczekać,kiedy zrobię zakupy dekupażowe smile

Gorąco pozdrawiam wszystkich zadowolonych optymistów wink

Agata
    • carolin03 Pani Agnieszko podziwiam za cierpliwosc;) n/t 05.02.05, 22:08
    • magiczna_chwila Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 06.02.05, 21:46
      Obejrzałam nowe produkty do robienia kartek. Piękne rzeczy i na pewno można z
      nich wyczarować bardzo oryginalne rzeczy, ale...

Kupując matereiały za taką cenę, tych kartek nie opłacałoby się robić, bo
      wątpię czy ktokolwiek kupiłby ode mnie taką kartkę stworzoną z prezentowanych w
      tym sklepie materiałów za 20 zł... Bo taka mniej więcej cena by się
      ukształtowała po uwzględnieniu pracy i pomysłu twórcy...

To się po prostu nie opłaca. Nie na moją kieszeń na tą chwilę są tam zakupy. I
      obawiam się, że nie jestem w takim podejściu osamotniona...
      • qlka_79 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 06.02.05, 22:05
        O, coś jest do robienia kartek? zaraz zajrzę - fajnie, że wspomniałaś, bo już
        nie miałam zamairu do nich zaglądaćsmile
        • qlka_79 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 06.02.05, 22:11
          O,dodalismile Fajne wycinanki - i te laserowe i te zwykłe, ale też za drogie.
          Przecież trzeba jeszcze doliczyć przesyłkę.
          • magiczna_chwila Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 06.02.05, 22:19
            To już nie chodzi o przesyłkę.
            Ja swoje kartki sprzedaję za 5-6 zł (I dla wielu to już jest dużo)
            Przy tym wszystkim z kosztami zrobienia jednej kartki staram się zejść jak
            najniżej. Wychodzi mi ok. 1,5 zł.

Przy robieniu kartki na produktach podanych w tym sklepie na same materiały bym
            wydała ok. 10 zł...

Bo nawet obliczając sobie, że 1 sztuka wycinanki wychodzi po 0.60-0.80 groszy.
            Mnożąc je razy kilka sztuk (bo przecież na kartce będzie kilka motywów). I
            doliczając do tego inne materiały, to koszty produkcji są bardzo wysokie.
            • qlka_79 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 06.02.05, 23:00
              Taaak, powiedź to pani z No ładnie!.
              Nie będę ich klientką, u siebie w normalnym sklepie, nawet nie hurtowni,
              dostanę taniej całkiem fajne rzeczy do kartek.
              Magiczna, skoro mamy podobne kartowe zainteresowania, to zajrzyj do galerii do
              wątku Tiggery o wymianie wzorków z puncherów, może się skusisz:
              tinyurl.com/4usnx
            • winogroneczka kartki... 07.02.05, 10:38
              czy moglabys dac link do swoich kartek? wlasnie robie kartki na walentynki dla
              znajomych i chcialam podpatrzec pomysly smile
    • emilia13 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 23.02.05, 13:43
      A ja własnie zrobiłam zakupy! Bardzo jestem ciekawa jak długo poczekam i jak
      artykuły wyglądaja w rzeczywistości. Szkoda, że papierów do decoupage nie ma...
      I tak sobie czytam ten watek i pomyslałam, że włascicielka wychodzi do nas,
      proponuje, jest otwarta na zmiany, a my ją za to po głowie. A od mojego
      pierwszego wejscia do tego sklepu wiele sie zmieniło na lepsze.
      • katewalker Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 23.02.05, 20:49
        kurcze chcialabym kilka rzeczy, nawet tanie sa ale po tych wczesniejszych
        wpisach zwyczajnie sie boje...Poza tym na stronce nie zmienilo sie na lepsze
        jesli chodzi o poruszanie sie....chaos ogolny
        • toksycznanka Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 23.02.05, 21:08
          dokładnie masz rację !
          ja też bym się bała, wiesz mogą ukraśc pieniadze i takie tam
          dopóki doświadczone nicki z forum nie polecą trzeba bojkotowac tak jak polecają
          to doświadczonie forumowiczki jak toxicloki na przykład!
          • toxicloki Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 24.02.05, 08:51
            nim sie na mnie powolasz przeczytaj post ze zrozumieniem tresci, dobrze? Bojkot
            dotyczyl pani z innego sklepu ktora chamsko potraktowala klienta.
            Faktem jest ze lepiej robic zakupy w sklepach sprawdzonych ale co ma do tego
            bojkotowanie?
          • emilia13 Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 24.02.05, 10:46
            Jak to "ukraść pieniądze"? Przecież nie musisz płacić przelewem.
          • somij Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 24.02.05, 10:47
            toksycznanka napisała:
            > dokładnie masz rację !
            > ja też bym się bała, wiesz mogą ukraśc pieniadze i takie tam
            > dopóki doświadczone nicki z forum nie polecą trzeba bojkotowac tak jak
            polecają
            > to doświadczonie forumowiczki jak toxicloki na przykład!

Z tego co się orientuję, to nie jest nowy sklep (właściwie sklepy, ponieważ ta
            Pani ma ich chyba ze 3). Nie powstały wczoraj, trochę są na rynku i cieszą się
            niemałym powodzeniem. Mi tam jeszcze się nie zdarzyło, żeby pieniądze wsiąkły...
            Ostatnio z Creativem coś się działo, ale zostało wyjaśnione.
        • somij Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 24.02.05, 10:27
          Bez obrazy, ale nie rozumiem o jakim chaosie piszesz? Widze tylko duuuzo nowych
          produktów.
          Z lewej strony masz wymienione kategorie "Nasze działy", klikasz->rozwijasz-
          >wybierasz. U gory strony masz pasek, dzięki któremu możesz spokojnie cofnąć
          się dokąd chcesz. Zmienić kategorie poszukiwanych rzeczy możesz zawsze klikając
          właśnie w lewym manu "Nasze działy", a nawet swoim wsteczem. Jeśli podstron
          wybranej kategorii jest więcej, to u góry i na dole opisów jest ilość stron do
          przewijania (Dalej).
          W ogóle wszystko jest podpisane co i jak, więc nie wiem jak sie można zgubic.
          -
          • loriaan Re: nowy sklep z artykułami do własnoręcznego.... 24.02.05, 10:37
            ja jestem pod wrazeniemsmile ilosc asortymentu sie potroiła, łatwo wszystko
            znaleźć, jakby jeszcze do decoupagu serwetki były to bym chyba odleciałasmile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka