diara 24.02.05, 15:43 Sorki jeśli taki watek już był, ale nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie. Gdzie oprócz Creativ Hobby, Allegro i strony na górze mozna kupić serwetki? Oczywiście chodzi mi o internet. W ogóle można jeszcze gdzieś je kupić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: gdzie jeszcze można kupić serwetki? 24.02.05, 19:36 Paw sprzedaje osobom fizycznym, czy tylko firmom? Odpowiedz Link
toxicloki Re: gdzie jeszcze można kupić serwetki? 24.02.05, 19:40 tylko firmom. nawet katalogu nie ustepniaja bez DG, dlatego nie wiem, skad tu ten link... Odpowiedz Link
mella Re: gdzie jeszcze można kupić serwetki? 24.02.05, 21:01 tutaj też mają ale niewiele noladnie.super.sklep.pl/sklep/index.php? cPath=38_30 A może cos u mnie wybierzesz lub sie wymienisz www.republika.pl/mella2005/ Odpowiedz Link
reni_aferka Re: gdzie jeszcze można kupić serwetki? 25.02.05, 06:41 no wlasnie !! mam dostep do katalogu PAW i nie ma nigdzie info jaka jest minimalna wartosc zamowienia ... No i o cenach zapomnieli Odpowiedz Link
marysiamarysia Re: gdzie jeszcze można kupić serwetki? 25.02.05, 17:04 super że masz ten katalog ja dowiedziałam się o ceny i wartosc zamówienia 2500,- netto cena 4,10 netto za paczke, w kartonie jest 12 paczek tego samego wzoru płatność gotówką ktos reflektuje? Odpowiedz Link
reni_aferka Re: gdzie jeszcze można kupić serwetki? 25.02.05, 18:36 mam zaprzyjazniony skelp ktory u nich zamawia- mozna sie dolaczyc ...tylko kazda z nas mieszka w innym koncu Polski moze byc iezle zamieszanie ... ale 4,10 za paczke to wcale nie est tanio myslalam ze sa tansi Odpowiedz Link
marysiamarysia Re: gdzie jeszcze można kupić serwetki? 25.02.05, 19:04 żartujesz czy mówisz poważnie? ??? przecież po pieć złotych to w wielku sklepach mozna kupić bez żadnej łaski i to po jednej paczce a nie po kartonie. z tym sklepem zaprzyjaźnionym to też zartujesz? ??? po co fabryka ma sprzedawac do sklepów skoro ma swoich przedstawicieli handlowych czy hurtownie patronackie? Odpowiedz Link
annafox Re: gdzie jeszcze można kupić serwetki? 27.02.05, 02:21 Katalog jest w wersji elektronicznej? Ja do niego nie mam dostepu ale chętnie bym go poprzelądala - zresztą nie ja jedna na tym forum. Zleży mi ogromnie na motywach z burymi misiami ale innimy pewnie tez bylabym zaiteresowana. Mają coś takiego?? Cena 4,10 z apaczke faktycznie nie jest mala ale... hobby to hobby musi kosztowac hihi. Ale tak na powaznie to moz azawsze paczkę podzielic na 2. Dla mnie misie i kwiaty.... tylko jak to technicznie zalatwić ?? Odpowiedz Link
marysiamarysia Re: gdzie jeszcze można kupić serwetki? 28.02.05, 16:01 chyba powinnaś czytać bardziej uważnie. 4,10 netto za serwetke to jest 5,- brutto jeszcze przy potężnym zamówieniu za 5,- to mozna sobie w wielu sklepach kupić prawda? Odpowiedz Link
mrouh Re: gdzie jeszcze można kupić serwetki? 28.02.05, 16:27 Ja nie o firmie Paw, a o markecie, czy dyskoncie raczej W Kauflandzie jest kilka wzorów serwetek wiosenno-wielkanocnych w paczkach po 15 sztuk i taniej, po jakieś 3 zł ( nie pamiętam dokładnie, a rachunek wyrzuciłam). WIdziałam z 5 róznych, wzięłam 3, bo reszta mi nie pasowała, ale może w innych miastach sa inne albo więcej... Odpowiedz Link
kasiany Re: gdzie jeszcze można kupić serwetki? 26.02.05, 08:47 widzialam sliczne wzory w Almi Deco, ale cena za opakowanie, uwaga!!! 12 złotych. Wzory maja sliczne i duzy wybor. Odpowiedz Link
tiggera Re: gdzie jeszcze można kupić serwetki? 26.02.05, 09:31 plusy małego miasta: u nas w AD sa po 7.90. ale za to kraka nigdzie nie uraczysz zostaje CH, a jak z nimi bywa, każdy wie. Odpowiedz Link
lola211 Re: Almi 26.02.05, 15:05 Ja kupilam 3 paczki, bo oprzec sie nie moglam, ale jednak za drogi interes.Na szczescie udalo mi sie je sprzedac na allegro po kosztach, wiec wilk syty i owca cala.W Leclercu widze tez Artstyle, 2 wzory sa piekne, no ale za 14 zł.Moze w koncu przecenia, bo leza i leza. Odpowiedz Link
jacezia Re: gdzie jeszcze można kupić serwetki? 07.10.20, 11:06 Spróbuj tutaj : plastyczny.com.pl/decoupage-serwetki-c-695_699_1499.html Odpowiedz Link