11agawa 05.05.05, 08:56 Krakowianki, gdzie robicie zakupy? To co jest dostępne w sieciówkach jest drogie i nieciekawe. Może znacie jakąś hurtownię, sklepik gdzie są fajne rzeczy? POZD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda-fl Re: Kraków! gdzie kupujecie wyroby z surowego dre 05.05.05, 09:42 11agawa napisała: > Krakowianki, gdzie robicie zakupy? To co jest dostępne w sieciówkach jest > drogie i nieciekawe. Może znacie jakąś hurtownię, sklepik gdzie są fajne > rzeczy? > POZD Co prawda sama jeszcze nic nie kupowałam, ale wiem, gdzie możesz sie udać. A mianowicie różne różności z drewna są do nabycia w Ikei, w Empiku w Galerii Kaziemierz i na giełdzie kwiatowej. Odpowiedz Link
lucy215 Re: Kraków! gdzie kupujecie wyroby z surowego dre 05.05.05, 10:45 sporo drewnianych rzeczy widziałam w takim sklepiku na Grzegórzeckiej przy rondzie z zielonym szyldem, są tam jakieś szkatułki, kubki, łyżki itd. nie dużo ale można tam coś znaleźć, chociaż nie wiem na co mogą Ci się przydac bo ja kolczykowa jestem. Odpowiedz Link
lucy215 Re: Kraków! gdzie kupujecie wyroby z surowego dre 05.05.05, 10:46 aha, na Filipa jest chyba jeszcze sklep z drewnianymi rzeczami. Odpowiedz Link
mariuszszelong Re: Kraków! gdzie kupujecie wyroby z surowego dre 29.09.22, 21:42 Witam . Jeżeli są Państwo zainteresowani listwami wykończeniowymi to polecam firme F.P.H.U DREWNO S.C Jan i Agnieszka Balcer drewnobalcer.pl/13-listwy-wykonczeniowePozdrawiam Odpowiedz Link
magdajusz Re: Kraków! gdzie kupujecie wyroby z surowego dre 11.12.22, 07:51 hej pudełka drewniane i skrzynki w Fenwit fenwit.pl/pudelka-drewniane-pojemniki-z-drewna To producent, więc i ceny konkurencyjne. Mi zależało na frontach, wiekach bez sęków i takie tam mają Odpowiedz Link