Dodaj do ulubionych

Kraków! gdzie kupujecie wyroby z surowego drewna

05.05.05, 08:56
Krakowianki, gdzie robicie zakupy? To co jest dostępne w sieciówkach jest
drogie i nieciekawe. Może znacie jakąś hurtownię, sklepik gdzie są fajne
rzeczy?
POZD
Obserwuj wątek
    • magda-fl Re: Kraków! gdzie kupujecie wyroby z surowego dre 05.05.05, 09:42
      11agawa napisała:

> Krakowianki, gdzie robicie zakupy? To co jest dostępne w sieciówkach jest
      > drogie i nieciekawe. Może znacie jakąś hurtownię, sklepik gdzie są fajne
      > rzeczy?
      > POZD
      Co prawda sama jeszcze nic nie kupowałam, ale wiem, gdzie możesz sie udać. A mianowicie różne różności z drewna są do nabycia w Ikei, w Empiku w Galerii Kaziemierz i na giełdzie kwiatowej.
    • lucy215 Re: Kraków! gdzie kupujecie wyroby z surowego dre 05.05.05, 10:45
      sporo drewnianych rzeczy widziałam w takim sklepiku na Grzegórzeckiej przy
      rondzie z zielonym szyldem, są tam jakieś szkatułki, kubki, łyżki itd. nie dużo
      ale można tam coś znaleźć, chociaż nie wiem na co mogą Ci się przydac bo ja
      kolczykowa jestem.
      • lucy215 Re: Kraków! gdzie kupujecie wyroby z surowego dre 05.05.05, 10:46
        aha, na Filipa jest chyba jeszcze sklep z drewnianymi rzeczami.
    • mariuszszelong Re: Kraków! gdzie kupujecie wyroby z surowego dre 29.09.22, 21:42
      Witam .
      Jeżeli są Państwo zainteresowani listwami wykończeniowymi to polecam firme F.P.H.U DREWNO S.C Jan i Agnieszka Balcer

drewnobalcer.pl/13-listwy-wykonczeniowePozdrawiam

• magdajusz Re: Kraków! gdzie kupujecie wyroby z surowego dre 11.12.22, 07:51
      hej pudełka drewniane i skrzynki w Fenwit fenwit.pl/pudelka-drewniane-pojemniki-z-drewna
      To producent, więc i ceny konkurencyjne. Mi zależało na frontach, wiekach bez sęków i takie tam mają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka