Dodaj do ulubionych

Wrocławskie laski ;))

07.06.05, 15:25
No dobra chyba trzeba zacząć wątek na temat spotkania ???

Zacznijmy ustawiać terminy, od przyszłego tygodnia na przykład. Więc jak ?
Obserwuj wątek
    • gunia271 Re: Wrocławskie laski ;)) 07.06.05, 15:34
      super, ja będę, już i tak strasznie żałowałam, że nie byłam ostatnio na
      spotkaniu, będe na bank!! Kiedy i gdzie?????
      • assik76 Re: Wrocławskie laski ;)) 07.06.05, 16:49
        Pataryna ale mnie uprzedziłas! miałam właśnie dzis zakładać ten wąteksmileTym
        bardziej, ze pudeleczka na chusteczki zamowione przez niektóre dziewczyny
        powinny dotrzeć do mnie w czwartek. Ja niestety ani w przyszły piątek ani w
        sobotę nie moge,sad natomiast pasuje mi każdy inny termin.
        • assik76 Re: Wrocławskie laski ;)) 07.06.05, 17:44
          ojej, ale dziś jestem zakręcona....Oczywiście, ze w przyszły weekend moge!I
          piatek i sobota, dostosuje sie! W tym tygodniu nie moge przecieżsmile))!!!
    • summerdays Re: Wrocławskie laski ;)) 07.06.05, 21:49
      smile to ja postaram sie przybyc (oczywiscie z serwetkami wink
      pasujace terminy: pon - 13.06, czw - 16.06 , pt - 17.06 wlasciwie kazda godzina smile
      • pataryna Re: Wrocławskie laski ;)) 08.06.05, 01:07
        smile))))))) No cieszę się, że tym razem i ja dotrę smile)
        pasuje mi kazdy dzien, kazda godzina oprócz piątku 17-go i calego weekendu bo
        mam wyjazd.
    • mstawarz Re: Wrocławskie laski ;)) 08.06.05, 10:15
      O widze ze tym razem moze byc nas wiecejsmile))
      Mi pasuje w zasadzie kazdy dzien poza wtorkiem i moze niektorymi weekendowymi,
      ale postaram sie dostosowacsmile)
      pozdrawiam
      Dorotka

p.s. do Asi - dostalas mojego maila? w sprawie zamowienia?
      • assik76 Re: Wrocławskie laski ;)) 08.06.05, 10:51
        do mstwarz: dostalam i od razu odpisałam!!wysylam jeszcze raz!
        pozdrawiam!
        • assik76 Re: Wrocławskie laski ;)) 08.06.05, 11:08
          to może pozwolę sobie zaproponować wstepnie czwartek 16go. Widze, ze nam
          pasuje, ciekawe co inne Wroclawianki na to...DZIEWCZYNY CZEKAMY!!!WPISYWAĆ SIE
          PROSZE!
          • pataryna Re: Wrocławskie laski ;)) 08.06.05, 15:48
            CZWARTEK 16-GO dla mnie jest git smile)))
          • ibisek1 Re: Wrocławskie laski ;)) 08.06.05, 22:43
            No, niestety ja będę na urlopie - wyjeżdżam na drugi koniec Polski - Białystok smile
            We Wrocławiu będę dostępna dopiero w sobotę...
            Buuu... Znów mi spotkanie przejdzi koło nosa...
      • k_izydorczyk Re: Wrocławskie laski ;)) 08.06.05, 15:54
        no to mam problem... bo ja mogę pt, sob, niedz. bo tylko wtedy mój małżonek
        może zostać z dzieckiem, w inne dni strasznie późno wraca, a chętnych do
        popilnowania malucha jakoś brak... sad( a chciałabym bardzo się z Wami
        zobaczyć...
        • k_izydorczyk Re: Wrocławskie laski ;)) 08.06.05, 16:09
          a 16.06 u mnie w ogóle nie wchodzi w grę, bo wtedy dokładnie wypadają urodziny
          mojej małżowiny... smile
          • assik76 Re: Wrocławskie laski ;)) 08.06.05, 16:47
            "małżowina", haha!dobresmile
            Ja, podobnie jak Dorotka moge sie dostosować, moze uda Wam sie jakos ustalic
            termin z Pataryna, bo ja też bym sie baaardzo chciała ze wszystkimi spotkać....!
          • summerdays Re: Wrocławskie laski ;)) 08.06.05, 17:02
            hmmm gdyby nie Twoj Malz to powiedzialabym: zabieraj pocieche ze saba smile

Wszystkiego najlepszego juz na zapas zycze smile
            • pataryna Re: Wrocławskie laski ;)) 08.06.05, 17:10
              Jeżeli w piatek to jedynie dysponuje czasem do 15: 00
              A Wy pewnie w pracy itd.... sad
            • k_izydorczyk Re: Wrocławskie laski ;)) 08.06.05, 18:08
              a dziękuję, dziękuję w jego imieniu, przekażę! big_grin A pociecha ze mną na
              spotkaniu przestałaby być "pociechą". To 2 latek, który nie znosi
              bezczynności! smile Nie dałby mi posiedzieć z Wami, już po minucie by wołał "mamo
              oć!" A potrafi być stanowczy! ;DD
    • mstawarz Re: Wrocławskie laski ;)) 08.06.05, 23:34
      I tam Kasiu ja tez zabiore swojego szatanka 2-latka i sie dogadaja, jedno drugie
      palnie, a my sobie pogadamysmile))
      • ibisek1 Re: Wrocławskie laski ;)) 09.06.05, 07:47
        No, niestety ja będę na urlopie - wyjeżdżam na drugi koniec Polski -
        Białystok smile
        We Wrocławiu będę dostępna dopiero w sobotę...
        Buuu... Znów mi spotkanie przejdzie koło nosa...
      • berkanan Re: Wrocławskie laski ;)) 09.06.05, 13:26
        ja się nie udzielam, ale czytuję i też mam dwulatka...to może umówmy się w
        jakimś beznadziejnym markecie, albo w Domarze, gdzie są kulki i wpuścimy ich
        tam...a my kawę wypijemy zamykając oczy na otoczenie ??
        Co Wy na to?
        Bo ja bardzo chętnie bym Was popodsłuchiwała, tak jak podczytuję...sama też coś
        tam działam...może też się odezwę...;p
        • mstawarz Re: Wrocławskie laski ;)) 09.06.05, 13:34
          Ja sobie zartowalam z tym zeby zabrac Miska, bo jak go wezme to juz z gadania
          nic nie bedziesmile) Kulki nie stanowia na dluzsza mete dla neigo atrakcji. A
          majac na uwadze poprzedni spotkanie to marne pol godzinki to za malo, a wiecej
          moj Lobuz nie wytrzyma. Raczej musimy spotkac sie bez pociech, co rzecz jasna
          nie stoi na przeszkodzie temu zeby umowic sie tez kieys razem z maluchami, ale
          za to bez serwetek itpsmile)))
    • pataryna Re: Wrocławskie laski ;)) 09.06.05, 10:57
      nie no- trzeba sie zgrac kobitki ... to kiedy w koncu? sad

A przy okazji mam pytanie- czy któraś z Was w najbliższym czasie będzie kupować
      w Qnszcie?? Potrzebuję jednją rzecz- drut. Chyba, że ktoś ma posrebrzany 0,8?
      Pilnie odkupię smile
    • sasanka21 czwartek 16-go 09.06.05, 15:39
      byłby dla mnie najlepszy, ale i tak nie mogę obiecać, że będę, bo mam czerwiec
      tak zajęty, ze ostatnio wogóle się z czasem nie wyrabiam - ale postaram sie
      bardzo - jeśli tylko przejdzie ten termin, bo juz piatek i łekend odpadają
      zupełnie sad

zaganiana na amen sasanka
      • k_izydorczyk A co powiecie na... 09.06.05, 15:53
        27.06?? To jest poniedziałek, godzina... np. 18, 18:30?? Wtedy bym na pewno
        mogła, bo wtedy już małżonek zostanie spokojnie ze Szkrabem smile
        Pasowałoby to Wam????????
        • pataryna Re: A co powiecie na... 09.06.05, 16:26
          Chyba wyjdzie na to, że będą 2 spotkania....hihi smile Ja się skłaniam za
          sasanką... A która godzina mniej więcej?
        • ibisek1 Re: A co powiecie na... 09.06.05, 16:49
          Świetnie - ten termin bardzo mi pasuje smile
          A nawet będę już po obronie pracy dyplomowej smile
          Pozdrawiam
          Ewa
          • pataryna Re: A co powiecie na... 09.06.05, 17:33
            Tylko pytanie która godzina...
          • pataryna Re: A co powiecie na... 09.06.05, 17:33
            No a godzina?? mi co prawda najbardziej pasowałoby ok 14... Ale piszcie Wy jaki
            czas.
            • k_izydorczyk Re: A co powiecie na... 09.06.05, 18:12
              I co Patarynko??? Pozostanie nam mailować chyba? smile
              • pataryna Re: A co powiecie na... 09.06.05, 18:53
                Kasiu..ja tego tak nie zostawie !!! Z tobą też muszę się spotkać !!!

Może tak: ty dogaduj się z dziewczynami co dopiero za tydzień będą wracały do
                wrocka z urlopów, i innymi co 16.07 nie pasuje... A ja bede sie baaardzo starac
                żeby tez móc i wtedy byc... Tylko organizujcie sie szybciutko...bo trzeba w
                grafikach co sie da poprzestawiac za wczasu smile)))
              • pataryna Re: A co powiecie na... 09.06.05, 19:07
                Kurcze.....tyle się napisałam.... a przez mój dziadoski net urwało sad(((((
                To jeszcze raz...

Kasiu ja tego tak nie zostawie !!! Ja musze z Tobą też się spotkać i to
                koniecznie !!!

I proponuje w ogóle tak: czesc spotyka się 16-go. A reszta dziewczyn niech
                organizuje drugie w pozniejszym terminie- jak Wam pasuje. A my z te z 16-go
                bedziemy sie starac napewno zeby na Wasze tez dotrzec. Bynajmniej ja smile Dlatego
                juz cos organizujcie, co by za wczsu sie zorientowac w "garfikach" i
                ewentualnie życie rodzinne inaczej "ustawic"...
                To jeszcze raz...

koniecznie !!!

bedziemy sie starac napewno zeby na Wasze tez dotrzec. Bynajmniej ja smile Dlatego
                To jeszcze raz...

koniecznie !!!

To jeszcze raz...

koniecznie !!!

To jeszcze raz...

koniecznie !!!

To jeszcze raz...

koniecznie !!!

• assik76 Re: A co powiecie na... 09.06.05, 18:15
              Mi pasuja oba terminy, godziny tez!Moze faktycznie zrobimy dwa spotkania?smile
              Biorąc pod uwagę wrażenia z naszego pierwszego spotkania tak szybko sie nie
              nagadamysmile))a przecież bedzie nas więcej niż ostatnio...smile
              • pataryna Re: A co powiecie na... 09.06.05, 21:52
                Jezuuuuuuuuuuuuu....no to w szoku jestem co ja namąciłam tu.. mój net szaleje!
                Niby wychodzi ze wadomosc nie wysłana a tu prosze ! ale balaganu
                narobilo......Przepraszam ( chlip chlip )
              • pataryna Re: A co powiecie na... 09.06.05, 21:52
                Jezuuuuuuuuuuuuu....no to w szoku jestem co ja namąciłam tu.. mój net szaleje!
                Niby wychodzi ze wadomosc nie wysłana a tu prosze ! ale balaganu
                narobilo......Przepraszam ( chlip chlip )
                • marchula Do Pataryny 10.06.05, 09:13
                  Pataryna, jak chcesz ten drut to odbierz poczte gazetowa.M.
              • mstawarz Re: A co powiecie na... 09.06.05, 23:24
                Mi tez pasuja oba, tyle, że 16.06 po poludniu, a 27.06 caly dzien, bo urlop
                chyba zaczne!!!
    • summerdays czas odpowiedziec, bo pataryna... 09.06.05, 23:36
      zaleje nas potokiem postow wink Nie gniewaj sie - to zart z wielkim usmiechem
      specjalnie dla Ciebie!

Ja wpisuje sie na spotkanie 16.06. Niestety na dzien dzisiejszy raczej bede
      27.06 w stolycy sad wiec drugi termin dla mnie odpada...
      • gunia271 Re: czas odpowiedziec, bo pataryna... 10.06.05, 08:00
        Mi pasuje 16.06 jak najbardziej, po godzinie 16. Powiedzcie jeszcze gdzie?
        • assik76 Re: czas odpowiedziec, bo pataryna... 10.06.05, 10:16
          ojjjjj... ja sie wlasnie dowiedzialam, że ja w czwartek bede mogła sie spotkać,
          ale dopiero przed 21h, wiec gdyby spotkanie zaczęło sie pozniej (np o 19 tak
          jak ostanio) moglabym do Was dojść.
          • gunia271 Re: czas odpowiedziec, bo pataryna... 10.06.05, 13:57
            mi pasuje nawet wieczorkiem to co?? 16.06 o godzinie 19???? co wy na to??
            • pataryna Re: czas odpowiedziec, bo pataryna... 10.06.05, 14:11
              Kurde no ! Mam fest masakre z forum ! łącznie z pocztą.. sad(((((
              Teraz to ja sie sklaniam ku 27.06 uncertain ... 19 to dla mnie za pozna pora
              bo jak mowilam ja godzine musze do was jechac, a polaczenia mam nie za ciekawe.
              Dlatego mi zalezało na spotkaniu w ciagu dnia, zebym mogla wrocic z mezem o 16
              po pracy sad(((

To teraz pytanie o 27-go... Kto wtedy moze i o ktorej ?
              • pataryna Re: czas odpowiedziec, bo pataryna... 10.06.05, 14:31
                Chyba ze jest ktos kto moglby 16-go w godzinach poludniowych ???

ale mam dol... przez ten cholerny net...
              • k_izydorczyk 27.06 :) 10.06.05, 14:37
                Wtedy mogę np. ja smile
                jak do godz. 18 to będę na chwilę, bo będę musiała być z synkiem, no chaba, że
                ktoś mi zrobi miłą niespodziankę i zaoferuje opiekę nad brzdącem big_grin Ale marne
                na to szansesmile Po 18-tej mogę być do oporu... big_grin
                Może być ta Galeria Dominikańska, mają dobrą kawę, a w razie czego można się
                przenieść potem smile Punktem wyjścia może być np. przejście koło Almi Decor-
                Kowalika. Albo Tchibo, przynajmniej ten kto przyjdzie wcześniej napije się
                dobrej kawy czekając (na górze może być problem z miejscemsad). To tak na
                przykład smile Może macie jakiś lepszy pomysł? Któryś ogródek w Rynku???
            • mstawarz 16.06 12.06.05, 21:53
              I co w koncu spotykamy sie 16? o ktorej i gdzie, bo chyba wiecej szczegolow
              ustalonych jest na 27.
              • barbaramilej Nieśmiało proponuję... 13.06.05, 00:30
                ..,może ustalicie na spotkaniu jeden lub dwa dni w miesiącu w którym byśmy
                mogły wymieniać doświadczenia.Jeżeli każda by wiedziała,że np.spotykamy się w
                drugi czwartek miesiąca o godz.18 w Galerii to zawsze jakaś grupa by się
                spotkała. TO tylko propozycja ale byłoby dobrze mieć stały dzień.
                Pozdrawiam.

• pataryna Re: Nieśmiało proponuję... 13.06.05, 01:02
                  Oj świeta racja !!!!!! Powinnysmy to traktowac jak nasze forumowe zloty smile
                  Wtedy łatwo tak sobie wszystko zorganizowac, zeby dotrzec na spotkanko.

C o reszta na to ?
                  • mstawarz Re: Nieśmiało proponuję... 13.06.05, 10:04
                    Swietny pomysl z tym jednym dniem.
                    Ale nadal nie wiem co z 16? moze tak jak ktoras dziewczyna proponowala, godzina
                    19, w Galerii Dominikanskiej kolo fontanny, tylko jeszcze jakis znak
                    rozpoznawczy by sie przydal. Napiszcie kto bedzie i cos charakterystycznego dla
                    rozpoznania sie wymyslmy.
                    • summerdays 16.06 godz. 19 13.06.05, 10:32
                      16.06 o 19 w Galerii pod fontanna moge byc ja z serwetkami w rece smile

27 na dzien dzisiajszy odpada z mojej strony sad
                      • gunia271 Re: 16.06 godz. 19 13.06.05, 10:55
                        ok, ja będę, nie moge się już doczekać.... wink))
                      • assik76 Re: 16.06 godz. 19 13.06.05, 10:58
                        Postaram sie do Was dołączyc, bo na 19ta napewno nie dam rady, ale powinnam
                        dotrzeć pozniej. 27.06 narazie odpowiada mi jak najbardziej.

Pomysl ze spotkaniem raz w miesiącu bardzo dobry!
                        Pozdrawiam
                        • assik76 Re: 16.06 godz. 19 13.06.05, 11:00
                          gunia271 sprawdz skrzynke proszesmile
    • pataryna Re: Wrocławskie laski ;)) 13.06.05, 13:15
      Ja juz rozmawialam wlasnie z mstawarz... i po sprawdzeniu mojego polaczenia
      itd. wyszlo ze ostatni powrotny mam o 19:30. Wiec no jedyne rozwiazanie to ze
      moge sie spotkac 27-go, ale tak kolo 17-tej... liczac ze te 2 i pol godzinki mi
      musza starczyc na nasiadowe z Wami... A Wam pewnie nie bedzie pasowac "wczesna"
      pora... sad((((((
      • summerdays Re: Wrocławskie laski ;)) 13.06.05, 13:23
        Pataryno!
        mi pasuje i 16 i 15 i 14, byle nie przed 12, bo w srode pozno wracam. Ta 19
        wyszla jakos wczesniej w postach i dlatego ja podalam smile
        • mstawarz Re: Wrocławskie laski ;)) 13.06.05, 13:35
          Oj, ale mi pasujew lasnie wieczor, 19 najwczesniejsad
        • pataryna Re: Wrocławskie laski ;)) 13.06.05, 13:56
          No to summer obysmy sie chociaz my spotkaly... a o 19 Dorotke jeszcze migiem by
          mi sie udalo spotkac... bo o 19:30 do domu.

Ktos sie pisze jeszcze na popoludnie 27-go??
          • mstawarz Re: Wrocławskie laski ;)) 13.06.05, 14:42
            Jakby co to ja jestem 16.06 o 19 w Galerii i kto przyjdzie to przyjdzie, a
            assik ma moj tel. wiec jak gdzies pojdziemy to sie dowie gdziesmile
            Dorotka
            • gunia271 Re: Wrocławskie laski ;)) 13.06.05, 14:52
              ja również będę o 19, Asik76 odpisałam Ci na maila dopiero dzisiaj , nie wiem,
              czy dosytałaś, mogę dzisiaj odebrać pudełka gdzieś ok 19-20. mój namiar
              880720310, jak możesz to daj jakiś znak (do 16 jestem w necie)
              • assik76 Re: Wrocławskie laski ;)) 13.06.05, 18:23
                ale nam się watek rozrósł...smile
                Jesli chodzi o godziny spotkania to ja moge sie dostosowaćbig_grin
            • sasanka21 Do Dorotki 16.06.05, 08:56
              Wysłalam Ci maila na gazetę.

pozdrówka sasanka
    • summerdays Przepraszam to na czym stanelo? 15.06.05, 23:58
      bo ja juz sie pogubilam w teminach, godzinach...

w czwartek o 19 przy fontannie jest aktualne???
      przepraszam nie bylo mnie i wypadlam z dyskusji.... sad
      • sasanka21 Re: Przepraszam to na czym stanelo? 16.06.05, 08:52
        aktualne smile
      • mstawarz Re: Przepraszam to na czym stanelo? 16.06.05, 10:11
        Jak najbardziej aktualne, pisze jeszcze raz:
        spotykamy sie dzisiaj (czwartek) 16 czerwca o godzinie 19.00 w Galerii
        Dominikanskiej przy fontannie. Ja bede w jeansach, bialej koszulce z czarnym
        napisem, jestem niska i mam dosyc krotkie wlosy. To tyle znakow szczegolnych.
        Dorotka
        • assik76 Re: Przepraszam to na czym stanelo? 16.06.05, 12:38
          powinnam być między 20.00 a 20.30, będe dzwonić gdzie jesteście.
          Szkoda tylko, ze Pataryna Ciebie nie poznam....sad
          • summerdays Re: Przepraszam to na czym stanelo? 16.06.05, 12:47
            OK czyli o 19 pod fontanna smile
            ja mam 170 cm, rudo-blond wlosy i okulary, w dloni bede miala serwetki wink

łomatko to jak sekta bedzie wygladalo, a przynajmniej tajne stowarzyszenie big_grin
            • gunia271 Re: Przepraszam to na czym stanelo? 16.06.05, 12:53
              Ja mam 168 cm wzrostu, blond kręcone włosy i też będę miała serwetki (kurczę
              już się nie mogę doczekać... )
              • assik76 Re: Przepraszam to na czym stanelo? 16.06.05, 13:27
                oj tak...gunia to ma włosy.....PIĘKNE!!Poznacie Ją napewno po silnie skręconych
                loczkach, mi tylko zazdrościc pozostaje...
    • summerdays Re: Wrocławskie laski ;)) 17.06.05, 00:01
      Dziekuje za przemily czas i piekne serwetki smile

Strasznie sie ciesze, ze Was poznalam smile
      • mstawarz Re: Wrocławskie laski ;)) 17.06.05, 08:15
        Ja rowniez dziekuje za mile spedzony czas i serwetkismile
        Pozdrawiam
      • gunia271 Re: Wrocławskie laski ;)) 17.06.05, 08:20
        ja również, było bardzo fajnie, szkoda tylko, że musiałam tak szybko wracać. No
        i chciałam powiedzieć, że jeszcze wczoraj wycięłam dwa motywy na pudełko na
        serwetki (dobrze, że dzisiaj piatek wink)), bedzie więcej czasu, mam nadzieję że
        powstanie)
        • assik76 Re: Wrocławskie laski ;)) 17.06.05, 09:56
          a ja mam nadzieje, że nastepnym razem trochę dłużej porozmawiamy, bo zdążyłam
          kilka słów z Wami ledwie zamienic (oprócz Dorotki oczywiście, która mam to
          szczęście, mieszka bliziutko i mozemy sobie dłużej pogadaćbig_grin)
          Czekam niecierpliwie nastepnego spotakania!!!
          • sasanka21 Re: Wrocławskie laski ;)) 17.06.05, 10:13
            dzieki Assik za pudełka, będę miała dla Mamy i jej siostry na prezeznt
            imieninowy, tylko kiedy ja je zrobie... smile

Fajnie było poznać Summerdays i Gunię i znów zobaczyć Asie i Dorotkę.

pozdrowionka
            sasanka

• mstawarz Re: Wrocławskie laski ;)) 17.06.05, 10:30
          Gosia, jak powstanie pudełko to umiesc koniecznie na forum, nic sie nie boj
          bedziemy wyrozumialesmile)))
          • assik76 Re: Wrocławskie laski ;)) 17.06.05, 10:41
            a własnie!!!(tak krótko sie widziałyśmny, ze nie zdążyłam zapytacsad)Gosia
            podpisuje sie pod Dorotką: koniecznie!!!!
            Ciekawe kiedy ja zaczne robic swoje....
            • gunia271 Re: Wrocławskie laski ;)) 17.06.05, 11:41
              ok, jak tylko zrobię to postaram się zrobić zdjęcie (wprawdzie nie mam aparatu
              cyfrowego, ale coś wykombinuję), no i najważniejsze zaraziłam dekupażem swoją
              koleżankę z pracy (jest w szoku, jak sobie poogladała zdjęcia, co mozna taką
              metodą zrobić...), no i już dzisiaj chce kupić lakier, powiedziała, że przez
              weekend zrobi doniczkę. Po prosu rewelka, a to jej słowa "jestem
              zachwycona ... w szoku".."nie mogę sie juz doczekać 16:00".. "ja myślałabym że
              to stare przedmioty ...."porażka nic disiaj nie zrobię..bo chodzę po stronach
              decoupage !!!!!!!" hihihi.Mam nadzieję, ze pudełko z doniczką powstaną w
              weekend i w poniedziałek zamieścimy zdjęcia... wink))

• sasanka21 no to czekamy dziewczyny :) 17.06.05, 14:36
                i zarażajcie dalej smile
                wczoraj rozmawiałam z koleżanką, której tłumaczyłam na czym to wszystko polega,
                jakich materiałów się do tego używa i ona mi opowiadała, ze ma siostre w
                Austrii a tam dzieci robia takie cuda w przedszkolu i szkołach, ze zaczęła
                kojarzyć o czym do niej mówię wink

smile
                sasanka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka