Dodaj do ulubionych

torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić?

22.04.06, 17:06
Hej dziewczyny, poradzcie- szukam bawełnianych lub z surówki lnianej toreb na
ramię- całkowicie gładkich, bez nadruku. Potrzebuję tylko dwóch- chcę je
ozdobic i sprezentować. No i mam problem, bo nie mogę nigdzie znaleźć miejsca,
gdzie sprzedawano by je na sztuki, a nie hurtowo. Widzialam na allegro- ale za
28 zł. Czy jest coś tańszego? Mieszkam w Poznaniu- mozę tutaj coś sprzedają?
Obserwuj wątek
    • mloda77 Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 22.04.06, 21:06
      www.opitec.pl/sk/catalog/advanced_search_result.php?
      osCsid=3ea371707aca16c278ac6a0c188ce6a4&keywords=bawe%B3niana
      prosze ;]
      nie za 28zł, a za 2,50 ew. 3,30 wink))
      pozdrawiam
    • albida Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 22.04.06, 21:10
      Mam jedną raczej małą, kremową - często widzę takie na przecenach po złotówce,
      ale trzeba się nachodzić, żeby były bez nadruków - jeśli chcesz, mogę Ci wysłać
      w zamian za serwetki. Chciałam pobawić się w decu na tkaninach ale to już mi
      chyba nie grozi więc jakby co, to pisz na gazetowego.
      • milla.1 Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 22.04.06, 23:48
        A właśnie dzisiaj mama moja będąc w Lidlu
        przyniosła takową wraz z zakupami.
        podobno są tam w ciągłej sprzedarzy,
        a kosztują coś koło 2 zł. Kiedyś były
        jeszcze w internetowym sklepie pasmanterii Wojtek.
        Ale sądze ze lidlowa cena jest niezwykle atrakcyjna.

Pozdrawiam serdecznie
        • tilijka Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 23.04.06, 19:53
          W Lidlu nigdy nie widzialam ale czesto są w Piotrze i Pawle. Wiszą na
          wieszakach przy kasach. Są z nadrukami i bez.
          • laupinka Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 09.06.06, 21:56
            a gdzie można kupić gładnie bez nadruków kolorowe? i zeby przesyłka nie wynasiła 28 zł uncertain
    • aniek30 Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 10.06.06, 11:01
      ...u mnie w sklepiku sa torby plazowe typu Panama i torby takie jak na zakupy,
      zupelnie gladkie i mysle ze w bardzo przystepnych cenach, ponizej podaje link
      do konkretnego miejsca w sklepiku

www.decoruj.pl/kategoria.php?id_kateg=19
    • aniek30 Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 10.06.06, 11:04
      ... zapomnialam dodac ze jestem spod Poznania (k.Skorzewa) wiec przy odbiorze
      osobistym nie ma kosztow przesylki....smile
      • aakuku Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 04.07.06, 09:59
        Ktos wie gdzie mozna kupic np. taka torbe lniana?

www.allegro.pl/item113489030_przepiekna_karta_do_decoupage_na_torebke_.html

Aga
        • megmegic Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 04.07.06, 16:30
          ja ostatnio kupiłam w Lidl'u za 1,99pln
          • magi104 Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 06.07.06, 15:14
            Ja też ostatnio kupiłam sobie w Lidlu tę torbę bez ozdób (chyba też 1.99); to
            taka torba typu siatka na zakupy smile
    • mella Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 07.07.06, 11:26
      Oczywiście sa w Lidlu, ale trzeba szukac przy kasach, tam gdzie leżą reklamówki
      z folii.
    • bluething Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 17.01.16, 13:57
      Firma Allbag (www.allbag.pl) sprzedaje je na sztuki, mają torby bawełniane, lniane i inne w swojej ofercie
      • iga.k99 Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 24.02.16, 16:49
        polecasz? dobrze się sprawdzają? np jeśli chcemy coś napisać/narysować?
    • edekoracje_com Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 04.03.16, 22:40
      Zapraszam na www.edekoracje.com jesteśmy producentami toreb bawełnianych w najniższych cenach.
    • lifeisaparadox Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 26.04.16, 15:57
      Takie pomiędzy 2,50zł a 15zł znajdziesz tutaj: Troby materiałowe Allbag - cenowo w okolicy której szukasz.
      Kliknij na obrazek żeby przejść na sklep. Generalnie do wyboru do koloru w niższych cenach.
    • mantisek.pl Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 26.02.17, 17:40
      Najlepsze jakościowe torby bawełniane widziałem w firmie Cotton Bag . www.cotton-bag.pl . Najładniejsza tkanina surowa i kolorowa użyta do ich produkcji . Polecają również worko-plecaki inne produkty z bawełny .
    • tewel Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 06.03.19, 13:37
      Ja zamówiłem kilka sztuk na miropak.pl/torby-bawelniane/ Nie wyszło bardzo drogo, a jest fajnej jakości. Licząc kilkukrotny zakup jednorazówek, to ta inwestycja jest akurat opłacalna.
    • tsuranni2018 Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 21.03.19, 22:32
      Jeśli w Poznaniu, to tylko w Stonogach. W stałej ofercie np. taka duża torba bawełniana i kilka rodzajów mniejszych. Za tą dużą 6 zł, więc chyba cena spoko smile
    • mantiseklodz Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 16.02.20, 17:49
      Polecam bawełniane torby z firmy cotton-bag.pl Czysta bawełna,dobrze uszyte, różne wzory oraz kolory.
    • alina221 Re: torby bawełniane/lniane (detal)-gdzie kupić? 15.06.20, 12:28
      na www.bag-of-things.com mozna zamowic ich torby i oferuja tez gladkei na specjalne zamowienie, len juta i bawelna
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka