Dodaj do ulubionych

catering Oycowizna Lesznowola

17.04.12, 13:04
Witam, jak w temacie - pilnie poszukuję cateringu na ślub. Znajomy zaproponował Oycowiznę. Czy ktoś z Państwa ma doświadczenie, korzystał? Jesteśmy z Warszawy, ślub jest w sierpniu - około 70 osób. Zależy mi aby szybko załatawić sprawę cateringu plus oczywiście na smacznych i tradycyjnych daniach. A może ktoś z Państwa ma jakieś inne propozycje? W Warszawie już z czterech firm zrezygnowaliśmy, bo jakość usługi jednak budziła wątpliwości :/ Proszę o rzetelne opinie, zależy mi na czasie
Obserwuj wątek
    • citronella Re: catering Oycowizna Lesznowola 19.05.12, 10:51

najlepiej wybrac sie tam na obiad.
      wg mnie karmią dobrze, choc sa dania ktorych bym nie brala.

pierogi sa ewidentnie robione na miejscu- i to duzy plus, ale niestety sa wg mnie za mało doprawione.

trzeba sprobowac dan, ktore sie zamowi i wtedy bedzie wiadomo.

poza tym to fajny lokal jest i moze lepiej zrobic tam, niz bawic sie w przewozenie jedzenia.
      potem to podgrzewac, przekladac na wlasne talerze -zawracanie glowy, prosciej samemu zrobic ;)
    • 81ola Re: catering Oycowizna Lesznowola 19.06.12, 21:12
      Nieopodal Oycowizny jest mała ale z bardzo dobrym jedzeniem Restauracja Sekret ul.Polna 23 chyba , byłam tam kilka razy i jedzenie było smaczne. Mają ładny ogród na wesele plenerowe rewelacja, catering z tego co się orientuje też robią więc warto się tam wybrać i porozmawiać o tym. Korzystałam również z cateringu z firmy DIL catering i jak najbardziej polecam. Mam nadzieję że moja opinia chociaż trochę Ci pomoże.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka