Dodaj do ulubionych

Może Rondo Morawieckiego?

09.12.17, 20:35
Wielkiego problemu ze zmianą wszystkiego trzech liter być nie powinno, a przynajmniej takiego obciachu nie będzie...
Obserwuj wątek
    • 3alfa.alfa Re: Może Rondo Morawieckiego? 14.12.17, 22:27
      Ja bym wydobyl pomnik Bohaterow Monte Cassino ktory POwce ustawili tak w krzakach zeby nie draznic Putina i nikt o nim nie wiedzial
    • teoatino Re: Może Rondo Morawieckiego? 20.12.17, 19:11
      Dopóki piszesz o sprawach ogółu to jest fajnie. Jak natchnie Cię myśl Prezesa i schodzisz na tematy polityczne to ręce, nogi i coś jeszcze opada. Ja proponuję miano im. prokuratora Stanisława Piotrowicza.
      Mimo wszystko pozdrawiam.
      • tomjani Re: Może Rondo Morawieckiego? 02.01.18, 10:27
        Co, zabolało że uczniowie odrzucili w głosowaniu kandydatury takich "POlaków" jak A...j Wajda (zaczynał karierę od zakłamanego filmidła "Popiół i diament" szkalującego Wyklętych, u schyłku zaś życia popełnił panegiryk o TW Bolku który powinien nosić tytuł "Człowiek ze styropianu), Wisława Szymborska (namiętnie musiała całować się z największym zbrodniarzem wszechczasów skoro twierdziła że usta słodsze miał od malin), czy wreszcie naczelny opluwacz Polski co to za okupacji bardziej bał się Polaka niż Niemca, tytułował się "Profesorem" nie mając nawet matury w kieszeni, swoją zaś karierę naukową budował zaś na objeżdżaniu całego świata i referowaniu gdzie to był wcześniej i jak długo bili mu brawo, za co oczywiście... otrzymywał kolejną porcję braw i miał o czym mówić przy następnej okazji. Do tego stopnia was zabolało że piaseczyńscy POpaprańcy próbowali zablokować nadanie szkole nowego, godnego imienia, ale okazali się na to za ciency:
        twitter.com/JoannaLichocka/status/946434390745378818
        gpcodziennie.pl/77224-powolikosciuszkowcowodpileckiego.html
        • teoatino Re: Może Rondo Morawieckiego? 04.01.18, 12:22
          Mnie nic nie boli. Mi się bardzo podoba. Natomiast nazwa ronda którą zaproponowałem jeszcze bardziej :-). Ciekaw, że nie odnosisz się do tej, jakże wybitnej postaci przewodniczącego Komisja Sprawiedliwości i Praw Człowieka, a uciekasz w jakieś wydumane spory (w spawie nazwy liceum radni PO przecież wydali oświadczenie).
          Zabolało? :-)
          • tomjani Re: Może Rondo Morawieckiego? 06.02.18, 13:04
            teoatino napisał:

> Zabolało? :-)

A niby co miało zaboleć, opinia jakiegoś leszcza na temat jednego z posłów, wyrobiona na podstawie lektury polskojęzycznych szmatławców? Niestety za chwilę może zaboleć co bardziej wrażliwych mieszkańców królewskiego miasta Piaseczna:

Wypłynął wstrząsający dokument! Szokujące zachowanie Mazowieckiego wobec prezydenta Kaczorowskiego

Dokument pochodzący z 1990 roku zamieścił na Twitterze Sławomir Cenckiewicz. Wynika z niego, że ówczesny premier Tadeusz Mazowiecki podczas wizyty w Londynie nie spotkał się z prezydentem Ryszardem Kaczorowskim, bo uznał spotkanie z zachowaniem ceremoniału „wejścia prezydenta RP” za... „poniżające wobec prezydenta Jaruzelskiego, swojego rządu i państwa

niezalezna.pl/214860-wyplynal-wstrzasajacy-dokument-szokujace-zachowanie-mazowieckiego-wobec-prezydenta-kaczorowskiego
            Chociaż... niby to nie mój cyrk, nie moje małpy. Nie mieszkam w Piasecznie, i to nie ja mam teraz problem w postaci ronda splugawionego imieniem zdechlaka którego pająki wlekły po wszystkich ścianach. Podpowiem jednak w jaki sposób można by doraźnie go rozwiązać. Wystarczy trochę jasnej folii samoprzylepnej i niezmywalny flamaster. Jeżeli zdecydować się na nazwanie ronda nie jak pierwotnie miałem na myśli imieniem Marszałka Seniora lecz urzędującego Premiera RP - to z imieniem będzie jeszcze mniejszy kłopot niż z nazwiskiem. Tu wystarczy zakleić i napisać na nowo już tylko dwie litery! :-D
            • teoatino Re: Może Rondo Morawieckiego? 11.02.18, 11:13
              "... i to nie ja mam teraz problem w postaci ronda splugawionego imieniem zdechlaka którego pająki wlekły po wszystkich ścianach...". Dobry człowieku, można się leczyć na NFZ.
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka