kurant78 31.01.06, 23:09 A może jak stopnieje śnieg to spotkamy sie gdzies w P-nie? :o) Forum na żywo heheh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdary Re: A co wy na to? 01.02.06, 08:14 tylko gdzie znajdziemy takie miejsce w naszej mieścinie? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: A co wy na to? 01.02.06, 08:58 > Piknik nad Jeziorką? Na leśnej polanie w Żabieńcu. Jest parking, plac zabaw i miejsca na ognisko nawet zadaszone. Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: A co wy na to? 01.02.06, 09:47 richo napisał: > > Piknik nad Jeziorką? > > Na leśnej polanie w Żabieńcu. Jest parking, plac zabaw i miejsca na ognisko naw > et zadaszone. Albo u kogos na ognisku !!! Ale to musi byc troche cieplej chyba co ? A. Odpowiedz Link Zgłoś
lamia34 Re: A co wy na to? 01.02.06, 10:19 ja też jestem za. Kamil ale ty się zajmiesz organizacją :) Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: A co wy na to? 01.02.06, 13:50 lamia34 napisała: > ja też jestem za. Kamil ale ty się zajmiesz organizacją :) A kto to Kamil ? Odpowiedz Link Zgłoś
susanka Re: A co wy na to? 01.02.06, 10:52 oj ja tez jestem ZA!!! fajny pomysl! Bede sledzic watek!!! zuziaczek Odpowiedz Link Zgłoś
wokomex Re: A co wy na to? 01.02.06, 12:26 Pomysł bardzo sympatyczny, popieram. Zimne Doły w zalesiu są naprawde ok na tego typu spotkanie. Zastanawiam sie tylko skąd u Ws ta awersja do sniegu? zima ma swój urok a i las tak cudownie wyglada po sniezna kołderką. Moglibyśmy się przecież jakoś rozgrzać ;) nie mówie tylko o ognisku... A w razie czego zawsze można byłoby sie przenieść do Starej Chaty. Ja pod wiatą paliłem ognisko bedą na zimowym spacerze przy - 20 st było naprawde sympatycznie. Do zobaczyska w takim razie. Ps. w związku z tym rozgrzewaniem dobrze byłoby pomyslec o zorganizowaniu jakiegos transportu z Piaseczna, co by to nas porozwoził po spotkanku do naszego Piaseczna. Trzymajcie sie sąsiadki i sąsiady. Zu a Ty do imprezowania do pierwsza..... tak trzymaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: A co wy na to? 01.02.06, 12:42 Jakem Kamil to obiecuje ze coś zorganizuje. Małe sprostowanie: Istnieją trzy nazwy zwyczjowe polany w Żabieńcu: 1. Zimne Doły - Od nazwy leśniczówki "Zimny Dół" która została spalona przez niemców w czsie wojny. 2. Spalona Polana - z przyczyn podanych powyżej 3. Polana Małeckiego - od nazwiska gajowego Ale wiekszość myśli o tym samym miejscu. Widze ze wszystkich ciągnie do mojej miejscowosci heheheee. Odpowiedz Link Zgłoś
susanka Re: A co wy na to? 01.02.06, 16:03 Sasiedzie! tak tak, wrocilam do swiata zywych! ha haaa! i nawet kilka 'powaznych' imprezek mam juz za soba! buzka zuzu Odpowiedz Link Zgłoś
miafarrow Re: A co wy na to? 01.02.06, 16:04 popieram pomysł, ale może faktycznie poczekamy na trochę bardziej sprzyjające warunki pogodowe (np. żeby dało się dojechać rowerkiem). Odpowiedz Link Zgłoś
kpt5 Re: A co wy na to? 01.02.06, 16:41 Ja również bym chętnie Was poznał osobiście. Nie znam (jeszcze) terenów na południe od rz. Jeziorki, ale chętnie poznam. Może więc wstępna propozycja terminu: - Pierwszy dzień wisony (21.03.2006r.). Zdaje sobie sprawę, że termin odległy, ale za to łatwo zapamiętać ;) i do tego czasu więcej ludzi się dowie o tym. Będzie też sporo czasu, żeby wszystko "dopiąć". Może w związku z tym narodzi się "nowa świecka tradycja" ;) Minusem jest to, że to będzie wtorek. Kamil vel Kurant: a jak tam jest z drzewem na ognisko? Można coś nazbierać w okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: A co wy na to? 01.02.06, 18:45 kpt5 napisał: > Kamil vel Kurant: a jak tam jest z drzewem na ognisko? Można coś nazbierać w > okolicy? Leży nazbierane ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: A co wy na to? 01.02.06, 23:02 No i troszke wam opowiem o okolicy. Szykuje sie niezła impreza. Tylko jak ktoś ma nie przyjść to niech lepiej wcześniej o tym powie. Wydaje mi sie ze najbardziej odpowiedni bedzie jakiś weekend bez śniegu. Czyli jak sie uda to w marcu. Ale mozemy tez spotkac sie gdzieś wczesniej hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: A co wy na to? 07.02.06, 11:17 No ale musicie troche dbac o to aby ten post nie spadł na dno. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: A co wy na to? 07.02.06, 11:51 zadbamy zadbamy:) bo ja tez sie pisze:) i popieam zimne doly czy tez inne spalone polany;) tylko z tym czekaniem na brak sniegu to jakos tak beznadziejnie brzmi, patrzac na sytuacje za oknem... Odpowiedz Link Zgłoś
maranka Re: A co wy na to? 08.02.06, 10:44 ja też , ja też chętnie was poznam , i dorzucę to i owo - pilnujcie daty spotkania i dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś
xxxalienxxx Re: A co wy na to? 08.02.06, 19:31 pomysl jest dobry ale z doswiadczenia wiem ze na taka impreze pisze sie kilkadziesiat osob a przychodzi kilka - zycie Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: A co wy na to? 08.02.06, 21:40 > pomysl jest dobry ale z doswiadczenia wiem ze na taka impreze pisze sie > kilkadziesiat osob a przychodzi kilka - zycie Maruda! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: A co wy na to? 09.02.06, 00:37 a to każdy moze przyjsć?.. a wy sie znacie lajf?.. bedzie o czym gadac?.. zalesie jest super.. teraz zimą rowniez.. bywam tam na rowerze oczywiscie.. i przyjazd rowerem jak najbardziej wskazany ;-) dla mnie nieważna pora roku.. mogę przyjechać i w zimę moge i we wiosnę.. tylko podajcie termin wcześnie.. imho dzien powszedni odpada.. chyba że to juz bedzie zaawansowane lato i o 20 bedzie jasno ;-) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
annabellee1 Re: A co wy na to? 09.02.06, 09:59 Moze z rodzinami skoro to ma byc pic nic...wtedy bedzie wiecej luda a wiecej luda to weselej.. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: A co wy na to? 09.02.06, 10:04 Hej ja też jestem "nieuleczalną" rowerzystką i to często uczęszczana przeze mnei trasa. Dodan od siebie kilka uwag co do tego miejsca tj. tzw "Zimnych Dołów": 1. jeśli to bedzie późną wiosną lub latem to odradzam wekendy - pełno rodzin z dziećmi, psów, koni itp, a poza tym trzeba wcześniej "rezerwować" miejsce (np rano) 2. w tygodniu niby lepiej chociaż w ciepłych porach roku (patrz.wyżej) odbywają się spotkania integracyjne szkół, firm itp. i też trzeba wcześniej "klepać" miejscówkę oraz materiał opałowy, bo znika 3. odradzam oczywiście wszelkie długie wekendy majowo/kwietniowe 4. czyli podany przez kogoś termin pierwszy dzień wiosny, chyba najlepszy, chociaż też mogą trafić się szkoły, ale myślę, że wieczorem już będą puchy. 5. niepisaną zasadą tego miejsca jest oczywiscie sprzątanie po swoich imprezach, oraz uzupełnienie zużytego materiału opałowego typu gałezie, kora, i patyczki na kiełbaski :) Miejsce jest naprawdę dobre, poza tymi "niedogodnościami" bo każdy wie gdzie to jest, rowerem da się wrócić bez problemu, taxi też tam dojeżdząją :) pozdrawiam z myślą, że może sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: A co wy na to? 19.02.06, 01:20 > Mam na mysli śnieg. :o) roztapiający śnieg jest tragiczny ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: A co wy na to? 21.02.06, 10:11 > roztapiający śnieg jest tragiczny ;-( Dramatyzujesz! ;-) Ale co prawda, to prawda. Jak śnieg znika to wyłażą wszystkie syfy. Najgorsze są psie kupy na chodnikach. Nie da się spokojnie przejść, żeby nie wdepnąć :-( Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: A co wy na to? 21.02.06, 10:47 richo napisał: > > roztapiający śnieg jest tragiczny ;-( > > Dramatyzujesz! ;-) > > Ale co prawda, to prawda. Jak śnieg znika to wyłażą wszystkie syfy. Najgorsze s > ą psie kupy na > chodnikach. Nie da się spokojnie przejść, żeby nie wdepnąć :-( > A mialo byc o przyjemnym spotkaniu. No chyba ze to tak dla podtrzymania watku na gorze. A. Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: A co wy na to? 21.02.06, 22:57 > Najgorsze są psie kupy na > chodnikach. Nie da się spokojnie przejść, żeby nie wdepnąć :-( wdepnąć to wdepnąć da się o trawę wytrzeć (byle nie w inną ;-D) ale jak się wjedzie kołem rowerowym z agresywnym bieznikiem to wtedy dramat.. i ja naprawde nie dramatyzuje ;-) a wątek trzeba podtryzmać jak najbardziej ;-) jak myślicie wiosna już zagląda na dobre czy jeszcze chwyci mróz i sypnie snieg?.. ja uważam ze zima wroci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: A co wy na to? 21.02.06, 23:44 > wjedzie kołem rowerowym z agresywnym bieznikiem to wtedy dramat.. Zaraz dramat ;-) Wiem coś o tym. Kiedyś jadąc do pracy jakoś na wiosnę właśnie miałem "szczęście" wjechać w psią kupę. Zahamowałem szybko, miałem błotniki - myślę - jest OK. Siadam w pracy za biurkiem, wchodzi szef. Wstaję więc grzecznie, co by się przywitać, ale szef gapi się na plamę na fotelu i pyta: - O! Co to? Przyglądam się chwilę i wypalam: - Gówno! :-))) PS. Nie mogę powiedzieć co usłyszał szef, jak mnie kiedyś klaksonem pozdrawiał na zakorkowanej ulicy ;-) > ja uważam ze zima wroci ;-) ... a po zimie wiosna, lato, jesień... no rzeczywiście wróci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: A co wy na to? 25.02.06, 22:44 No i nikt nie pilnuje pozycji tego postu. Czy tylko tyle osób się pisze na spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: A co wy na to? 25.02.06, 23:07 > No i nikt nie pilnuje pozycji tego postu. Czy tylko tyle osób się pisze na > spotkanie? To ja - przy okazji - zerknę jutro, jak wygląda docelowe miejsce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: A co wy na to? 27.02.06, 01:27 ja kontroluje ;-) póki wątek jest w miarę w środku nic nie dodaję.. ale mogę zawsze coś napisać co by był w pierwszych dziesięciu ;-) o psich kupach czy coś w tym stylu ;-) napiszę tylko jeszcze że 27.maja będzie mazovia maraton (dla niewtajemniczonych wyscig rowerowy na rowerach górskich (no jak ktos chce może być na innym-w końcu gór w piasecznie nie ma ;-D) w piasecznie i dobrze by było by się wiele osób stawiło do startowania i kibicowania.. to też okazja do spotkania!!.. piaseczno rulezz!! Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: A co wy na to? 02.03.06, 09:46 Jasne, w tamtym roku trochę pojechałam z takim maratonem, ale to trzeba mieć naprawde dobrej klasy rower żeby coś zdziałać, ale nie powiem super zabawa, jak ktoś lubi rowerkować :) Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: A co wy na to? 01.03.06, 18:24 Hallo! Jakoś nie widać końca zimy. Będziemy tak pisać jeszcze do maja zanim stopnieje ta lodowa pokrywa! Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: A co wy na to? 02.03.06, 09:41 bedziemy bedziemy, choc ja juz powoli nadzieje nawet na ten maj trace.... czy mogloby to juz przestac??? Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: A co wy na to? 02.03.06, 21:59 Jak sie jedzie samochodem i świeci slońce to nawet trochę grzeje. Ale juz niedlugo bedzie można wyłączyć ogrzewanie i otworzyć szybę. Dzien juz jest dłuższy chyba o ponad 3h. Odpowiedz Link Zgłoś
lamia34 Re: A co wy na to? 13.03.06, 09:12 annabellee1 poruszyła dość ważną kwestię -niestety jakimś dziwnym trafem nikt nie rozwinoł tego podtematu . Zasugerowała iż w związku z tym iż ma to być swego rodzaju picnik możemy się spotkać nie sami a z rodzinami . Czesto jest tak iz jedna osoba siedzi przy kompie i pisze ale reszta wie wszystko i jest o wszystkim informowana - w pewnym sensie bierze czynny udzial w zyciu forum. Reszta- czyli mąż , żona, dziewczyna,chłopak , dzieciaki. Dlatego myślę iż właśnie tak powinno wyglądać nasze spotkanie.Nie tylko ci którzy piszą ale wszyscy związani z naszym forum. lamia34 Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: A co wy na to? 14.03.06, 07:46 lamia34 napisała: > annabellee1 poruszyła dość ważną kwestię -niestety jakimś dziwnym trafem nikt > nie rozwinoł tego podtematu . Zasugerowała iż w związku z tym iż ma to być sweg [...]> Reszta- czyli mąż , żona, dziewczyna,chłopak , dzieciaki. Dlatego myślę iż > właśnie tak powinno wyglądać nasze spotkanie.Nie tylko ci którzy piszą ale > wszyscy związani z naszym forum. > > > lamia34 Tylko ze jak Woy straszy to nie wczesniej niz w kwietniu !!! Agromek Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: A co wy na to? 14.03.06, 10:04 powiem szczerze. mam dosc. zimy, sniegu, skrobania szyb... piknik jest mi nadzieja. na to ze w koncu przyjdzie wiosna. bo przyjdzie, prawda? :) ps. upik! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: A co wy na to? 16.03.06, 21:14 W pierwszym momencie nie zauważyłem co się dzieje. Teraz trzeba uwazać aby ten post nie znalazł sie w 2004 roku :o) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: A co wy na to? 16.03.06, 23:31 Może warto rozpocząć nowy wątek z bardziej adekwatnym tematem? Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: A co wy na to? 16.03.06, 23:41 richo napisał: > Może warto rozpocząć nowy wątek z bardziej adekwatnym tematem? myślę że kazdy wie o co już chodzi choc tytuł wątku nic nie mówi.. ja tylko powiem że w zalesiu jest pieknie bez wzgledu na pore roku.. jeziorko skute lodem pewnie bedzie do konca maja ;-) sniegi w lesie do polowy maja.. tyle tego tam jest.. w zasadzie po co czekac.. można spotkac sie juz teraz.. a potem zrobic II spotkanie forumowiczow.. a potem III,IV,V... moze w kazda pore roku?.. to bylo by fajnie.. ale w zime to chyba juz nie zdazymy?.. rzecz jasna kalendarzowa.. ech.. zima jest w porzo (jak nic nie odmraża się ;-/) tak sobie popisalam bo dzis natchnienie mam.. chyba przez tego zs145.. no to pa!.. yo! Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: A co wy na to? 18.03.06, 23:39 No i wreszcie topnieje śnieg, czyli juz niedlugo Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: A co wy na to? 19.03.06, 22:50 kurant78 napisał: > No i wreszcie topnieje śnieg, czyli juz niedlugo ...w błocie będzie można się utopić :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: A co wy na to? 24.03.06, 09:10 kurant78 napisał: > A może jak stopnieje śnieg to spotkamy sie gdzies w P-nie? :o) Forum na żywo he > heh Kurant chyba zasnal snem wiosennym wiec ja .... up ! A. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: A co wy na to? 27.03.06, 10:47 Może i ja zrobie coś dobrego z rana i też up-ne :) Mam nadzieje że zima już nie wróci, bo szykuję rower do sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: A co wy na to? 02.04.06, 11:53 kurant78 napisał: > Ja już rower naszykowałem Ja też i do tego właśnie wyruszam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: A co wy na to? 02.04.06, 15:08 aż tylu mamy rowerkowców ? :) a ja cały zeszły rok prawie jeździłam sama, bo nikt nie chciał jechać np. do Czerska :/ nie mówiąc już o prawie codziennym "spacerku" Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: A co wy na to? 02.04.06, 20:41 Oj dziś by się ktoś przydał do wyciągania z błota :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: A co wy na to? 02.04.06, 23:34 ja roweru nie szykuje.. on jest zawsze przyszykowany.. w czersku bylam w tym roku juz 3 razy.. zamek stoi.. a jezdze 3-4 razy w tygodniu jak dobrze sie uklada.. moge jezdzic sama moge też i z kims.. Odpowiedz Link Zgłoś
annabellee1 Re: A co wy na to? 03.04.06, 08:53 No ja tez rowerek juz uruchomilam. Slicznie jest. To kiedy?? Chyba czas sie konkretyzowac... Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: A co wy na to? 03.04.06, 09:48 Nie każdy ma możliwość trzymania rowerka pod dachem, więc przegląd wskazany. Teraz mam inne sprawy i problemy na głowie i niestety zaczynam sezon na początku maja :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 DATA:) 03.04.06, 14:03 Richo :)) zobacz moj podziekowaniowy topic :((( oj, trzeba jeszcze sekundke poczekac choc moze juz zacznijmy konkretyzowac date?? np: tydzien po swietach - 22 kwietnia?? to co? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: DATA:) 03.04.06, 15:01 dc22 napisała: > Richo :)) zobacz moj podziekowaniowy topic :((( Topić widziałem, błota wczoraj też doświadczyłem ;-) > np: tydzien po swietach - 22 kwietnia?? > to co? Dla mnie OK ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: DATA:) 03.04.06, 22:40 > Nie każdy ma możliwość trzymania rowerka pod dachem, więc przegląd wskazany. > Teraz mam inne sprawy i problemy na głowie i niestety zaczynam sezon na > początku maja :/ na poczatku maja?.. no jak tak mozna? ;-) toz to prawie śroedek sezonu ;-)) a ja trzymam 2 rowery (poki co) na 33 metrach.. nikomu bym nie dala na przetrzymanie ;-D a co do terminu i traski to jak ustalicie to moze sie dolacze.. a moze nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: DATA:) 04.04.06, 09:59 schwinn1 napisała: > na poczatku maja?.. no jak tak mozna? ;-) toz to prawie śroedek sezonu ;-)) wiem ale cóż zrobić :( w tamtym roku pod koniec marca już "grzałam" opony też bym się dołaczyła jak coś wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Szczegoly:) 06.04.06, 09:13 Hej No to co? Tyle osob sie pisalo i cisza? Potwierdzac mi zaraz - pierwsza sobota po swietach? 22 kwietnia? I co dalej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Szczegoly:) 06.04.06, 10:12 22 kwietnia się hajta moja siostra - moze raczej ostatni wekend kwietnia już prędzej Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Szczegoly:) 08.04.06, 15:32 rabena napisała: > 22 kwietnia się hajta moja siostra - moze raczej ostatni wekend kwietnia już > prędzej Wtedy zaczyna się długi weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Szczegoly:) 08.04.06, 21:27 > Wtedy zaczyna się długi weekend. dokładnie.. a tydzien pozniej sie konczy ;-) ale ja tak sobie mysle ze wszystkim i tak sie nie dogodzi ;-/ tak jest zawsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Szczegoly:) 08.04.06, 23:21 To może spotkamy się na tym... ślubie? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
enigma74 Re: A co wy na to? 08.04.06, 16:37 Ja również zgłaszam chęć uczestnictwa :-) O ile nic mi nie wyskoczy, pojawie się napewno ;-) Pozdrawiam all:-) Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: A co wy na to? 09.04.06, 10:26 A może 23 kwietnai nidziela? Ślub, ja mam studia w sobotę a w niedzielkę wolne. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 23 kwietnia godz 12 09.04.06, 11:16 W tym momencie jako autor tego wątku zarządzam głosowanie. Głosowanie bedzie trwało do końca tygodnia czyli do piątku, w temacie wpisujemy datę przykład: "23 kwietnia godz 12". W piatek w godzinach wieczornych zliczamy głosy i ustalamy termin. I w ten sposób zarządziłem wcześniejsze wybory, które nie beda nic kosztowały podatników hehehehe. Stwórzmy coś czego jeszcze nie było, jak najwięcej ludzi, rowery mile widziane, kiełbacha itp. I niech mi ktoś nie przyjdzie to wykluczamy go z dyskusji na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: 23 kwietnia godz 12 09.04.06, 15:25 Jak na kacu to tylko rowerem przyjade :D, czy mógłby ktoś (już brykający rowerkiem oczywiście) przed głosowaniem sprawdził stan nawierzchni dojazdu itp (poziom wilgoci, tudzież ilość bagienek i błotka po drodze)i jakie terminy idą pod głosowanie, richo zapytam siostry czy sobie życzy rowerem do ślubu ;) pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: 23 kwietnia godz 12 09.04.06, 15:53 rabena napisała: > richo zapytam siostry czy sobie życzy rowerem do ślubu ;) :-)))) Nie śmiem proponować przejażdżki na ramie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: 23 kwietnia godz 12 09.04.06, 22:07 ja odpadam z tej daty jak i z kolejnych dwoch weekendów.. wiec raczej nie bierzcie mnie pod uwage ;-/ moge jedynie wstepnie zaproponowac 14.kwietnia ok. 13.00-14.00 ale to doś ograniczone pole manewru.. btw.nawierzchni nie trzeba sprawdzac bo mozna jedzic po kazdej ;-)zreezta juz wiosna to nie moze byc źle.. Odpowiedz Link Zgłoś
enigma74 Re: 23 kwietnia godz 12 09.04.06, 22:49 Na dzień dzisiejszy jestem na TAK :-) i mam nadzieję,że nic mi planów, nie pokrzyżuje ;-) Oby pogoda dopisała, to liczę że spotkanie będzie bardzo udane:-) ps. Czy jadąc po pijaku na rowerze, można stracić prawo jazdy ? <dumam>, bo jak tak to chyba przyjdę na pieszo :-) buahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: 23 kwietnia godz 12 10.04.06, 08:54 enigma74 napisała: > ps. Czy jadąc po pijaku na rowerze, można stracić prawo jazdy ? To nie bierz prawka ze sobą :D, albo przyjedź koleją :) dajcie terminy pod głosy: ja 23 kwiecień lub 28-29 kwiecień Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 23 kwietnia godz 12 10.04.06, 09:26 jestem za,data oki. bede 'podwojnie' :) :) czy mozna wziasc piesa? labradorke grzeczna z kagancem na pysku (co prawda wtedy troche wyglada jak Lecter...).? Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: 23 kwietnia godz 12 10.04.06, 10:12 całe rodziny mile widziane :) chyba sie nie wtrącam autorowi wątku ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: 23 kwietnia godz 12 11.04.06, 10:38 Całe rodziny a nawet rodzin rodziny :o) Im więcej Tym lepiej. A jesli ktoś proponuje inny termin to miał go wpisywać w temet Tak bedzie łatwiej. Qrcze już sie nie moge doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena 29 kwietnia godz. 13.00 12.04.06, 08:55 W takim razie obstawiam taką datę, może przywlokę swieżo "ochajtaną" siostrę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: 23kwietnia godz. 13.00 12.04.06, 11:31 Tez byc moze przywloke swoje drugie ja Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: 23kwietnia godz. 13.00 12.04.06, 11:54 jeżeli na Spalonej to ja też się piszę i mogę pomóc w organizacji:D Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 12.00 12.04.06, 12:39 Więc pierwsze nasze spotkanie, zaznaczam pierwsze odbędzie sie 23 kwietnia godz. 12 Na Spalonej Polanie znanej pod nazwami Zimne Doły oraz Polana Małeckiego. Będę czekał na was przy pomniku leśników na parkingu. Proponuje aby każdy wydrukował sobie swój nickname. Ja będe trzymał swój KURANT78 abyście mnie znależli. Dla osób niezorientowanych dojaz do Spalonej najprostszy: Jadąc od strony Piaseczna w stronę Góry Kalwarii (wersja moto) skręcamy w prawo w miejscowość Żabieniec i jedziemy cały czas asfaltem przez Żabieniec a następnie wzdłuż lasu i ogródków działkowych. Na końcu asfaltu droga skręca w prawo a my udajemy sie w lewo skręcając w las. Leśną droga jedziemy około 2km aż zobaczymy teren Spalonej tj plac zabaw a około 100 metrów dalej parking na którym sie zbieramy. W razie kłopotów z dojazdem prosze o kontakt na priv podam wtedy telefon do siebie. Mam nadzieje ze nie zawiedziecie. To pierwsze tego typu spotkanie więc może to uda sie jeszcze nagłośnić w mediach lokalnych. Kazdy sobie przynosi kiełbachę lub inne jadło. Mile widziane rowery i całe rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 12.04.06, 13:04 miało być głosowanie do piątku :/ na razie nie obiecuję że będę Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 12.04.06, 13:48 No i będzie do piatku. Najwyżej będzie klika terminów i kilka spotkań. Na priv dostałem już 14 zgłoszeń więc ten termin tez będzie aktualny. Ja chetnie co weekend :o) Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 12.04.06, 13:53 to kiełbase wykupią w sklepach jak co weekend ;D Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 19.04.06, 12:17 kurant78 napisał: > No i będzie do piatku. Najwyżej będzie klika terminów i kilka spotkań. Na priv > dostałem już 14 zgłoszeń więc ten termin tez będzie aktualny. Ja chetnie co > weekend :o) ...tik, tak, tik, tak, tik, tak... To jakie wyniki do tej pory? Osobiście wolałbym jakiś piątek, bo lubię ognisko jak jest ciemno no i piwo lepiej smakuje wieczorem. W poniedziałek też niektórzy od świtu pracują ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 19.04.06, 12:28 richo jasne jak ciemno to przyjemno ;), ale tu są wzięte pod uwagę rodzinki z dziećmi, jeden piesek (na razie) co niekoniecznie pijają piwo nocami, chodzi o zakończenie w porze wczesnowieczornej, a poza tym to pierwsze spotkanie dyskutantów, skąd wiesz czy bedzie miło ;) ja też bym wolała pod koniec kwietnia ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 19.04.06, 17:25 to moze kolejne spotkania sie podzieli na tych co z dziecmi i na tych co na piwo ;-D bo ja tez bym wolała w jakiś piąteczek!.. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 20.04.06, 16:19 ...tik, tak, tik, tak, tik, tak... Nikły odzew ;-) To może podzielić na jednoślady i... resztę? Właśnie sobie przypomniałem, że po 40 km takie piwo smakuje nawet rano ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
enigma74 Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 12.04.06, 23:01 Bójcie się boga, o 12.00 to ja dopiero wstaję ;-))))) Ale poki co potwierdzam swoje przybycie, z prowiantem, ma sie rozumieć ;-) Do zobaczenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 15.04.06, 23:15 a mnie nie bedzie.. chlip chlip.. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 19.04.06, 12:22 schwinn1 napisała: > a mnie nie bedzie.. chlip chlip.. ;-( Hańba Ci! :-))) Znów Otwock? Będziemy trzymać kciuki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 19.04.06, 17:23 ano otwock! ;-) tym razem stane w pierwszym rzedzie na starcie to pewnie bede pierwsza na mecie.. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 20.04.06, 23:10 No i przekroczyliśmy barierę 100 postów. Niedziela juz niedlugo. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 20.04.06, 23:18 jak bedzie nastepne spotkanie to załózcie nowy watek bo ten juz za długi sie gubie.. zwlascza jak ktos w srodku odpowiada ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 24.04.06, 20:01 > ano otwock! ;-) tym razem stane w pierwszym rzedzie na starcie to pewnie bede > pierwsza na mecie.. ;-P Udało się? Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 24.04.06, 21:12 ani widu ani słychu, w innym wątku też nie widać, więc może ta meta była baardzo daleko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 24.04.06, 22:02 nie no!.. do mety dojechalam ale nie tak jak chcialam ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: UWAGA SPOTKANIE SPALONA 23 kwietnia godz. 1 24.04.06, 22:29 No to widze ze następne spotkanie bedzie na dwukołowych rumakach :o) Odpowiedz Link Zgłoś
miskaj77 Spalona 24.04.09, 08:26 W związku z piękną pogodą powaraca temat spalonej. Problem w tym, że jeszcze nigdy tam nie byłam i chciałabym się dowiedzieć, jak wygląda sprawa organizacji ogniska,czy trzeba przywieźć ze sobą drewno, czy można tam ewentualnie nazbierać sobie?czy nie ma problemu z organizacją ogniska, tzn. czy ktoś może nam tego zabronić? czy jest to teren ogólnie dostępny i bez problemu można organizować takie pikniki?ponadto chciałabym się dowiedzieć, czy dojedzie się tam samochodem? z góry dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Spalona 24.04.09, 12:29 Odpowiedzi na wszystkie pytania są pozytywne ;) Rany! Jak to już dawno było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 PIERWSZE SPOTKANIE 23 kwietnia godz 12 21.04.06, 10:52 Mam do was prośbę o to abyście ostatecznie potwierdzili swoją obecność w dniu 23 kwietnia godz 12 pisząć do mnie maila. Po drugie kto mógłby przyjść ze mną wcześniej i przygotować miejsce. Prosze o e-mail na priv. Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 JESZCZE RAZ 21.04.06, 11:01 Zapraszam wszystkich, to coś nowego. Z ilości postów pod tym tematem można wnioskować ze taka inicjatywa jest potrzebna. Więc ruszcie tyłki, WY - piszący na tym forum oraz WY - czytający nasze wypowiedzi. Zróbcie raz coś innego zamiast spędzać niedzielę przed telewizorem. A jeśli was nie będzie to powiedzcie o naszej inicjatywie innym. Fajnie byłoby stworzyć coś dużego. Zapraszam wszystkich chętnych. Jak juz wspominałem zaopatrzenie w żywność, środki transportu we własnym zakresie. A pogoda w weekend ma być super. Zapraszam Kamil P.S. Zastanawiam sie czy był juz na forum Piaseczna temat z taką ilośćia postów. Bo w tym roku nie przypominam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
enigma74 Re: JESZCZE RAZ 21.04.06, 21:03 Witaneczko, po malej przerwie :-)))) Ja do was dotrę na spaloną, tak po 14.00 nio jesli mi się uda, to ciut wcześniej ;-))))Wiec do zobaczyszka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: JESZCZE RAZ 22.04.06, 21:07 my z naszym "rowerykiem z PKP piaseczno..." niedługo podgonimy i tez strzelimy seteczke ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: A co wy na to? 21.04.06, 11:21 W razie czego piszcie maile lub GG 1649467 Pozdr Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Dojazd dla Rowerzystów na niedzielę:) 21.04.06, 17:31 a może zorganizujemy z Piaseczna jakąś grupę co by każdy nie jechał osobno na Spaloną w niedzielę??proponuję o 11.40 pod Urzędem Miasta..jeżeli ktoś się wybiera oczywiście rowerem:) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Dojazd dla Rowerzystów na niedzielę:) 21.04.06, 18:56 jacekglm napisał: > a może zorganizujemy z Piaseczna jakąś grupę co by każdy nie jechał osobno na > Spaloną w niedzielę??proponuję o 11.40 pod Urzędem Miasta..jeżeli ktoś się > wybiera oczywiście rowerem:) Ja się wybieram, ale od drugiej strony - z Tarczyna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Dojazd dla Rowerzystów na niedzielę:) 21.04.06, 19:29 no no..a ja z Jazgarzewa:) Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Dojazd dla Rowerzystów na niedzielę:) 21.04.06, 19:50 już Wam zazdroszczę ;( nie wiem czy dam radę przyjechać :( Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 NIEDZIELA 23 kwietnia godz. 12 21.04.06, 22:25 No to do zobaczenia. Będę czekał na was przy pomniku leśników obok parkingu z kartką kurant78 Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: NIEDZIELA 23 kwietnia godz. 12 22.04.06, 18:20 Postaram się, ale nie obiecuję ;( Dzidzia mi się rozchorowała ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
enigma74 Re: NIEDZIELA 23 kwietnia godz. 12 23.04.06, 15:10 Spóźniłam się (((( Dojechałam na 14.30 i spotkałam tylko jednego sympatycznego forumowicza... Przepraszam Was bardzo, za to spóźnienie, ale wczoraj miałam imprezkę i wróciłam o 6.00 rano. Błagam, jak następnym razem będzie organizowany grill, to nie wcześniej niż o 14.00... Zasmucona enigma....:-( Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 PIERWSZE SPOTKANIE TO JUZ HISTORIA 23.04.06, 16:11 Szczerze mówiąc myslałem że nikt nie przyjdzie ale okazało sie że jednak są ludzie którzy lubią spotykać się i rozmawiać poza forum. Razem z jackiemglm byliśmy już po 11 przygotowaliśmy ognisko. Koło 12 zaczęli schodzić sie forumowicze. Jak na pierwsze spotkanie to była nas gromadka. Dyskusje były prowadzone na każdy temat. NIE BYŁO SZTYWNO było fajnie. A kto nie był niech żałuje. Enigma74 nie martw sie nastepnym razem dojedziesz. Pozdrowienia dla wszystkich. A jeśli chodzi o zdjęcia to prosze o maila na priv to je prześlę. Do zobaczenia następnym razem. Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: NIEDZIELA 23 kwietnia godz. 12 23.04.06, 17:58 ha ha ha..sympatycznego..he he he..to tylko pozory Enigma:) Odpowiedz Link Zgłoś
lamia34 Re: NIEDZIELA 23 kwietnia godz. 12 23.04.06, 18:06 Jacek nie gadaj. Jesteś sympatyczny :D Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: NIEDZIELA 23 kwietnia godz. 12 23.04.06, 18:08 Widzisz jaki slawny jesteś. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
enigma74 Re: NIEDZIELA 23 kwietnia godz. 12 23.04.06, 22:53 :-) Z kiełbaską w ręku, uśmiechnięty, zadowolony i chętny do udzielenia informacji :-)))) nie mogło mi się trafić lepeiej ;-) Gdyby nie TY, biegałabym od chatki, do chatki... a tak :-) od razu ściągnąłeś mnie na ziemię :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: NIEDZIELA 23 kwietnia godz. 12 24.04.06, 09:00 A ja autkiem wracając z wesela w niedzielę (na kacu), postanowiłam zajrzeć bo miałam po drodze, było strasznie dużo ludzi, więc siłą rzeczy musiałabym kazdego zaczepiać, a do tego widzę że wcześniej się skończyło :(:(:( a "inspekcję" robiłam koło 16 :( mam nadzieję że natsępnym razem będziecie dłużej i nie w niedzielę plissss, bo tam jest katastrofa takie tłumy Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: NIEDZIELA 23 kwietnia godz. 12 24.04.06, 09:00 to poprosze chociaż zdjęcia jakieś :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: NIEDZIELA 23 kwietnia godz. 12 24.04.06, 12:19 rabena napisała: > ... i nie w niedzielę plissss, bo tam jest katastrofa takie tłumy Ja z kolei w sobotę wziąłem się ostro za porządki na działce, żeby niedzielę mieć wolną. Niestety przeholowałem nieco. Ręce tak mnie bolały od łopaty, że nie byłem w stanie utrzymać kierownicy - co najwyżej chłodne piwko ;-) Może następnym razem mi się uda, no i nieustająco jestem za piątkiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: NIEDZIELA 23 kwietnia godz. 12 24.04.06, 21:50 > Może następnym razem mi się uda, no i nieustająco jestem za piątkiem ;-) ja też ja też!.. jak ustalimy piatek wczesniej to na pewnoe bede mogla.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 TERMIN DRUGIEGO SPOTKANIA 23.04.06, 16:13 Jak w temacie. Myślę że tak jak dyskutowaliśmy przegłosujemy kolejny termin. Oprócz długiego weekendu, ten pozostawiamy jako termin niemozliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: TERMIN DRUGIEGO SPOTKANIA 23.04.06, 16:54 Mam do was prośbę jesli mozecie to wpisujcie się do mojej księgi gości. Łatwiej będzie mi potem odszukac wszystkich zainteresowanych. Druga sprawa to wypełniajcie wizytówki bo po to chyba są. Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: TERMIN DRUGIEGO SPOTKANIA 04.05.06, 15:41 Kto potwierdza obecność w piątek? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: TERMIN DRUGIEGO SPOTKANIA 04.05.06, 17:59 ja niestety do 20 muszę tkwić na posterunku więc najwcześniej mógłbym być ok.21.30.. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: TERMIN DRUGIEGO SPOTKANIA 05.05.06, 08:52 przecież jest osobny wątek na piątki :o Odpowiedz Link Zgłoś
enigma74 Re: TERMIN DRUGIEGO SPOTKANIA 26.05.06, 22:58 Witam moi Drodzy ;-) mam ostatnio straszliwy niedoczas, wiec goszcze tu rzadko, ale jeśli będzie jakiś konkterny termin a czas pozwoli mi do Was dołączyć, to stawaiam się na grillowaniu :-))))) Pozdarwaim cieplutko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: TERMIN DRUGIEGO SPOTKANIA 01.06.06, 11:40 kurant78 napisał: > A ja mam zdjęcia :) To pokaż! Chyba, że przyjdziesz w piątek na Spaloną z prezentacją ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: TERMIN DRUGIEGO SPOTKANIA 01.06.06, 11:45 Troszke mam problemów z dotarciem bo niedługo zmienia się mój stan cywilny i nie mam za bardzo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: TERMIN DRUGIEGO SPOTKANIA 30.06.06, 14:23 a był taki jeden co wątki odświeżył sprzed miesięcy w parę minut :) zamieszał i poleciał dalej... w. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: TERMIN DRUGIEGO SPOTKANIA 30.06.06, 15:00 a już myślałem że się spotkanie szykuje..:D Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: TERMIN DRUGIEGO SPOTKANIA 30.06.06, 22:34 nie no ludzie.. osłabiliscie mnie tym odswieżeniem.. tez myslalam ze spotkanie sie szykuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: TERMIN DRUGIEGO SPOTKANIA 03.07.06, 09:14 no to dawać, bo coś lenimy sie ostatnio, każdy sobie coś tam skrobie, a gdzie tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: TERMIN DRUGIEGO SPOTKANIA 03.07.06, 11:25 Do czwartku włącznie mogę codziennie :-))) Pora i miejsce w zasadzie obojętna, byle tradycyjnie na Spalonej wieczorem ;-) Teraz Księżyc pięknie świeci więc nie będzie problemu z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś