jacekglm 06.01.07, 14:09 Kolejne spotkanie "forum w realu" już wkrótce chętnych proszę bardzo o wpisywanie preferowanego czasu i miejsca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gawron36 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 06.01.07, 19:00 jacekglm napisał: > chętnych proszę bardzo bardzo chętnie - dziękuję ;-) co do czasu i miejsca się nie wypowiadam... postaram się dopasować do większości... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 06.01.07, 19:42 to może ja coś zaproponuję za tydzień,w przyszły weekend gdzieś w Piasecznie... no chyba że by znaleźli się chętni w tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś
december18 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 07.01.07, 11:02 Hm. Nie było mi dane wziąść udział w takim przedsięwzięciu. Jeśli to najbliższy piątek lub sobota to podejmuję wyznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 07.01.07, 11:22 zawsze możesz nadrobić;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaza1111 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 07.01.07, 12:51 Jak nie za daleko od domu, to chętnie przybędę (-: Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 07.01.07, 20:50 jacek, a czy to spotkanie dojdzie do skutku?? wątpie ;-/ a jesli chodzi o terminy to wolne mam dopiero po niedzieli nastepnej.. [chyba ze bedzie brzydka pogoda w weekend to ok] Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 07.01.07, 21:01 jak piszę to na pewno przyjdę a reszta to już nie wiem niby Dec.się pisze jeszcze i Rabena pewnie bo ona zawsze chętna Odpowiedz Link Zgłoś
tm51 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 07.01.07, 22:00 spotkać to się zawsze można :] Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 07.01.07, 23:18 no i na admina zawsze można liczyć :)) to co?na przyszły weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 08:51 Ja nie wiem czy mogę też dołaczyć, bo tu sama "starzyzna" forum Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 09:03 > Ja nie wiem czy mogę też dołączyć, bo tu sama "starzyzna" forum a myślisz że od czego się zaczęło zresztą musi być ten pierwszy raz:P Odpowiedz Link Zgłoś
december18 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 09:08 No ja też jako debiutantka się piszę..tzn jestem wiernym czytelnikiem forum i wiedzę o mieście w którym przyszło mi mieszkać stąd czerpię...Gabryella- śmiało- we dwie to raźniej jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 09:27 > wiedzę o mieście w którym przyszło mi mieszkać stąd czerpię... Proszę państwa! Forumowieczem roku zostaje...DECEMBER! <uścisk ręki prezesa> co jeszcze nam powiesz Słonko? p.s.sprawdź priva;) Odpowiedz Link Zgłoś
december18 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 09:46 Niegodna jestem takich tytułów :)zwłaszcza, że początek roku mamy to trochę naciągana ta nominacja... A oc jeszcze Pan Prezes potrzebuje wiedzieć, żeby podstemplować legitymację? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 09:59 > A oc jeszcze Pan Prezes potrzebuje wiedzieć, żeby podstemplować legitymację? daty,miejsca,adresy..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
december18 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 10:07 Czy dopuszczalne jest fałszowanie danych i ubarwianie rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 10:12 december18 napisała: > Czy dopuszczalne jest fałszowanie danych i ubarwianie rzeczywistości? jeżeli to będzie robione w dobrej wierze to jest dopuszczalne,ale oczywiście z umiarem;) Odpowiedz Link Zgłoś
december18 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 10:52 To ja poproszę formularz do uzupełnienia...jakoś tak nie wiem od czego zacząć... To jak? będzie więcej chętnych na ten piątek ?- mi pasuje- można mnie wciągnąć na listę. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 11:23 formularz prześlę wieczorem bo mam na domowym komputerze ;) takich poufnych informacji w pracce nie przetrzymuję bo różne osoby mają dostęp na listę wpisałem Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm piątek,De Grasso,18-20? 08.01.07, 09:19 moja propozycja... jak się reszta zapatruje?? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: piątek,De Grasso,18-20? 08.01.07, 23:14 nie słyszę sprzeciwu więc chyba może być........ Odpowiedz Link Zgłoś
december18 Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 10:16 Mi pasuje...ale dlaczego mam wrażenie, że jest średnie zainteresowanie i umiarkowany entuzjazm? Odpowiedz Link Zgłoś
zaza1111 Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 15:52 Pizzeria kojarzy mi się z miejscem gdzie można umówić się w porze obiadowej i zjeść pizzę. Wolałabym przytulną knajpkę z miłą muzyczką, gdzie nikt nie spojrzy na mnie krzywo jak nie zamówię nic do jedzenia, ale może w Piasecznie nic takigo nie ma????? Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 16:58 ja się zgłaszam, przytulne knajpki z muzyczką są na ogół drogie :/ a pizze chyba każdy lubi, potem zapytam gdzie to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaza1111 Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 17:08 Nie jem po godz. 18 i chyba trochę głupio będę się czuła patrząc jak wszyscy jedzą pyszną pizzę, a jeszcze bardziej jak ktoś zwróci mi uwagę, że przyszłam do pizzerii i nie zamawiam nic do jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 18:36 Jacku preferencje kulinarne też bierzesz pod uwagę ? :P Zaza to zaproponuj niedrogo i bez amciu, chociaż ja jednak bym coś jadła po 18 Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 19:44 jeżeli przyjedziecie do Zalesinka(autobus 727,Mały Express,Pks) to mam dla was małą,przytulną knajpkę gdzie do zamówienia(obojętnie jakie by nie było) właścicielka poczęstuje was pigwówką własnej roboty no ale to nie centrum Piaseczna i trochę trzeba podjechać... póki co może zostańmy przy Piasecznie,chyba że chcecie inaczej..... z knajpek w Piasecznie w piątek(bo już trzymajmy się tej daty) mogłaby być jeszcze Ratuszowa,Gandalf lub Odjazd reszta 'naszego dobytku" jest oblegana przez młodzież więc porozmawiać może być trudno... jak macie jakieś propozycje mówić śmiało,byle by było ustalone do czwartku,powiedzmy do 18,gdzie się spotykamy p.s.jeszcze raz polecam ten Zalesinek ;] Odpowiedz Link Zgłoś
december18 Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 20:14 Dopiero co namierzyłam znamienity lokal De Grasso a tu nowe zadanie??? Dla pewności: czy to jest spotkanie tylko dla zroweryzowanych? Bo jeśli taki jest profil to chyba się nie wpasuję :( Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 20:25 > Dopiero co namierzyłam znamienity lokal De Grasso a tu nowe zadanie??? ale mówię Ci...Warto...ja się zakochałem w tym lokalu...... pigówka,dżemik własnej roboty.... a tak wogóle witam,bo dziś nie pisaliśmy jeszcze;] > Dla pewności: czy to jest spotkanie tylko dla zroweryzowanych? nie...mile widziany będzie każdy użytkownik forum i nie tylko......... Odpowiedz Link Zgłoś
december18 Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 20:54 Szczerze mówiąc brzmi zachęcająco- bardziej niż pizza...jako debiutantka dostosuję się do wiekszości... Witam pana Prezesa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 21:04 > Szczerze mówiąc brzmi zachęcająco- bardziej niż pizza...jako debiutantka > dostosuję się do wiekszości... to tak jak ja.... > Witam pana Prezesa! :) oj tam,od razu prezesa na prezesa to trza mieć wygląd i pieniądz Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm specjalne zaproszenie dla Yo i Richa 09.01.07, 19:51 do Was to trzeba specjalnie chyba pisać ;] gorąco zapraszam na piątkową integrację co prawda nie jest to Spalona ale może z rowerami was wpuszczą;) To jak?Widzimy się w piątek? Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: specjalne zaproszenie dla Yo i Richa 09.01.07, 21:21 no ja nie moge ;-/ mam prywatną integrację z powiatem pruszkowskim ;-) mogę w nastepnym tygodniu ale wtedy to pewnie nikt nie bedzie chciał.. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: specjalne zaproszenie dla Yo i Richa 09.01.07, 21:25 zaraz gdzieś Ty meldowana??w Piasecznie czy Pruszkowie?? żartuję of kors..... no to Richo jeszcze się ostał jak nie będzie robił "setki" <woła>Richooooooooooooooooooooooooooo <echo powtarza> ooooooooooooo oooooooo ooooo ooo Odpowiedz Link Zgłoś
richo Coooooooooooooooo! 09.01.07, 21:27 ooooooooooooo oooooooo ooooo ooo Wolałbym Zalesinek tylko gdzie jest knajpka? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Coooooooooooooooo! 09.01.07, 21:34 > Wolałbym Zalesinek tylko gdzie jest knajpka? jadąc od strony Piaseczna przed sklepem TOP MARKET po prawej jest kwiaciarnia wejście jak do kwiaciarni tylko że w lewo za drzwiami ;] Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Coooooooooooooooo! 09.01.07, 21:40 jacekglm napisał: > wejście jak do kwiaciarni tylko że w lewo za drzwiami ;] OK, kojarzę ;-) A rower? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Coooooooooooooooo! 09.01.07, 21:54 richo napisał: > A rower? nie próbowałem nigdy ale nie powinno być problemu zresztą ludzie strasznie przemili więc NA PEWNO nie będzie problemu... tyle że my chyba cały czas jeszcze w Piasecznie....... Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Coooooooooooooooo! 09.01.07, 22:53 to moze do zalesinka next week co?.. wtedy bym i ja mogla.. ;-D btw.nie wiem gdzie to jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Coooooooooooooooo! 09.01.07, 23:02 schwinn1 napisała: > to moze do zalesinka next week co?.. wtedy bym i ja mogla.. ;-D > btw.nie wiem gdzie to jest.. to może tak:w ten piątek De Grasso a za tydzień Zalesinek Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Coooooooooooooooo! 09.01.07, 23:17 jacekglm napisał: > to może tak:w ten piątek De Grasso a za tydzień Zalesinek Da Grasso mnie przygnębia. W takim razie Zalesinek za tydzień ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Coooooooooooooooo! 09.01.07, 23:23 richo napisał: > Da Grasso mnie przygnębia. W takim razie Zalesinek za tydzień ;) ja tu imienne zaproszenia ślę a Ty tak do mnie?Poooczekaj nooo... ;) może jeszcze coś się zmieni w kwestii tego piątku więc śledź(albo makrela) ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: Coooooooooooooooo! 09.01.07, 23:47 moze i ja bym w koncu sie wybral jakos nigdy nie bylo mi po drodze Da Grasso co prawda blizej - na piechotke bym doczlapal ale jakos nie lubie tego miejsca Zalesinek kusi i nieci - lubie swojski klimat i mila obsluge - tylko nie do konca jestem przekonany czy w przyszly piatek dam rade tam dotrzec - w czwartek jest koncert KULTU wiec nie wiem, o ktorej sciagne do domu dajcie znac co i jak a moze tym razem sie uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Coooooooooooooooo! 10.01.07, 22:15 tak, zalesinek w przyszlym tygodniu ale błagam!! nie w piatek bo tato ma imieniny i trza sie stawić w wawie ;) moze czwartek?.. dobry czwartek nie jest zły.. a po zalesinku mozemy uderzyc na bajkach do czerska.. co wy na to?.. Odpowiedz Link Zgłoś
december18 Re: Coooooooooooooooo! 11.01.07, 08:08 To w końcu mowa o piątku - jutro czy piątku- za tydzień? Jeśli jutro to może jednak Zalesinek albo Ratuszowa- w pizzeri rzeczywiście moze być niezręcznie jeśli nie ma chętnych na konsumpcję...Jeśli za tydzień to niestety nie stawię się... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Coooooooooooooooo! 11.01.07, 08:32 Jak pisałem,w tygodniu wypad do Czerska wieczorem odpada bo jeszcze piątek pracujący jest a spotkanie możemy zrobić w sobotę jak pasuje(mówię tu o spotkaniu w przyszłym tygodniu) December napisała: To w końcu mowa o piątku - jutro czy piątku- za tydzień? Jeśli jutro to może jednak Zalesinek albo Ratuszowa- w pizzeri rzeczywiście moze być niezręcznie jeśli nie ma chętnych na konsumpcję...Jeśli za tydzień to niestety nie stawię się... jutro i za tydzień oczywiście:) napisz jaka godzina Ci pasuje jutro-ja mam urlop więc jestem dyspozycyjny ;] a tak wogóle dzień dobry:)) GRUPA TRZYMAJĄCA FORUM Jeśli go nie znałeś to nie żałuj przyjaciela straciłbyś..... Odpowiedz Link Zgłoś
december18 Re: Coooooooooooooooo! 11.01.07, 08:45 Witam! Jeśli spotkanie odbędzie się w "centrum" to pasuje mi godzina 18.30...jeśli Zalesinek to muszę założyć, że będę błądzić w poszukiwaniach i będę później :) A urlop to na okoliczność przygotowań do integracji??? Co za poświęcenie! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Coooooooooooooooo! 11.01.07, 09:06 > Jeśli spotkanie odbędzie się w "centrum" to pasuje mi godzina 18.30...jeśli > Zalesinek to muszę założyć, że będę błądzić w poszukiwaniach i będę później :) spokojnie,spokojnie...droga jest bardzo prosta... > A urlop to na okoliczność przygotowań do integracji??? Co za poświęcenie! urlop wziąłem na okoliczność tego że dziś wieczorem ruszam na podbój stolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
december18 Re: Coooooooooooooooo! 11.01.07, 09:09 Wnioskuję, że będzie to prawdziwe wyzwanie i ciężka batalia skoro urlop jest konieczny :) No to po 12 wszystko będzie jasne, tak ? Tzn miejsce, godzina... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Coooooooooooooooo! 11.01.07, 11:48 december18 napisała: > Wnioskuję, że będzie to prawdziwe wyzwanie i ciężka batalia skoro urlop jest > konieczny :) każda czwartkowa impreza karaoke w naszym klubie jest "wyzwaniem i ciężką batalią" ;] > No to po 12 wszystko będzie jasne, tak ? Tzn miejsce, godzina... nio...jeszcze 10 minut... ale powiem tak w sekrecie że się skończy chyba na Ratuszowej...ale to na razie nieoficjalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Coooooooooooooooo! 19.01.07, 18:51 richo napisał: > Wolałbym Zalesinek tylko gdzie jest knajpka? Czy to już nieaktualne? Miało być jakoś tak dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Coooooooooooooooo! 19.01.07, 20:34 Może światła Zalesinek ni ma jeszcze dziś? Jazgarzew "unplugged" jak donoszą dobrze poinformowane źródła. w. Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Coooooooooooooooo! 19.01.07, 23:18 richo napisał: > richo napisał: > > > Wolałbym Zalesinek tylko gdzie jest knajpka? > > Czy to już nieaktualne? Miało być jakoś tak dziś... no wiesz co richo!.. caly tydzien milczysz i odzywasz sie kiedy ja juz w szlafroku siedze.. naprawde.. ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Coooooooooooooooo! 21.01.07, 20:02 > no wiesz co richo!.. caly tydzien milczysz i odzywasz sie kiedy ja juz w > szlafroku siedze.. naprawde.. ;-/ No w szlafroku ciężko się jeździ, straszny wiatr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Coooooooooooooooo! 21.01.07, 20:23 > No w szlafroku ciężko się jeździ, straszny wiatr ;-) se wyobrażam... prawie jak Supermen z tą peleryną ;] ja wczoraj korzystając z pogody i braku prądu walnąłem "pięćdziesięteczkę" ;] Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Coooooooooooooooo! 21.01.07, 20:46 A ja pół nocy na dachu, ale wytrzymałem. Tylko kilka pasków papy uleciało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Coooooooooooooooo! 22.01.07, 00:56 siedziałeś na dachu żeby nie odleciał?.. btw.ja we wietrze raz strzeliłam piędziesiąteczke plus ćwiarteczkę (jak to sie po fachowemu zwie?).. a dziś niespełna piedziesiateczke.. ale bez szczegolnego wiatru.. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Coooooooooooooooo! 22.01.07, 03:19 > siedziałeś na dachu żeby nie odleciał?.. Mniej więcej, ale za to pięknie śpiewał ;-) > btw.ja we wietrze raz strzeliłam piędziesiąteczke plus ćwiarteczkę (jak to sie > po fachowemu zwie?) Rozgrzewka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Lokal do jutra,do 12... 10.01.07, 19:38 dobra postanowić czas w sprawie lokalu wyznaczam czas do jutra do 12 na zgłoszenie swojego głosu wybieramy z: -De grasso,pizzeria,ul.Dworcowa róg Jana Pawła II -Ratuszowa,resteuracja,Puławska,niedaleko Rynku -"Kawiarenka" w Zalesinku koło Top Marketu,niestety konieczność dojazdu 727 lub innym busem liczę na Was! Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Lokal do jutra,do 12... 10.01.07, 20:51 Głosuję na de grasso albo tą kawiarenkę, 727 jeździ też z Warszawy, restauracja mi się kojarzy z drogim menu, a godz. odpowiada mi 18 Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka10 Re: Lokal do jutra,do 12... 11.01.07, 09:38 Jestem za Zalesinkiem termin mi odpowiada każdy .Jeśli chodzi o kawiarenke w Zalesinku to jutro chyba odpada bo mają zamówioną impreze chyba osiemnastke.Dziś mają wolne i za tydzień też pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Lokal do jutra,do 12... 11.01.07, 11:46 no to Zalesinek odpadł nam jutro za tydzień będzie ku temu okazja jeszcze 10 minut..... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 12:17 ostatecznie będzie Ratuszowa,jutro,o 19 sprawdziłem telefonicznie,żadnej imprezy nie mają,nawet nie trzeba było robić rezerwacji no to do jutra:) Odpowiedz Link Zgłoś
zaza1111 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 17:02 Mam nadzieję, że będzie więcej osób niż poprzednim razem Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 18:14 cicho nie siej złej energii;) z nieoficjalnego źródła wiem że konkurencja z forum "słowicza" może nas zaszczycić swoją obecnością;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawron36 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 10:38 jacekglm napisał: > z nieoficjalnego źródła wiem że konkurencja z forum "słowicza" może nas > zaszczycić swoją obecnością;) no to oficjalnie odpowiem, że właśnie się dogadujemy... :-) decyzja pewnie zapadnie późnym popołudniem... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 10:42 no to... DO WIECZORA:) Odpowiedz Link Zgłoś
gawron36 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 10:50 pewnie tak się stanie... ale jeszcze nie moge naisać na 100% p.s. przypomniało mi się - Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 11:09 faktycznie.... to był taki skrót myślowy osotnimi czasy bardzo popularne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 12:34 teoretycznie do 22:/ Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 13:15 praktycznie to się dopiero sprawdzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawron36 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 14:00 dzieki za odp. do zobaczyska na 99,9% Odpowiedz Link Zgłoś
tm51 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 17:12 jacekglm napisał: > no to do jutra:) do jutra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 18:33 tm51 napisał: > jacekglm napisał: > > > > no to do jutra:) > > do jutra ;) i to jest wzorowy użytkownik forum nigdy nie odmawia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lamia34 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 19:11 Tym razem bezemnie.Małżonek ma nockę. Może następnym razem . Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 19:51 lamia34 napisała: > Tym razem bezemnie.Małżonek ma nockę. Może następnym razem . Trzymam za słowo i przesyłam pozdrowienia dla małżonka i ogólnie całej familii Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 21:43 postaram sie trafić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 21:51 jak coś to na priva podsyłam mapkę i telefona dzwoń śmiało Odpowiedz Link Zgłoś
zaza1111 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 13:55 Poproszę o mapkę (-: na e-mail. zaza111@wp.pl gabryella - może spotkamy się koło bazarku i razem spróbujemy trafić, a może ktoś jeszcze do nas dołączy. Jakby cóś proszę o info na e-mail, podam tel. cobyśmy mogły się łatwiej odnaleźć (-: Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 14:23 zaza1111 napisała: > Poproszę o mapkę (-: na e-mail. zaza111@wp.pl na podany adres nie mogłem wysłać za to posłałem na konto gazetowe ewentualnie jak by nie doszło to wisi jeszcze tu: www.hot.jpg.pl/21789 Odpowiedz Link Zgłoś
tm51 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 13:34 no niestety nie taki wzorowy - nie wiem czy nie będę musiał zmienić planów na dziesiaj:( Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 14:24 tm51 napisał: > no niestety nie taki wzorowy - nie wiem czy nie będę musiał zmienić planów na > dziesiaj:( jak by coś to wiesz gdzie nas szukać;) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 13.01.07, 17:25 no i jak było? co za tydzien a raczej w przyszlym tygodniu?.. bo ja juz plany sobie porobilam i pewnie znow nie bede mogla jak rzucicie terminem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Integracja forum 10.02.07, 12:04 Kolejne spotkanie "forum w realu" już wkrótce chętnych proszę bardzo o wpisywanie preferowanego czasu i miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Integracja forum 11.02.07, 23:07 jacekglm napisał: > Kolejne spotkanie "forum w realu" już wkrótce > chętnych proszę bardzo o wpisywanie preferowanego czasu i miejsca ja nie wpisuje bo i tak nikomu nie bedzie pasowac ;-/ richo przychodzisz?.. co tobie pasuje?.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Integracja forum 11.02.07, 23:33 schwinn1 napisała: > richo przychodzisz?.. co tobie pasuje?.. ;-) Seteczka co drugi dzień przeplatana pięćdziesięcioteczkami :-)))) A tak mniej serio to zawsze odpada mi weekend (no chyba, że spotkamy się w Smo, może biegówki albo koniki? ;)) Najchętniej to bym wziął pół metra kiełbasy oraz piccolo za pazuchę i udał się wiadomo jak na Spaloną ;-) Chyba mam agorafilię :-))) Właśnie znalazłem fotki z wypadu na zamarzniętą Siemianówkę i topię smutki. A ta zupełnie pół-serio to ten Zalesinek mnie kusił. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka10 Re: Integracja forum 12.02.07, 08:11 Witam! jak się zdecydujecie na Zalesinek to dajcie znać z jeden dzień wcześniej to przekaże żeby coś extra przygotowali. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Integracja forum 12.02.07, 08:33 pszczolka10 napisała: > Witam! jak się zdecydujecie na Zalesinek to dajcie znać z jeden dzień wcześniej > to przekaże żeby coś extra przygotowali. nie muszą u nich zawsze jest ekstra:) ja jeżeli już to w tym tygodniu mogę albo dziś albo dopiero w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka10 Re: Integracja forum 12.02.07, 08:42 ostatnio z powodów grypowych mieli zamknięte i szykują tylko pod zamówienie imprezki mam wieści z pierwsze reki dlatego warto powiedzieć im wcześniej że szykuje się spotkanko Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Integracja forum 12.02.07, 08:52 no tak dawno u nich nie byliśmy,będzie jakiś miesiąc;) ok,weźmiemy to pod uwagę oczywiście Ciebie nie może zabraknąć;] To co,pod koniec tygodnia??? tylko nie marudzić mi tu że nikomu nie pasuje macie tydzień na dostosowanie się Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Integracja forum 12.02.07, 09:08 jacekglm napisał: > To co,pod koniec tygodnia??? > tylko nie marudzić mi tu że nikomu nie pasuje > macie tydzień na dostosowanie się No i dobszszszszsz... Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Integracja forum 12.02.07, 18:16 no ale to ma byc ten tydzien czy nastepny?.. jesli ten to-ja moge ewentualnie we wtorek i we srode.. w czwartek nie moge a w piatek pewnie tez nie moge nie wspominajac o weekendzie.. a po weekendzie to albo nie bede mogla w poniedzielek wtorek i srode albo w srode czwartek i piatek ;-))) ale to bede wiedziec jakos w ten piatek.. no to kiedy? ;-D btw.moze byc zalesinek, moze byc spalona.. smoczysko to jakby w pozniejszym terminie.. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Integracja forum 12.02.07, 21:10 no to żeś zamotała nieźle;] na pewno w tym tygodniu już nie da rady jeżeli coś to najbliższy termin w sobotę(17.02) nie wiem jak u mnie z przyszłym tygodniem więc nic nie obiecuję wybierzmy jakiś termin i niech to będzie na boga weekend...tylko wtedy można się "dobrze" zintegrować co do Spalonej to może poczekajmy z nią jak śnieg stopnieje z doświadczenia wiem że ogniska tam w taką porę to nie najlepszy pomysł;] Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Integracja forum 12.02.07, 22:04 jacekglm napisał: > no to żeś zamotała nieźle;] Jakoś to rozszyfrowałeś? ;) > co do Spalonej to może poczekajmy z nią jak śnieg stopnieje > z doświadczenia wiem że ogniska tam w taką porę to nie najlepszy pomysł;] Niby racja, ale po śniegu będzie błoto i tak do czerwca :-( Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: Integracja forum 12.02.07, 22:23 no co wy!.. na spalonej sa teraz fajne ogniska widziałam.. lepszy snieg niż błoto rzeczywiscie.. w weekendy poki co nie moge bo chce wykorzystac snieg w górach.. wiec sie sami integrujcie.. ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm 2 marca,godzina 19 01.03.07, 00:27 w piątek kolejne spotkanie z cyklu" forum w realu" ;) szczegóły jutro podam... Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: 2 marca,godzina 19 01.03.07, 10:02 jestem chora :( zarażają w tej pracy, tak to jest jak się pracuje w dużych skupiskach ludzkich :(, obecność 50% na 50%, z temeperaturą nie dam rady, zobacze jutro, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lamia34 Re: 2 marca,godzina 19 01.03.07, 11:07 Ja też odpadam.Moje domostwo również nawiedziło jakieś paskudztwo - padło wszystko jak stało -włącznie ze mną :( Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: 2 marca,godzina 19 01.03.07, 11:26 no mnie na razie nie bierze,pomimo że w robocie i w domu wszyscy chorzy.... wierzę że do jutra się wykurujecie i się zobaczymy... ZDRÓWKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: 2 marca,godzina 19 01.03.07, 12:36 obiecane szczegóły: spotkanie 2 marca o godzinie 19 miejsce:kawiarnia przy kwiaciarni w Zalesinku,obok sklepu Top Market img.hotjpg.pl/2007-03/0bdbfe5bdd6f31da35bcfd0c7cb63cad.jpg dojazd:727 w kierunku Głoskowa,należy wysiąść na przystanku Zalesinek,Pks w kierunku Gołkowa,Mały Express Piaseczno no to do zobaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
tm51 Re: 2 marca,godzina 19 01.03.07, 13:36 niestety, już wcześniej się gdzie indziej umówiłem, więc może o jakiejś późniejszej godzinie wpadnę Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: 2 marca,godzina 19 01.03.07, 15:26 spoks jak by coś dzwoń-telefon znasz:) Odpowiedz Link Zgłoś