Dodaj do ulubionych

"poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja forumowa

06.01.07, 14:09
Kolejne spotkanie "forum w realu" już wkrótce
chętnych proszę bardzo o wpisywanie preferowanego czasu i miejsca
Obserwuj wątek
    • gawron36 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 06.01.07, 19:00
      jacekglm napisał:

> chętnych proszę bardzo

bardzo chętnie - dziękuję ;-)

co do czasu i miejsca się nie wypowiadam... postaram się dopasować do
      większości... :-)))
      • jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 06.01.07, 19:42
        to może ja coś zaproponuję

za tydzień,w przyszły weekend gdzieś w Piasecznie...

no chyba że by znaleźli się chętni w tygodniu...
        • december18 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 07.01.07, 11:02
          Hm. Nie było mi dane wziąść udział w takim przedsięwzięciu. Jeśli to najbliższy
          piątek lub sobota to podejmuję wyznanie.
          • jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 07.01.07, 11:22
            zawsze możesz nadrobić;)
    • zaza1111 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 07.01.07, 12:51
      Jak nie za daleko od domu, to chętnie przybędę (-:
    • schwinn1 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 07.01.07, 20:50
      jacek, a czy to spotkanie dojdzie do skutku??
      wątpie ;-/
      a jesli chodzi o terminy to wolne mam dopiero po niedzieli nastepnej.. [chyba ze
      bedzie brzydka pogoda w weekend to ok]
      • jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 07.01.07, 21:01
        jak piszę to na pewno przyjdę
        a reszta to już nie wiem

niby Dec.się pisze jeszcze
        i Rabena pewnie bo ona zawsze chętna
    • tm51 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 07.01.07, 22:00
      spotkać to się zawsze można :]
      • jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 07.01.07, 23:18
        no i na admina zawsze można liczyć :))

to co?na przyszły weekend?
        • gabryella Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 08:51
          Ja nie wiem czy mogę też dołaczyć, bo tu sama "starzyzna" forum
          • jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 09:03
            > Ja nie wiem czy mogę też dołączyć, bo tu sama "starzyzna" forum

a myślisz że od czego się zaczęło
            zresztą musi być ten pierwszy raz:P
          • december18 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 09:08
            No ja też jako debiutantka się piszę..tzn jestem wiernym czytelnikiem forum i
            wiedzę o mieście w którym przyszło mi mieszkać stąd czerpię...Gabryella- śmiało-
            we dwie to raźniej jakoś...
            • jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 09:27
              > wiedzę o mieście w którym przyszło mi mieszkać stąd czerpię...

Proszę państwa!
              Forumowieczem roku zostaje...DECEMBER!
              <uścisk ręki prezesa>
              co jeszcze nam powiesz Słonko?

p.s.sprawdź priva;)
              • december18 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 09:46
                Niegodna jestem takich tytułów :)zwłaszcza, że początek roku mamy to trochę
                naciągana ta nominacja...
                A oc jeszcze Pan Prezes potrzebuje wiedzieć, żeby podstemplować legitymację?
                • jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 09:59
                  > A oc jeszcze Pan Prezes potrzebuje wiedzieć, żeby podstemplować legitymację?
                  daty,miejsca,adresy..... ;)
                  • december18 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 10:07
                    Czy dopuszczalne jest fałszowanie danych i ubarwianie rzeczywistości?
                    • jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 10:12
                      december18 napisała:

> Czy dopuszczalne jest fałszowanie danych i ubarwianie rzeczywistości?

jeżeli to będzie robione w dobrej wierze to jest dopuszczalne,ale oczywiście z
                      umiarem;)
                      • december18 Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 10:52
                        To ja poproszę formularz do uzupełnienia...jakoś tak nie wiem od czego zacząć...
                        To jak? będzie więcej chętnych na ten piątek ?- mi pasuje- można mnie wciągnąć
                        na listę.
                        • jacekglm Re: "poznaj sąsiada" czyli kolejna integracja for 08.01.07, 11:23
                          formularz prześlę wieczorem bo mam na domowym komputerze ;)
                          takich poufnych informacji w pracce nie przetrzymuję bo różne osoby mają dostęp

na listę wpisałem
    • jacekglm piątek,De Grasso,18-20? 08.01.07, 09:19
      moja propozycja...
      jak się reszta zapatruje??
      • jacekglm Re: piątek,De Grasso,18-20? 08.01.07, 23:14
        nie słyszę sprzeciwu więc chyba może być........
        • december18 Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 10:16
          Mi pasuje...ale dlaczego mam wrażenie, że jest średnie zainteresowanie i
          umiarkowany entuzjazm?
          • zaza1111 Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 15:52
            Pizzeria kojarzy mi się z miejscem gdzie można umówić się w porze obiadowej i
            zjeść pizzę. Wolałabym przytulną knajpkę z miłą muzyczką, gdzie nikt nie
            spojrzy na mnie krzywo jak nie zamówię nic do jedzenia, ale może w Piasecznie
            nic takigo nie ma?????
            • gabryella Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 16:58
              ja się zgłaszam, przytulne knajpki z muzyczką są na ogół drogie :/ a pizze
              chyba każdy lubi, potem zapytam gdzie to ;)
              • zaza1111 Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 17:08
                Nie jem po godz. 18 i chyba trochę głupio będę się czuła patrząc jak wszyscy
                jedzą pyszną pizzę, a jeszcze bardziej jak ktoś zwróci mi uwagę, że przyszłam
                do pizzerii i nie zamawiam nic do jedzenia.
                • gabryella Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 18:36
                  Jacku preferencje kulinarne też bierzesz pod uwagę ? :P Zaza to zaproponuj
                  niedrogo i bez amciu, chociaż ja jednak bym coś jadła po 18
                  • jacekglm Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 19:44
                    jeżeli przyjedziecie do Zalesinka(autobus 727,Mały Express,Pks) to mam dla was
                    małą,przytulną knajpkę gdzie do zamówienia(obojętnie jakie by nie było)
                    właścicielka poczęstuje was pigwówką własnej roboty
                    no ale to nie centrum Piaseczna i trochę trzeba podjechać...

póki co może zostańmy przy Piasecznie,chyba że chcecie inaczej.....

z knajpek w Piasecznie w piątek(bo już trzymajmy się tej daty) mogłaby być
                    jeszcze Ratuszowa,Gandalf lub Odjazd
                    reszta 'naszego dobytku" jest oblegana przez młodzież więc porozmawiać może być
                    trudno...

jak macie jakieś propozycje mówić śmiało,byle by było ustalone do
                    czwartku,powiedzmy do 18,gdzie się spotykamy

p.s.jeszcze raz polecam ten Zalesinek ;]
                    • december18 Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 20:14
                      Dopiero co namierzyłam znamienity lokal De Grasso a tu nowe zadanie???
                      Dla pewności: czy to jest spotkanie tylko dla zroweryzowanych? Bo jeśli taki
                      jest profil to chyba się nie wpasuję :(
                      • jacekglm Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 20:25
                        > Dopiero co namierzyłam znamienity lokal De Grasso a tu nowe zadanie???

ale mówię Ci...Warto...ja się zakochałem w tym lokalu......
                        pigówka,dżemik własnej roboty....

a tak wogóle witam,bo dziś nie pisaliśmy jeszcze;]

> Dla pewności: czy to jest spotkanie tylko dla zroweryzowanych?

nie...mile widziany będzie każdy użytkownik forum i nie tylko.........
                        • december18 Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 20:54
                          Szczerze mówiąc brzmi zachęcająco- bardziej niż pizza...jako debiutantka
                          dostosuję się do wiekszości...
                          Witam pana Prezesa! :)
                          • jacekglm Re: piątek,De Grasso,18-20? 09.01.07, 21:04
                            > Szczerze mówiąc brzmi zachęcająco- bardziej niż pizza...jako debiutantka
                            > dostosuję się do wiekszości...

to tak jak ja....

> Witam pana Prezesa! :)

oj tam,od razu prezesa
                            na prezesa to trza mieć wygląd i pieniądz
    • jacekglm specjalne zaproszenie dla Yo i Richa 09.01.07, 19:51
      do Was to trzeba specjalnie chyba pisać ;]

gorąco zapraszam na piątkową integrację
      co prawda nie jest to Spalona ale może z rowerami was wpuszczą;)
      To jak?Widzimy się w piątek?
      • schwinn1 Re: specjalne zaproszenie dla Yo i Richa 09.01.07, 21:21
        no ja nie moge ;-/ mam prywatną integrację z powiatem pruszkowskim ;-)
        mogę w nastepnym tygodniu ale wtedy to pewnie nikt nie bedzie chciał.. ;-(
        • jacekglm Re: specjalne zaproszenie dla Yo i Richa 09.01.07, 21:25
          zaraz
          gdzieś Ty meldowana??w Piasecznie czy Pruszkowie??
          żartuję of kors.....

no to Richo jeszcze się ostał jak nie będzie robił "setki"

<woła>Richooooooooooooooooooooooooooo
          <echo powtarza>
          ooooooooooooo
          oooooooo
          ooooo
          ooo
          • richo Coooooooooooooooo! 09.01.07, 21:27
            ooooooooooooo
            oooooooo
            ooooo
            ooo

Wolałbym Zalesinek tylko gdzie jest knajpka?
            • jacekglm Re: Coooooooooooooooo! 09.01.07, 21:34
              > Wolałbym Zalesinek tylko gdzie jest knajpka?

jadąc od strony Piaseczna przed sklepem TOP MARKET po prawej jest kwiaciarnia
              wejście jak do kwiaciarni tylko że w lewo za drzwiami ;]
              • richo Re: Coooooooooooooooo! 09.01.07, 21:40
                jacekglm napisał:

> wejście jak do kwiaciarni tylko że w lewo za drzwiami ;]

OK, kojarzę ;-)
                A rower?
                • jacekglm Re: Coooooooooooooooo! 09.01.07, 21:54
                  richo napisał:
                  > A rower?

nie próbowałem nigdy ale nie powinno być problemu
                  zresztą ludzie strasznie przemili więc NA PEWNO nie będzie problemu...
                  tyle że my chyba cały czas jeszcze w Piasecznie.......
                  • schwinn1 Re: Coooooooooooooooo! 09.01.07, 22:53
                    to moze do zalesinka next week co?.. wtedy bym i ja mogla.. ;-D
                    btw.nie wiem gdzie to jest..
                    • jacekglm Re: Coooooooooooooooo! 09.01.07, 23:02
                      schwinn1 napisała:

> to moze do zalesinka next week co?.. wtedy bym i ja mogla.. ;-D
                      > btw.nie wiem gdzie to jest..

to może tak:w ten piątek De Grasso a za tydzień Zalesinek
                      • richo Re: Coooooooooooooooo! 09.01.07, 23:17
                        jacekglm napisał:

> to może tak:w ten piątek De Grasso a za tydzień Zalesinek

Da Grasso mnie przygnębia. W takim razie Zalesinek za tydzień ;)
                        • jacekglm Re: Coooooooooooooooo! 09.01.07, 23:23
                          richo napisał:

> Da Grasso mnie przygnębia. W takim razie Zalesinek za tydzień ;)

ja tu imienne zaproszenia ślę a Ty tak do mnie?Poooczekaj nooo... ;)
                          może jeszcze coś się zmieni w kwestii tego piątku więc śledź(albo makrela) ten
                          wątek...
                          • alienxxx Re: Coooooooooooooooo! 09.01.07, 23:47
                            moze i ja bym w koncu sie wybral
                            jakos nigdy nie bylo mi po drodze
                            Da Grasso co prawda blizej - na piechotke bym doczlapal ale jakos nie lubie tego
                            miejsca

Zalesinek kusi i nieci - lubie swojski klimat i mila obsluge - tylko nie do
                            konca jestem przekonany czy w przyszly piatek dam rade tam dotrzec - w czwartek
                            jest koncert KULTU wiec nie wiem, o ktorej sciagne do domu

dajcie znac co i jak a moze tym razem sie uda :)
                        • schwinn1 Re: Coooooooooooooooo! 10.01.07, 22:15
                          tak, zalesinek w przyszlym tygodniu ale błagam!! nie w piatek bo tato ma
                          imieniny i trza sie stawić w wawie ;)
                          moze czwartek?.. dobry czwartek nie jest zły.. a po zalesinku mozemy uderzyc na
                          bajkach do czerska.. co wy na to?..
                          • december18 Re: Coooooooooooooooo! 11.01.07, 08:08
                            To w końcu mowa o piątku - jutro czy piątku- za tydzień?
                            Jeśli jutro to może jednak Zalesinek albo Ratuszowa- w pizzeri rzeczywiście
                            moze być niezręcznie jeśli nie ma chętnych na konsumpcję...Jeśli za tydzień to
                            niestety nie stawię się...
                            • jacekglm Re: Coooooooooooooooo! 11.01.07, 08:32
                              Jak pisałem,w tygodniu wypad do Czerska wieczorem odpada bo jeszcze piątek
                              pracujący jest
                              a spotkanie możemy zrobić w sobotę jak pasuje(mówię tu o spotkaniu w przyszłym
                              tygodniu)

December napisała:
                              To w końcu mowa o piątku - jutro czy piątku- za tydzień?
                              Jeśli jutro to może jednak Zalesinek albo Ratuszowa- w pizzeri rzeczywiście
                              moze być niezręcznie jeśli nie ma chętnych na konsumpcję...Jeśli za tydzień to
                              niestety nie stawię się...

jutro i za tydzień oczywiście:)
                              napisz jaka godzina Ci pasuje jutro-ja mam urlop więc jestem dyspozycyjny ;]
                              a tak wogóle dzień dobry:))

GRUPA TRZYMAJĄCA FORUM
                              Jeśli go nie znałeś to nie żałuj
                              przyjaciela straciłbyś.....
                              • december18 Re: Coooooooooooooooo! 11.01.07, 08:45
                                Witam!

Jeśli spotkanie odbędzie się w "centrum" to pasuje mi godzina 18.30...jeśli
                                Zalesinek to muszę założyć, że będę błądzić w poszukiwaniach i będę później :)
                                A urlop to na okoliczność przygotowań do integracji??? Co za poświęcenie!
                                • jacekglm Re: Coooooooooooooooo! 11.01.07, 09:06
                                  > Jeśli spotkanie odbędzie się w "centrum" to pasuje mi godzina 18.30...jeśli
                                  > Zalesinek to muszę założyć, że będę błądzić w poszukiwaniach i będę później :)

spokojnie,spokojnie...droga jest bardzo prosta...

> A urlop to na okoliczność przygotowań do integracji??? Co za poświęcenie!

urlop wziąłem na okoliczność tego że dziś wieczorem ruszam na podbój stolicy...
                                  • december18 Re: Coooooooooooooooo! 11.01.07, 09:09
                                    Wnioskuję, że będzie to prawdziwe wyzwanie i ciężka batalia skoro urlop jest
                                    konieczny :)
                                    No to po 12 wszystko będzie jasne, tak ? Tzn miejsce, godzina...
                                    • jacekglm Re: Coooooooooooooooo! 11.01.07, 11:48
                                      december18 napisała:

> Wnioskuję, że będzie to prawdziwe wyzwanie i ciężka batalia skoro urlop jest
                                      > konieczny :)

każda czwartkowa impreza karaoke w naszym klubie jest "wyzwaniem i ciężką
                                      batalią" ;]

> No to po 12 wszystko będzie jasne, tak ? Tzn miejsce, godzina...

nio...jeszcze 10 minut...
                                      ale powiem tak w sekrecie że się skończy chyba na Ratuszowej...ale to na razie
                                      nieoficjalnie...
            • richo Re: Coooooooooooooooo! 19.01.07, 18:51
              richo napisał:

> Wolałbym Zalesinek tylko gdzie jest knajpka?

Czy to już nieaktualne? Miało być jakoś tak dziś...
              • woy Re: Coooooooooooooooo! 19.01.07, 20:34
                Może światła Zalesinek ni ma jeszcze dziś? Jazgarzew "unplugged" jak donoszą
                dobrze poinformowane źródła.
                w.
              • schwinn1 Re: Coooooooooooooooo! 19.01.07, 23:18
                richo napisał:

> richo napisał:
                >
                > > Wolałbym Zalesinek tylko gdzie jest knajpka?
                >
                > Czy to już nieaktualne? Miało być jakoś tak dziś...

no wiesz co richo!.. caly tydzien milczysz i odzywasz sie kiedy ja juz w
                szlafroku siedze.. naprawde.. ;-/
                • richo Re: Coooooooooooooooo! 21.01.07, 20:02
                  > no wiesz co richo!.. caly tydzien milczysz i odzywasz sie kiedy ja juz w
                  > szlafroku siedze.. naprawde.. ;-/

No w szlafroku ciężko się jeździ, straszny wiatr ;-)
                  • jacekglm Re: Coooooooooooooooo! 21.01.07, 20:23
                    > No w szlafroku ciężko się jeździ, straszny wiatr ;-)

se wyobrażam...

prawie jak Supermen z tą peleryną ;]

ja wczoraj korzystając z pogody i braku prądu walnąłem "pięćdziesięteczkę" ;]
                    • richo Re: Coooooooooooooooo! 21.01.07, 20:46
                      A ja pół nocy na dachu, ale wytrzymałem. Tylko kilka pasków papy uleciało :-)
                      • schwinn1 Re: Coooooooooooooooo! 22.01.07, 00:56
                        siedziałeś na dachu żeby nie odleciał?..

btw.ja we wietrze raz strzeliłam piędziesiąteczke plus ćwiarteczkę (jak to sie
                        po fachowemu zwie?).. a dziś niespełna piedziesiateczke.. ale bez szczegolnego
                        wiatru..
                        • richo Re: Coooooooooooooooo! 22.01.07, 03:19
                          > siedziałeś na dachu żeby nie odleciał?..

Mniej więcej, ale za to pięknie śpiewał ;-)

> btw.ja we wietrze raz strzeliłam piędziesiąteczke plus ćwiarteczkę (jak to sie
                          > po fachowemu zwie?)

Rozgrzewka :)))
    • jacekglm Lokal do jutra,do 12... 10.01.07, 19:38
      dobra
      postanowić czas w sprawie lokalu
      wyznaczam czas do jutra do 12 na zgłoszenie swojego głosu

wybieramy z:
      -De grasso,pizzeria,ul.Dworcowa róg Jana Pawła II
      -Ratuszowa,resteuracja,Puławska,niedaleko Rynku
      -"Kawiarenka" w Zalesinku koło Top Marketu,niestety konieczność dojazdu 727 lub
      innym busem

liczę na Was!
      • gabryella Re: Lokal do jutra,do 12... 10.01.07, 20:51
        Głosuję na de grasso albo tą kawiarenkę, 727 jeździ też z Warszawy, restauracja
        mi się kojarzy z drogim menu, a godz. odpowiada mi 18
        • pszczolka10 Re: Lokal do jutra,do 12... 11.01.07, 09:38
          Jestem za Zalesinkiem termin mi odpowiada każdy .Jeśli chodzi o kawiarenke w
          Zalesinku to jutro chyba odpada bo mają zamówioną impreze chyba osiemnastke.Dziś
          mają wolne i za tydzień też
          pozdrawiam
          • jacekglm Re: Lokal do jutra,do 12... 11.01.07, 11:46
            no to Zalesinek odpadł nam jutro
            za tydzień będzie ku temu okazja

jeszcze 10 minut.....
    • jacekglm RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 12:17
      ostatecznie będzie Ratuszowa,jutro,o 19

sprawdziłem telefonicznie,żadnej imprezy nie mają,nawet nie trzeba było robić
      rezerwacji

no to do jutra:)
      • zaza1111 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 17:02
        Mam nadzieję, że będzie więcej osób niż poprzednim razem
        • jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 18:14
          cicho
          nie siej złej energii;)

z nieoficjalnego źródła wiem że konkurencja z forum "słowicza" może nas
          zaszczycić swoją obecnością;)
          • gawron36 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 10:38
            jacekglm napisał:

> z nieoficjalnego źródła wiem że konkurencja z forum "słowicza" może nas
            > zaszczycić swoją obecnością;)

no to oficjalnie odpowiem, że właśnie się dogadujemy... :-)
            decyzja pewnie zapadnie późnym popołudniem...
            • jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 10:42
              no to...

DO WIECZORA:)
              • gawron36 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 10:50
                pewnie tak się stanie... ale jeszcze nie moge naisać na 100%

p.s.
                przypomniało mi się -
                • jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 11:09
                  faktycznie....
                  to był taki skrót myślowy
                  osotnimi czasy bardzo popularne ;)
                  • gawron36 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 11:37
                    ok.... :-)

BTW -
                    • jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 12:34
                      teoretycznie do 22:/
                      • gawron36 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 12:51
                        a praktycznie?
                        • jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 13:15
                          praktycznie to się dopiero sprawdzi ;)
                          • gawron36 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 14:00
                            dzieki za odp.

do zobaczyska na 99,9%
      • tm51 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 17:12
        jacekglm napisał:

> no to do jutra:)

do jutra ;)
        • jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 18:33
          tm51 napisał:

> jacekglm napisał:
          >
          >
          > > no to do jutra:)
          >
          > do jutra ;)

i to jest wzorowy użytkownik forum
          nigdy nie odmawia ;)
          • lamia34 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 19:11
            Tym razem bezemnie.Małżonek ma nockę. Może następnym razem .
            • jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 19:51
              lamia34 napisała:

> Tym razem bezemnie.Małżonek ma nockę. Może następnym razem .

Trzymam za słowo i przesyłam pozdrowienia dla małżonka i ogólnie całej familii
              • gabryella Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 21:43
                postaram sie trafić ;)
                • jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 11.01.07, 21:51
                  jak coś to na priva podsyłam mapkę i telefona
                  dzwoń śmiało
                • zaza1111 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 13:55
                  Poproszę o mapkę (-: na e-mail. zaza111@wp.pl

gabryella - może spotkamy się koło bazarku i razem spróbujemy trafić, a może
                  ktoś jeszcze do nas dołączy. Jakby cóś proszę o info na e-mail, podam tel.
                  cobyśmy mogły się łatwiej odnaleźć (-:

• jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 14:23
                    zaza1111 napisała:

> Poproszę o mapkę (-: na e-mail. zaza111@wp.pl
                    na podany adres nie mogłem wysłać
                    za to posłałem na konto gazetowe

ewentualnie jak by nie doszło to wisi jeszcze tu: www.hot.jpg.pl/21789
          • tm51 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 13:34
            no niestety nie taki wzorowy - nie wiem czy nie będę musiał zmienić planów na
            dziesiaj:(
            • jacekglm Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 12.01.07, 14:24
              tm51 napisał:

> no niestety nie taki wzorowy - nie wiem czy nie będę musiał zmienić planów na
              > dziesiaj:(

jak by coś to wiesz gdzie nas szukać;)
              • schwinn1 Re: RATUSZOWA,12 STYCZNIA, GODZ.19 13.01.07, 17:25
                no i jak było?

co za tydzien a raczej w przyszlym tygodniu?.. bo ja juz plany sobie porobilam i
                pewnie znow nie bede mogla jak rzucicie terminem ;-)
    • jacekglm Integracja forum 10.02.07, 12:04

Kolejne spotkanie "forum w realu" już wkrótce
      chętnych proszę bardzo o wpisywanie preferowanego czasu i miejsca
      • schwinn1 Re: Integracja forum 11.02.07, 23:07
        jacekglm napisał:

> Kolejne spotkanie "forum w realu" już wkrótce
        > chętnych proszę bardzo o wpisywanie preferowanego czasu i miejsca

ja nie wpisuje bo i tak nikomu nie bedzie pasowac ;-/
        richo przychodzisz?.. co tobie pasuje?.. ;-)
        • richo Re: Integracja forum 11.02.07, 23:33
          schwinn1 napisała:

> richo przychodzisz?.. co tobie pasuje?.. ;-)

Seteczka co drugi dzień przeplatana pięćdziesięcioteczkami :-))))
          A tak mniej serio to zawsze odpada mi weekend (no chyba, że spotkamy się w Smo, może biegówki
          albo koniki? ;)) Najchętniej to bym wziął pół metra kiełbasy oraz piccolo za pazuchę i udał się wiadomo
          jak na Spaloną ;-)

Chyba mam agorafilię :-))) Właśnie znalazłem fotki z wypadu na zamarzniętą Siemianówkę i topię
          smutki.

A ta zupełnie pół-serio to ten Zalesinek mnie kusił.
          • pszczolka10 Re: Integracja forum 12.02.07, 08:11
            Witam! jak się zdecydujecie na Zalesinek to dajcie znać z jeden dzień wcześniej
            to przekaże żeby coś extra przygotowali.
            • jacekglm Re: Integracja forum 12.02.07, 08:33
              pszczolka10 napisała:

> Witam! jak się zdecydujecie na Zalesinek to dajcie znać z jeden dzień wcześniej
              > to przekaże żeby coś extra przygotowali.

nie muszą
              u nich zawsze jest ekstra:)

ja jeżeli już to w tym tygodniu mogę albo dziś albo dopiero w piątek
              • pszczolka10 Re: Integracja forum 12.02.07, 08:42
                ostatnio z powodów grypowych mieli zamknięte i szykują tylko pod zamówienie
                imprezki mam wieści z pierwsze reki dlatego warto powiedzieć im wcześniej że
                szykuje się spotkanko
                • jacekglm Re: Integracja forum 12.02.07, 08:52
                  no tak
                  dawno u nich nie byliśmy,będzie jakiś miesiąc;)

ok,weźmiemy to pod uwagę
                  oczywiście Ciebie nie może zabraknąć;]

To co,pod koniec tygodnia???
                  tylko nie marudzić mi tu że nikomu nie pasuje
                  macie tydzień na dostosowanie się
                  • richo Re: Integracja forum 12.02.07, 09:08
                    jacekglm napisał:

> To co,pod koniec tygodnia???
                    > tylko nie marudzić mi tu że nikomu nie pasuje
                    > macie tydzień na dostosowanie się

No i dobszszszszsz...
                    • schwinn1 Re: Integracja forum 12.02.07, 18:16
                      no ale to ma byc ten tydzien czy nastepny?..
                      jesli ten to-ja moge ewentualnie we wtorek i we srode.. w czwartek nie moge a w
                      piatek pewnie tez nie moge nie wspominajac o weekendzie.. a po weekendzie to
                      albo nie bede mogla w poniedzielek wtorek i srode albo w srode czwartek i piatek
                      ;-)))
                      ale to bede wiedziec jakos w ten piatek..
                      no to kiedy? ;-D
                      btw.moze byc zalesinek, moze byc spalona.. smoczysko to jakby w pozniejszym
                      terminie..
                      • jacekglm Re: Integracja forum 12.02.07, 21:10
                        no to żeś zamotała nieźle;]

na pewno w tym tygodniu już nie da rady
                        jeżeli coś to najbliższy termin w sobotę(17.02)
                        nie wiem jak u mnie z przyszłym tygodniem więc nic nie obiecuję

wybierzmy jakiś termin i niech to będzie na boga weekend...tylko wtedy można się
                        "dobrze" zintegrować

co do Spalonej to może poczekajmy z nią jak śnieg stopnieje
                        z doświadczenia wiem że ogniska tam w taką porę to nie najlepszy pomysł;]
                        • richo Re: Integracja forum 12.02.07, 22:04
                          jacekglm napisał:

> no to żeś zamotała nieźle;]

Jakoś to rozszyfrowałeś? ;)

> co do Spalonej to może poczekajmy z nią jak śnieg stopnieje
                          > z doświadczenia wiem że ogniska tam w taką porę to nie najlepszy pomysł;]

Niby racja, ale po śniegu będzie błoto i tak do czerwca :-(
                          • schwinn1 Re: Integracja forum 12.02.07, 22:23
                            no co wy!.. na spalonej sa teraz fajne ogniska widziałam.. lepszy snieg niż
                            błoto rzeczywiscie..
                            w weekendy poki co nie moge bo chce wykorzystac snieg w górach..
                            wiec sie sami integrujcie.. ;-/
    • jacekglm 2 marca,godzina 19 01.03.07, 00:27
      w piątek kolejne spotkanie z cyklu" forum w realu" ;)

szczegóły jutro podam...
      • gabryella Re: 2 marca,godzina 19 01.03.07, 10:02
        jestem chora :( zarażają w tej pracy, tak to jest jak się pracuje w dużych
        skupiskach ludzkich :(, obecność 50% na 50%, z temeperaturą nie dam rady,
        zobacze jutro, pozdrawiam
        • lamia34 Re: 2 marca,godzina 19 01.03.07, 11:07
          Ja też odpadam.Moje domostwo również nawiedziło jakieś paskudztwo - padło
          wszystko jak stało -włącznie ze mną :(
          • jacekglm Re: 2 marca,godzina 19 01.03.07, 11:26
            no mnie na razie nie bierze,pomimo że w robocie i w domu wszyscy chorzy....

wierzę że do jutra się wykurujecie i się zobaczymy...

ZDRÓWKA!!!
      • jacekglm Re: 2 marca,godzina 19 01.03.07, 12:36
        obiecane szczegóły:
        spotkanie 2 marca o godzinie 19

miejsce:kawiarnia przy kwiaciarni w Zalesinku,obok sklepu Top Market
        img.hotjpg.pl/2007-03/0bdbfe5bdd6f31da35bcfd0c7cb63cad.jpg
        dojazd:727 w kierunku Głoskowa,należy wysiąść na przystanku Zalesinek,Pks w
        kierunku Gołkowa,Mały Express Piaseczno

no to do zobaczenia:)
        • tm51 Re: 2 marca,godzina 19 01.03.07, 13:36
          niestety, już wcześniej się gdzie indziej umówiłem, więc może o jakiejś
          późniejszej godzinie wpadnę
          • jacekglm Re: 2 marca,godzina 19 01.03.07, 15:26
            spoks
            jak by coś dzwoń-telefon znasz:)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka