richo 06.11.07, 00:52 Kupiłem gdzieś w Piasecznie rzeczonego i nie mogę teraz sobie przypomnieć gdzie. W Almie, Kauflandzie i w tym sklepiku na przeciwko nie ma. Strasznie mi skubany posmakował. Stentonik wiesz gdzię się łowi szkockie łososie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stentonik Re: Łosoś szkocki... głupia sprawa 06.11.07, 08:47 Aaa kiedyś złowiłem szkockiego łososia wędzonego na bazarku na Kabatach...pychota, niedawno upolowałem w Almie, łosoś szkocki wędzony aromatyzowany 12 letnią whisky... Na Kabatach ostatnio nie widziałem jak byłem, a jeśli nie ma też w Almie to chyba w Piasecznie trudno będzie... Ale zarzucę sieci, i jak coś złowię to dam znać;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Łosoś szkocki... głupia sprawa 06.11.07, 09:29 a ja w związku z porannym zaćmieniem umysłu przeczytałem "szkocki łoś" i na myśl przyszła mi nie wiem czemu wódka pędzona na myszach... Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Łosoś szkocki... głupia sprawa 06.11.07, 10:01 Jacek, nie przejmuj się ja tez w pierwszym odruchu przeczytałam łoś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Łosoś szkocki... głupia sprawa 06.11.07, 10:29 Może ja Wam się z łosiem kojarzę? Zresztą może być łoś byle cienko poplasterkowany. Dwunastoletnia wóda na myszach też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Łosoś szkocki... głupia sprawa 06.11.07, 14:43 skojarzenia? rower...las...łoś...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Łosoś szkocki... głupia sprawa 06.11.07, 14:50 rower+las+łoś= knajpa w łosiu gdzie browar dają. w. Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Łosoś szkocki... głupia sprawa 06.11.07, 17:24 Przy okazji tego tematu udało mi się wreszcie napisać posta, w którym się do nikogo nie czepiam:))) No a ten drugi jest:)))) A propos knajpki w Łosiu na skrzyżowaniu...jak tam jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Pizzerie - ranking 06.11.07, 17:34 Zadziwiające! Właśnie wracam z pizzerii i miałem odświeżyć ten wątek ;-) Razak nie obraź się, ale za ceną z Dominium nic nie przemawia. Ani jakaś nadzwyczajna jest, ani... ani... . Poraża za to swą małością. Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella może i łoś ale nie Richo 06.11.07, 17:54 stentonik napisał: > Przy okazji tego tematu udało mi się wreszcie napisać posta, w > którym się do nikogo nie czepiam:))) no to ja się czepnę dziś Stentonika: w dniu dzisiejszym zauważyłam, że drobna pani Kasia przerzuca ciężkie kartony z puchami żarcia dla zwierzaków, jednen taki wysoki stos się przewrócił - dobrze, że nie na Kasię bo by plama została, powiem wprost nie-ła-dnie, powinien być przy towarze jakiś pan do pomocy, a Kasia powinna obsługiwać klientów, doradzać w wyborze i się uśmiechać tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: może i łoś ale nie Richo 06.11.07, 22:32 gabryella napisała: > Kasia powinna obsługiwać klientów, doradzać w wyborze i się uśmiechać > tyle w temacie To prawda. Mam nadzieję, że jeszcze w listopadzie uda nam się podwoić kadrę:)Sama Kasia ma ciężko, a ja już nie jestem w stanie czasowo wyrobić aby popracować w sklepie. A szkoda, bo bardzo to lubię... ...przeraziłaś mnie z tym przewróconym stosem na Kasię...Jutro zrobię jej herbatę z cytrynką, bo mi się smutno zrobiło... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: może i łoś ale nie richo 06.11.07, 22:45 Ja tam Kasi mogę pomóc. Tylko sprawdzę plan lekcji. We wtorek na ósmą z pewnością :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: może i łoś ale nie richo 07.11.07, 11:52 richo napisał: > Ja tam Kasi mogę pomóc. Tylko sprawdzę plan lekcji. We wtorek na ósmą > z pewnością :-) > nie dziwie się, nie dosyć że pracowita to i ładna :D Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: może i łoś ale nie Richo 07.11.07, 11:58 stentonik napisał: > gabryella napisała: > > Kasia powinna obsługiwać klientów, doradzać w wyborze i się > uśmiechać > > tyle w temacie > > To prawda. Mam nadzieję, że jeszcze w listopadzie uda nam się > podwoić kadrę:)Sama Kasia ma ciężko wierz mi, że sprawdzę bo też się wczoraj wystraszyłam tym stosem Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Łosoś szkocki... głupia sprawa 06.11.07, 17:36 stentonik napisał: > No a ten drugi jest:)))) To czekamy na następne ;) > A propos knajpki w Łosiu na skrzyżowaniu...jak tam jest?? Specyficznie, ale pamiętam dobre chwile ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Łosoś szkocki... głupia sprawa 06.11.07, 17:55 > stentonik napisał: > > > No a ten drugi jest:)))) > > To czekamy na następne ;) > > > A propos knajpki w Łosiu na skrzyżowaniu...jak tam jest?? > > Specyficznie, ale pamiętam dobre chwile ;) jak dobre to trzeba powtarzać :P Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Łosoś szkocki... głupia sprawa 06.11.07, 19:26 gabryella napisała: > jak dobre to trzeba powtarzać :P Choćby zaraz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Łosoś z Wysp Kurylskich 08.11.07, 07:48 Jest taki jak norweski tylko zwyczajnie za słony. Szkocki rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Łosoś szkocki... głupia sprawa 26.11.07, 00:32 Zatem mówię - tylko raz. Najczęściej przepływa przez Auchan. Zanim go nie złowię ;) Niestety ktoś ostatnio mi go podbiera! Czy to ktoś z Was? Podzielcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Łosoś szkocki... głupia sprawa 26.11.07, 10:15 Mi się tam podobają tylko rekiny, jak są ;) Odpowiedz Link Zgłoś