schwinn1 24.04.08, 23:04 no właśnie kiedy?.. może jakiś dzień w tygodniu po pracy?.. ostatnio się tam przechadzam albo przejeżdżam.. gałązek mnóstwo do ogniska przygotowanych więc?.. więc tylko piccolo i jakiś czips co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekglm Re: kiedy na spaloną? 24.04.08, 23:18 od czipsów dupsko rośnie a ja muszę trzymać formę:P dobrze że napisałaś.miałem właśnie towarzystwo pogonić bo jakoś dawno nie widziałem waszych mordek.jeszcze do tego Ktoś mi doniósł że TAKA JEDNA z TAKIM JEDNYM się po kątach spotykają a nam nic nie mówią. Więc robimy "pospolite ruszenie" i jakoś trzeba się spiknąć. I żeby Rabena była. Bo jak nie to zrobimy jej wiochę przed ekipą budowlaną i złożymy wizytację w imieniu "forumowego nadzoru budowlanego celem sprawdzenia czy stropy odpowiednio zalewane były". aha i najlepiej jak by to w maju było. bo w maju tak pięknie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: kiedy na spaloną? 24.04.08, 23:25 no widzisz jak nie piszę to nie piszę a jak piszę to że ach! a jaka jedna z jakim jednym sie spotyka?? powiedz powiedz! nie bądź taki! czpisy to taki przykład, ja jem jak mi ktos do domu wniesie ;-) no tak, żeby rabena była bo pojedziemy do niej z kibelkiem ;-))) może być maj, bo w maju jak w gaju ;-) no to pa! Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 25.04.08, 00:19 schwinn1 napisała: > może być maj, bo w maju jak w gaju ;-) Jak w raju! Yo! co z tym misiem? Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: kiedy na spaloną? 25.04.08, 21:08 cały czas sie zastanawiam o co pytasz? o jakiego misia ci chodzi? o tego z którym śpię? Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: kiedy na spaloną? 26.04.08, 21:12 juz wiem o jakiego misia chodzi raczej MISIE bo jest ich dużo i są kolorowe bardzo je lubię i kupuję z raz w tygodniu albo i ze dwa Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 28.04.08, 12:05 schwinn1 napisała: > juz wiem o jakiego misia chodzi > raczej MISIE bo jest ich dużo i są kolorowe > bardzo je lubię i kupuję z raz w tygodniu albo i ze dwa No to mów!...jakiego chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 28.04.08, 22:56 Mówisz-masz....yyy za czas jakiś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na misie? 29.04.08, 03:00 Misie i misie, już mi się te misie mieszają. Nie możecie zamieszać tak, co by zupełnie nie musieć? Choć mi sie misie podobają to czasem zmuszają miśleć o misiach nadmiślniej. Takie to misie te misie. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 25.04.08, 00:17 jacekglm napisał: jeszcze do tego Ktoś mi doniósł że TAKA JEDNA z TAKIM JEDNY > M się po kątach spotykają a nam nic nie mówią. A to brzydale ;P > I żeby Rabena była. > Bo jak nie to zrobimy jej wiochę przed ekipą budowlaną i złożymy wizytację w im > ieniu "forumowego nadzoru budowlanego celem sprawdzenia czy stropy odpowiednio > zalewane były". Nie wiem, czy pamiętacie, ale cały czas wisi ten grill u Rabeny ;P- sama zapraszała...co by nie było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pminnesota Re: kiedy na spaloną? 25.04.08, 07:11 No to ja się oczywiście piszę!!! Bom "zgłodniały" już o kolejne spotkanko :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: kiedy na spaloną? 25.04.08, 11:10 A dzisiaj ? ;) po pracy wsiadam na rowerek to i można coś skonstruować, grilla jeszcze nie przywiozłam ale zapraszam w maju :) ps. 17.30 jestem na spalonej z telefonem i czekam pół godzinki :P Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: kiedy na spaloną? 25.04.08, 11:13 Zemfiii a z kim się chowasz po tych kątach? wczoraj byłam tylko dach zamawiać ale już po 17 byłam wolna, nikt do mnie nie dzwoni, nie zaprasza, zapomnieli o Rabence chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 28.04.08, 12:09 gabryella napisała: > Zemfiii a z kim się chowasz po tych kątach? No i pije do mnie--->hola hola! a gdzie to powiedziane, że o zemfi mowa? Ja nic nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: kiedy na spaloną? 28.04.08, 14:38 zemfiroczka napisała: > gabryella napisała: > > Zemfiii a z kim się chowasz po tych kątach? > > No i pije do mnie--->hola hola! a gdzie to powiedziane, że o zemfi mowa? Ja > nic nie wiem... a nie musisz ;) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: kiedy na spaloną? 25.04.08, 16:16 ja to bym i dzis przyszła gdybym nie uczyła sie jezyka obcego a potem to bedzie za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
pminnesota Re: kiedy na spaloną? 25.04.08, 16:30 Kucze, Killer! Do 17.30 to ja w pracy siedzę... :((( Czekam więc na obiecany maj :P Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 28.04.08, 12:11 gabryella napisała: >można coś skonstruować, grilla > jeszcze nie przywiozłam ale zapraszam w maju :) Maj już tuż tuż ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 25.04.08, 03:46 schwinn1 napisała: > no właśnie kiedy?.. Zawsze byle nie dziś lub zaraz potem. Machnę się na trzy seteczki właśnie zaraz potem. Może ktoś spróbuje? Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: kiedy na spaloną? 25.04.08, 12:10 trzy seteczki powiadasz? znaczy się pozdrów ode mnie Augustów i okolice. w. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 25.04.08, 13:30 Augustów to ja chętnie, ale po wodzie. Nie omieszkam mimo to i tym razem. Moje ścieżki nie chcą być proste, zawsze napatoczy się jakieś drzewo lub rzeczka, które trzeba ominąć. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: kiedy na spaloną? 25.04.08, 16:40 ...zwłaszcza traktor teraz jest taka pora że tylko traktory jeżdżą wiem bo w zeszłym tygodniu śmigałem po świętokrzyskim traktory i polonezy Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 26.04.08, 05:21 jacekglm napisał: > traktory i polonezy Traktor bardziej boli. No to jadę. Wasze zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
len_y Re: kiedy na spaloną? 26.04.08, 22:00 A może jutro byśmy gdzieś na rowerkach pojeździli. Ktoś chętny?? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: kiedy na spaloną? 26.04.08, 22:49 len_y napisał: > A może jutro byśmy gdzieś na rowerkach pojeździli. Ktoś chętny?? Przyłącz się do niedzielnej wycieczki Pędziwiatra: piasmkzapowiedzi.blox.pl/2008/04/Czy-Wisla-plynie-po-staremu.html Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 29.04.08, 03:09 marcin-borkowski napisał: > len_y napisał: > > A może jutro byśmy gdzieś na rowerkach pojeździli. Ktoś chętny? Coś mało. Ja jutro pojeździłem. Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: kiedy na spaloną? 05.05.08, 23:32 spicie? maj już jest! może następny tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 06.05.08, 00:12 W następnym to już chyba w sen zimowy... Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: kiedy na spaloną? 06.05.08, 01:50 daje taki dlugi termin bo nie wierze ze w tym tygodniu sie zbierzemy Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: kiedy na spaloną? 06.05.08, 09:17 nie chce mi się wszystkiego czytać, cos ustaliliście? Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: kiedy na spaloną? 06.05.08, 11:18 Codziennie wracam przez Spaloną ok. godz. 19 jakby co dajcie znać. To zahamuję w odpowiednim momencie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 06.05.08, 13:40 Rzucimy Ci kłody pod koła, bo pewnie nas nie poznasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: kiedy na spaloną? 06.05.08, 14:54 Aż tak drastycznego zaproszenia się nie spodziewałam :P Odpowiedz Link Zgłoś
pminnesota Re: kiedy na spaloną? 07.05.08, 00:05 Hej, jak spotkanie w nast. tygodniu, to i ja się piszę!!! Godzina wieczorna, ok. 18-19 jest chyba najbardziej OK, czekam jednak na opinie innych zainteresowanych :) Pzdr Przemas Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: kiedy na spaloną? 13.05.08, 14:57 I co - zaczął się tydzień od poniedziałku... Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 13.05.08, 16:43 Ja będę wiedzieć jutro, kiedy mogę sobie pozwolić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 13.05.08, 21:47 Sam mam jeść to ciasto marchewkowe? Wyszło dobre, a krem serowy pasuje idealnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 13.05.08, 23:52 stentonik napisał: > A to Wy żyjecie wogóle? Nom :) jak widać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:03 richo napisał: > Sam mam jeść to ciasto marchewkowe? > Wyszło dobre, a krem serowy pasuje idealnie ;) A mi się obiło o uszy jakieś tiramisu i ciastka ;P Robimy spotkanie kulinarne? Fajno :) Mogę wpaść z seksownym ;) (jak się niezdematerializuje na części pierwsze w plecaku wcześniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:26 zemfiroczka napisała: > A mi się obiło o uszy jakieś tiramisu i ciastka ;P Do tiramisu czegoś mi brakowało, zatem... > Robimy spotkanie kulinarne? Fajno :) Mogę wpaść z seksownym ;) (jak się niezdem > aterializuje na części pierwsze w plecaku wcześniej ;) Musisz wolniej jechać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:29 richo napisał: > Musisz wolniej jechać ;) A zdzielić po uszach ;)P ? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:32 A seksowne Ci się nie rozpadnie? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:34 richo napisał: > A seksowne Ci się nie rozpadnie? :-D Natenczas odłożę je w bezpieczne miejsce ;P Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:38 A już się bałem, że będzie tylko słodko, a tu widzę, że może być ostro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:41 richo napisał: > A już się bałem, że będzie tylko słodko, a tu widzę, że może być ostro > ;) Smaki wszak lubią się dopełniać i uzupełniać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:49 zemfiroczka napisała: > Smaki wszak lubią się dopełniać i uzupełniać ;) A jak się nie lubią to jest zgrzyt. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:51 richo napisał: > zemfiroczka napisała: > > Smaki wszak lubią się dopełniać i uzupełniać ;) > A jak się nie lubią to jest zgrzyt. I się gęba wtedy wykrzywia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:53 zemfiroczka napisała: > I się gęba wtedy wykrzywia ;) A kucharz dostaje po uszach ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:55 richo napisał: > A kucharz dostaje po uszach ;P Cóż...nie każdy jest szczęśliwcem ;) A na kogoś trafić musi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:56 No i kurrrka zgłodniałam- siakąś kolacyję zdałoby się zatem :) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 01:27 zemfiroczka napisała: > No i kurrrka zgłodniałam- siakąś kolacyję zdałoby się zatem :) I coś tam upichciła? Mnie marchewkowe zaczepia i zaczepia. Martwię się o jego los ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 01:30 richo napisał: > zemfiroczka napisała: > > No i kurrrka zgłodniałam- siakąś kolacyję zdałoby się zatem :) > I coś tam upichciła? Eeee nic szczególnego- zgrzewki zaledwie---> z tuńczykiem ;) I herbata żurawinowa z karobem ( z tym słodkim jakaś taka bardziej "pitliwa" jest ;) >Mnie marchewkowe zaczepia i zaczepia. Martwię > się o jego los ;) Dałbyś trochę, a nie... ;P Bo ze zgryzoty wyschnie i niedobre będzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 02:11 zemfiroczka napisała: > >Mnie marchewkowe zaczepia i zaczepia. Martwię > > się o jego los ;) > > Dałbyś trochę, a nie... ;P Bo ze zgryzoty wyschnie i niedobre będzie ;P Nieco wymaga poprawek, jak sądzę. Poprawię i się podzielę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:57 zemfiroczka napisała: > Cóż...nie każdy jest szczęśliwcem ;) A na kogoś trafić musi ;) Tylko najpierw trzeba trafić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:59 richo napisał: > Tylko najpierw trzeba trafić ;) Dla chcącego- nic trudnego i nie- niemożliwego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pminnesota Re: kiedy na spaloną? 13.05.08, 22:33 Będę po 18.30!!! Ale kto będzie ostatecznie??? Richo, dasz mi swój numer tel. na maila gazetowego??? > Czwartek, 18:00. > Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: kiedy na spaloną? 13.05.08, 22:39 pminnesota napisał: > Richo, dasz mi swój numer tel. na maila gazetowego??? Zaglądałeś na profil Richa: ludzie.gazeta.pl/richo/0,0.html ??? Szukajcie a znajdziecie ;) Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
pminnesota Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 09:37 Zawsze najciemniej pod latarnią, cholera!!! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 13:00 pminnesota napisał: > Zawsze najciemniej pod latarnią, cholera!!! ;P Trzeba z latarką chodzić :))) Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 13:39 Jak tyle wyżerki się szykuje to grzech by było odpuścić :P Jacentego nie będzie, tak haruje, że się to wydaje podejrzane ;) Ja nie wiem jak zjadę albo przed albo po robocie. tja... Zemfi mnie zdeklasowała... Odpowiedz Link Zgłoś
lamia34 Re: kiedy na spaloną? 13.05.08, 23:04 pminnesota napisał: > Richo, dasz mi swój numer tel. na maila gazetowego??? Richo!!!! Ja też chcieć !!!:* Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:28 Zerknij w gazetową wizytówkę. Maleństwo będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:31 richo napisał: > Maleństwo będzie? Racja! Bez Majowej majowe spotkanie nieważne ;) Lamia--->więc...? Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 13.05.08, 23:55 pminnesota napisał: > Ale kto będzie ostatecznie??? Na ten przykład mogę być ja:) (ale z tą ostatecznością, to bym się wstrzymała- jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 00:27 pminnesota napisał: > Richo, dasz mi swój numer tel. na maila gazetowego??? Jak Marcin zauważył - jest w mojej wizytówce. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 12:14 pminnesota napisał: > Obudziłem się i znalazłem :) A ja obudziłam się i....nic mi się nie chce, a tu słońce nawet świeci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 14.05.08, 12:29 schwinn1 napisała: > ja będę albo nie będę Yo, miałam się właśnie pytać o Ciebie, bo nie wiem, czy mam błądzić między półkami już teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 15.05.08, 12:56 To kto dziś będzie? teqilaa ze stentonikiem coś się wcale nie odzywają.... Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: kiedy na spaloną? 15.05.08, 22:21 ale nie byłeś sklad ktory sie pojawił: -rowerowa zemfi -budowlana gabryella -cichy richo -szosowa yo! Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 15.05.08, 23:11 Uuuuu Przemas, dałeś ciała kolego, niech no ja Cię pod Słonecznikami spotkam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pminnesota Re: kiedy na spaloną? 16.05.08, 06:03 I tutaj kulę ogon i uszy :) Musiałem wczoraj zostać w robocie :( Dzisiejszy wyjazd do Poznania mi wszystko pomieszał, musiałem nadrobić rzeczy z dzisiaj i ostatecznie byłem w domu po 20... :( Tym bardziej mi głupio, bo za 3 tygodnie już mnie w kraju nie będzie... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: kiedy na spaloną? 16.05.08, 08:12 pminnesota napisał: > Musiałem wczoraj zostać w robocie :( Skąd ja to znam. :)) W tygodniu mam podobnie, dlatego m.in. nie zgłosiłem swojej obecności. Przy spotkaniach weekendowych na Spalonej - chętnie się pojawię, chyba że teraz organizujecie tylko spotkania osób z rowerami :) Martin Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: kiedy na spaloną? 16.05.08, 10:50 marcin-borkowski napisał: > pminnesota napisał: > > Musiałem wczoraj zostać w robocie :( > > Przy spotkaniach weekendowych na Spalonej - chętnie się pojawię, > chyba że teraz organizujecie tylko spotkania osób z rowerami :) Skądże, zwykły zbieg okoliczności. Tylko, że w weekendy Spalona jest spalona. Nawet wczoraj w środku tygodnia było mnóstwo ludzi. Można by do Łosia się kiedyś wybrać. PSSSSSS. Dzięki za szóstkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 16.05.08, 12:00 richo napisał: > Nawet wczoraj w środku tygodnia było mnóstwo ludzi. Tak,tak- te wieczory kawalerskie, wojska i inne imprezy zakładowe... Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: kiedy na spaloną? 16.05.08, 22:57 zemfiroczka napisała: > To kto dziś będzie? teqilaa ze stentonikiem coś się wcale nie odzywają.... Aaaa przez sześćdziesiąt trzy posty nie mogliśta ustalić terminu, to mi się sześćdziesiąty ósmy z terminem gdzieś pogubił i takie tam. Chyba następną imprezkę ja umówię, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 16.05.08, 23:09 stentonik napisał: > Chyba następną imprezkę ja umówię, hę Jak najbardziej :) Tylko najpierw do Czerska się przejedź z nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: kiedy na spaloną? 16.05.08, 23:16 zemfiroczka napisała: Tylko najpierw do Czerska się przejedź z nami :) No wiesz?!!Wycieczki w TAKIE święto? Idę na procesję, oglądnę okna przybrane kwiatami, może ktoś krawężniki pomaluje biała farbą i luknę jak wygląda w tym roku mój proboszcz! Ech diabełki w anielskich skórkach na rowerach... Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: kiedy na spaloną? 16.05.08, 23:33 stentonik napisał: > zemfiroczka napisała: > Tylko najpierw do Czerska się przejedź z nami :) > No wiesz?!!Wycieczki w TAKIE święto? :) Jakbym Osobistego słyszała ;)P > Ech diabełki w > anielskich skórkach na rowerach... To nie wiedziałeś o tym? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: kiedy na spaloną? 17.05.08, 11:47 ojej sorry ale testuje przeglądarke bo coś mi blokuje posty Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: kiedy na spaloną? 20.05.08, 20:11 picasaweb.google.com/yo.imprezy/Spalona Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: kiedy na spaloną? 21.05.08, 13:19 Tak publicznie?? trza było na gronie dać :( Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: kiedy na spaloną? 21.05.08, 16:55 gabryella napisała: > Tak publicznie?? trza było na gronie dać :( oj przestan sie mazac, nago tam jestes czy jak?.. poswiecilam sie i zrobilam galerie, mało jeszcze? ;-P na grono nie wrzucam takich fotek, tylko wybrane ;-P Odpowiedz Link Zgłoś