iwona-1506 22.05.10, 10:56 Znajoma bardzo go zachwalała ale zastanawiam się - czy ktoś korzystał i może podzielić się opinią!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gretaso Re: Co sadzicie o salonie Beti??? 23.05.10, 23:59 kiedyś zdejmując mi żel z paznokci tak przepiłowała płytke i skórki poraniła a co najlepsze to potem moczyła w acetonie... hm.. - bez komentarza.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.32 Re: Co sadzicie o salonie Beti??? 05.06.10, 20:13 Dla zainteresowanych "gretaso" to panienka z salonu Venus!!! BEZNADZIEJA Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.32 Re: Co sadzicie o salonie Beti??? 05.06.10, 20:18 Śledzę od jakiegoś czasu jej wypowiedzi i zastanawiałam się kogo tym razem obsmaruje. Odpowiedz Link Zgłoś
plociak3 Re: Co sadzicie o salonie Beti??? 07.06.10, 19:25 jeśli chodzi o Beti, to fryzjerkę polecam, kosmetyczki niestety nie... Odpowiedz Link Zgłoś
kika.live Re: Co sadzicie o salonie Beti??? 08.06.10, 11:36 a ja jak najbardziej polecam kosmetyczkę, tylko nie zadne uczennice ,a panią która długo już tam pracuje , bardzo miła i sympatyczna osoba , zawsze usmiechnięta i jeszcze nigdy nie wyszłam od niej nie zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
net.remir Re: Co sadzicie o salonie Beti??? 08.06.10, 17:42 a ja korzystałem z usług fryzjerki , ostatnio tez wpadam ale zmieniła się moja ulubiona fryzjerka ,a szkoda bo nie dość ze świetnie strzygła to jeszcze miała czym oddychac;-) powiem tyle sympatyczna atmosfera a właścicielka ma niezłe nogi;-) pozdrowienia dla salonu piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
marinka.3 Re: Co sadzicie o salonie Beti??? 08.06.10, 22:31 a po co ty tam łaazisz? cycki i nogi oglądać? to salon widać nie ma żadnych preferencji normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-1506 Re: Co sadzicie o salonie Beti??? 08.06.10, 22:58 LUDZIE !!!!!!!!!!!!!!!! ja tak po ludzku chciałam się zapytać o ten salon bo znajoma mi poleciła- byłam i jestem BARDZO zadowolona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dajcie spokój !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem po weselu mimo waszych zdań poszłam i efekt był OSZAŁAMIAJĄCY tyle jadu dajcie spokój a jak ktoś chodzi cycki i nogi oglądać to chyba jego prywatna sprawa żal ci marinka.3 - czy zazdrościsz?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
plociak3 Re: Co sadzicie o salonie Beti??? 09.06.10, 09:48 hej!? dlaczego awanturę wszczynasz? pytałaś o zdanie i ludzie Ci odpowiadają. każdy miał swoje przeżycia na plus i na minus i o nich pisze. a że Ty wyszłaś z salonu zadowolona, to nie znaczy, że teraz masz mieć jakieś "ale" do tych, którym coś tam się nie spodobało.... ja bym tego jadem nie nazwała, tylko niezadowoleniem czy wkurzeniem. spokojnie... ok? Odpowiedz Link Zgłoś