Dodaj do ulubionych

montaż okien - którą firmę polecacie?

20.08.10, 10:05
Witam,
Którą firmę polecacie do montażu okien w domu?
Wogołe nie biorę pod uwagę Ami-Plastu z ul. Przemysłowej z wiadomych
względów
Z tego co się orientowałam to cenowo atrakcyjnie wypada Alu-Plast z
Wójtostwa ale czy godni są polecenia jeśli chodzi o montaż? Czy to
prawda, że montują identyczne okna co Łukplast z Dworcowej? (w
Łukplascie po wycenie wyszło mi ok 10% drożej w stosunku do Alu-
Plastu).
A może polecicie jakieś inne firmy i ich okna? Może okna z Krakowa z
pl.Narutowicza?

Obserwuj wątek
    • barlink Re: montaż okien - którą firmę polecacie? 03.09.10, 20:26
      Naprawdę nie ma nikogo na forum kto montował lub wymieniał okna w jakiejkolwiek łukowskiej
      firmie???
      • barlink Re: montaż okien - którą firmę polecacie? 23.03.11, 17:59
        No i stało się. Wybrałam NIESTETY firmę ALU-PLAST (ul. Wójtostwo 23F). A oto moja "przygoda" z tą niezwykle NIERZETELNĄ firmą:

Nie wiem co mnie podkusiło, że wybrałam właśnie tę firmę do montażu okien.
        Wszytsko to było jednym wielkim KOSZMAREM, który gdyby nie wydarzył się mnie nigdy bym nie uwierzyła jest to możliwe w dzisiejszych czasach i przy dzisiejszej konkurencji na rynku.

Termin montażu przekladany był 3 razy !!! W sumie od zamówienia do montażu czekałam prawie 1.5m-ca. Oczywiście o przeusnięciu terminu nikt z firmy nie był uprzejmy (oni chyba nie wiedzą wogóle co to słowo oznacza) mnie powiadomić. Tak więc straciłam 3 dni urlopu czekając jak ta idiotka w domu a oni się nie pojawiali !!! Jak tam można olewać klienta.
        W sumie za 4 razem pojawili się więc moja myśl : "nareszcie bede miala to za sobą" NIC BARDZIEJ MYLNEGO! Otóz okazało się, że to dopiero początek moich problemów w tą firmą. Okna przywieźli nie takie jak zamawiałam, wogóle inne wymiary, inaczej podzielone, inne ramy, kilku wogóle nie było, te co zamontowali były nieszczelne. po prostu T R A G E D I A !

Wszelkie próby wyjaśnienia czegokolwiek okazały się bezskuteczne podobonie jak wyznaczenie terminu kiedy wszystkie usterki będą usunięte i kiedy zamontowane brakujące okno.
        Wszystkie osoby tam pracujące cechują się wielką ignoracją klienta, arogancją w momencie kiedy chce się wyjaśnić sprawę (wina przeciez z ich przyczyny). Moich telefonów szef też nie odbierał a w firmie faktycznie nigdy go nie było.

Cała sprawa pewnie trafi do sądu bo innej możliwości nie widzę.
        I tutaj: POSZUKUJĘ INNYCH OSÓB, KTÓRE ZOSTAŁ OSZUKANE PRZEZ TĘ FIRMĘ LUB SĄ W JAKIKOLWIEK SPOSÓB NIEZADOWOLONE Z JAKOŚCI OKIEN CZY OBSŁUGI KLIENTA (NP. REKLAMACJI).
        JEŚLI JEST KTOŚ TAKI NA FORUM PROSZĘ O KONTAKT NA E-MAILA barlink@o2.pl.
        IM WIĘCEJ OSÓB POSZKODOWANYCH TYM WIĘCEJ MOŻEMY WYWALCZYĆ.

Generalnie jest to najgorsza firma w Łukowie, w okolicy i wogóle jak dla mnie w całym kraju.
        Zero kompetencji
        Niedotrzymywanie słowa
        Matactwo i kręcenie aby nie wyjawić prawdy

NIE POLECAM NIKOMU.

Alu-Plast z Łukowa (Wójtostwo 23F) - omijajcie najszerszym łukiem jakim tylko się da !
        • beatat87 Re: montaż okien - którą firmę polecacie? 09.03.12, 20:43
          .
          • dor-cys Re: montaż okien - którą firmę polecacie? 25.05.12, 23:53
            Czy możecie polecić kogoś kto dobrze robi okna. Muszę wymienić w całym domu.
            Z góry dziękuję za pomoc
            • karina_a strony łukowskich producentów okien 28.05.12, 09:32
              kilka łukowskich firm, które produkują okna:
              www.izoplast.lukow.pl
              www.oknapolonia.pl
              www.oknex.grafa.com.pl
              www.lukplast.pl
      • sqliite Re: montaż okien - którą firmę polecacie? 10.03.13, 02:09
        Łukplast
    • ms27 Re: montaż okien - którą firmę polecacie? 28.02.20, 20:32
      porównaj ceny okien - twoje-okna.com/
Inne wątki na temat: