videolukow 16.11.10, 20:37 Zapraszamy do skorzystania z naszych usług w zakresie FOTO-VIDEO. Więcej informacji na naszej stronie: www.hd-studio.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawelprz Re: HD-STUDIO Videofilmowanie i forografia 18.10.11, 00:02 Szanowni Państwo, W związku z pojawieniem przekierowania ze strony novafoto.pl, na adres videolukow.pl chciałbym złożyć oświadczenie następującej treści: 1) nie jestem właścicielem domeny novafoto.pl 2) Moje portfolio znajduje się pod adresem nova-foto.pl oraz na prowadzonym przeze mnie blogu pawelprzezdziak.blogspot.com 4) nie nawiązałem współpracy ani w zakresie fotografii ani filmowania z firmą HD-Studio do której witryny jest przekierowanie z adresu novafoto.pl Ponieważ serwis w domenie novafoto.pl zawiera zdjęcia o tematyce związanej z fotografią ślubną, która to tematyka jest tożsama z prowadzoną przeze mnie działalnością, chciałbym wszystkich , którzy biorą pod uwagę możliwość skorzystania z moich usług prosić o kierowanie się przy podejmowaniu decyzji wyłącznie portfolio zamieszczonym na stronie nova-foto.pl. Osoby z którymi już podpisałem umowę w zakresie fotografii ślubnej uspakajam, że zdjęcia podczas Waszych ślubów zgodnie z umową będę wykonywał osobiście i w tym zakresie ani w żadnym innym nie podpisałem umowy o współpracy z firmą HD-Studio. Jeżeli ktokolwiek chciał skorzystać z moich usług i trafił za pośrednictwem witryny novafoto.pl do właściciela tejże domeny oraz skorzystał z jego usług sądząc że są one firmowane moim nazwiskiem i moją marką uprzejmie proszę o kontakt ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
agata-07 Re: HD-STUDIO Videofilmowanie i forografia 18.10.11, 22:31 Łał - kto by pomyślał Marek Kamecki to zwykły oszust. No to współczuję jego klientom. Żenada normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
redmirka Re: HD-STUDIO Videofilmowanie i forografia 19.10.11, 12:55 nie Marek a Mariusz Kamecki, ale to jest najmniej ważne, proszę proszę HD-STUDIO z Łukowa próbuje wypromować się na jednym z lepszych fotografów w okolicy. Ludzie porównajcie sobie fotografie Przeździaka i byle jakie zdjęcia tego pożal się Boże gościa który przynosi wstyd całej branży foto video z Łukowa. Z komputerowca chce się zrobić na fotografa. Wielu teraz takich się narobiło którzy kupią sobie jakiś aparacinę i krzyczą, że są profesjonalnymi fotografami, ale do takiego chamskiego sposobu promowania nikt się nie posuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
madero44 Re: HD-STUDIO Videofilmowanie i forografia 19.10.11, 15:18 Witam. Mariusz Kamecki nie jest fotografem :). Dla uważnych obserwatorów. Proszę zauważyć, że to wspomniany fotograf podszywa się pod HD-STUDIO. Wystarczy wyszukać słowa kluczowe na stronach owego fotografa, (o ile jeszcze nie usunął) ciekawe po co mu słowa "hd-studio" ... (być może dlatego że są wysoko pozycjonowane, co kosztuje niemało). Cytat: "do takiego chamskiego sposobu promowania nikt się nie posuwa." Podsumowując: Każdy może wykupić dowolną domenę i zrobić z nią co chce. Zapraszam do komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelprz Re: HD-STUDIO Videofilmowanie i forografia 19.10.11, 15:51 Nie interesuje mnie kim jest p. Kamecki. Natomiast towar w postaci slideshow hd video jest czymś normalnie przeze mnie produkowanym - to jest taka forma prezentacji zdjęć. Uprawiam także fotografię studyjną - więc w tagach chyba mogę wpisać wyrazy: slideshow hd video studio foto. p. Mariuszowi to przeszkadza? Czy mam domenę z nazwą podobną do nazwy firmy p. Kameckiego przekierowaną na swoje serwisy? Nie mam. Czy p. Kamecki ma firmę zarejestrowaną pod nazwą Nova Foto Fotografie? Nie ma. Więc jeśli wykupuje domenę, bo to mu akurat wolno, to niech się liczy z konsekwencjami swojego działania. Dlaczego np. nie wykupił domeny z nazwami firm: Zarzycki, Walczak, Domański, Jodełko i nie przekierował na swoje serwisy? Ktoś mi na to odpowie? p. Mariusz powinien zająć się raczej podniesieniem jakości swoich usług a nie próbowaniem oszukiwania potencjalnych klientów. A może p. Mariusz ma ochotę dyktować co wolno mi wpisywać w tagach na swojej stronie internetowej zwłaszcza jeśli dotyczy to powszechnie używanych słów? Zresztą na sam koniec dodam od siebie, że po pierwszej prośbie p. Kameckiego zmieniłem frazę hd-studio na inną, żeby szanownemu panu dogodzić. Ale widocznie to za mało. I pytanie na koniec: czy p. Kamecki ma zarejestrowaną firmę pod nazwą hd-studio? Bo wydaje mi się, że nie. Czy tej firmie hdstudio.pl p. Kamecki też utrudniał życie? Odpowiedz Link Zgłoś
videolukow Re: HD-STUDIO Videofilmowanie i forografia 19.10.11, 15:37 agata-07 napisała: > Łał - kto by pomyślał Marek Kamecki to zwykły oszust. No to współczuję jego kli > entom. Żenada normalna. Przepraszam. Pani agata-07, czy została Pani oszukana przez Kameckiego ? Jeśli nie to proszę przemyśleć swoje wypowiedzi. Proszę o sprostowanie wypowiedzi, gdyż w chwili obecnej stanowi ona oszczerstwo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agata-07 Re: HD-STUDIO Videofilmowanie i forografia 19.10.11, 16:10 A to znasz pan Marka Kameckiego? To mamy wspólnego znajomego. No Marek Kamecki to znany oszust karciany - gra w pokera z nim to istna męka. Pińć asów w rękawie i sześć na stole. A gramy często w pokera rozbieranego i muszę się grubo ubierać. Jakbyś pan grał z nim kiedy to też radzę się grubo ubrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatat87 Re: HD-STUDIO Videofilmowanie i forografia 09.03.12, 20:43 agata-07 napisała: > Łał - kto by pomyślał Marek Kamecki to zwykły oszust. No to współczuję jego kli > entom. Żenada normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny_obserwator Re: HD-STUDIO Videofilmowanie i forografia 19.10.11, 16:55 do videolukow i madero44 poczytajcie sobie co branża foto o was myśli nova-foto.pl/blog/?p=1178#comments Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny_obserwator Re: HD-STUDIO Videofilmowanie i forografia 21.10.11, 11:49 "HD-STUD!O foto-video istnieje na rynku od 2005 roku..." - czytamy na stronie tej firmy, na moje to usługami foto video ten Pan zajmuje się nie wcześniej niż od 2008r a może nawet od 2009. Od 2005 to może ma firmę komputerową. Odpowiedz Link Zgłoś
9justyna Re: HD-STUDIO Videofilmowanie i forografia 04.12.11, 19:58 Posiadam bon rabatowy na usługi FOTO- VIDEO "AS" Andrzej Szczygielski. Rabat obejmuje: - filmowanie uroczystości ślubnej- RABAT 100 zł - zdjęcia reportażowe- RABAT 100 zł - zdjęcia w plenerze- RABAT 100 zł FOTOALBUM formatu 20x30 o wartości 850 zł GRATIS. Bon do wykorzystania do końca czerwca 2013 roku. Bon wylosowałem na pokazie ślubnym Więcej informacji pod: matejko99@poczta.fm tel. 505 963 711 Odpowiedz Link Zgłoś