Dodaj do ulubionych

Super atrakcja na wesele DRINK BAR VIP z Łukowa

09.10.11, 13:52
Polecam wszystkim usługi barmańskie zespołu profesjonalistów z DRINK -BAR-VIP z Łukowa świadczących obsługę na najwyższym poziomie. Są z Łukowa łatwo znaleźć w necie. Spotkałem się z nimi nie raz. Byli również na moim weselu .Kompleksowo wyposażeni zero zawracania głowy klientom jakimiś zakupami ( wszystko kupują sami przedstawiając rachunki) . Zawsze występują w duecie barman i barmanka zwłaszcza płeć piękną świetnie komponuje się za barem :) Bardzo bogate menu ok 30 drinków , dla pań panów i dzieci , płonące dla odważnych.
zapłaciłem 1400 i żadnych dodatkowych zakupów z mojej strony,alkohol syropy barmańskie, dodatki wszystko wszystko w cenie, posiadają super mobilny bar który stanowi centrum spotkań gości w trakcie imprezy. Bar nie stanowi problemu z usytuowaniem na sali gdyż jest bardzo zgrabny i zawsze miejsce się znajdzie nie zabierając miejsca na inne sprawy. A zainteresowanie to powiem tak ,musiałem podejść do kapeli żeby ogłosili przerwę dla baru gdyż gorące dania które były dla nich przewidziane nie były gorące bo nie mieli nawet kiedy zjeść.Naprawdę polecam i nie widzę lepszej oferty w necie a wydzwanialiśmy chyba do 10 czy 15 firm. ceny kosmiczne albo jakieś ukryte dopłaty to za lód to za szkło to za dojazd to zakupy jakieś na których przecież się nie znamy.
Brawa dla DRINK - BAR-VIP z Łukowa
Obserwuj wątek
    • kazik1880 Re: Super atrakcja na wesele DRINK BAR VIP z Łuko 17.10.11, 17:19
      Piękna autoprezentacja :))) ale troche przesłodzona.
      • izabelka1976 Re: Super atrakcja na wesele DRINK BAR VIP z Łuko 17.10.11, 17:29
        też tak myślę ... ;)
        • daro19777 Re: Super atrakcja na wesele DRINK BAR VIP z Łuko 17.10.11, 19:59
          A mi się wydaję ,że chyba kogoś boli ,że ktoś inny jest od niego lepszy i pisze jakieś beznadziejne komentarze :)))
          • sqlite Re: Super atrakcja na wesele DRINK BAR VIP z Łuko 21.10.11, 13:15
            Może i autoreklama, ale fajna, bo rzeczywiście super to wygląda na weselu. jak ktoś chce mieć kogoś profesjonalnego do drinków, to na pewno warto. Byłam kiedyś na weselu co Michał Goławski -"misiek" robił drinki. Sorry, żenada, takie drinki to se sama w domu robię i jeszcze w takim tempie to robił, że można usnąć było;-)
            Macie namiar do tych ludzi co to robią???????????????
            • daro19777 Re: Super atrakcja na wesele DRINK BAR VIP z Łuko 21.10.11, 17:20
              Ich stronka www.drinkbarvip.lukow.pl
        • sqliite Re: Super atrakcja na wesele drink bar z Łuko 09.03.13, 23:24
          ludzie jeszcze zamawiają coś takiego na wesele ?
      • fiorklasa Re: Super atrakcja na wesele DRINK BAR VIP z Łuko 25.10.11, 11:01
        tak, mogliby podpisać się normalnie jako oni, co w tym złego? chyba, że nie wolno? to nie wiem... ale fajnie to wygląda i brzmi interesująco ! jeśli dobrze wykonują swoją pracę to są godni polecenia ! a jeśli dopiero zaczynają to muszą się o nich jakoś ludzie dowiedzieć... Byłam kiedyś na jakimś weselu co jakiś młody jeden chłopak robił dobre, fajne robił, ale jedna osoba na TAKIE wesele to było za mało :(
    • www.drinkbar.lukow.pl Re: Super atrakcja na wesele DRINK BAR VIP z Łuko 25.10.11, 13:26
      Witam,niestety nie widziałem konkurencji w akcji(a podobno byli na tylu weselach ;)),ale mam nadzieje,że kiedyś zobacze i spróbuje tego Mojito z syropem cukrowym zamiest cukru trzcinowego,ciekawy zamiennik,ale czy tego uczyli w Ogólnopolskiej Szkole Barmanów...raczej nie przypominam sobie.
      Dla porównania zaprazam na moją stronkę
      www.drinkbar.lukow.pl
      • master-bartender Re: Super atrakcja na wesele DRINK BAR VIP z Łuko 26.10.11, 07:31
        Oj kolego chyba przysnęło ci się na tym kursie który ukończyłeś skoro nie słyszałeś o Mojito z syropem cukrowym :)

Mimo wszystko cię pozdrawiam jak wszystkich barmanów.

Ja polecam DRINK -BAR-VIP z Łukowa widać w tym profesjonalizm.
        • www.drinkbar.lukow.pl Re: Super atrakcja na wesele DRINK BAR VIP z Łuko 26.10.11, 08:55
          Piękna nowa ksywka panie daro19777 nie ma co(mistrz barmanów ;)), a co do mojito to zamiast mięty zawsze można dać bazylię...też zielona! o a może syrop miętowy,też dobre :))
          • www.drinkbar.lukow.pl Re: Super atrakcja na wesele DRINK BAR VIP z Łuko 26.10.11, 09:32
            Chociaż tak się zastanawiam,że w sumie co mnie to obchodzi, niech każdy robi jak mu pasuje i smakuje.
            Pozdrowienia dla forumowiczów.
            Zapraszam na www.drinkbar.lukow.pl
    • lucyna_36 Re:Super atrakcja na wesele DRINK BAR VIP z Łukowa 01.11.11, 09:42
      Byłam na weselu z ich udziałem, wesele super drinki przepyszne, polecam drink bar vip z Łukowa podchodzą do tego z pełnym poświęceniem.
      • sztylet50 Re:Super atrakcja na wesele DRINK BAR VIP z Łukow 04.11.11, 17:31
        kwestia gustu. mojej żonie smakuja drinki inne niz mnie, więc nie musiacie obsrywać jeden drugiego, czy jest douczony czy nie, bo każdemu smakuje co innego.
      • kolesia3 Re:Super atrakcja na wesele DRINK BAR VIP z Łukow 27.12.11, 14:49
        Super widziałam , robią fajne show i smaczne drinki.polecam
        • beatat87 Re:Super atrakcja na wesele DRINK BAR VIP z Łukow 09.03.12, 19:46
          dobrze się z pisują ale jak widać już inni nastroszyli się
          • matrox232 Re:Drink bar vip 08.04.13, 10:50
            Fajnie fajnie, najbardziej mi sie podobało uroczyste otwarcie baru ;)
            Pozdrawiam :)
            • kromerek17 Re:Drink bar vip 08.07.13, 14:00
              Potrafili zrobić wspaniałe widowisko a przy okazji pyszne drinki. Goście byli zachwyceni tą wyjątkową atrakcją. Extra chętnie to obejrzę rz jeszcze na nagraniu, szkoda że już nie poczuję smaku tych drinków :(
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka