daro19777
09.10.11, 13:52
Polecam wszystkim usługi barmańskie zespołu profesjonalistów z DRINK -BAR-VIP z Łukowa świadczących obsługę na najwyższym poziomie. Są z Łukowa łatwo znaleźć w necie. Spotkałem się z nimi nie raz. Byli również na moim weselu .Kompleksowo wyposażeni zero zawracania głowy klientom jakimiś zakupami ( wszystko kupują sami przedstawiając rachunki) . Zawsze występują w duecie barman i barmanka zwłaszcza płeć piękną świetnie komponuje się za barem :) Bardzo bogate menu ok 30 drinków , dla pań panów i dzieci , płonące dla odważnych.
zapłaciłem 1400 i żadnych dodatkowych zakupów z mojej strony,alkohol syropy barmańskie, dodatki wszystko wszystko w cenie, posiadają super mobilny bar który stanowi centrum spotkań gości w trakcie imprezy. Bar nie stanowi problemu z usytuowaniem na sali gdyż jest bardzo zgrabny i zawsze miejsce się znajdzie nie zabierając miejsca na inne sprawy. A zainteresowanie to powiem tak ,musiałem podejść do kapeli żeby ogłosili przerwę dla baru gdyż gorące dania które były dla nich przewidziane nie były gorące bo nie mieli nawet kiedy zjeść.Naprawdę polecam i nie widzę lepszej oferty w necie a wydzwanialiśmy chyba do 10 czy 15 firm. ceny kosmiczne albo jakieś ukryte dopłaty to za lód to za szkło to za dojazd to zakupy jakieś na których przecież się nie znamy.
Brawa dla DRINK - BAR-VIP z Łukowa