Dodaj do ulubionych

Studenci z powiatu łukowskiego...................

20.07.09, 19:20
Witam wszystkich forumowiczów ! Napisałem z ciekawości.......
chciałbym dowiedzieć się jak dużo osób z naszej oklicy studiuje,
gdzie i jaki kierunek ...... Taka tam mała analiza :) Zastanawiam
się czy większość studiuje w Warszawie czy też może w Lublinie.
Aktualnie studuiję na U.Wrocławskim - prawo. Z góry dzięki za
odpowiedzi.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • thomas17l Re: Studenci z powiatu łukowskiego............... 20.07.09, 19:26
      studiuję ............... :) :)
      • herman1986 Re: Studenci z powiatu łukowskiego............... 31.07.09, 14:27
        odnoszę wrażenie że ktoś się tu chce pochwalić że jest taki fajny bo we wrocku
        studiuje i to prawo jeszcze.Na tym kierunku raczej takich zadań statystycznych
        się nie przeprowadza a wiem bo jestem na finiszu studiów na tym kierunku w LBNie
        i mogę powiedzieć tylko tyle że nie ważne kto co i gdzie studiuje najważniejsze
        żeby dawało mu to satysfakcję i nic nie wiedzą o studiach i życiu ci którzy
        uważają że jak dostali się na niby prestiżowy kierunek to od razu będą
        postrzegani przez innych jako "lepszy gatunek".Znam masę ludzi z kierunków mniej
        prestiżowych którzy są niesamowicie elokwentni wszechstronni i to tak że
        człowiek przy nich może w kompleksy wpaść i z drugiej strony znam takich którzy
        studiują prawo czy medycynę a są burakami pierwszej klasy.Także drogi
        kolego(koleżanko) wyluzuj prawo to nie przepustka do lepszego świata to tylko
        wybór jeden z wielu w życiu
        • thomas17l Re: Studenci z powiatu łukowskiego............... 04.08.09, 20:50
          Hmmm .......... wzruszyłem się :):)
        • thomas17l Re: Studenci z powiatu łukowskiego............... 04.08.09, 20:53
          .... i jeszcze coś...... odnosisz mylne wrażenie.
    • herman1986 Re: Studenci z powiatu łukowskiego............... 06.08.09, 14:56
      hehehe ojej nasz prawnik jeszcze ciągnie ten temat.Daj sobie spokój dzidziusiu bo jak nic będziesz w kategorii studenckiej pt."masa buraczana".I nie miało cię to wzruszać.życzę owocnej nauki i sukcesów w życiu zawodowym Mecenasie.
      • thomas17l Re: Studenci z powiatu łukowskiego............... 06.08.09, 15:38
        :) :) Moim zdaniem należysz do pewnej masy buraczanej - tzn. ludzi, którzy
        poruszają na forum tematy typu : "tipsy, fryzjer, zespół na wesele". Żenada.
        • herman1986 Re: Studenci z powiatu łukowskiego............... 07.08.09, 16:10
          o matko gdzieś ty się uchował.Zalatujesz mi kimś kto zastanawia się czy MS to to
          samo co Ministerstwo sprawiedliwości albo kimś kto jest święcie przekonany że
          jak się ma krewnego w linii prostej prawnika to od razu po studiach przyjmują
          cię do palestry a jak masz tylko powinowatego-prawnika w rodzinie to dopiero po
          roku hehehe.A fryzjerzy i tipsy jakoś mnie nie zajmują, chyba że ty
          przeszukujesz takie fora w celu samorealizacja - proszę bardzo:) jeśli chodzi o
          zespół to kmiocie jestem trochę starsza od ciebie i mam zamiar się ustatkować a
          tobie nic do tego.Zamiast się tak burzyć podjąłbyś rzeczową dyskusję bo taka
          jest właśnie idea wszelkiego rodzaju forów tematycznych.pozdrawiam i nie mam
          zamiaru dłużej prowadzić z tobą tej jakże błyskotliwej konwersacji.
          • thomas17l Re: Studenci z powiatu łukowskiego............... 07.08.09, 18:26
            Hmm..... jesteś starsza.Popracuj nad ortografią. :):)
            • jozefinka6 Re: Studenci z powiatu łukowskiego............... 08.08.09, 18:01
              herman1986 brak słów. Wychodzi ci słoma z butów, szkoda czasu na
              czytanie twoich wywodów i wypowiedz. Skończ zawodówkę, może zmienisz
              zdanie, bo po gimnazjum chyba jesteś...?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka