Dodaj do ulubionych

do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1

05.04.11, 15:24
po to Pan odpalał tego złoma po 2 latach stania, żeby go teraz przestawić w to miejsce? stał przy śmietniku i tam mu było dobrze. a jak już chciał Pan go przestawić to trzeba było go do lasu wywieźć - miał Pan furtkę 2 metry dalej! coś mi się zdaje, że kilkorgu ludziom to się nie spodoba!
Obserwuj wątek
    • aajn2 Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 05.04.11, 19:50
      Lepiej po złości sąsiadom miejsce zablokować sad Po co mają mieć miejsce, żeby stanąć spokojnie, dziecko z fotelika wyciągnąć czy zakupy rozpakować sad
      Jak dla mnie czysta złośliwość sad
      A ta skoda kombi co stoi od piątku 1 kwietnia przed fiatem tipo?
      Jakiś lokator sobie zaparkował i stoi piąty dzień sad
      • zbynek997 Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 05.04.11, 20:22
        Tipo czy Siena???
        To dla właściciela musi być duża różnica.
        Piszecie Tipo i to dlatego grata nie zabiera z osiedla bo myśli że piszecie o nie jego aucie.
        Wydaje mi się że facet ma wszystko i wszystkich w dupie.

Pozdrawiam WSZYSTKICH sąsiadów
        • hubert1977 Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 05.04.11, 20:41
          zbynek-pisze i tipo. gość poskładał lusterka boczne, za szybę przednią włożył matę przeciwodblaskową na słońce więc chyba nie zamierza szybko odjechać! czuję że z tego wyjdzie niezła kicha.
    • domino_27 Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 06.04.11, 00:19
      to pewnie kolega właściciela niebieskiej Sieny, która migruje sobie co jakiś czas spod jednego bloku pod drugi.. może założyli osiedlowy klub złomiarza. Chamstwo i tyle.
      • zbynek997 Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 06.04.11, 08:39

Myśle że właściciele tych gratów oglądali bajkę "Auta" i strasznie im się spodobał "Złomek" (jest tam taki samochodzik).
        Zapragneli posiadać też takie autko ale te ich muszę jeszcze postać i bardziej zardzewieć.

Tak na poważnie to zadałbym ochronie pytanie.
        DLACZEGO TE GRATY STOJĄ NA NASZYM OSIEDLU NA MIEJSCACH NIE PRZEZNACZONYCH DO POSTOJU???

Ciekaw jestem co odpowiedzą???

• aajn2 Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 06.04.11, 10:02
          Proszę sobie wyobrazić,że byłam dwa razy u ochrony osiedla i nie mogą znaleźć właściciela skody kombi sad Masakra jakaś sad
          Dziś niespodzianka: owe autko zniknęło sprzed bloku H, ciekawe na jak długo....
          • zbynek997 Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 06.04.11, 11:40
            Ochrona ściemnia jak cholera.
            Ostatnio widziałem rozmowę Pana z ochrony z człowiekiem który notorycznie parkuje nie na swoim miejscu (a wjazd następuje legalnie na kartę).
            Myślałem że zwraca gościowi uwagę że chu...wo zaparkował a tu się myliłem bo podziwiał jego autko.
            Ochrona dobrze wie którzy lokatorzy źle parkują swoje auta.
            Gwarantuje Wam że ochrona jak chce to zlokalizuje takiego pacjenta.
            Teraz ciekawostka!!!

Dlaczego nie jest prowadzona ewidencja tych aut które źle parkują???
            Jeżeli taki delikwent źle zaparkował np.5razy (co jest poparte zdjęciami) i nadal źle parkuje po wcześniejszych upomnieniach to blokuje się takiemu kartę i wjazd na osiedle.
            Takie wyjście z sytuacji może być skuteczne smile

• aajn2 Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 06.04.11, 18:39
              Ja bym takiemu delikwentowi odholowała na jego koszt auto, nauczył by się w przyszłości, że auto można zostawić na godzinę, dwie lub dzień, a nie na 5 czy 6 dni.
              • horowy Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 07.04.11, 09:12
                zawsze możesz wezwać policję
        • bluedisco Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 15.09.11, 19:49
          Wy wszyscy jesteście pojebani... Typowe wieśniaki. Mieszkacie wszyscy na jednym osiedlu a kłócicie o byle gówno! Typowe wiejskie społeczniaki którzy przyjechali z wszystkich wsi z całej polski i myśleli że w Markach to bedą żyć w spokoju... Jako PRAWDZIWY mieszkaniec Marek nie jestem zadowolony z tego że powstało te osiedle bo po zjeżdżali sie tam największe społeczniaki jakich tylko widziałem i wożą sie jak by byli u siebie. Wolalem jak było stare opuszczone ZOMO i ludzie chodzili zarobic sobie troche hajsu. Przynajmniej jakis pożytek był. Bo teraz to typowe frajerskie osiedle powstało. Tylko ode mnie. NARA
          • waldek1974 Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 16.09.11, 09:00
            PRAWDZIWY mieszkańcu Marek nie mierz wszystkich jedną miarą!!
    • papajojo Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 08.04.11, 11:08
      Hubercik,chyba wychaczyłes wtope i właśnie przyznałeś się do tego że wbijasz się na nasze osiedle drugą furą na krzywy ryj!!!Bo miejsce które ci zajął mój sąsiad swoim Tipo przyznał mu Zarząd i beceluje za nie stówala na miesiąc.A tym kilkorgu ludziom co to się im ma niespodobać polecam dobrze ubezpieczyć pojazdy,bo widać jakowaś prywata się wdała w okolice 5h,ale kozaków jest nie mało na tym osiedłu i polecam odrobine pokory-Hubercik!?!? Pozdrawiam Karczmarz68.
      • karczmarz68 Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 08.04.11, 11:32
        Witam ponownie!!!Dla ogólnej informacji-miejsca 317 i 318 należą do niejakiego pana Szarka i przysługują do lokalu użytkowego(notabene)na sprzedaż,którego właścicielem jest p.Szarek i to on nakazał zarządowi natychmiastowo zwolnić powyżej wymienione miejsca. Miejsce które zajmuje fiat Tipo pod blokiem 5h klatka1 miałem zająć "JA",lecz wybrałem drugie które mi zaproponowano,i dla ogólnej wiedzy miejsce to jest zajęte zgodnie z prawem(za dodatkową opłatą)i daremne są tu jęki,złość i dyskusje.Nie jest to miejsce samowolne,tylko wydzielone i wszelkie zgrzyty można schować sobie w kieszeń(rozumiem że darmowa miejscówka dla gości,albo na drugie auto jest chodliwa,ale niestety to już przeszłość i pora się z tym pogodzić) Pozdrawiam Wszystkich sąsiadów!!!!
        • karczmarz68 Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 08.04.11, 12:23
          Mam jeszcze jedno pytanie do wszystkich którzy się wypowiedzieli w temacie: dlaczego nikomu z was nie przeszkadzało jak fiat Tipo stał sobie na miejscu 317????? A teraz was tak to boli,przecież różnica jest tylko w cyfrach 317\047A i w położeniu geograficznym. Wiecie dlaczego-bo nie umiecie żyć w społeczeństwie,tym bardziej we wspólnocie mieszkaniowej.Nikt tu nikogo nie oszukał,nie wygryzł.Ale najgorzej boli jak się złodzieja wypier..li. Taka smutna Polska rzeczywistość.Pozdrawiam wszystkich którym zalazłem za skóre i oczekuję sensownych odpowiedzi. P.s. Jest jeszcze jedno rozwiązanie. Może Ja zajmę to miejsce(a furke mam że mucha nie siada)i wtedy porawią się wasze nastroje?????smilesmilesmile!!!!!!
          • ponurus Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 08.04.11, 12:58
            Bałagan to się zacznie jak piloty zostaną zrobione zamiast kart wjazdowych - co za problem kliknąć dwa razy i wjechać drugim autem smile - można niedrogo takiego pilota również dorobić w M1 - pytałem i nie ma z tym problemu.
            • karczmarz68 Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 08.04.11, 13:38
              Bando wiejskich burków!!!! przebijając opony w tym samochodzie podpisaliście się pod swoimi metrykami urodzenia!!! Kozaczki to mój telefon może zorganizujemy jakąś "ustawke"? 600 052 582. Pozdrawiam
              • beryllus Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 08.04.11, 13:50
                faktycznie pokuli fiata a to miejsce jest normalnie platne. Chyba teraz hubert i aajn2 beda mieli naprawde kiche .
                • karczmarz68 Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 08.04.11, 14:00
                  I jak tu nie poszerzyć monitoringu na całe osiedle skoro trzeba bać się prostaków- współlokatorów,a co mówić o obcych.A tak od siebie,nie jest problemem dowiedzieć się kto z klatki 1 5H ma na imię Hubert(a tylko on się odgrażał).Gdyby to na mnie popadło to był byś kolo inwalidom.
                  • hubert1977 Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 08.04.11, 14:18
                    karczmarz czy inny barman - straszyć to ty możesz babcię prądem! mam jeden samochód który stawiam grzecznie na swoim miejscu od początku powstania tego chorego osiedla. napisałem ten wątek tylko dlatego, że wiem, że w klatce nr 1 w bloku 5h są 3 rodziny z mały dziećmi a nawet bym powiedział, że bardzo małymi - trzeba je nosić w nosidełkach i to im by się to miejsce przydało a nie jakiemuś gościowi, który postawił rzęcha chyba tylko dlatego, żeby im zrobić na złość. a co do przebicia opon - musiałbym się karczmarz nazywać żeby to zrobić. a jak chcesz to chyba się będzimy naprawdę musieli ustawić. aha - a na koniec - powiedzenie "pozdrawiam wszystkich sąsiadów" nie jest chyba twoim powiedzeniem tylko zbynka997.
                    • hubert1977 no to mamy kaszanę!!! 08.04.11, 14:27
                      kurde - i wszystko na mnie - wypisuję się z tego chorego forum i chorego osiedla. niech wszyscy stawiają gdzie chcą, na chodnikach, nie swoich miejscach, wierzdzają dwoma, trzema a nawet dziesięcioma samochodami - mam to w dupie. teraz wiadomo - trzeba pilnować swojego nosa i martwić się tylko o siebie!
                  • beryllus Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 08.04.11, 14:38
                    Karczmarz , daj spokoj buraka nie ma co ruszac . O ile dobrze kojarze czyj ten fiacik to Hubercik bedzie musial z ta gruba locha aaju 2 sobie dobre rolety zamontowac w oknach.
                    I jeszcze frajer wsypał 3 rodziny z dziecmi do tych niezadowolonych.
                    • karczmarz68 Re: do właściciela fiata tipo przed 5H klatka 1 08.04.11, 14:57
                      Widzisz Hubercik już kiedyś się tam na forum złapaliśmy o jakieś co nie co,ale to że zadzwoniłeś do mnie z zastrzeżonego numeru to z kozactwem nie ma nic wspólnego,a ty o ustawce chcesz gadać? A o okienka się nie martw,jak właściciel Tipo będzie bystry(a na takiego wygląda)to ten kto poprzebijał mu opony niech ogłosi się królem debili,bo zafundował mu wymianę ze starych stomili na nówki good year na koszt wszystkich mieszkańców,wystarczy zgłoszenie na policję,oc,i pozamiatane.Pozdrawiam. P.s Gdybyś był bez winy to nie dzwonił byś do mnie i się tak nie tłumaczył. Buziale dla ciebie ty mój HERO!!!!!
                      • hubert1977 Re: do karczmarza 08.04.11, 15:12
                        karczmarz (szkoda, że nie wiem jak masz na imię) - jestem ostatnim, który burdy chce na tym osiedlu wszczynać a tym bardziej bawić się w takie rzeczy jak przebijanie opon. złapaliśmy sie bo widać różnia się nasze poglądy na różne tematy. zadzwoniłem nie dlatego, że czuję się winny tylko dlatego, że chcałem pogadać. jak Ty byś się czuł, jakby ciebie obiniali o coś, czego nie zrobiłeś? mnie naprawdę wali, kto będzie stał na tym miejscu. zacząłem ten wątek trochę z przekory i nawet nie przypuszczałem, że tak sie to skończy. pogadał bym z tobą przez telefon poważnie ale chyba jesteś trochę wkór..........ny jakby ten samochód był twój.
                        • aajn2 do beryllus 08.04.11, 18:46
                          cytuję :"Karczmarz , daj spokoj buraka nie ma co ruszac . O ile dobrze kojarze czyj ten fiacik to Hubercik bedzie musial z ta gruba locha aaju 2 sobie dobre rolety zamontowac w oknach.
                          I jeszcze frajer wsypał 3 rodziny z dziecmi do tych niezadowolonych"

Dlaczego zostałam obrażona? Przepraszam, ale ja nikogo nie obrażam i nie obrażałam...
                          Kobietę w ciąży obrażasz sad Skończony gbur, nic dodać, nic ująć sad
                          • beryllus blondyno ruska 22.04.11, 08:59
                            naucz sie zachowywac to nikt nie bedzie mial uwag. A WYWOZIC to mozesz sobie swoja famile za miedze a nie nasze samochody. Powinnas przeprosic kobiete a nie dziamgac grubym ryjem.
                            • aajn2 Re: blondyno ruska 22.04.11, 10:00
                              Spadaj niewychowany pajacu !
                        • karczmarz68 Re: do karczmarza 09.04.11, 10:21
                          Hubercik skoro tak ci na tym zależy to mam na imie Kuba.A złość moja bierze się zawsze wtedy gdy mam doczynienia z chamstwem i prostactwem,bo ja jestem do bólu wyrozumiały ale są pewne granice zwłaszcza że to ja miałem stanąć na tym miejscu ale jakoś intuicja mi podpowiedziała że lepiej nie i się nie pomyliłem. Przez dwa lata ten samochód stał obok mojego i nawet malutkiej ryski mu nie przybyło,a tu po paru dniach stoi na felgach.Co kogo obchodzi co stoi na wydzielonym miejscu,może nawet pomnik Jaruzelskiego sobie postawić bo płaci za to miejsce,kocha pana generała i taki ma kaprys-nikomu nic do tego. Jak postawić do pionu małolatów co zakłócają cisze nocną to nie ma komu,ale poprzebijać opony w nocy jak szczury w śmietniku to i ofszem.A damuni co to w ciąży jest polecam telenowele w telewizji,a nie buszowanie po forum i nie zdrowe podniecanie,na pewno lekarz prowadzący nie poleca takiej terapii dla nadchodzącego potomstwa. Pozdrawiam.
                          • aajn2 Karczmarz68 09.04.11, 15:31
                            Jaka damunia ? A człowieku czy mi coś wolno czy nie, czy lekarz pozwala czy nie to moja sprawa, a Tobie nic do tego.
                            A nie wpadłeś na to, że może ja i kilka osób jeszcze nie miało jak zakupów wypakować? A może mi nie wolno dźwigać??
                            Jedno jest pewne prostactwo na tym osiedlu mieszka i chamstwo.
                            A jak masz coś do mnie to zapraszam.
                            5H/1 Agnieszka
                            • karczmarz68 Re: Karczmarz68 09.04.11, 18:41
                              Kobieto ty się musisz leczyć psychicznie!!!! Do wypakowywania zakupów nie służy czyjeś miejsce parkingowe tylko przestrzeń wolna przed nim,a takowa przed twoją klatką istnieje ale 2.5metra to pewnie dla ciebie odległość nie do przebycia,lepiej kogoś zbluzgać i przepędzić,a najlepiej przekłuć mu opony.To nie jest twoje prywatne podwórko tylko wspólnota mieszkaniowa,a twój stan nie jest niczyim problemem,a zakupy niech targa tatuś.Ewentualnie pozostaje zamiana mieszkania na dogodniej położone.Czas się pogodzić z faktem że fiacik stanął pod twoją klatką i amen w pacierzu (zwłaszcza że stoi na kichach). Według toku twojego rozumowania wszystkie auta które stoją wzdłuż bloku H na wprost klatek należy pewnie spalić. No cóż do damy to ci jeszcze dwóch wcieleń niestety brakuje.Pozdrawiam.
                              • aajn2 Re: Karczmarz68 10.04.11, 10:29
                                Może to Ty jesteś chory psychicznie i przestań mnie obrażać. Jesteś niewychowany i tyle.
                                Poczytaj sobie moją pierwszą wypowiedź w tym wątku, pisałam właśnie o tej "wolnej przestrzeni" tam gdzie stał skoda ... a Hubercik pisał i fiacie który stoi na miejscu parkingowym.

Wszystkie Twoje wypowiedzi są bardzo złośliwe, bardzo lubisz obrażać ludzi, ale ja sobie na to nie pozwolę.
                                Masz coś do mnie, zapraszam, adres podałam wcześniej smile
                                Bo może taki gadatliwy i chamski to potrafisz być tylko na forum... I nie rozumiem dlaczego wciąłeś się w ten wątek, może to Twoja skoda stała...
                                • karczmarz68 Re: Karczmarz68 11.04.11, 13:02
                                  Widzisz Agniesiu,w tej waszej klatce jakaś patologia panuje albo mieszka jakiś psychopata,bo wpadł mi w oczko twój wpis z 4.02.2010 zatytułowany: kto przebił mi opone w aucie? W twojej toyocie avensis koloru grafit itd....Proponował bym uważać na sąsiadów,bo nieciekawie sie tam u was dzieje. Pozdrawiam.
                                  • aajn2 Re: Karczmarz68 11.04.11, 13:57
                                    Nie chce mi się z Tobą dyskutować, bo ta dyskusja prowadzi do nikąd....
                                    Nudzi Ci się bardzo, wszystkie wątki widzę wertujesz...
                                    A może to nie moja klatka, hę ? Może to Ty przebijasz te opony z nudów ha ha smile
                                    • tipofiacik1 Do grupy kilku niezadowolonych 11.04.11, 19:07
                                      Szanowni Państwo ,dostałam informacje o toczącej się dyskusji na temat mojego samochodu. Jestem właścicielką Fiata Tipo i powiem tak; sytuacja mnie przeraża. Miejsce parkingowe jest miejscem płatnym za które płacę abonament od 3 lat na rzecz wspólnoty a więc środki zasilają nasze wspólne konto. Zarząd poprosił o zamianę miejsca parkingowego więc to uczyniłam i samochód został przeparkowany. Dotychczas stał w innym miejscu . Mąż mawet pomyślał o mieszkańcach i zostawił więcej miejsca aby samochód z tyłu mógł wygodniej parkować .Nie miałam potrzeby korzystać z tego samochodu a sprzedażą nie byłam zainteresowana (tzw. „trafiony” prezent rodzinny ). W tym roku postanowiłam podarować auto dla Hospicjum Onkologicznego na ul. Tykocińskiej. Samochód mógłby jeszcze posłużyć ( mimo swoich lat ma tylko 50 000 km ) i w maju miało się odbyć przekazanie po tzw. przeglądzie. Nie przyszło mi do głowy że na naszym osiedlu „sąsiadom” których spotykam w sklepie może przyjść coś takiego do głowy. W czym Państwu przeszkadzał ten samochód , kolor nie ten , że za stary? Skąd np. u kobiety spodziewającej się dziecka tyle nienawiści ? Gorąco pragnę aby to było tylko wielkie nieporozumienie ( choć do dzisiaj wyjaśnień brak ) aby może jakaś druga noc cudów sprawiła że rano koła będą napompowane , może ta grupa niezadowolonych po prostu zadeklaruje pomoc przy wymianie kół w dowolną sobotę? Może przyjdzie jakaś refleksja i cywilna odwaga do naprawienia szkody. Może przewodniczący grupy teraz zainicjuje akcje rehabilitacji . Jeśli macie Państwo inne zdanie na ten temat zapraszam do siebie , chętnie też odwiedzę Państwa aby porozmawiać. Pozostaję w nadziei że temat zostanie zakończony bez dalszych reperkusji. Pocieszające jest to że są mieszkańcy rozumiejący to podłe zajście i tu pragnę serdecznie podziękować Panu Kubie i wielu innym sąsiadom zaniepokojonym i oburzonym postępowaniem tzw. grupy niezadowolonych z naszego osiedla. Magda.
                                    • zbynek997 Re: Karczmarz68 18.04.11, 13:57
                                      Karczmarzowi jak się nudzi to klei pierogi albo robi gołąbki.
                                      Znudzi się i Karczmarzowi czytanie głupot i odpisywanie głupot smile

• mikka13 Re: Karczmarz68 19.04.11, 08:04
                                        A tobie gamoniu nie.
                                        • zbynek997 Re: 02.05.11, 14:59
                                          Czy ja napisałem coś niestosownego na Ciebie że się do mnie przypierdzielasz????
                                          Nie podoba Ci się GAMONIU nick Zbynek997 to nie czytaj to co napisałem.

• karczmarz68 do Zbynka 19.04.11, 19:24
                                        Myślałem że masz jaja kolo,a ty zwykłym forumowym pajacem jesteś. Jedyne co potrafisz to p....olić kocopały na forum a cała reszta lata ci koło dupy.Ot cały twój wizerunek. Jakoś zabrakło ci weny twórczej po przeczytaniu wypowiedzi właścicielki,a zarazem niesłusznie pokszywdzonej.Może się wypowiesz o faktach,a nie pieprzysz o pierogach i gołąbkach.
                                        • zbynek997 Re: do Karczmarza 02.05.11, 15:11
                                          Karczmarz nie miałem zamiaru Cię obrazić, chłopie spokojnie.
                                          Z Twojego nicu wynika że lubisz pracę przy garach.

Odnośnie Pani i jej Fiacika to Pani niech sprawdzi najpierw czy z tego jej grata powietrze samo nie zeszło a nie pier...cie że ktoś poprzebijał.
                                          Jak ktoś faktycznie przebił tej Pani opony to proszę ten fakt zgłosić do ochrony.
                                          To jest taka sama szkoda jak wybicie szyby na terenie osiedla.

Karczmarz Ty też wiele komentarzy na tym forum umieszczałeś odnośnie parkowania i jedne były słuszne a inne na 100% nie.
                                          Nikt nie ma na tyle cywilnej odwagi aby przeprosić na forum kogoś za coś więc ja ku---wa będę pierwszy.
                                          PRZEPRASZAM CIĘ KARCZMARZ

Teraz Ty przeproś innych jeżeli masz coś na sumieniu smile

ps. Ciebie mikka13 nie przeproszę
                                          • karczmarz68 Re: do Karczmarza 03.05.11, 18:16
                                            Może masz rację,może nie, nie będziemy się przekomażać. Wiem że nie jestem idealny i tak jak wszyscy czasami popelniam błędy,ale akurat w tym temacie wyjątkowo jestem nastawiony negatywnie skoro jakaś fajansiara jedzie drugiemu po grzbiecie i produkuje się jak to można komuś życie spier...ć poprzez zastawienie dostępu do klatki a zarazem sama zalega swoją SZARĄ KOMBI TOYOTĄ AVENSIS dobę na miejscu do tego absolutnie nie wskazanym,to przepraszam nawet jaj stan błogosławiony niczego nie tłumaczy ani jej nie chroni od mojej krytyki i skoro wtórujesz takowym chwastom,będziesz miał we mnie wroga. A w temacie przeprosin na forum to pierwsze miejsce niestety należy do mnie, bo przepraszałem już minimum trzy razy na naszym forum. Zrobie to po raz czwarty-przepraszam Zbynek,ździebko mnie poniosło.
                                            • zbynek997 Re: do Karczmarza 05.05.11, 15:50
                                              Widzę że się jednak dogadamy smile
                                              Ja jestem daleki od tego aby popierać osoby które mają w dupie zasady panujące na naszym osiedlu (jazda pod prąd, parkowanie gdzie się da i zasrane trawniki)
                                              Twierdzę jednak że kobiety w ZAAWANSOWANEJ ciąży powinny być traktowane troszeczkę na innych zasadach jeżeli chodzi o parkowanie auta i dojście do miejsca zamieszkania.
                                              Twoim prawem jednak jest opisać ten temat na forum i skrytykować taka Panią zaś moim prawem jest się z Tobą nie zgadzać w tym temacie.

Wracając do Fiata Tipo to szanowna Pani powinna sie zainteresować swoją własnością a jak jej na tym gracie nie zależy to wystawić złom przed osiedlę (najlepiej sprzedać handlarzowi) a miejsce wynająć.
                                              Wydaje mi się że przez rok wynajmowania miejsca parkingowego Pani dostanie więcej niż ten złom jest warty (1200zł - 1800zł).
                                              Radzę mniej narzekać że ktoś przebił oponki a bardziej myśleć ekonomicznie.

• beryllus do ksiegowego 06.05.11, 00:31
                                                a co zes sie uparl akurat na ten samochod , wiele to gratow stoi obok. Moze za bardzo zes sie przyzwyczail do miejscowki .
                                                • zbynek997 Re: do beryllusa 06.05.11, 07:51
                                                  3xNIE

Nie przyzwyczaiłem się do miejscówki bo to troszeczkę nie mój rejon osiedla.
                                                  Nie przyczepiłem się akurat do tego samochodu tylko włączyłem się w ciekawą dyskusję na forum.
                                                  Nie jestem księgowym tylko trzeźwo myślącym człowiekiem a nie bujającym w obłokach.

• karolmarki Re: do beryllusa 24.05.11, 00:23
                                                    smile

Pewne osoby rozpiera energia. Zalecam sprzątanie lasu w celach leczniczychsmile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka