Dodaj do ulubionych

Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkujących

17.10.14, 02:34
Wiele osób, które rozpoczynają naukę języka angielskiego zastanawia się jaki kurs angielskiego dla początkujących wybrać, aby nauka była szybka, skuteczna i efektywna. Niestety przed dokonaniem takiego wyboru niewiele osób wie od czego tak naprawdę warto rozpocząć naukę (czyli jaki kurs angielskiego dla początkujących wybrać?). Sam miałem podobny dylemat, więc wiem ile czasu oraz pieniędzy można stracić, zanim wybierze się ten odpowiedni kurs lub metodę nauki. Dlatego aby pomóc Wam w wyborze tego odpowiedniego opisuję swoją historię oraz moje doświadczeniach jak również wskazuję kurs dzięki któremu od podstaw nauczyłem się języka angielskiego w bardzo krótkim czasie.

Wspomniany powyżej artykuł znajdziesz na stronie:
ANGIELSKI DLA POCZĄTKUJĄCYCH - Jaki Kurs Angielskiego wybrać na początku nauki?

Ps. Jeżeli macie inne ciekawe, sprawdzone i skuteczne metody, przy pomocy których uczyliście się angielskiego to zamieszczajcie je pod tym wątkiem. Wspólnie pomóżmy innym w nauce udostępniając najlepsze metody i kursy.
Obserwuj wątek
    • przemekho Re: Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkującyc 24.10.14, 20:27
      Angielskiego i każdego innego języka nie powinno się w ogóle zaczynać od nauki słówek, tylko zwrotów i zdań.
    • nastya_v Re: Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkującyc 07.03.15, 01:08
      Nie wierzę w takie kursy "w pigułce". Na nich wszystko zależy od osobistych motywacji, i to jest największa przeszkoda do nauki języka angielskiego. Jakby wszyscy mogli usiąść sobie i nauczyć się wszystkiego byśmy zrobili tak. Ale potrzebujemy kogoś, kto może nas zmotywować - nauczyciela, na przykład. Nauczyciel można znaleźć na mniej znanych platform, takich jak Preply.com.
      Dowiedziałam się o tym na stronie internetowej Uniwersytetu
      www.sic-egazeta.amu.edu.pl/index.php?t=2737
      Jest tutaj inne podejście do profesjonalnych zajęć, nie wspominając o e-korki. To jest moja osobista opinia. Bo inaczej nie byłoby setki tematów na forum "Jak nauczyć się języka angielskiego.", gdyby to było takie proste.
    • doubleburger12345 Re: Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkującyc 09.02.16, 15:44
      mozesz sprawdzić kurs online,jest to cos na zasadzie e-learningu,fajnie się z tego uczy :

www.bellsenglishcourse.pl
    • angloman1982 Re: Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkującyc 13.02.16, 11:15
      metodyka w nauczaniu w kursamch internetowych jest najwazniejszą kwestia i tutaj moge powiedzieć tak jak doubleburger,że www.bellsenglishcourse.pl/ daje realne efekty po już tak 1-2 miesiacach,ale trzeba przysiasc te min.20-30 min przy e-learningu dziennie,do tego nie jest nudny jak wiekszosc innych produktów.Polecam Bell'sa
    • adrian9010 Re: Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkującyc 06.06.18, 14:50
      polecam sprawdzić kurs multimedialny naukaslowek.pl
    • jowitaradzikowska Re: Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkującyc 16.04.19, 19:08
      fajne kursy sa z tutlo. odbywasz kurs online z lektorem, logujesz sie na platforme i ekcja trwa wtedy kiedy masz czas.
      • misiafisia Re: Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkującyc 26.04.19, 12:58
        A jak długo już uczysz się razem nimi? Nie czujesz się troszkę spięta podczas rozmowy ze speakerem? Bo ja czekam na kontakt od konsultanta i też wypróbuję tą lekcję w tutlo :)
    • koskagosia Re: Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkującyc 22.05.19, 12:32
      Osobiście miałam przyjemność korzystać z oferty szkoły Progres - www.progres.edu.pl/kursy-jezykowe/angielski/
    • melani Re: Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkującyc 27.05.19, 16:35
      Ja polecam aplikację eTutor. Bardzo przyjemna. Korzystam z niej już od jakiegoś czasu, po kilkanaście minut dziennie. Niestety nie udaje mi się codziennie, ale widzę efekty. Najfajniejsze jest to, że mogę wykonywać lekcje z aplikacją wszędzie, nawet w autobusie.
    • goretex22 Re: Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkującyc 10.09.19, 12:44
      Najlepszą metodą jest po prostu pójście do szkoły językowej, ew. ogarnięcie sobie jakiegoś dobrego korepetytora, najlepiej z Anglii. Słyszałem, że w szkole YouEnglish mają oferte z nativeami youenglish.school/.
    • dianqq Re: Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkującyc 10.12.19, 11:36
      Ja zaczynałam od zerowego poziomu naukę w domu z kursem Enlinado.
      Nauczyłam się mówić w ciągu kilku miesięcy, odrzuciłam gramatykę oczywiście znałam podstawy, ale nie zaprzątałam sobie głowy trudnymi konstrukcjami.
      Kurs pokazał mi jak się uczyć skutecznie języka angielskiego, tak żeby można się swobodnie porozumiewać.

Nauczyłam się z kursu za darmo wyszukiwać do nauki rozmówców i native speakerów. Nie boję się z nimi rozmawiać, wręcz przeciwnie bardzo lubię.

Wcześniej bardzo się blokowałam przed rozmową, ale to wszystko było spowodowane złą metodą nauki. Warto obejrzeć darmową lekcję kursu i ocenić samemu czy taka metoda nauki jest dla nas.
    • piotrek-berek Re: Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkującyc 02.08.20, 17:53
      pogadajcie ze spacjelistami w CHOICES, na pewno rozwieją wszelkie wątpliwośći i podpowiedzą najlepsze metody dla Was: www.choices.com.pl
    • mojsukces20 Re: Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkującyc 23.08.21, 10:24
      4 września startuje kurs angielskiego online, bezpłatny ze środków europejskich. Uczymy od podstaw, pełnych zwrotów. Dużo rozmawiamy, w grupach 12 osobowych. Co 30h dydaktycznych sprawdzian umiejętności. Zapraszamy są jeszcze miejsca. 533-335-746
    • szlakowo79 Re: Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkującyc 23.08.21, 13:21
      Z mojej strony mogę ci polecić kurs online na questfe.pl/. Sam właśnie z tego kursu i jestem bardzo z tego zadowolony. Warto samemu sprawdzić i ocenić. Tutaj właśnie odbywają się takowe proste rozmowy. :)
    • angielskizwerwa.pl Re: Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkującyc 04.09.21, 00:37
      Kanał youtube: Angielski z Werwą!

Oraz strona internetowa:

[Link]
    • szlakowo79 Re: Skuteczny Kurs Angielskiego dla Początkującyc 20.10.21, 11:29
      W dzisiejszych czasach niestety język angielski jest podstawą w biznesie jak i w podróżowaniu po świecie. Ja obecnie korzystam z kursu online na questfe.pl/ . Przyznam szczerze nie mam na tyle czasu, żebym chodził na jakieś lekcje języka angielskiego. Dlatego właśnie zdecydowałem się na kurs online.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka