Dodaj do ulubionych

angielski - Włocławek

22.09.15, 15:34
Hej, zgłaszam się do wszystkich rodziców! :)
Jestem na etapie zapisu mojego synka do jakiejś szkoły językowej. Słyszałam, że dla takich maluchów bardzo dobrze zapowiada się Greenwich przy Reja, ale wiem też coś o Early Stage i Językomanii na Polnej. Zależy mi bardziej na zabawie, ale fajnie jakby się czegoś tam nauczył :D Polecicie coś dla 5 latka we Włocławku?
Obserwuj wątek
    • larwa98 Re: angielski - Włocławek 29.09.15, 09:37
      No myślę, że Greenwich jest naprawdę ok! Moja córka tam chodzi. Mają fajne podejście do słuchaczy ? o czym wspominałaś i moja Kajka już zaczyna się mądrować po angielsku :D. Co prawda jest trochę starsza (7 lat), ale jesteśmy zadowoleni.
      • kobietanakrancuswiata Re: angielski - Włocławek 29.09.15, 10:31
        Ja też tam chodzę, chociaż jestem już nieco większa ;D faktycznie jest bardzo dużo dzieciaków :) ja chodzę na kurs Class dla młodzieży i dorosłych, chociaż w samej szkole jest bardzo dużo różnych grup wiekowych i językowych. Polecam:)
    • elak2012 Re: angielski - Włocławek 02.10.15, 10:09
      Ja nie polecam żadnej sieciówki dla dziecka. Moim zdaniem najlepsza szkoła we Włocławku z najkorzystniejszą ofertą zarówno dla dzieci jak i dorosłych to Językomania na Polnej. Moja córka chodzi tam bardzo chętnie. Uczy się bawiąc. Wspaniałe podejście Pani lektorki. Tutaj macie link: www.jezykomania.edu.pl
    • izabella800 Re: angielski - Włocławek 13.07.16, 10:23
      Witam. Nie wiem czy jeszcze poszukujesz szkoły, ale spokojnie możesz wybrać Greenwich. Moja córa chodzi do tego centrum na język angielski. Bardzo nam się podoba. Właśnie zapisałam ją też na półkolonie niedaleko Włocławka. Jedzie od 25 lipca;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka