Dodaj do ulubionych

Przyjemna i efektywna nauka języka angielskiego.

13.11.15, 09:31
Witam :D Znalazłem ciekawą formę nauki języka angielskie zarówno dla tych co dopiero chcieliby się zacząć uczyć lub tych co chcą sobie tylko utrwalić słówka. Mowa tu o aplikacji na twój telefon lub tablet "Lang Mission" możecie ją bez problemowo pobrać z google play. Dla dzieci też się skutecznie sprawdza. W aplikacji mamy do wyboru różne misje i mini gry. Np. obrona miasta, spadają nam z nieba spadochrony z polskimi słówkami i musimy zaznaczyć co one znaczą po angielsku, oczywiście wcześniej mamy naukę słówek :) Wydaję mi się że nie może być nic lepszego niż połączenie przyjemnego z pożytecznym.

Więcej informacji znajdziesz tutaj : www.langmission.pl/
Obserwuj wątek
    • annapop10 Re: Przyjemna i efektywna nauka języka angielskie 18.11.15, 16:09
      Ja korzystałam i nadal korzystam z kursów z platformy www.multikurs.pl :) Nie sądziłam, że kiedyś przekonam się do nauki przez internet, ale sama się zdziwiłam. Najbardziej podoba mi sie to, że mogę uczyć się też na tablecie, a spędzam dużo czasu w podróży więc przynajmniej robię coś pożytecznego :)
    • 0diament Re: Przyjemna i efektywna nauka języka angielskie 01.02.16, 13:36
      Szkoły to zmarnowany czas i pieniądz. Uczą wyłącznie gramatyki aż do znudzenia. ZERO konwersacji. Najlepszy Native Speaker w Polsce to Adrian (662341451) - Warszawa. Piękna, wyraźna wymowa. Absolwent uniwersytetu Cambridge. W ciągu kilku miesięcy znacznie lepiej mówię po angielsku. Adrian uczy przez ciągłą konwersację a nie jak te szkoły - wieczna gramatyka !!! POLECAM !!!
    • doublecheese123 Re: Przyjemna i efektywna nauka języka angielskie 04.02.16, 11:12
      ja aktualnie korzystam z platformy,która jest na polskim rynku od niedawna.Miałam dość sceptyczne
      podejście do nauki online,bo zawsze korzystałam z lektorów lub szkół językowych,ale czasami
      szarpało to mój budżet a dziesiejsze e-learningi dają bardzo dobre efekty.Uczę się w pociagu,na siłowni.
      W kazdym będz razie podaje linka do produktu :

www.bellsenglishcourse.pl/
    • r.emik Re: Przyjemna i efektywna nauka języka angielskie 19.02.16, 11:26
      A czy ta aplikacja działa na Nokii 3310 ? ;)
    • anneczka9 Re: Przyjemna i efektywna nauka języka angielskie 09.11.16, 14:25
      Fajna jest też aplikacja MultiSłowka - za darmo w Google Play. Polecam :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka