donkichot1982 13.02.16, 21:38 Aktualnie jestem w znanej szkole jezykowej plus mam swojego lektora raz w tygodniu,jednakże szukam dobrych narzedzi online gdzie podszkole swój angielski:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
finebro1980 Re: Szukam innowacyjnego kursu ang.online,co pole 13.02.16, 21:54 hah fajny masz nick...jest troche tych kursów wiec rzeczywiście lepiej nie wtapiać kasy na mało co dające e-kursy.Ja ucze sie na e-learninggach juz drugi rok z fajnymi rezultatami i powiedzmy ze wiem co działa a co nie.Napewno jest dużo nudnych produktów,fiszki sa taki sobie,kupisz ale nudza sie juz po kilku dniach,przejadly mi sie,wykreowali dobrze marke nic wiecej.Aktualnie ucze sie nową metodyką "pentagonem" Bellsa,gdzie mammy filmy z pro lektorami,rearn i relax,czyli teksty w trybie alfa lepsze od sity duzo,funny four gdzie klikasz w frazy dopasowujac je do obrazków,szybko wchodza w głowe i teksty czytane przez lektorów,rybór jest szeroki,kurs ma wiele poziomów i można tak codziennie sobie odpalic,ja tak robie Bell'sa na 30 minut i lecisz z nowymi frazami.Polecam i daje linka nizej:) www.bellsenglishcourse.pl/ Odpowiedz Link
mynameisnomo Re: Szukam innowacyjnego kursu ang.online,co pole 13.02.16, 22:51 Finebro ,tak przeszedłem pierwsze demo Bell'sa lekcje online ,zajawka jest krótk ale,kurs kosztuje jednakze nawet nie duzo ,sama metodyka i wizualnie wygląda bardzo dobrze,widać,że nad kursem pracowali profesjonaliści.Usiade do tego jak bede mial chwile czasu..... Odpowiedz Link
cutommorow12 Re: Szukam innowacyjnego kursu ang.online,co pole 15.02.16, 12:23 spoko ja widziałem efekty kupując pierwsze 6 lekcji w Bellsie u siebie tak po miesiącu,e-learningi mają to do siebie że nie są w stanie Cidać tzw.feedbacku,jednakże są świetnym narzedziem do nauki w domu,na siłowni etc Odpowiedz Link
inandout1980 Re: Szukam innowacyjnego kursu ang.online,co pole 16.02.16, 18:01 wogóle e-learningi są spoko jako dodatkowe narzedzie,ciekawe kiedy bede mial po tym proges,napewno z 2-3 miesiace siedzenia:) Odpowiedz Link
stjowi Re: Szukam innowacyjnego kursu ang.online,co pole 18.09.16, 16:24 A słyszeliście o kursie English Worth Spreading opartymna wykładach TED? Ma być dużo nowego słownictwa i trening rozumienia ze słuchu. Wygląda to całkiem dobrze, zwłaszcza że te wykłady na TEDzie są mega ciekawe! Może ktoś był na takim kursie i może coś więcej powiedzieć? Z tego co widzę na stronie tej szkoły, to lekcje odbywają się w Poznaniu. www.fast-forward.pl/kursy/english-worth-spreading-ted Zajęcia zaczynają się od października, więc już mało czasu na decyzję zostało... ale myślę, że wolałabym to, kontakt z prawdziwym językiem, nie jakieś adaptowane czytanki i słuchowiska. Odpowiedz Link
zofia.zofia1976 Re: Szukam innowacyjnego kursu ang.online,co pole 05.04.18, 12:29 ja ze swojej strony mogę polecić professordwarf.pl/ Odpowiedz Link