Dodaj do ulubionych

Angielski do słuchania - 5 sposobów za Free!

09.02.18, 01:20
Jeżeli ktoś z Was uczących się języka angielskiego, chce ćwiczyć rozumienie ze słuchu to przygotowałem wpis z listą moich ulubionych:
- 5 stron i sposobów do nauki angielskiego ze słuchu za darmo.
Link do wpisu: angielski1000slow.pl/angielski-do-sluchania-darmowe-sposoby-nauki-ze-sluchu/
Podzielcie się Waszymi sposobami lub stronami na których słuchacie lub oglądacie angielskie teksty i nagrania.
Obserwuj wątek
    • a-l-i-s-z-j-a Re: Angielski do słuchania - 5 sposobów za Free! 09.02.18, 10:14
      Ja polecam wszystkim książki ze strony zlotemysli.pl/new,bookisgood,1/ na której znajdziecie wiele pozycji w których dowiecie się w jak szybki sposób nauczyć się języków obcych.
    • aleksandradrzewicka Re: Angielski do słuchania - 5 sposobów za Free! 12.07.18, 16:28
      Jeśli chcesz się szybko nauczyć języka angielskiego polecam przeczytać: ellalanguage.com/blog/jak-szybko-nauczyc-sie-angielskiego/
    • arletts Re: Angielski do słuchania - 5 sposobów za Free! 27.02.20, 13:55
      Szczerze mówiąc najlepiej jest słuchać jak się coś wypowiada od native speakerów, można się ratować google translator pisząc z kimś po angielsku czy rozmawiając.
      U mnie w 100% sprawdziła się nauka zwrotami, można więcej poczytać o takiej nauce tutaj forumnauka.pl/forum-jezyk-angielskie/zwroty-po-angielsku-praca/

Praca jest to jeden z najpopularniejszych działów, większość z nas chciałaby w pracy sprawnie posługiwać się językiem. Dlatego warto skupić się na trwałej nauce, która zostanie w pamięci długotrwałej a nie zostanie zapomniana na drugi dzień.
    • piotrek-berek Re: Angielski do słuchania - 5 sposobów za Free! 02.08.20, 17:33
      Ja uczę się u nich i jestem zachwycony! Angielski stał się moją pasją :)

choices.com.pl/kursy/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka