sargen1 08.01.09, 12:52 Czy poradzilibyście miejsce gdzie można wykonać tomografię w Trójmieście? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sargen1 Re: Trójmiasto - tomografia mózgu dla dziecka- gd 08.01.09, 13:42 ...a może rezonans jest lepszy? Dziecko jest opóźnione w rozwoju psychoruchowym, ma zaburzenia mowy, zaburzenia równowagi. I żadnej jak do tej pory diagnozy. Każdy specjalista stwierdza, że z jego punktu widzenia jest wszystko O.K. i odsyła dalej... Odpowiedz Link
inga71 Re: Trójmiasto - tomografia mózgu dla dziecka- gd 08.01.09, 15:29 a zlecił Ci ktoś to TK czy sama na własną rękę robisz? Z tego co wiem rezonans jest dokładniejszy Odpowiedz Link
olka794 Re: Trójmiasto - tomografia mózgu dla dziecka- gd 08.01.09, 20:09 Myślę że w akademii medycznej w Gdańsku. Odpowiedz Link
circa.about Re: Trójmiasto - tomografia mózgu dla dziecka- gd 20.01.09, 07:53 Starszej córce robiłam na Zaspie - ale czy można prywatnie, tego nie wiem. Odpowiedz Link
oleczek555 Re: Trójmiasto - tomografia mózgu dla dziecka- gd 20.01.09, 15:36 moja córka miała robiony rezonans na akademii medycznej-nie polecam, bo dają lakoniczne opisy.u mojej córki napisali"obraz mózgowia w granicach normy" i nic więcej.i weż tu się zastanawiaj, czy badanie wyszło dobrzeczy źle. Odpowiedz Link