Dodaj do ulubionych

Gdzie do prywatnego przedszkola w Puławach?

03.02.11, 12:56
Zastanawiam się gdzie dać dziecko do przedszkola w Puławach na państwowe o tej porze nie ma co liczyć, lepiej na Zieloną czy do Dziecięcej Krainy Wiedzy na Pustą?
Obserwuj wątek
    • zocha865 Re: Gdzie do prywatnego przedszkola w Puławach? 05.07.11, 10:32
      Ja ponad rok temu oddałam moją obecnie 2-letnią córkę do przedszkola na pustej ( teraz już słowackiego) i chodzi tam do tej pory, jestem bardzo zadowolona z opieki w nim. Z początku troszkę zraziłam się lokalem, ale teraz po przeprowadzce nie mam już nic do zarzucenia. W grupie mojej córki jest 10-12 dzieci i dwie Panie do opieki, warunki naprawdę bardzo korzystne do rozwoju dzieci.
      Nie wiem nic natomiast na temat przedszkola na Zielonej, słyszałam opinie że teraz jest tam bardzo fajnie, jednak nie zamierzam zmieniać przedszkola do momentu aż będę musiała to zrobić.
      Dużym plusem "mojego" przedszkola jest to, że nie muszę zapisywać i płacić za pobyt dziecka na cały dzień. Początkowo zostawiałam je tylko do 13 - taka była minimalna opcja,żeby się zaaklimatyzowała. Z czasem wydłużałam jej pobyt.
      Bardzo polecam to przedszkole!
    • pulawinka85 Re: Gdzie do prywatnego przedszkola w Puławach? 16.11.16, 13:45
      Ja polecam przedszkole na Zielonej. Mój syn chętnie tam chodził, a jedzenie synowi bardzo smakowało, jedzenie dostarczała Tawerny Greckiej z Centralnej. I przynajmniej dzieciom nie dawali nigdy mortadeli co niestety słyszałam iż w innych przedszkolach ma miejsce.
      Miejsce sprawdzone
      POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka