Dodaj do ulubionych

Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława

IP: *.pg.com.pl 12.04.02, 18:02
Obserwuj wątek
    • Gość: darek282 Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.pg.com.pl 12.04.02, 18:03
      Ja zaliczyem zgonw Niebrzegowie na biwaku nad Wieprzem. Wspaniały wypad z klasą
      z dziewiątki, chyba w 1993 r.
      • Gość: jazzak Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.mst.gov.pl 19.04.02, 08:35
        Gość portalu: darek282 napisał(a):

> Ja zaliczyem zgonw Niebrzegowie na biwaku nad Wieprzem. Wspaniały wypad z klasą
        >
        > z dziewiątki, chyba w 1993 r.

pojawi się hrabia to Ci powie coś od serca na temat zgonów alkoholowych ;)
        • Gość: hrabia Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: 172.16.3.* 19.04.02, 15:54
          Gość portalu: jazzak napisał(a):

> pojawi się hrabia to Ci powie coś od serca na temat zgonów alkoholowych ;)
          A co to ja jakiś cereber jestem?? hę???

• Gość: jazzak Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.mst.gov.pl 23.04.02, 08:43
            Gość portalu: hrabia napisał(a):

> A co to ja jakiś cereber jestem?? hę???

......eeeeee.....że co kurde?

• Gość: hrabia Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 23.04.02, 14:31

> > A co to ja jakiś cereber jestem?? hę???
              >
              > ......eeeeee.....że co kurde?
              eeeee miało być cerber.....no właśnie co ja jestem jakiś stróż moralności?
              • Gość: jazzak Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.mst.gov.pl 23.04.02, 14:52

> .....no właśnie co ja jestem jakiś stróż moralności?
                przepraszam, miało być zabawnie;(

• Gość: hrabia Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 23.04.02, 16:36

>
                  > > .....no właśnie co ja jestem jakiś stróż moralności?
                  > przepraszam, miało być zabawnie;(
                  ależ przecież jest :-)))))

• Gość: jazzak Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.mst.gov.pl 24.04.02, 08:58

> > przepraszam, miało być zabawnie;(
                    > ależ przecież jest :-)))))

kamień z serca :)))
                    • manus Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława 04.05.02, 22:07
                      Pare razy film mi sie urwal w Pulawach, ale poniewaz sie urwal wiec nie
                      pamietam gdzie. Zreszta to bylo bardzo dawno i nie zdarza mi sie cos takiego
                      juz od dluzszego czasu.
                      • Gość: Jank Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.pl 06.05.02, 12:19
                        Ciekawostka, nie pamiętam żeby mi się coś urwało w Puławach...
                        Z tym urywaniem u mnie to jak u Manusa - dawne dzieje, w dodatku wszystko co
                        kojarzę zdarzało się gdzieś poza Puławami.
    • Gość: Aelirenn Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.ii.uni.wroc.pl 16.05.02, 16:41
      W gorkach na trzecim ognisku mojej klasy. Ognisko bylo trzecim z rzedu i jakos
      tak wyszlo ze bylo nas siedem kobitek :) Faceci jakos nie dopisali, moze po
      prostu juz wymiekli ;>

Uch! To byly czasy :)
      • agat1 Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława 23.05.02, 12:28
        U nas w klasie facetów była zdecydowana mniejszosć, ale na ogniska zawsze się
        stawiali i nie wymiękali tak szybko. Chociaż z tym urywaniem filmu... trzeba by
        ich zapytać
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka