Gość: darek282 Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.pg.com.pl 12.04.02, 18:03 Ja zaliczyem zgonw Niebrzegowie na biwaku nad Wieprzem. Wspaniały wypad z klasą z dziewiątki, chyba w 1993 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.mst.gov.pl 19.04.02, 08:35 Gość portalu: darek282 napisał(a): > Ja zaliczyem zgonw Niebrzegowie na biwaku nad Wieprzem. Wspaniały wypad z klasą > > z dziewiątki, chyba w 1993 r. pojawi się hrabia to Ci powie coś od serca na temat zgonów alkoholowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: 172.16.3.* 19.04.02, 15:54 Gość portalu: jazzak napisał(a): > pojawi się hrabia to Ci powie coś od serca na temat zgonów alkoholowych ;) A co to ja jakiś cereber jestem?? hę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.mst.gov.pl 23.04.02, 08:43 Gość portalu: hrabia napisał(a): > A co to ja jakiś cereber jestem?? hę??? ......eeeeee.....że co kurde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 23.04.02, 14:31 Gość portalu: jazzak napisał(a): > > A co to ja jakiś cereber jestem?? hę??? > > ......eeeeee.....że co kurde? eeeee miało być cerber.....no właśnie co ja jestem jakiś stróż moralności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.mst.gov.pl 23.04.02, 14:52 Gość portalu: hrabia napisał(a): > .....no właśnie co ja jestem jakiś stróż moralności? przepraszam, miało być zabawnie;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 23.04.02, 16:36 Gość portalu: jazzak napisał(a): > > > .....no właśnie co ja jestem jakiś stróż moralności? > przepraszam, miało być zabawnie;( ależ przecież jest :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.mst.gov.pl 24.04.02, 08:58 Gość portalu: hrabia napisał(a): > > przepraszam, miało być zabawnie;( > ależ przecież jest :-))))) kamień z serca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława 04.05.02, 22:07 Pare razy film mi sie urwal w Pulawach, ale poniewaz sie urwal wiec nie pamietam gdzie. Zreszta to bylo bardzo dawno i nie zdarza mi sie cos takiego juz od dluzszego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.pl 06.05.02, 12:19 Ciekawostka, nie pamiętam żeby mi się coś urwało w Puławach... Z tym urywaniem u mnie to jak u Manusa - dawne dzieje, w dodatku wszystko co kojarzę zdarzało się gdzieś poza Puławami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aelirenn Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława IP: *.ii.uni.wroc.pl 16.05.02, 16:41 W gorkach na trzecim ognisku mojej klasy. Ognisko bylo trzecim z rzedu i jakos tak wyszlo ze bylo nas siedem kobitek :) Faceci jakos nie dopisali, moze po prostu juz wymiekli ;> Uch! To byly czasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: Gdzie wam się zerwał film po raz pierwszy w Puława 23.05.02, 12:28 U nas w klasie facetów była zdecydowana mniejszosć, ale na ogniska zawsze się stawiali i nie wymiękali tak szybko. Chociaż z tym urywaniem filmu... trzeba by ich zapytać Odpowiedz Link Zgłoś