manus 18.04.02, 21:39 Od szesciu dni nie bylo zadnego listu. Nastapil jakis kataklizm? Odezwijcie sie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syla Re: Co sie z wami stalo? IP: 194.95.74.* 18.04.02, 21:53 moze sami maturzysci - przyszla kryska na matyska :) Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: Co sie z wami stalo? 18.04.02, 21:55 Nie sadze ze sami maturzysci. Z listow wynika ze to osoby pracujace. Dzieki ze ty sie odezwalas. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YRSA Re: Co sie z wami stalo? IP: *.toya.net.pl 19.04.02, 03:58 i studenci - a do sesji jeszcze daleko....:)))) Pozdr, z Lodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Co sie z wami stalo? IP: *.mst.gov.pl 19.04.02, 08:28 manus napisał(a): > Od szesciu dni nie bylo zadnego listu. Nastapil jakis kataklizm? > Odezwijcie sie !!! Witam manus, widzisz lekka padaka na forum ale jak widać kobitki odezwały się i jest git. Co tam u ciebie? Kilka dni przerwy i potok postów. Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: Co sie z wami stalo? 20.04.02, 04:06 Odetchnalem z ulga. Rzeczywiscie tempo troche spadlo, jednak na ciebie Jazzak zawsze mozna liczyc. U mnie duze zmiany. Przenioslem sie na wschod i jeszce sie nie zadomowilem. Nie mam tez jeszcze internetu w domu i dlatego nie moge pisac tak czesto jak dawniej. Ale to niedlugo sie zmieni. Pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Co sie z wami stalo? IP: *.mst.gov.pl 23.04.02, 08:39 manus napisał(a): > Odetchnalem z ulga. Rzeczywiscie tempo troche spadlo, jednak na ciebie Jazzak > zawsze mozna liczyc. U mnie duze zmiany. Przenioslem sie na wschod i jeszce sie > > nie zadomowilem. Nie mam tez jeszcze internetu w domu i dlatego nie moge pisac > tak czesto jak dawniej. Ale to niedlugo sie zmieni. > Pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich na forum. Fajno jest. Na wschód powiadasz, to i dobrze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Co sie z wami stalo? IP: *.pl 06.05.02, 12:22 manus napisał(a): > Odetchnalem z ulga. Rzeczywiscie tempo troche spadlo, jednak na ciebie Jazzak > zawsze mozna liczyc. U mnie duze zmiany. Przenioslem sie na wschod i jeszce sie > > nie zadomowilem. Nie mam tez jeszcze internetu w domu i dlatego nie moge pisac > tak czesto jak dawniej. Ale to niedlugo sie zmieni. > Pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich na forum. Powodzenia na nowej drodze życia ! A forum chyba funkcjonuje takimi falami, jak sie ktoś nie zrazi - to wróci i napisze znowu. Pozdrawiam także. Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: Co sie z wami stalo? 12.05.02, 21:14 Gość portalu: Jank napisał(a): > manus napisał(a): > > > Odetchnalem z ulga. Rzeczywiscie tempo troche spadlo, jednak na ciebie Ja > zzak > > zawsze mozna liczyc. U mnie duze zmiany. Przenioslem sie na wschod i jeszc > e sie > > > > nie zadomowilem. Nie mam tez jeszcze internetu w domu i dlatego nie moge p > isac > > tak czesto jak dawniej. Ale to niedlugo sie zmieni. > > Pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich na forum. > > Powodzenia na nowej drodze życia ! > A forum chyba funkcjonuje takimi falami, jak sie ktoś nie zrazi - to wróci i > napisze znowu. > Pozdrawiam także. > > Dzieki za zyczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank A gdzie Manus ? IP: *.pl 18.05.02, 12:18 Manus - teraz Ty ? Zakładasz wątek o zaginionych forumowiczach i sam znikasz Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: A gdzie Manus ? 19.05.02, 21:50 Gość portalu: Jank napisał(a): > Manus - teraz Ty ? > Zakładasz wątek o zaginionych forumowiczach i sam znikasz Juz sie odnalazlem i postaram sie nie znikac juz wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: A gdzie Manus ? IP: *.mst.gov.pl 20.05.02, 08:37 manus napisał(a): > Juz sie odnalazlem i postaram sie nie znikac juz wiecej. Czego życzymy Tobie z całego serca ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: A gdzie Manus ? IP: *.pl 20.05.02, 14:39 manus napisał(a): > > Juz sie odnalazlem i postaram sie nie znikac juz wiecej. To tylko taka mała zaczepka. Wiadomo, że trochę trwa zanim po przenosinach wszystko się uspokoi :o) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś