Gość: kam IP: 62.233.189.* 08.05.02, 18:00 No właśnie Kołobrzeg , Szwałk , stare czasy. pozdrawiam Kam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jank Re: pamiętacie kolonie letnie ? IP: *.pl 08.05.02, 18:23 Sianów, Komańcza, Gołdap, Warszawa (tak, tak !) To były czasy... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: pamiętacie kolonie letnie ? IP: *.mst.gov.pl 09.05.02, 08:36 Przypominam sobie tylko te zagraniczne. Czechosłowacka lub Węgierska Republika Ludowa ;-))) pozdrawiam letniczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek282 Re: pamiętacie kolonie letnie ? IP: *.waw.pdi.net 09.05.02, 17:28 A ja byłem tylko raz w Tuchowie k/Tarnowa. To był koszmar. Nie życze nikomu. Później jeździłemm tylko na obozy wędrowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: pamiętacie kolonie letnie ? IP: *.mst.gov.pl 10.05.02, 08:37 Gość portalu: darek282 napisał(a): > A ja byłem tylko raz w Tuchowie k/Tarnowa. To był koszmar. Nie życze nikomu. Dlaczego koszmar? Komary? ;-))) > Później jeździłemm tylko na obozy wędrowne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: pamiętacie kolonie letnie ? IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 10.05.02, 15:29 pamiętamy, pamiętamy - Ustka błe, błe, błe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: pamiętacie kolonie letnie ? IP: *.pl 10.05.02, 16:59 Gość portalu: hrabia napisał(a): > pamiętamy, pamiętamy - Ustka błe, błe, błe To znaczy: cacy czy be ? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: pamiętacie kolonie letnie ? IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 10.05.02, 17:23 Gość portalu: Jank napisał(a): > > pamiętamy, pamiętamy - Ustka błe, błe, błe > > To znaczy: cacy czy be ? :o) a myślałem, że się jednoznacznie wyraziłem :) no cóż.... To jest jedno z najkoszmarniejsych wspomnień mojego dzieciństwa - kolonie w Ustce jescze mnie ciarki przechodza......brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: pamiętacie kolonie letnie ? IP: 62.233.189.* 10.05.02, 19:02 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Gość portalu: Jank napisał(a): > > > > pamiętamy, pamiętamy - Ustka błe, błe, błe > > > > To znaczy: cacy czy be ? :o) > a myślałem, że się jednoznacznie wyraziłem :) no cóż.... > To jest jedno z najkoszmarniejsych wspomnień mojego dzieciństwa - kolonie w Ust > ce > jescze mnie ciarki przechodza......brrrrr zimno było ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: pamiętacie kolonie letnie ? IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 10.05.02, 19:24 Gość portalu: kam napisał(a): > zimno było ? :) he, he dowcipniś - tak zimno było , ale raczej mentalnie, straszny rygor...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: pamiętacie kolonie letnie ? IP: *.pl 10.05.02, 20:31 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Gość portalu: kam napisał(a): > > zimno było ? :) > he, he dowcipniś - tak zimno było , ale raczej mentalnie, straszny rygor...... Może to była kolonia - ale karna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: pamiętacie kolonie letnie ? IP: *.mst.gov.pl 11.05.02, 08:36 Gość portalu: Jank napisał(a): > Gość portalu: hrabia napisał(a): > > > Gość portalu: kam napisał(a): > > > zimno było ? :) > > he, he dowcipniś - tak zimno było , ale raczej mentalnie, straszny rygor.. > .... > > Może to była kolonia - ale karna ? Hrabia zdecydowanie otarł się o karną jednostkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: pamiętacie kolonie letnie ? IP: *.pl 15.05.02, 13:44 Gość portalu: jazzak napisał(a): > > > Hrabia zdecydowanie otarł się o karną jednostkę ;) > Popatrz na adresy. Wygląda na to, że hrabia nam się przemieścił, albo że arystokracji na forum przybyło ;o)) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: pamiętacie kolonie letnie ? IP: *.mst.gov.pl 15.05.02, 14:42 Gość portalu: Jank napisał(a): > Popatrz na adresy. Wygląda na to, że hrabia nam się przemieścił, albo że > arystokracji na forum przybyło ;o)) > Pozdrowienia Lotny Hrabia! ;-)) Pozdrawiam - Mobilny jazzak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: pamiętacie kolonie letnie ? IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 16.05.02, 19:44 Gość portalu: jazzak napisał(a): > > Popatrz na adresy. Wygląda na to, że hrabia nam się przemieścił, albo że > > arystokracji na forum przybyło ;o)) > Lotny Hrabia! ;-)) Nigdzie się nie przemieściłem - chyba po porstu komputer roszyfrował IP komputera z którego wypisuję różne takie, aha i jetsem jeden jedyny nipowatarzalny - zapamietajcie to sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: pamiętacie kolonie letnie ? IP: *.mst.gov.pl 17.05.02, 08:47 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Nigdzie się nie przemieściłem - chyba po porstu komputer roszyfrował IP kompute > ra > z którego wypisuję różne takie, aha i jetsem jeden jedyny nipowatarzalny - > zapamietajcie to sobie... ...zamotałem się ciut. Znaczy sie piszesz z miasta naszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: pamiętacie kolonie letnie ? IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 17.05.02, 16:44 Gość portalu: jazzak napisał(a): > > ...zamotałem się ciut. Znaczy sie piszesz z miasta naszego? hmmm.....teraz ja nic nie rozumiem...dlaczego sadzisz ze pisze z miasta naszego? wystarczy sobie dokladnie przeczytac adres jaki jest umiejscowiony przy moim wpisie zeby wiedziec gdzie jestem i wjakim miejscu korzystam z kompa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Ciekawe... IP: *.pl 18.05.02, 11:49 Gość portalu: hrabia napisał(a): > dlaczego sadzisz ze pisze z miasta naszego? > wystarczy sobie dokladnie przeczytac adres jaki jest umiejscowiony przy moim > wpisie > zeby wiedziec gdzie jestem i wjakim miejscu korzystam z kompa.. No to jest nas dwóch - z Jazzakiem - nieco zaskoczonych...bo ja myślałem podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Ciekawe... IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 20.05.02, 14:43 Gość portalu: Jank napisał(a): > No to jest nas dwóch - z Jazzakiem - nieco zaskoczonych...bo ja myślałem podobn > ie a ciekaw jestem dlaczego tak mysleliscie? przeciez nigdy nie pisalem jakobym mieszkal teraz na stale w Naszym Pieknym Miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Ciekawe... IP: *.pl 20.05.02, 14:52 Gość portalu: hrabia napisał(a): > a ciekaw jestem dlaczego tak mysleliscie? przeciez nigdy nie pisalem jakobym > mieszkal teraz na stale w Naszym Pieknym Miescie? > Może nie wzdychałeś na forum za NPM (Naszym Pięknym Miastem) odpowiednio rzewnie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Ciekawe... IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 20.05.02, 15:08 Gość portalu: Jank napisał(a): > > Może nie wzdychałeś na forum za NPM (Naszym Pięknym Miastem) odpowiednio > rzewnie ?? to może dlatego , że bywam tam dosyć często.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Ciekawe... IP: *.pl 21.05.02, 16:19 Gość portalu: hrabia napisał(a): > > > to może dlatego , że bywam tam dosyć często.... No tak, to wiele tłumaczy. Zdziwienie zaczyna mi ustępować... Odpowiedz Link Zgłoś