Dodaj do ulubionych

pomozecie???

08.03.05, 10:24
Moze to glupie ale mam straszna prosbe do was:Zakochalam sie w chlopaku ktory
mieszka w Pulawach.....PO dlugich staraniach dowiedzialam sie ze nazywa sie
Lukasz Dudek i mieszka na ulicy Lubelskiej.....Ja nie jestem z Pulaw i w
sumie nikogo tam nie znam....Jezeli go znacie moze cos o nim
napiszecie....albo podacie numer tel lub gg:)pozdrawiam io z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • jazzak W_dobra_rada 08.03.05, 13:37
      Zmień forum na inne tu wiatr zawieje i zamiecie posta.
    • tdkot Re: pomozecie??? 08.03.05, 15:37
      fugeela napisała:

> Moze to glupie ale mam straszna prosbe do was:Zakochalam sie w chlopaku ktory
      > mieszka w Pulawach.....PO dlugich staraniach dowiedzialam sie ze nazywa sie
      > Lukasz Dudek i mieszka na ulicy Lubelskiej.....Ja nie jestem z Pulaw i w
      > sumie nikogo tam nie znam....Jezeli go znacie moze cos o nim
      > napiszecie....albo podacie numer tel lub gg:)pozdrawiam io z gory dziekuje
      ZAKOCHALAS SIE NIE WIEDZAC JAK SIE NAZYWA JAKI MA TELEFON KIM JEST JA MYSLE
      ZE DOBRY PSYCHIATRA JEST CI POTRZEBNY BO TYLKO BEZMYSLNE TANIE TIROWKI TAK MOGA
      MYSLEC CO ZA BEZMYSLNOSC POZAL SIE BOZE
      • fugeela Re: pomozecie??? 08.03.05, 19:13
        Bez komentarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nigdy nie zdarzylo ci sie
        zauroczyc od pierwszego wejrzenia????????????????????????Chcialabym go blizej
        poznac i wlasnie do tego potrzebny mi jest numer gg lub kom......ale dzieki za
        szczerosc!!!
    • daro23 Re: pomozecie??? 08.03.05, 19:51
      Buhehehehehe!!!!!!!!! zaloze sie ze masz od 14 do 17 lat i jestes typowa
      przedstawicielka tzw. ryczących nastolatek!!! Wez napisz do Bravo Girl moze Ci
      pomoga!!!
      • fugeela Re: pomozecie??? 08.03.05, 20:33
        nie no nie mam od 14-17!!!!!!!!!!!!mam 20 ale moze rzeczywiscie to ze tutaj
        napisalam wskazuje na to ze jestem dziecinna.....ale niestety chyba oszalam na
        jego punkcie...
        • m.in Re: pomozecie??? 09.03.05, 00:03
          no to masz pecha, ruch tu nie za duży a w Puławach jest ciut wiecej ulic niz
          jedna - znaczy małe szanse na znalezienie "pomocnika", nieminiej pozdrawiam :)
        • daro23 Re: pomozecie??? 09.03.05, 19:17
          Buheheheheheheehe!! żalosna jestes!!! tylko tyle ode mnie!!
    • ania2001 Re: pomozecie??? 09.03.05, 20:00
      Droga kolezanko! Musze przyznac ze znalazlas sie w krytycznej sytuacji i to nie
      z powodu tego ze sie zakochalas, a ze wybralas wlasnie jego!! Jiestem ciut
      starsza on mr.dudka i widzialam jak dorasta i staje sie "mezczyzna"to bylo
      straszne>Daruju sobie bo to dzieciak ktory lubi sex jak kon owies!!! i z
      pewnoscia sie nie zakochas, a ty nie rob z sioebie wiesniary na forum naszego
      miasta i nie gadaj ze sioe zakochalas bo zakochac sie mozna jak sie kogos pozna.
      chcesz sie sugerowac moja wypowiedzia w podjeciu decyzji??? to wejdz na gg i
      czekaj az milosc twojego zycia napisze do ciebie... czekaj
      • m.in Re: pomozecie??? 10.03.05, 00:54
        hmmmm....

no robi sie ciekawie

to moze i główny bohater sie odezwie????...

:-DDD
        • daro23 Re: pomozecie??? 10.03.05, 01:04
          Aniu bravo dla Ciebie!!! mozna by rzec ze reprezentujesz w 100% moje
          poglady...Nie znam tego typka ale miejmy nadzieje ze sie odezwie!!! Dudek nie
          badz taki dziewczyna czeka hehehehehe!!! Fugeela masz wyalienowane poczucie
          godnosci ale napisz cos jescze ozywiasz to forum hehehe!!!
          • fugeela Re: pomozecie??? 10.03.05, 13:12
            To to nie zle zostalam zjechana..........Ale wiecie co mam to gdzies.!!!!!!!
            Zreszta co wam z tego ze mnie osadzacie????ALE jezeli wam to sprawia taka
            frajde to prosze bardzo...mnie to nie rusza....bez komentarza
            • ania2001 Re: pomozecie??? 10.03.05, 20:52
              Witam ponownie! Właczam sie znów by poruszyc ostatni neews w pulawach apropos
              zakochanej 20-latki. Moi drodzy, czy nie wydaje wam sie jakie to jeste piekne???
              dziewczyna pisze do was z prosbą ,usycha z miłosci , osmiesza sie, bo chce tylko
              byc z ukochanym...piekne...napiszer love story!zainspirowałas mnie
              kolezanko,podziw za śmiałosć i wytrwałosc, choc z deczka mnie juz
              bawisz...słuchaj opowiedz nam wszystkim czemu sie zakochalas?co ci sie tak w
              łukaszu spodobalo, sa wsrod nas rozumni i pomocni...ktorzy cie chetnie
              wysluchaja i podpowiedza co robic.Napisz do wrózki Ani.buzka.społeczenstwo rzada
              pikanterii, daj nam ja!znajac najbardziej zainteresowanego wiem ze pikantnie
              bylo, hahahha
              • fugeela Re: pomozecie??? 10.03.05, 21:19
                Zadnej pikanterii nie bylo.... Poznalam go w Lawie ....Nic specjalnego...a wy
                robicie z tego wielka afere.....Poprosilam tylko o malutka pomoc....Zreszta
                juz bez waszej pomocy dowiedzalm sie o nim paru rzeczy ..i to mi
                wystarczy.....Skonczmy ten temat bo przestalo mnie to juz bawic....
                • daro23 Re: pomozecie??? 10.03.05, 23:28
                  w lawie?? UUU bravo!!! zajebiste miejsce zeby kolesia poznac!!! Tam az bije
                  desperacja od ludzi!!! Wyglada na to ze jestes jedna z tych desperatek!!!Ojjj
                  fuegella!!! Spadlas w moich oczach(choc wysokich notowan nie mialas generalnie
                  niegy) pozdrawiam mimo wszystko!!!
                  • m.in Re: pomozecie??? 10.03.05, 23:59
                    sory za nieqmatosć

ale co to jest Lawa?
                    • daro23 Re: pomozecie??? 11.03.05, 00:23
                      cooosz...jaby ci tu mlodziencze powiedziec...jest to swiatynia zla i rozpusty!!
                      Bialoglowy chodza tam polnagie pija alkohol i pala trawki narkotyczne starajac
                      sie zainteresowc soba rownie pijanych mezczyzn!! Ksiadz nic nie mowil na
                      katechezie??
                      hehehe....
                      • m.in Re: pomozecie??? 11.03.05, 17:40
                        no dobra, ze to światynia zagłady zdążyłem sie domyślic
                        niemniej kiedy w czasach (obecnie prehistorycznych) mieszkałem w Puławach były
                        3 knajpy na krzyż i żadna nie nazywała sie lawa....

wiec gdzie to jest?
                        • daro23 Re: pomozecie??? 11.03.05, 19:22
                          to jest zaraz przed wiaduktem przy wyjezdzie na looblyn!!! dyskoteka na 3000
                          osob!!! widze ze faktycznie Cie u nas dawno nie bylo ;))) obecnie drzwi jednej
                          knajpy odbijaja sie od drzwi drugiej tylko ostatnio moim zdaniem jakos na
                          jakosci spadly. Nowopowstale: batis i vabank to moim zdaniem porazka!!
                          • m.in Re: pomozecie??? 12.03.05, 01:04
                            po lewej?? to juz nie ma tartaku??

no ładne kwiatki....

kiedy ostatnio byłem?? no przejazdem to jakoś w 2003 roku.... a tak na cały
                            dzień to pewnie z 10 lat temu
                            • daro23 Re: pomozecie??? 12.03.05, 15:25
                              Cos tam z tego tartaku chyba jeszcze zostalo a Lawa jest troche dalej...hehehe
                              na caly dzien to ty tu njie wpadaj tylko na cala noc...osobiscie polecam
                              Cienistą...przynajmniej nie ma tyle Radomia co w Kameralnej i tyle drechow co w
                              Lawie...POZDRO
    • aaaaaaaaaa3 Re: pomozecie??? 11.03.05, 09:00
      wiecie co????tak to wszystko czytam i uwazam ze wszyscy jestescie bez serca!!!!
      Przestancie sie juz pastwic nad dziewczyna.Jezeli uwazacie ze jest taka
      smieszna i beznadziejna to po co wogole jej odpisujecie.Moze i smiesznie
      postapila piszac tu w takiej sprawie ale to nie powod by tak bezczelnie sie z
      niej wysmiewac!!!!!!
      • daro23 Re: pomozecie??? 11.03.05, 10:32
        nie???

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka