GoĹÄ: Jank IP: *.acn.pl 10.04.03, 14:24 To jakieś wariactwo, po co komu teraz zima ;o) Schłodzony - pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: jazzak Re: Czy ktoś może sobie zabrać tę zimę !? IP: *.mst.gov.pl 10.04.03, 15:26 Gość portalu: Jank napisał(a): > To jakieś wariactwo, po co komu teraz zima ;o) > Schłodzony - pozdrawiam. Zima lubi dzieci ;0) ps. Niemrawo coś się zrobiło, liczę że z odejściem owej poprawi się stan. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Max Re: Czy ktoś może sobie zabrać tę zimę !? IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 10.04.03, 16:39 Jestem sobie niedawno w szkole u dziecka, patrzę, a tam w kącie stado MARZANN - niepotopione!!!!!! To dlatego zima jest jeszcze! Zgłosiłam to niedopatrzenie gdzie trzeba i podobno poprawią się. Mam nadzieję! ZAMARZNIĘTA. Odpowiedz Link Zgłoś
solpa Re: Czy ktoś może sobie zabrać tę zimę !? 10.04.03, 22:27 Mam nadzieję, że jak przyjadę na święta do Puław to wszystkie MARZANNY będą potopione, a nad moim rodzinnym miastem pojawi się wiosenne, z nutką letniego, słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Czy ktoś może sobie zabrać tę zimę !? 11.04.03, 20:50 potopić marzanny!!! ALE JUZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Max Re: Czy ktoś może sobie zabrać tę zimę !? IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 14.04.03, 14:17 Oko.Stop.Zrobione.Stop.Potopione.Stop. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jazzak Re: Czy ktoś może sobie zabrać tę zimę !? IP: *.mst.gov.pl 14.04.03, 15:26 Gość portalu: Max napisał(a): > Oko.Stop.Zrobione.Stop.Potopione.Stop. zara zara idzie zlodowacenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Max Re: Czy ktoś może sobie zabrać tę zimę !? IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 14.04.03, 15:42 Gość portalu: jazzak napisał(a): > zara zara idzie zlodowacenie ;) WYPLUJ TE SŁOWA!!!!!!!!!!!!!!!!! Za siebie trzy razy przez lewe ramię!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
solpa Re: Czy ktoś może sobie zabrać tę zimę !? 14.04.03, 19:16 Dziękuje!!! Wiedziałam, że na Puławiaków zawsze można liczyć.Mamy prawdziwą wiosnę. A co ta szkoła, która zapomina o swoich obowiązkach? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jank Re: Czy ktoś może sobie zabrać tę zimę !? IP: *.acn.pl 15.04.03, 11:20 Marzanko, a skąd masz takie mokre włoski? A nic, dzisiaj w szkole bawiliśmy się w wiosnę... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Max Re: Czy ktoś może sobie zabrać tę zimę !? IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 15.04.03, 13:54 To może jeszcze znajdziecie jakiś energetyzujący powód do rozpoczęcia porządków świątecznych? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jank Słonko!! Ciepełko!! IP: *.acn.pl 15.04.03, 14:07 Niestety, jakoś tak jest że z wiosną każdy kurz wygląda na bardziej zakurzony i każdy brud na brudniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Max Re: Słonko!! Ciepełko!! IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 15.04.03, 15:11 Gość portalu: Jank napisał(a): > Niestety, jakoś tak jest że z wiosną każdy kurz wygląda na bardziej zakurzony > i każdy brud na brudniejszy! jank, nie dobijaj mnie! Toż widzę to, czuję i słyszę niemalże. Jak się zmotywować do walki? A jeszcze może by się udało wygrać............? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jank Re: Słonko!! Ciepełko!! IP: *.acn.pl 15.04.03, 15:20 Hihi... To taka motywacja poprzez presję :o) I żeby kontynuować - wyjrzyj tylko przezpo-zimowe szyby. Zgroza!!! Nie ma żadnego usprawiedliwienia!!! Miłego pucowania :o) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jazzak Re: Słonko!! Ciepełko!! IP: *.mst.gov.pl 15.04.03, 15:40 Gość portalu: Jank napisał(a): > Miłego pucowania :o) Pucować pod ciśnieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Max Re: Słonko!! Ciepełko!! IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 16.04.03, 11:30 > > Miłego pucowania :o) > > Pucować pod ciśnieniem! thnx wielkie, wiedziałam,ze na was mogę liczyć! DOBILIŚCIE MNIE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jazzak Re: Słonko!! Ciepełko!! IP: *.mst.gov.pl 16.04.03, 11:57 Gość portalu: Max napisał(a): > > > > Miłego pucowania :o) > > > > Pucować pod ciśnieniem! > thnx wielkie, wiedziałam,ze na was mogę liczyć! DOBILIŚCIE MNIE!!!!!!!!!!!!!! Zwiększyć ciśnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jank Re: Słonko!! Ciepełko!! IP: *.acn.pl 16.04.03, 12:59 Gość portalu: jazzak napisał(a): > > Zwiększyć ciśnienie! Woda (z detergentem) naprzód!! Odpowiedz Link Zgłoś