Gość: hrabia IP: 195.117.131.* 31.07.01, 12:21 Ludzie!!! Piszcie coś!!! Cokolwiek!!!!! Nie wierzę,że nikt nie ma nic do powiedzenia.... Jak nie będziecie pisać to zacznę tutaj głosić swoje manifesta!!!! To jest groźba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: 195.94.196.* 06.08.01, 09:59 to dlaczego ty nic nie piszesz konkretnego, czyżby nic do głowy nie przychodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: czemu tu nikt nic nie pisze? 08.02.02, 03:59 Hej Hrabia tak sie domagales listow ale twoja dzialalnosc tutaj jest bardzo uboga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.mst.gov.pl 08.02.02, 08:52 lelum polelum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aelirenn Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 12:42 Zeby grozba byla bardziej straszna trzeba bylo zaprezentowac nam probke owych manifestow ;> Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: 172.16.3.* 12.02.02, 15:08 Gość portalu: Aelirenn napisał(a): > Zeby grozba byla bardziej straszna trzeba bylo zaprezentowac nam probke owych > manifestow ;> oj nie igraj ty z ogniem aelirenn, nie igraj!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.mst.gov.pl 12.02.02, 15:19 lelum polelum (prowokacja 2) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: 172.16.3.* 12.02.02, 15:57 Gość portalu: jazzak napisał(a): > lelum polelum (prowokacja 2) a ja na to: siała baba mak (prowokacja 3) Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: czemu tu nikt nic nie pisze? 12.02.02, 19:28 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Gość portalu: jazzak napisał(a): > > > lelum polelum (prowokacja 2) > a ja na to: > siała baba mak (prowokacja 3) > a ja na to: siala baba mak nie wiedziala jak hrabia wiedzial nie powiedzial( prowokacja 4) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.mst.gov.pl 13.02.02, 08:33 .... noo ale o cssoo chodziii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: 172.16.3.* 13.02.02, 11:51 Gość portalu: jazzak napisał(a): > .... noo ale o cssoo chodziii. jak to o cssso? O prowokację intelektualną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aelirenn Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 12:25 A takze o wykazanie sie silna wola i pokazanie ze nikt nie da sie sprowokowac ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.mst.gov.pl 13.02.02, 13:08 Zgnilizna społeczna dotarła (osiadła) na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: 172.16.3.* 13.02.02, 15:30 Gość portalu: jazzak napisał(a): > Zgnilizna społeczna dotarła (osiadła) na forum... chyba chciałeś raczej napisać świeżyzna spoleczna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: czemu tu nikt nic nie pisze? 13.02.02, 19:04 Prowokacje mialy na celu ozywic forum i wszystko sie udalo. Forum odzylo i listy przychodza codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.mst.gov.pl 15.02.02, 08:41 A jak zdechnie (za czas jakiś)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: 172.16.3.* 15.02.02, 15:12 Gość portalu: jazzak napisał(a): > A jak zdechnie (za czas jakiś)? to wtedy znowu będziesz mógł napisać cytuję:" lelum polelum" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.mst.gov.pl 15.02.02, 16:06 Tak na siłę to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: czemu tu nikt nic nie pisze? 23.02.02, 06:50 No i Jazzak wykrakales. Forum zaczyna znow zdychac. Zeby to naprawic powinienes teraz udzielac sie podwojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.mst.gov.pl 25.02.02, 08:28 Spokojnie, na urlopie byłem! Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: czemu tu nikt nic nie pisze? 25.02.02, 09:11 To za malo! Rzuc jakis temat. Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: czemu tu nikt nic nie pisze? 28.02.02, 16:48 No i nie musimy juz narzekac. Forum przezywa "zloty wiek". Jeszcze nigdy nie bylo tak zeby przychodzlo ponad 10 listow dziennie. Zawiazuja sie normalne dlugie dyskusje. Oby tak dalej. Pozdrowienia dla wszystkich ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank No i pisze IP: *.pl 28.02.02, 17:00 Manus - to trochę jednak wykręty. NIE WIERZĘ, że ludzie którzy tu zaglądają nie są w stanie sklecić jakiegoś wątku. Ludzie chyba po prostu mało klikają. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: No i pisze IP: *.mst.gov.pl 01.03.02, 08:55 Recesja bracie, recesja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: No i pisze IP: 172.16.3.* 01.03.02, 13:58 oj panowie, panowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: No i pisze 12.03.02, 08:58 No i Hrabia zniknal na dobre. Zaczyna to byc podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: No i pisze IP: *.mst.gov.pl 12.03.02, 09:46 manus napisał(a): > No i Hrabia zniknal na dobre. Zaczyna to byc podejrzane. i zstanawiające! HRABIAAAAAAA WRACAAAAAJJJJJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Gdzie jest Hrabia ? IP: *.pl 12.03.02, 12:10 Może on też dostarcza posty na jakieś konkurencyjne forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Gdzie jest Hrabia ? IP: *.mst.gov.pl 12.03.02, 12:58 No to kiepawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Hrabia powrocil..... IP: 172.16.3.* 12.03.02, 15:08 Gość portalu: jazzak napisał(a): > No to kiepawo! Co za paskudne plotki - nigdzie, na zadnym innym Forum niczego nie pisuję... ale miło mi że tęskniliście za moja osobą... czemu mnie nie było - no cóż praca, praca, praca...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Hrabia powrocil..... IP: *.mst.gov.pl 12.03.02, 15:16 Słowem Jesteś zarobiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Hrabia powrocil..... IP: *.pl 12.03.02, 15:52 Witaj z powrotem ! Cóż, mała prowokacja zwykle daje efekty Zaczęła się po malutku tworzyć niewielka ekipa piszących, więc nagłe zamilknięcie kogoś - choćby parodniowe - wywołuje poruszenie... Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: Hrabia powrocil..... 13.03.02, 07:32 Gość portalu: Jank napisał(a): > Witaj z powrotem ! > Cóż, mała prowokacja zwykle daje efekty > Zaczęła się po malutku tworzyć niewielka ekipa piszących, więc nagłe > zamilknięcie kogoś - choćby parodniowe - wywołuje poruszenie... Swiete slowa. Zrobilo sie rodzinnie na forum i nie mozemy nikogo stracic. Mysle ze teraz Hrabia powinien wymyslec jakis temat. Czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Hrabia powrocil..... IP: *.mst.gov.pl 14.03.02, 14:01 manus napisał(a): > Gość portalu: Jank napisał(a): > > > Witaj z powrotem ! > > Cóż, mała prowokacja zwykle daje efekty > > Zaczęła się po malutku tworzyć niewielka ekipa piszących, więc nagłe > > zamilknięcie kogoś - choćby parodniowe - wywołuje poruszenie... > > Swiete slowa. Zrobilo sie rodzinnie na forum i nie mozemy nikogo stracic. Mysle > > ze teraz Hrabia powinien wymyslec jakis temat. Czekamy. Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Hrabia powrocil..... IP: 172.16.3.* 14.03.02, 16:16 > Mysle ze teraz Hrabia powinien wymyslec jakis temat. Czekamy. > Czekamy cierpliwie. Jesteście okrutni! Człowiek zarzyna się ze studentami, z pacjentami, z własną praca badawczą a Wy każecie mu jeszcze mysleć....ale dobra cos wymyślę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Hrabia powrocil..... IP: *.pl 14.03.02, 16:27 Gość portalu: hrabia napisał(a): >> Jesteście okrutni! > Człowiek zarzyna się ze studentami, z pacjentami, z własną praca badawczą a Wy > każecie mu jeszcze mysleć....ale dobra cos wymyślę.... > Noblesse oblige, Panie Hrabio !! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Hrabia powrocil..... IP: 172.16.3.* 14.03.02, 16:32 wszystko świetnie - ale proszę napisać coś jeżeli juz wymysliłem temat - patrz "oryginalnośc puławska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: 172.16.3.* 22.03.02, 16:08 No i kto by pomyślał - już ponad 500 listów przyszło na to Forum...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.mst.gov.pl 22.03.02, 16:12 Gość portalu: hrabia napisał(a): > No i kto by pomyślał - już ponad 500 listów przyszło na to Forum...... ...i to jeszcze w jakim stylu i formie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.pl 22.03.02, 16:35 Gość portalu: hrabia napisał(a): > No i kto by pomyślał - już ponad 500 listów przyszło na to Forum...... Puławiak potrafi...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: 172.16.3.* 22.03.02, 16:38 Gość portalu: Jank napisał(a): > Gość portalu: hrabia napisał(a): > > > No i kto by pomyślał - już ponad 500 listów przyszło na to Forum...... > > Puławiak potrafi...! a co! A pewnie że tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.pl 22.03.02, 16:51 Gość portalu: hrabia napisał(a): > > Puławiak potrafi...! > a co! A pewnie że tak! > Zwłaszcza, jak się popatrzy na Twój pierwszy post w tym wątku... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: 172.16.3.* 25.03.02, 15:48 > Zwłaszcza, jak się popatrzy na Twój pierwszy post w tym wątku... :o) Wybacz ale nie wiem o co Ci chodzi..... Wiec pytam : o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.pl 25.03.02, 16:25 Gość portalu: hrabia napisał(a): >> Wybacz ale nie wiem o co Ci chodzi..... > Wiec pytam : o co Ci chodzi? To akurat łatwe zadanie. Zwróciłem uwagę jak długą drogę zdążyło przebyć to forum. Jako ilustracja może służyć porównanie atmosfery i daty pierwszego postu, od którego kiedyś rozpocząłeś ten wątek z tym jak później przyrastały kolejne wypowiedzi, nowi goście forum. Stąd moja entuzjastyczna zgoda na "Puławiak potrafi!". W każdym razie przepraszam za konfuzję. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.mst.gov.pl 26.03.02, 14:04 Ale wyboldowało manusa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: 172.16.3.* 26.03.02, 15:07 Gość portalu: jazzak napisał(a): > Ale wyboldowało manusa! uważam że to podejrzane - on coś knuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.mst.gov.pl 26.03.02, 15:57 Gość portalu: hrabia napisał: > uważam że to podejrzane - on coś knuje..... ...a to przebiegła persona, pisał że wypala na dwa tygodnie i podzczas jego nieobecności został wyboldowany. Ten naoczny fakt świadczy tylko o jednym manus coś knuje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 13:06 nie tylko manus nie pisze, a ja mam awarie sprzętu albo ogólny marazm panuje, dajcie jakiś głos, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.mst.gov.pl 27.03.02, 13:27 Gość portalu: szonik napisał(a): > nie tylko manus nie pisze, a ja mam awarie sprzętu albo ogólny marazm panuje, > > dajcie jakiś głos, proszę Witaj, właśnie właśnie marazm jakowyś ogarnia forum. W robocie luzik. Przeczytałem wszystkie wpisy na forum praca w temacie ile ci i tamci zarabiają - jest co poczytać, dobra zabawa. Może Jank coś szrajbnie, zagai, zaczepi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:40 może forumowicze mają już ferie świąteczno-szkolne posłuchałby Janerki, VOO VOO , w święta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.mst.gov.pl 27.03.02, 15:22 Gość portalu: szonik napisał(a): > może forumowicze mają już ferie świąteczno-szkolne raczej nie, koniec miesiąca to pewnie młyny w robocie a w szkole.. no może i tak. > posłuchałby Janerki, VOO VOO , w święta... ... ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.pl 27.03.02, 16:48 Gość portalu: jazzak napisał(a): > Może Jank coś szrajbnie, zagai, zaczepi.... > Tiaaaaaa... zagai, zaczepi, a potem musi się tłumaczyć z zaczepek :oP A Wam, Drodzy Moi, inwencja wysiadła ? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: czemu tu nikt nic nie pisze? 28.03.02, 03:16 Niczego nie knuje tylko jestem w podrozy. Jade sobie samochodem z zachodu na wschod USA. Jestem teraz w stanie Wyoming i wpadlem do biblioteki zeby zobaczyc co sie dzieje na forum pulawskim. Widze ze pojawily sie nowe osoby, czyli wszystko idzie w dobrym kierunku. GRATULUJE. Pojawie sie dopiero po Swietach. Narazie zycze WESOLYCH SWIAT WSZYSTKIM PISZACYM NA FORUM PULAWSKIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
szonik Re: czemu tu nikt nic nie pisze? 28.03.02, 08:00 próba, wreszcie udało mi sie zalogować,które nie działa przez Proxy pozdrawiam Wszystkich i życzę jak manus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.mst.gov.pl 28.03.02, 08:13 Dla wszystkich Allellujjaaaaaa!!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: czemu tu nikt nic nie pisze? IP: *.pl 28.03.02, 14:07 No i proszę - nie ma faceta, ale zachowuje pełną czujność :oP Miłych i Rodzinnych Świąt wszystkim, niezaleznie gdzie jesteście. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Wesołych Świąt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 172.16.3.* 28.03.02, 15:02 Naprawdę....wszystkim Forumowiczom dużo spokoju i pogody ducha na nadchodzące Święta!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Nudy jakoweś wdzierają się na forum! n/t IP: *.mst.gov.pl 11.04.02, 09:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Nudy jakoweś wdzierają się na forum! n/t IP: *.pl 11.04.02, 17:15 Zaryzykuje tezę, że po części z powodu pojawienia się postów o treści która nikomu tutaj nie odpowiada. Zazwyczaj ludność przycicha w takich przypadkach na chwilę, dopóki sytuacja nie wróci do normy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Nudy jakoweś wdzierają się na forum! n/t IP: *.mst.gov.pl 12.04.02, 14:17 Gość portalu: Jank napisał(a): > Zaryzykuje tezę, że po części z powodu pojawienia się postów o treści która > nikomu tutaj nie odpowiada. Zazwyczaj ludność przycicha w takich przypadkach > na chwilę, dopóki sytuacja nie wróci do normy. > Pozdrawiam. No to ja wypalam na czas jakiś z tego forum. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Nigdzie nie idź ! IP: *.pl 12.04.02, 16:01 No to już chyba wystarczy tego "spokoju". :o) Nie waz się nigdzie chodzić !! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: no to jestem IP: *.mst.gov.pl 19.04.02, 08:30 Gość portalu: Jank napisał(a): > No to już chyba wystarczy tego "spokoju". :o) > Nie waz się nigdzie chodzić !! > Pozdrawiam Witaj, zarobiony byłem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Jank.... IP: *.mst.gov.pl 30.04.02, 12:29 co jest z Tobą. Ja poszedłem i przyszedłem a Ty, coś mi się zdaje że zmieniłeś robotę! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: Jank.... 04.05.02, 21:59 Jank zniknal na dobre. Chyba przyzla teraz na niego kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Jank.... IP: *.mst.gov.pl 06.05.02, 08:38 manus napisał(a): > Jank zniknal na dobre. Chyba przyzla teraz na niego kolej. I zostaliśmy tylko my? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Jank.... IP: *.pl 06.05.02, 11:58 > manus napisał(a): > > > Jank zniknal na dobre. Chyba przyzla teraz na niego kolej. > Wbrew pozorom żyję i poczuwam się do puławskiego forum. "Dzieje mi się" trochę, a poza tym nie miałem ostatnio nic szczególnego do obwieszczenia. Wiosna przyszła na całego, należałoby wpuścić trochę świeżego powietrza na forum, nie sądzicie ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak uuraaaaa IP: *.mst.gov.pl 06.05.02, 14:12 Gość portalu: Jank napisał(a): > > > manus napisał(a): > > > > > Jank zniknal na dobre. Chyba przyzla teraz na niego kolej. > > > > Wbrew pozorom żyję i poczuwam się do puławskiego forum. "Dzieje mi się" trochę, > > a poza tym nie miałem ostatnio nic szczególnego do obwieszczenia. > Wiosna przyszła na całego, należałoby wpuścić trochę świeżego powietrza na > forum, nie sądzicie ? > Pozdrawiam. Witaj z wiosną idzie nowe... Odpowiedz Link Zgłoś