Dodaj do ulubionych

Wiesław P. ma wielkie serce ?

IP: *.mst.gov.pl 16.01.02, 15:05
Obserwuj wątek
    • topeka Re: Wiesław P. ma wielkie serce ? 24.01.02, 20:16
      Kto to jest Wieslaw P. ?
      • Gość: jazzak Re: Wiesław P. ma wielkie serce ? IP: *.mst.gov.pl 25.01.02, 08:28
        biznesmen, darczyńca...
        • topeka Re: Wiesław P. ma wielkie serce ? 25.01.02, 18:47
          Nie slyszalem o takim. Moglbys go blizej przedstawic ?
          • Gość: ada Re: Wiesław P. ma wielkie serce ? IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 13:20
            To może ja wyjaśnię.
            Wiesław Peciak ps. WICEK znany biznesmen z Kurowa. Kupił serce w WOŚP-ie za
            70.000 zł. Ale...... myślę, żę dla wielu to....
            I tu czekamy na inne opinie, mogą być ciekawe.
            PZDR
            ada
            • topeka Re: Wiesław P. ma wielkie serce ? 28.01.02, 18:51
              A to ten. Dzieki za wyjasnienie. Nigdy nie pomyslal bym ze to biznesman. Chyba
              pekne ze smiechu.
              • Gość: jazzak Re: Wiesław P. ma wielkie serce ? IP: *.mst.gov.pl 31.01.02, 08:49
                topeka napisał(a):

> A to ten. Dzieki za wyjasnienie. Nigdy nie pomyslal bym ze to biznesman. Chyba
                > pekne ze smiechu.

A co będzie jak bohater wątku przeczyta, że gawiedź pęka ze śmiechu.
                • topeka Re: Wiesław P. ma wielkie serce ? 31.01.02, 19:17
                  Moze tez peknie i bedzie z nim spokoj !!!
                  • Gość: jazzak Re: Wiesław P. ma wielkie serce ? IP: *.mst.gov.pl 01.02.02, 09:54
                    ...tylko, że śmiech to zdrowie!
                    • nieszcz Re: Wiesław P. ma wielkie serce ? 27.05.02, 09:44
                      podobno poczynił nową inwestycję-dom przy parku
                      • Gość: agat1 Re: Wiesław P. ma wielkie serce ? IP: 195.116.92.* 27.05.02, 09:48
                        a gdzie jest park w Kurowie ?
                        • nieszcz Re: Wiesław P. ma wielkie serce ? 27.05.02, 09:51
                          nie wiem gdzie jest park w Kurowie, ale dlaczego pytasz?
                          • Gość: agat1 Re: Wiesław P. ma wielkie serce ? IP: 195.116.92.* 27.05.02, 09:54
                            bo ja nie w temacie jestem. Sądziła, ze jak ten Wiesław P. jest z Kurowa, to
                            tam czyni inwestycje.
                            • Gość: jazzak Re: Wiesław P. ma wielkie serce ? IP: *.mst.gov.pl 27.05.02, 09:55
                              Gość portalu: agat1 napisał(a):

> bo ja nie w temacie jestem. Sądziła, ze jak ten Wiesław P. jest z Kurowa, to
                              > tam czyni inwestycje.

Miasto prywatne?

• m.in Re: Wiesław P. ma wielkie serce ? 27.05.02, 10:01
                                historiaq zatacza koło :)))
                • Gość: Ohlala Re: Wiesław P. ma wielkie serce ? IP: *.dsl.easynet.co.uk 11.07.02, 12:59
                  On nie potrafi czytac...naprawde!

Nie pytajcie mnie skad ma pieniadze ale moze nazwisko Bagsik cos wam powie...
                  Zaklad w Kurowie upada a on kupuje serce??? Nie mam nic przeciwko ale dzisiatki
                  ludzi traca prace...
                  On zreszta nie ma juz kasy.

• Gość: jazzak Uroda IP: *.mst.gov.pl 14.10.02, 08:39
      Sobota - tvp relacja z wyborów miss Polonia 2002. I co widzę Wiesław Peciak
      sponsor i juror.
      • agat1 Re: Uroda 14.10.02, 08:48
        ...w końcu z jego aparycją jest chyba godnym miana arbiter elegantiarum, czyż
        nie ?
        Też widziałam w tvp i od razu skojarzył mi się z tym wątkiem na forum
        • Gość: hrabia Re: Uroda IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 15.10.02, 16:07
          Całą moja rodzinę zszokowało gdy zobaczyliśmy cudną twarz Wiesia P. - a Kurów
          podobno jest juz licytowany, a może sie myle - ktoś wie jak wygląda ich
          sytuacja finansowa?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka