Dodaj do ulubionych

Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża.

03.11.12, 10:52
Mam 32 lata. Bardzo chce założyc rodzine z meżczyzną ODPOWIEDZIALNYM z ustabilizowaną sytuacją życiową i materialną. Szukam meżczyzny, który nie szuka partnerki do przygód i krótkotrwałych związków, meżczyzny, który potrafi zaakceptowac fakt że mam już 6 letniego synka i który dziecko które z sobie nosze jest w stanie zaakceptowac jak własne. Meżczyzny który również chce założyc formalna rodzine bez wieloletniego wcześniejszego "chodzenia ze sobą". Meżczyzne zaradnego życiowo, który pomoże mi pokierowac i moim życiem aby razem zbudowac szcześliwa rodzine.
Nie szukam chłopaka do spedzania razem wolnego czasu, nie szukam przyjaciela do wirtualnego wysłuchiwania moich żali... Szukam meżczyzny który potrafi szybko podjąc bardzo poważną decyzje jaką jest małżeństwo. Meżczyzny który nie jest chwiejny w poglądach. Panowie mający już dzieci lub Panowie nie mogący ich miec również.
Obserwuj wątek
    • 1wolny79 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 03.11.12, 19:53
      Witaj

Napisz do mnie, najpierw przeczytaj post.
      forum.gazeta.pl/forum/w,42420,139495197,139495197,Szukam_samotnych_mam_.html
      Mile widziane zdjęcia, prześlę również.

1wolny79@gazeta.pl
      • alunia321 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 03.11.12, 20:06
        Witaj. Nie masz aktywowanego profilu... Czy w takim razie moja wiadomośc do Ciebie dotrze? Pytam, bo nie chce o wszystkim rozmawiac na ogólnym forum.
        • balwa-nzima Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 21.11.13, 21:26
          • balwa-nzima Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 21.11.13, 21:27
            Tak doidzie pozdrawiam
            • balwa-nzima Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 21.11.13, 21:39
              A co niema sie co patrzyc na innych pisz smialo pa.
      • 1wolny79 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 03.11.12, 20:17
        Bez problemu dotrze.
        • alunia321 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 03.11.12, 20:56
          Napisałam. Doszło?
    • jam69 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 16.11.12, 15:18
      Witaj Aluniu.
      Czy wątek jest nadal aktualny?
    • kamil210608 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 17.11.12, 16:33
      czesc
      a jesli facet wychowuje dziecko czy jest to klopotliwe dla ciebie z mila checia poznam cie a i powiem ze mysle podobnie ja i ty
      pozdrawiam n
      • alunia321 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 28.11.12, 07:22
        kamil...
        To że masz już dziecko nie jest dla mnie żadną przeszkodą.
        Z jakich rejonów jesteś?
        Pozdrawiam...
    • kamil210608 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 28.11.12, 09:11
      napisz do mnie kamil210608@gazeta.pl
      • marian_malek Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 05.12.12, 18:24
        wyglada na to ze sponsora szukasz, zeby cie utrzymywal, szkoda mi cie, zaden cie nie bedzie chcial
        • alunia321 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 06.12.12, 21:35
          A Ty Marian swojej kobiety nie utrzymujesz?... A może sam siedzisz na jej kieszeni...
          Nie szukam sponsoringu- nie interesuje mnie bzykanie się od czasu do czasu w hotelach na godziny, tylko normalne wspólne życie razem z facetem odpowiedzialnym (nie lekkoduchem- imprezowcem, hazardzistą czy alkoholikiem).
          I mylisz się- zainteresowanie tematem jest. Jest wielu mężczyzn, którzy z różnych powodów nie mogą mieć własnych dzieci.
          To że Ty nie jesteś zainteresowany nie obliguje Cię do generalizowania że wszyscy inni też nie będą chcieli.
          • marian_malek Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 24.12.12, 03:16
            masz juz tego meza?
    • tomi4772 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 27.12.12, 16:58
      czesc ja jestem taki odpowiedzialny odpisz mi
    • midnight_lightning Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 07.01.13, 22:35
      Super! tak to jest, jak są młode to lecą zbiorowo na bogatych łajdaków, oszustów, pewnych siebie i "zaradnych", potem dostają kopa i szukają następnego takiego, aż mija 30-tka i żaden z tych wspaniałych "menów" nie chce już "takiej starej" doopy. Oni mogą przebierać, kobiety same włażą im do wyra, w końcu mają bogate wnętrza tzn. portfele.

I po 30-ce nastaje wtedy cud, zaczynają one widzieć tych, których 10 lat wcześniej nie dostrzegały lub z których się wręcz wyśmiewały, "nieudacznicy, nudne kujony" zamieniają się w odpowiedzialnych mężczyzn! I stwierdzają, że zrobią im wielką łaskę, zostając ich żonami, wnosząc przy okazji te dzieciątka, owoc lędźwi prymitywów i chamskich przygłupów. Cóż to za wspaniała szansa, zostać "mniejszym złem". Lepiej wyjść za frajera niż samotnie wychowywać dziecko/dzieci !

Dziękujemy, nie skorzystamy! przyzwyczaiłyście nas do samotności i jest nam dobrze! i miło nam popatrzeć, jak spotyka was sprawiedliwość za waszą genialną strategię... "spróbuję z bogatymi, jak nie wyjdzie, to trudno, zniżę się do poziomu porządnych, uczciwych, ciężko pracujących frajerów"

P.S. a ci chętni do pomocy to niezłe cwaniaki, łatwo taką zdesperowaną zaciągnąć do wyra i wykorzystać ...tak jak i ci wcześniejsi.
      • alunia321 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 13.01.13, 20:21
        Świetna wypowiedz Midnight.

Czysta esencja prawdy o mojej (ówczesnej) sytuacji.

Tak- byłam wtedy zdesperowana i w pierwszym odruchu paniki zamieściłam pierwszy post na forum. Teraz już wszystko się poukładało- ojciec mojego synka, którego wychowywałam sama przez 6 lat wrócił do nas i deklaruje że razem ze mną wychowa również i córeczkę, której się spodziewam z kimś innym.

Z kolei jej ojciec biologiczny również "przejrzał na oczy" i chce przyjąć wszystkie konsekwencje przyjścia dziecka na świat.

Męża nie ma, ale za to dzieci będą miały kontakt i wsparcie ze strony swoich ojców. Widząc niektóre wypowiedzi na tym forum skóra mi cierpnie na myśl na jakich "wujków" dla nich mogłam tu trafić...

Tak więc mogę śmiało powiedzieć że "stara doopa" miała szczęście- może jednak nie jestem głupią blacharą na emeryturze czekającą aż exnieudacznik płynący aktualnie na fali sukcesu łaskawie ją przygarnie z dwójką bachorów- bo takie zabarwienie ma Twoja wypowiedz Panie Midnight...
        Żaden z ojców moich dzieci nigdy nie słyszał ode mnie próśb, grózb czy łzawych żali. Od jednego nigdy nie żądałam alimentów, od drugiego też bym ich nie chciała- mam bardzo dobrą sytuację finansową i pisząc że szukam mężczyzny zaradnego nie chodziło mi o znalezienie sponsora tylko o uniknięcie pasożyta. Tak jak Wy Panowie nie chcecie być wykorzystywani finansowo przez kobiety, tak i ja nie chciałam utrzymywać faceta, który zrobił by mi wielką łaskę z "tatusiowania". Panicznie bałam się zostać sama w ciąży i potem z dwójką dzieci. Jestem szczęśliwa że wszystko się ułożyło.
        Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, i jednocześnie współczuję kobietom, które podobnie jak ja chciały znalezć tu partnera- nie będzie lekko dziewczyny- jest duże prawdopodobieństwo że traficie na buca, który wcześniej czy pózniej wykorzysta to że przedstawiałyście swoją sytuację bez owijania w bawełnę i wypomni Wam, że przygarnął Was na życiowym zakręcie nie zauważając tego co Wy wniosłyście do Waszej relacji.
        • stasi1 Ale nawet w tej chwili nie można 18.01.13, 21:40
          powiedzieć że miałaś szczęście! To że wrócił ojciec pierwszego dziecka(co przez 6 lat się nim nie interesował) to nie znaczy że jak mu się to znudzi znowu nie odejdzie.
          Dalszego szczęścia
      • nestuss Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 17.01.13, 18:51
        Jak czytam słowa midnight_lightning to żałuję, że zaliczmy się do tego samego "gatunku".
        Nikt z nas nie ma prawa oceniać tutaj obecnych....ja gratuluję odwagi tym co szukają i tym co znaleźć się pozwalają.... a to czy jest dziecko i kto jakiego związku szuka to prywatna sprawa każdego z tu obecnych....
        Ja życzę Wszystkim szczęścia i niech każdego dnia świeci Im słońce....
        • inka_blondynka1 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 18.08.13, 02:02
          I masz świetą rację ! :))) Pozdrawiam.
      • madeline1991 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 05.05.13, 22:55
        Huknij się w głowę i to porządnie. Nie wiem ile masz teraz lat skoro mówisz o tym jaki byłeś w młodości ale jeżeli traktowałeś kobiety z równą pogardą jak teraz to nie ma dziwne że cię nie chciały. NIE OCENIAJ BO NIKT CI NIE DAŁ TAKIEGO PRAWA nie wiesz co tę kobietę w życiu spotkało... Więc te swoje cholerne (o)sądy ostateczne zachowaj sam dla siebie razem ze swoim zgorzknieniem...
      • madeline1991 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 05.05.13, 23:07
        I jeszcze jedno - choć pewnie sam już nawet tutaj nie zajrzysz bo sam już nie pamiętasz gdzie ten swój jad wypluwasz... Trudno ci uwierzyć że są mężczyźni którzy nie mogąc mieć swoich biologicznych dzieci są gotowi pokochać i wziąć odpowiedzialność za wspólne wychowanie czyiś? No i z tego co napisałeś ,, nie dziękuje przyzwyczaiłyście nas do samotności '' czy jakoś tak , to wnioskuję iż na chwilę obecną nie posiadasz swojej rodziny, tak więc... życzę spokojnej starości... :)
      • micmarci Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 04.12.13, 09:06
        midnight_lighting nic dodac, nic ujac! chyle czoła!
    • maximus7205 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 25.01.13, 11:59
      szczery wierny oddany powazny oddany potrafiacy mocno kochac po rozwodzie 40 lat. szukam kogos najlepiej na zawsze nie szukam przelotnego związku. co o mnie sądzisz ??
      • stasi1 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 26.01.13, 08:43
        Ja bym powiedział że nie czytasz co kobieta ma do powiedzenia
    • 39wojtek Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 05.05.13, 21:18
      prosze napisz cos o sobie skad jestes chentnie cie poznam mam imie wojtek 38 lat pozdrawiam wojtek
      • stasi1 Raczej kobieta ju ż nie jest zainteresowana 06.05.13, 23:15
        nowymi znajomościami. Wcześniej pisała że życie jej się unormowało
    • bronek.kom Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 06.05.13, 22:53
      alunia321 napisała SPAM

> Mam 32 lata. Bardzo chce założyc rodzine z meżczyzną ODPOWIEDZIALNYM z ustabil
      > izowaną sytuacją życiową i materialną. Szukam meżczyzny, który nie szuka partne
      > rki do przygód i krótkotrwałych związków, meżczyzny, który potrafi zaakceptowac
      > fakt że mam już 6 letniego synka i który dziecko które z sobie nosze jest w st
      > anie zaakceptowac jak własne. Meżczyzny który również chce założyc formalna rod
      > zine bez wieloletniego wcześniejszego "chodzenia ze sobą". Meżczyzne zaradnego
      > życiowo, który pomoże mi pokierowac i moim życiem aby razem zbudowac szcześliwa
      > rodzine.
      > Nie szukam chłopaka do spedzania razem wolnego czasu, nie szukam przyjaciela d
      > o wirtualnego wysłuchiwania moich żali... Szukam meżczyzny który potrafi szybko
      > podjąc bardzo poważną decyzje jaką jest małżeństwo. Meżczyzny który nie jest c
      > hwiejny w poglądach. Panowie mający już dzieci lub Panowie nie mogący ich miec
      > również.
    • room208 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 08.05.13, 08:47
      To nie jest taka prosta decyzja, a ryzyko z nią związane jest naprawdę wielkie. Rozumiem Twoje rozgoryczenie ale nie licz, że ktoś po tygodniu znajomości z Tobą podejmie decyzję o ślubie. Nie sądzę, że żaden poważny mężczyzna, a chyba takiego szukasz, zdecyduje się na ślub z Tobą znając Cię tak krótko.

--
      Praw­dzi­wa miłość zaczy­na się tam, gdzie nicze­go już w za­mian nie oczekuje.
      portale randkowe
      • vasyadov Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 10.08.13, 23:06
        Daj numer
    • marzenka5000 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 09.05.13, 21:23
      To żenujące ..Żenujące pod każdym względem a zwłaszcza temat ...KOBIETO W 6 TYGODNIU JUŻ WIESZ ,ŻE URODZISZ CÓRKE ?!!!BEZ KOMENTARZA!!!
      PS;Dopóki nie skorzystałam z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów...
      • alunia321 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 12.05.13, 22:37
        Marzenka- żenujące to jest to, że zanim wyrwałaś się z błyskotliwą uwagą w moim temacie nie zwróciłaś uwagi na coś tak oczywistego jak... daty przy poszczególnych postach.
        Wzmianka o 6 tygodniu pojawiła się na początku listopada a informacja o płci dziecka w połowie stycznia.
        Coś Cię jeszcze dziwi?...
        • marzenka5000 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 12.05.13, 22:40
          Dziwi mnie Twój wiek a zwłaszcza ta niespodziewana druga ciąża..(..)
          • alunia321 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 12.05.13, 22:44
            To rzeczywiście zaskakujące zjawisko: 32 letnia kobieta w drugiej ciąży :-) :-) :-)
            • marzenka5000 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 12.05.13, 22:47
              Zwłaszcza ,ze nie uświadomina o srodkach antykoncepcyjnych:-)A pózniej płacz na portalu.Zenua..
              • alunia321 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 12.05.13, 22:54
                A w czym Ci przeszkadza moja ciąża???
                I po co pogadanka o tabsach anty jeśli dziecko było planowane???
                Czy ja tu gdzieś nazwałam ciążę "wpadką"? - Nie.
                I jaki płacz- przecież już wszystko poogarniałam...:-)
                • marzenka5000 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 12.05.13, 22:58
                  Ogarnełaś ?Ciekawe coooo?złapałaś chłopa na ciąże?Naturą ludzką jest zakochać się ,planować ślub..etc ..dzieci..A nie dawać dupy na lewo i prawo a potem płacz na portalu..:-):-):-)
                • jacekokok Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 11.07.13, 21:23
                  Cześć. Mam na imię Jacek i szukam właśnie kogoś takiego jak ty. Proszę napisz coś więcej o sobie.Pozdrawiam Jacek
                  • gelati Szczyt lenistwa:) 12.07.13, 08:36
                    Jacek, nie bądź leniem. Sam zaplodnij swoja wybranke. Nie wykorzystuj pracy innych:)
    • maximus7205 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 12.07.13, 13:46
      Mam 41 lat. Mieszkam na Białołęce gdzie wynajmuje pokój.Interesuje się sportem, muzyka, filmem, książkami oraz elektronika. Jestem osoba wierną oddana, spokojna, uczuciowa.Nie szukam czegoś na chwile tylko ażeby ten mój przyszły związek trwał już na zawsze.Grzegorz
      • 5justi Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 03.08.13, 00:57
        maximus7205 napisał:

> Mam 41 lat. Mieszkam na Białołęce gdzie wynajmuje pokój

hahaha
        ciekawa dzielnica... a jeszcze ciekawsze, gdzie ten pokój wynajmujesz...
        • maximus7205 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 03.08.13, 01:26
          > hahaha
          > ciekawa dzielnica... a jeszcze ciekawsze, gdzie ten pokój wynajmujesz...

a mozna wiedziec czemu ciebie to tak interesuje ??
          • wiel.blondynka Zainteresowanie 04.08.13, 09:16

Najwidoczniej chce z Toba zamieszkac i dzielic pokoj i loze.
        • maximus7205 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 06.08.13, 13:21
          podam tobie dokladnie jak popiszemy na meila. gkoryzma7205@gmail.com
          • natka1100 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 18.08.13, 11:07
            ciekawe jak mieszkanie w wynajetym pokoju ma sie do wymagan autorki -" facet zaradny zyciowo " nie mieszka w wynajetym pokoju. I w pokoju zamierzasz dziewczynie pomoc wychowywac 2 dzieci?!?!?!?!?!?!
    • peja1982 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 20.08.13, 06:37
      chetnie zaloze z toba rodzine to muj email gibas1111@wp.pl
      • maximus7205 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 20.08.13, 13:04
        mógłbym wiedzieć dla kogo zostawiłaś te informacje z meilem i numerem telefonu ??

peja1982 napisał:

> chetnie zaloze z toba rodzine to muj email gibas1111@wp.pl
        • stasi1 Pewnie dla Aluni. 23.08.13, 03:42
          Cóż nie masz szczęścia. A Aluni też dawno tutaj nie było(peja to chyba facet tylko bez ortografii a tego kobiet7y nie lubią)
          • maximus7205 Re: Pewnie dla Aluni. 24.08.13, 20:18
            pisałem dość szybko i dlatego pisałem z błędami

• peja1982 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 20.08.13, 07:17
      chetnie cie poznam to muj nr 799236272
    • bronek.kom Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 24.08.13, 19:42
      to nie ja....przepraszam
    • homoerectus Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 11.11.13, 21:52
      • maximus7205 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 11.11.13, 22:14
        Mam 41 lat.Interesuje się sportem, muzyka, filmem, książkami oraz elektronika. Jestem osoba wierną oddana, spokojna, uczuciowa.Nie szukam czegoś na chwile tylko ażeby ten mój przyszły związek trwał już na zawsze.Grzegorz
    • vikingnorweski Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 14.11.13, 12:49
      zadzwon porozmawiamy na imie mam Jurek mieszkam na stale w Norwegi mam 44 lata nr tel +4747725680
    • alunia321 Re: wróżby Tarot, analiza związków, zawodowego,fi 08.12.13, 11:12
      Dzięki- jestem fanatyczką tarota. Od lat całe moje życie staram się dostosować do wróżby uniwersalnej, która KAŻDEMU się sprawdza:
      rano lub wieczorem kiedy skręcisz w prawo albo w lewo zobaczysz blondyna lub bruneta. Spodobacie się sobie albo nie.
      Wierzcie lub nie wierzcie :-)))
      • stasi1 Re: wróżby Tarot, analiza związków, zawodowego,fi 06.11.21, 17:19
        Ciekawe czy ci się życie jednak ułożyło?
    • wlasiu Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 07.04.18, 16:39
      czesc jestem zainteresowany twoja propozycjia niemam dzieci mam domek nad woda dobra prace i chce sobie ulozyc zycie maly problem mieszkam na stale w szwecji
    • darowwa Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 09.04.18, 08:53
      Witaj
      Mam 31 lat i wiem czego chcę od życia i jestem pewny swych decyzji.Mam stała pracę i mieszkanie.Moim marzeniem jest mieć żonę i móc się o nią troszczyć i opiekować się nią.Poprostu chciałbym cię kochać i żebyś ty mnie kochała.
      Jestem po rozwodzie a moje poprzednie małżeństwo było toksyczne i z codziennymi awanturami które prowokowala moja byla.Mam dwie córki w wieku 5 i 3 lat.Jesli chciałabyś coś więcej wiedzieć to zapraszam do kontaktu na dariuszkacprzak5@gmail.com. Pozdrawiam i czekam na kontakt od ciebie.Darek
      • stasi1 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 25.12.18, 10:29
        Tylko że to było 5 lat temu! nawet kobieta pisała że jej sytuacja się unormowała. Oczywiście przez ten czas znowu mogło coś nie wyjść
    • rafwilczur Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 19.01.20, 19:20
      Hej. Mam 32 lata i niestety jestem gejem ale szukam do założenia normalnej rodziny. Mam własna firmę i lubie podróżować. Chętnie poznam samotna mamę z dzieckiem które wychowam jak swoje. Gdyby jakaś mama chciała wejść w taki co by nie powiedzieć dziwny układ to chętnie sie spotkam :) . Mieszkam w Krakowie. Mój @ to rafwilczur@gmail.com
    • rtymi Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 06.03.20, 20:26
      Witaj
    • tomi333 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 08.03.20, 02:18
      Chcesz mnie poznać lapion123@wp.pl
    • tomi333 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 08.03.20, 02:47
      Lapion123@wp.pl
      • stasi1 Re: Jestem w 6 tygodniu ciąży. Szukam meża. 15.03.20, 08:47
        Pewnie by chciała . 8 lat temu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka