Dodaj do ulubionych

Oszust matrymonialny!!!!

01.10.13, 08:51
Pod numerem komórkowym 660 393 853 ukrywa się oszust matrymonialny o imieniu Andrzej!!!! Ostrzegam przed nim!!! Naciąga dobrze usytuowane mężatki!!! Podaje się jako wróżbita!!! Bardzo proszę o ostrzeganie inne kobiety na forach!!!
Obserwuj wątek
    • chrabya Skandaliczna dyskryminacja 01.10.13, 10:11

piotrowskialex napisał(a):

> Naciąga dobrze usytuowane mężatki!!! Podaje się jako wróżbita!!!<

Uwazam to za skandal. Kobiety gorzej (u)sytuowane powinny sie czuc
      dyskryminowane. Rzad powinien refundowac wydatki kobiet gorzej
      (u)sytuowanych na wrozki i wrozbitow. Mamy przeciez demokracje.
      • kiniax25 Re: Skandaliczna dyskryminacja 01.01.23, 20:41
        Uwaga kobiety spieszyński wiesław lòdź neka kobiety psychicznie wyrzuca z domu udaje chorego on jest z kilińskiego teraz uciekl do finlandi to pijak jego syn to zlodziej puscie to dalej
        • stasi1 Re: Skandaliczna dyskryminacja 02.01.23, 17:10
          Kto się połaszczy na pijaka?
          • kiniax25 Re: Skandaliczna dyskryminacja 26.02.23, 15:54
            Uwaga kobiety spieszyński wiesław lòdź neka kobiety psychicznie wyrzuca z domu udaje chorego on jest z kilińskiego teraz uciekl do finlandi to pijak jego syn to zlodziej puscie to dalej
    • ameno33 Re: Oszust matrymonialny!!!! 17.10.13, 14:29
      Facet jest zaradny a mężatki mogą poznać swoją przyszłość np z kim pójdą do łóżka,komu poczną dziecko,który dzieciak w nich zakocha się. Kogo kręcą ich wdzięki np cycki,tyłeczek,usta. :-)
    • kasandra300 Re: Oszust matrymonialny!!!! 11.07.14, 22:55
      Kolejny oszust matrymonialny Łukasz Ł ze Świebodzina lat 32 , ofiar szuka na sympatii i e-darling, ma bardzo dużo długów, kredyty. Chętnie pożycza pieniądze ale nigdy nie ma zamiaru ich oddać mi winny jest ok 6000,00 zł do tego nadużywa alkoholu i marihuany.
      • a788 Re: Oszust matrymonialny!!!! 28.11.14, 11:49
        Witam
        I poradzilas sobie z nim jakoś
        Odzyskalas choć część pieniędzy
        Ja miałam podobny przypadek poznałam go na edarling bez pracy taka biedulka :-)
        Jest kierowcą tira
        Znalazłam mu prace Pomagałam finansowo
        A jak już stanął na nogi to się na mnie wypiol
        Pozmieniał nr telefonów i adres zamieszkania tez
        • str0ng11 Re: Oszust matrymonialny!!!! 28.11.14, 18:21
          kto o zdrowych zmysłach pożycza kasę nowo zapoznanym osobom kasandra300? to tzw. miłość za pieniądze ;)) a788.... znalazłas pracę, pomogłaś finansowo i co? olał? wypomnij to jemu, a nie żalisz się na forum o swoich błędach, które popełniłaś w pełnej świadomości.... mówi się, że świat zwariował, ale to nie prawda... ludziom się w dupach poprzewracało.... a jeśli drogie panie, spotkałyście oszustów matrymonialnych.... to zdecydowanie polecam iść z tym problemem na Policję a nie na forum ;))
          • a788 Re: Oszust matrymonialny!!!! 30.11.14, 21:07
            forum o oszustach a jak czytam najłatwiej tu krytykowac tych co pomagali
            wyciagli tą pomocną dłoń
            nie krytukujecie tych co brali oszukiwali
            dlaczego ?????
            • kasandra300 Re: Oszust matrymonialny!!!! 02.12.14, 22:10
              Nie odzyskałam kasy, nie odbiera telefonu ale wiem gdzie pracuje w Gorzowie Wlkp. Znałam go 1,5 roku wszystko trzasło jak się wprowadził do mnie wtedy wyszło co za ziółko z niego, chciałam pomóc i co otrzymałam w zamian? Miałam możliwość pomóc i pomogłam, wierzyłam w uczciwość ludzką ale czegoś takiego nie ma i nie warto pomagać!!! Szkoda mi tej kasy na takiego sk.......a lepiej było to przepić ale mam ten komfort że mam pieniądze i tak tego nie odczułam. Piszę tu żeby ostrzec kobiety, na portalach randkowych są w większości oszuści, zboczeńcy. No i trzeba wyznawać zasadę że kochajmy się jak bracia ale liczmy się jak żydzi. Mam nowego partnera poznanego na parkingu nie w necie.
      • a788 Re: Oszust matrymonialny!!!! 29.11.14, 23:24
        Udało ci się jakoś odzyskać te pieniądze
    • maczkimm Re: Oszust matrymonialny!!!! 30.11.14, 20:53
      trzeba uważać na to z kim ma się do czynienia
    • banderolas Re: Oszust matrymonialny!!!! 10.01.15, 20:34
      Poznajesz faceta i mu sałatę pożyczasz z miejsca? Gratuluję naiwności i łatwowierności. Jak to mówią... masz miękkie serce, to musisz mieć twardą dupę.
      • piotrowskialex Re: Oszust matrymonialny!!!! 10.01.15, 23:01
        A mnie oszukała taka jedna z Błonia, od początku kłamała oszukiwała, dla niej przeniosłem się, zostawiłem swoje poprzednie życie bo wydała mi się taką skrzywdzoną przez byłego męża kobietą, i co okazało się że to oszustka, intrygantka, na której wszyscy w tej małej miejscowości się już poznali, i omijali szerokim łukiem. Okradła mnie, pozbyła wszystkiego narobiła mi długów:-( A w głowie miała tylko to co jej wróżbici napisali w smsach, a nawet jak następnego bajerowała na swoje nieszczęście i jaka to Ona jest biedna i tak nikt jej nie rozumie... to w żywe oczy jak ją na tym przyłapałem to zapierała się że to jakiś nieznany jej wróżbita. echhh
    • kiniax25 Re: Oszust matrymonialny!!!! 01.01.23, 20:56
      Uwaga kobiety spieszyński wiesław lòdź neka kobiety psychicznie wyrzuca z domu udaje chorego on jest z kilińskiego teraz uciekl do finlandi to pijak jego syn to zlodziej pus
    • kiniax25 Re: Oszust matrymonialny!!!! 26.02.23, 15:55
      • stasi1 Re: Oszust matrymonialny!!!! 19.03.23, 08:49
        Po co sie wiązać na samym początku z kimś kto jest niby chory?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka