warszawiak40 21.10.14, 06:43 Witajcie , poznam samotną mamę . Mam 40 lat , syn 5 Mieszkamy w warszawie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiakh Re: Samotny tata z małym synem z Warszawy pozna. 10.11.14, 19:21 Jestem samotną mamą z Warszawy. Mam troje dzieci. Odpowiedz Link
warszawiak40 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.11.14, 16:20 Sympatia to zabawna ściema , a mnie to już nie bawi Odpowiedz Link
89viki Re: Samotny tata z małym synem z Warszawy pozna. 23.11.14, 11:55 Witaj bardzo chętnie Was poznamy mam dzieci w podobnym wieku. Odezwij się tato to może będę mogła Ci jakoś pomóc. Jako matka mam świadomoś jak bardzo dzieci jej potrzebują i jaak trudno ją zastąpić. Jest jedyna i najkochańsza na świecie a Twoj maluszek pewnie bardzo za nią tęskni. Ja mam 35 lat i mieszkam w wawie. Jestem jedynym prawnym opiekunem moich dzieci i wierz mi też sporo musiała się nawalczyć w życiu. Głowa do góry. Jeśli zechcesz porozmawiać to napisz nika689@interia.pl Odpowiedz Link
casablanca4 Re: Samotny tata z małym synem z Warszawy pozna. 28.01.15, 22:25 Witam, Jestem mamą samotnie wychowującą 4 letnią córeczkę. Mieszkamy w Warszawie. Mam 35 lat. Jesli miałbyś ochotę to zapraszam do kontaktu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
livlo Re: Samotny tata z małym synem z Warszawy pozna. 11.12.15, 08:45 Witaj :) Jeśli to nadal aktualne, zapraszam do kontaktu :) livlo@onet.pl Odpowiedz Link
miamiamiamia Re: Samotny tata z małym synem z Warszawy pozna. 12.02.16, 23:46 Fascynujace ogloszenie : ) napisz na sarahstock01@hotmail.com Odpowiedz Link
martily10 Re: Samotny tata z małym synem z Warszawy pozna. 02.08.16, 19:35 Witaj też jestem samotna mam jedną córkę już prawie dorosłą mam 40 lat i szukam poważnego związku Odpowiedz Link
wellness01 Re: Samotny tata z małym synem z Warszawy pozna. 23.09.16, 08:59 powiem ci,że ciężko będzie ci znależć kobietę....masz syna i dziecko może nie akceptować nowej cioci... wiem coś na swoim przykładzie ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 100club.pl/artykuly/Jak-zyc-zdrowo-w-pracy,4099.html Odpowiedz Link
cieplakobieta Re: Samotny tata z małym synem z Warszawy pozna. 26.07.18, 18:10 Ja tez chętnie nawiążę kontakt brakuje mi mężczyzny i dzieci mojanowaroodzina@wp.pl, zapraszam do kontaktu Odpowiedz Link