Dodaj do ulubionych

ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobota?

29.08.06, 21:04
pojawiła się prośba, aby spotkanie przełożyć na sobotę. Proszę o info, komu
pasuje sobota. Jeśli większości odpowiada sobota, to zmieniamy termin. W
końcu im więcej nas, tym lepiej ;)
Obserwuj wątek
    • fernando77 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 21:07
      jak to mówił zając z kultowej kreskówki" a nam wsio radno" :D
    • grzanka23 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 21:53
      Ja moge i chcialabym aby inni tez mogli.
    • rafal750 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 22:17
      chętnie bym spotkał nową koleżanke o nicku grzanka23::))
      ale na dzień dziś nie wiem co bede robił w sobote:((

pozdrawiam
      • grzanka23 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 22:21
        Moze wrozka Ci pomoze.Hi hi hi
        • rafal750 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 22:33
          wróżka też niewie co ja bede robił w sobote.::))
          • grzanka23 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 22:46
            Ja moge CI powrozyc.Czary mary,hokus-pokus w niedalekiej przyszlosci bedziesz
            mial spotkanie w realu.Staw sie na nie a nie pozalujesz. Poznasz ciekawych
            ludzi.
            • rafal750 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 22:57
              część z tych ciekawych ludzi poznałem, pozdrowienia dla ludków z NR1 spotkania.
              to sie okaże czy poznam nowych ciekawych ludzików::))
              dostałaś te moje foty haa
              • grzanka23 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 23:12
                Nooo.
      • grzanka23 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 22:25
        ja tez chetna do zapoznania nowego towarzystwa.
    • malarzpokojowy Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 09:14
      Zależy od pory dnia. Ale na 90% tak
      • a.nie Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 09:23
        pora popołudniowa, ok 17
        • malarzpokojowy Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 09:24
          a.nie napisała:

> pora popołudniowa, ok 17

OK. Będę.
          • adamus58 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 13:00
            ja niestety nie mogę ani w piątek ani w sobotę. szkoda :( lecz na nastepne
            spotkanie spróbuje się stawić. pozdrawiam wszystkich.
    • bobek_01 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 09:31
      Mi niestety nie. Ten piątek był dobry. No ale trudno się mówi, skoro większość
      decyduje... Jak to się mówi do trzech razy sztuka, może w takim razie uda mi
      się na trzecie spotkanie załapać. Pozdrawiam!
      • a.nie Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 09:32
        kurczę, ciężko wszystkim dogodzić ;)
        • agucha1979 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 09:39
          hihihi to może się spotkacie i w piątek i w sobotę:)))??? co za problem!!!???
          im częsciej tym lepiej...:)
          • tercja3 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 10:01

Ja oczywiście postaram się przyjść:))))
            Właściwie pasuje mi zarówno piątek jak i sobota. No ale może nie równocześnie :)
            Czekam na rozwój wydarzeń.
            • fernando77 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 10:24
              ja również oddaje sie do dyspozycji prokuratora :)
    • grzanka23 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 10:39
      Teraz gdzie sie spotkamy? Ktos pisal ze w kawiarence?Tam jest ciszej i
      spokojniej niz w pubie.Moznaby spokojnie porozmawiac.
      • a.nie Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 11:02
        Spotkanie:
        Sobota, 2 września 2006
        g. 17
        Coffee Heaven, róg Marszałowskiej i Świętokrzyskiej
        znak rozpoznawczy GW na stole
        • agucha1979 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 08:23
          No i jak tam...mam nadzieje, że przyjdzie troszke więcej ludzi niż się wpisało
          i zrobi Ani niespodziankę "dzikim tłumem" w Coffe Heaven;)) Ja niestety ten
          weekend cały mam pracowity ale z niecierpliwością czekam na relację z kolejnego
          spotkania i ustalenia co do następnych:)
          Pozdrowionka
          Aga
          • a.nie Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 09:08
            Tak, też mam nadzieję, że przyjdzie Was więcej niż się wpisało :)
            Żeby się nie okazało, że nie mam zdolności organizacyjnych.
            Do soboty ;)
            • agucha1979 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 09:22
              Gadasz...zdolności organizacyjne to masz...po prostu niektórzy wymiękają przed
              spotkaniem na żywo hihihi!!! Ciekawe ilu nowych przestanie być mięczakami;)
              • a.nie Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 09:27
                Wszystko okaże się w sobotę: ile osób przyjdzie (najwyżej będę samotnie popijać
                kawę w Coffee Heaven) i czy pojawią się nowe twarze. Liczę, że wszystko będzie
                ok.
                Pozdrawiam :)
                • grzanka23 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 11:02
                  ja bede nowa twarza.Nikt mnie jeszcze nie zna.Chetnie sie dolacze,ale na
                  herbatke.Kawy nie pijam.No moze raz na miesiac.
            • rozesmiana75 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 11:09
              To moze i mnie uda sie uwolinic od obowiazkow :-)do zobaczenia :-)
              • a.nie Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 11:19
                Zapraszam, zapraszam wszystkie nowe i znane twarze :)
                • carinaa1 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 13:09
                  Oj z checią i ja jako"nowa twarz"bym sie wybrała na tą kawkę-ale niestety nie
                  będę w wawie-ale dziś jakby ktoś miał ochotkę na piwko-kawke-cherbatkę-może
                  rannego kaca?to zapraszamy o godz 18.30 pod empikiem na Nowym Świecie-miło
                  byłoby sie spotkać i sie oczywiście zapoznać-pozdrawiam.
    • a.nie Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 20:52
      Moi mili,
      postaram się jutro zająć stolik na górze, więc tam proszę mnie szukać. Dla
      osób, których nie było na poprzednim spotkaniu, jestem niską szatynką. Mam
      nadzieję, że znajdziecie :)
      Do jutra
    • msmr Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 21:26
      cześć, ja generalnie mam wielką ochotę przyjść!!! Niestety niewiem czy czas mi
      na to pozwoli. Z pewnością będę się mocno starać, żeby pojawić się na spotkaniu
      nr 2. Nie mogę nic obiecać , ale może chociaż taką godzinkę uda mi się
      wygospodarować!!! W każdym razie wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia jak nie
      tym to następnym razem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka