a.nie 29.08.06, 21:04 pojawiła się prośba, aby spotkanie przełożyć na sobotę. Proszę o info, komu pasuje sobota. Jeśli większości odpowiada sobota, to zmieniamy termin. W końcu im więcej nas, tym lepiej ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fernando77 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 21:07 jak to mówił zając z kultowej kreskówki" a nam wsio radno" :D Odpowiedz Link
grzanka23 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 21:53 Ja moge i chcialabym aby inni tez mogli. Odpowiedz Link
rafal750 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 22:17 chętnie bym spotkał nową koleżanke o nicku grzanka23::)) ale na dzień dziś nie wiem co bede robił w sobote:(( pozdrawiam Odpowiedz Link
grzanka23 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 22:21 Moze wrozka Ci pomoze.Hi hi hi Odpowiedz Link
rafal750 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 22:33 wróżka też niewie co ja bede robił w sobote.::)) Odpowiedz Link
grzanka23 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 22:46 Ja moge CI powrozyc.Czary mary,hokus-pokus w niedalekiej przyszlosci bedziesz mial spotkanie w realu.Staw sie na nie a nie pozalujesz. Poznasz ciekawych ludzi. Odpowiedz Link
rafal750 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 22:57 część z tych ciekawych ludzi poznałem, pozdrowienia dla ludków z NR1 spotkania. to sie okaże czy poznam nowych ciekawych ludzików::)) dostałaś te moje foty haa Odpowiedz Link
grzanka23 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 29.08.06, 22:25 ja tez chetna do zapoznania nowego towarzystwa. Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 09:14 Zależy od pory dnia. Ale na 90% tak Odpowiedz Link
a.nie Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 09:23 pora popołudniowa, ok 17 Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 09:24 a.nie napisała: > pora popołudniowa, ok 17 OK. Będę. Odpowiedz Link
adamus58 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 13:00 ja niestety nie mogę ani w piątek ani w sobotę. szkoda :( lecz na nastepne spotkanie spróbuje się stawić. pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
bobek_01 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 09:31 Mi niestety nie. Ten piątek był dobry. No ale trudno się mówi, skoro większość decyduje... Jak to się mówi do trzech razy sztuka, może w takim razie uda mi się na trzecie spotkanie załapać. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
a.nie Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 09:32 kurczę, ciężko wszystkim dogodzić ;) Odpowiedz Link
agucha1979 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 09:39 hihihi to może się spotkacie i w piątek i w sobotę:)))??? co za problem!!!??? im częsciej tym lepiej...:) Odpowiedz Link
tercja3 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 10:01 Ja oczywiście postaram się przyjść:)))) Właściwie pasuje mi zarówno piątek jak i sobota. No ale może nie równocześnie :) Czekam na rozwój wydarzeń. Odpowiedz Link
fernando77 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 10:24 ja również oddaje sie do dyspozycji prokuratora :) Odpowiedz Link
grzanka23 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 10:39 Teraz gdzie sie spotkamy? Ktos pisal ze w kawiarence?Tam jest ciszej i spokojniej niz w pubie.Moznaby spokojnie porozmawiac. Odpowiedz Link
a.nie Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 30.08.06, 11:02 Spotkanie: Sobota, 2 września 2006 g. 17 Coffee Heaven, róg Marszałowskiej i Świętokrzyskiej znak rozpoznawczy GW na stole Odpowiedz Link
agucha1979 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 08:23 No i jak tam...mam nadzieje, że przyjdzie troszke więcej ludzi niż się wpisało i zrobi Ani niespodziankę "dzikim tłumem" w Coffe Heaven;)) Ja niestety ten weekend cały mam pracowity ale z niecierpliwością czekam na relację z kolejnego spotkania i ustalenia co do następnych:) Pozdrowionka Aga Odpowiedz Link
a.nie Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 09:08 Tak, też mam nadzieję, że przyjdzie Was więcej niż się wpisało :) Żeby się nie okazało, że nie mam zdolności organizacyjnych. Do soboty ;) Odpowiedz Link
agucha1979 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 09:22 Gadasz...zdolności organizacyjne to masz...po prostu niektórzy wymiękają przed spotkaniem na żywo hihihi!!! Ciekawe ilu nowych przestanie być mięczakami;) Odpowiedz Link
a.nie Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 09:27 Wszystko okaże się w sobotę: ile osób przyjdzie (najwyżej będę samotnie popijać kawę w Coffee Heaven) i czy pojawią się nowe twarze. Liczę, że wszystko będzie ok. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
grzanka23 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 11:02 ja bede nowa twarza.Nikt mnie jeszcze nie zna.Chetnie sie dolacze,ale na herbatke.Kawy nie pijam.No moze raz na miesiac. Odpowiedz Link
rozesmiana75 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 11:09 To moze i mnie uda sie uwolinic od obowiazkow :-)do zobaczenia :-) Odpowiedz Link
a.nie Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 11:19 Zapraszam, zapraszam wszystkie nowe i znane twarze :) Odpowiedz Link
carinaa1 Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 13:09 Oj z checią i ja jako"nowa twarz"bym sie wybrała na tą kawkę-ale niestety nie będę w wawie-ale dziś jakby ktoś miał ochotkę na piwko-kawke-cherbatkę-może rannego kaca?to zapraszamy o godz 18.30 pod empikiem na Nowym Świecie-miło byłoby sie spotkać i sie oczywiście zapoznać-pozdrawiam. Odpowiedz Link
a.nie Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 20:52 Moi mili, postaram się jutro zająć stolik na górze, więc tam proszę mnie szukać. Dla osób, których nie było na poprzednim spotkaniu, jestem niską szatynką. Mam nadzieję, że znajdziecie :) Do jutra Odpowiedz Link
msmr Re: ludzie z Warszawy_Spotkanie_Komu pasuje sobot 01.09.06, 21:26 cześć, ja generalnie mam wielką ochotę przyjść!!! Niestety niewiem czy czas mi na to pozwoli. Z pewnością będę się mocno starać, żeby pojawić się na spotkaniu nr 2. Nie mogę nic obiecać , ale może chociaż taką godzinkę uda mi się wygospodarować!!! W każdym razie wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia jak nie tym to następnym razem Odpowiedz Link