13.04.17, 13:40
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • owrank Re: 1% dla Krótkiej Mysiadło 15.04.17, 11:46
      Przepiękna reklamówka ale w interencie nic nie ginie

>>>Nadrzędnym celem klubu jest wychowanie dzieci poprzez sport zapewniając właściwy rozwój psychofizyczny młodego

przed wsparciem powyższego klubu może warto zapoznać się z wypowiedziami m.manowski z np. zeszłego roku
      forum.gazeta.pl/forum/w,35236,159072659,159072659,UKS_Nowa_Iwiczna_pilka_nozna.html#p161540757
      W jednej z wypowiedzi m.manowski aż zanadto pokazał gdzie jest miejsce rodzica w całym układzie sportowym gminy

z kolei historia transferu kiedy dzieciaki chciały po prostu odejść jest równie ciekawa a najbardziej interesująca jest chyba sposób wyceny.
      politykalesznowola.blog.pl/2015/04/14/mysiadlo-zarzad-klubu-muks-krotka-mysiadlo-przedstawilo-rodzicom-warunki-porozumienia-z-klubem-perla-zlotoklos/
      • m.manowski Re: 1% dla Krótkiej Mysiadło 15.04.17, 18:07
        Też Pana lub Panią owrank serdecznie pozdrawiamy i życzymy empatii, tolerancji i spokoju ducha w Święta na na co dzień. A myślących pozytywnie i tych, którym zależy na wszechstronnym rozwoju swojego dziecka, zapraszamy do klubu. Na miejscu można zobaczyć na własne oczy jak to wygląda i popytać dzieci oraz ich rodziców o ocenę klubu i pracujących w nim ludzi. Serdeczne życzenia Wesołych Świąt dla wszystkich uczestników forum. Mariusz Manowski
        • owrank Re: 1% dla Krótkiej Mysiadło 18.04.17, 11:25
          >>>zależy na wszechstronnym rozwoju swojego dziecka, zapraszamy do klubu
          ale którego klubu ? tego który przelicza dzieciaki na piłki ?
          • m.manowski Re: 1% dla Krótkiej Mysiadło 18.04.17, 11:30
            Jeśli ma Pan/Pani jeszcze jakieś uwagi, wątpliwości lub pytania (również te do. zasad transferów międzyklubowych MWZPS) zapraszamy gorąco do kontaktu e-mail lub tel. Dane kontaktowe podane są na naszej stronie: www.krotka.eu Serdecznie dziękujemy za udział w dyskusji.
            • owrank Re: 1% dla Krótkiej Mysiadło 19.04.17, 19:04
              Ja nie mam NAJMNIEJSZYCH wątpliwości i żadnych pytań - przytoczone linki wyjaśniają wiele i ja żadnego dodatkowego komentarza nie potrzebuję.
              Natomiast gdyby Pan chciał skomentować przytoczone linki to po to jest właśnie forum
              • m.manowski Re: 1% dla Krótkiej Mysiadło 19.04.17, 19:51
                Skoro Pan/Pani nie ma najmniejszych wątpliwości i linki wyjaśniają wiele chyba nie ma o czym mówić :) Pozdrawiam i życzę zajęcia się czymś pożytecznym zamiast próbować dokuczać tym co już to robią.
                • owrank Re: 1% dla Krótkiej Mysiadło 23.04.17, 12:55
                  wiele na tym forum było dyskusji o "działaczach" sportowych działających w gminie a zwłaszcza o sposobie jak traktowani są rodzice albo dzieciaki, które chcą zmienić klub, także mój komentarz PRZYPOMINAJACY jedną z takich historii jest jak najbardziej POZYTECZNY dla rodziców, którzy byc może tej historii nie znają.
                  To, że wspomniana historia kłóci się z Pana reklamówką to już problem niestety ale nie mój.
                  • m.manowski Re: 1% dla Krótkiej Mysiadło 23.04.17, 14:46
                    Bardzo dziękuję, że Pan/Pani owrank dba o to by nasz apel był wciąż pierwszym postem na forum :) Ja odmiennie od owrank piszę pod swoim nazwiskiem bo nie mam się czego wstydzić. Działaczem sportowym niestety nie jestem bo nie mam na to czasu. Raczej kibicem pomagającym własnej żonie prowadzić klub dla dzieci i młodzieży z okolic. Wraz z grupą zaangażowanych rodziców robimy to całkowicie społecznie, często dokładając wręcz z własnej kieszeni. Pewnie niektórym się wydaje, że jesteśmy klubem ze strukturami i działaczami. Otóż nie. Nie mamy siedziby. Brakuje pieniędzy na wszystko. Tej wielkości klub zakładają i prowadzą zapaleńcy, hobbiści, inwestując obok pieniędzy wiele energii i czasu dla naszych podopiecznych. Proszę więc p. owrank swoje żale i negatywne emocje kierować w innym kierunku.
                    • owrank Re: 1% dla Krótkiej Mysiadło 28.04.17, 23:16
                      >>>Pan/Pani owrank
                      Jak ma to Panu ułatwić może mi Pan mówić "gender" :) takie modne słowo ostatnio :)

>>>Ja odmiennie od owrank piszę pod swoim nazwiskiem bo nie mam się czego wstydzić
                      ja odmiennie od Pana jestem osobą prywatną a nie publicznym działaczem sportowym

>>>Działaczem sportowym niestety nie jestem bo nie mam na to czasu.
                      ja też nie mam czasu co nie przeszkadzało Panu w daniu mi NAJBEZCZELNIEJSZEJ porady jaką chyba dano mi na tym forum, że jak mi nie pasuje klub piłkarski współfinansowany z MOICH podatków prowadzony w najlepszych godzinach w szkole finansowanej z MOICH podatków to mogę sobie tak zorganizować pracę, żeby trzy razy w tygodniu wyrwywac się z pracy na dwie -trzy godziny żeby przyjechać po dziecko do szkoły, zawieźć je na piłkę do innej szkoły a potem zabrać. Przy Pana "poradzie" dowcip o "szczycie bezczelności" to był mały pikuś zwłaszcza, że klub piłkarski i jego działacze "podpadli" wielu rodzicom w szkole...

>>>Wraz z grupą zaangażowanych rodziców
                      Ci rodzice to tych dzieci przeliczonych na piłki ? czy ewentualnie w przyszłości będa przleiczane na piłki jakby zdecydowały się zmienić barwy klubowe ?

• m.manowski Re: 1% dla Krótkiej Mysiadło 28.04.17, 23:41
                        Ja nie bardzo wiem co to jest działacz sportowy bo jestem menedżerem. Nie mam osobiście nieprzyjemności z Panem/Panią współpracować. Moje uwagi miały charakter ogólny i nie były skierowane do żadnej konkretnej osoby. Współczuję Panu/Pani i najbliższemu otoczeniu. Gorąco pozdrawiam i ponownie dziękuję, że dba Pani/Pan owrank by nasz apel był wciąż początku tematów. Doceniam.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka