Dodaj do ulubionych

CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM?

05.08.10, 17:37
Znacie to niesamowite poczucie wolności jakie towarzyszy
KITESURFINGOWI i WINDSURFINGOWI?

Ja od kiedy spróbowałem nie mogę przestać!! A każdy wypad na długo
zapada mi w pamięci i nie mogę się doczekać
następnego!!

- Grille na plaży!
- mega klimat!
- Szalone BeachParty!
- chilling w najlepszym towarzystwie..

Zapraszam i Was - to będzie NIEZAPOMNIANY wyjazd

399PLN/TYDZIEŃ -> SPRAWDŹ TO

www.student.travel.pl/obozy-studenckie,lato-2010-w-chalupach
Obserwuj wątek
    • marcin.bulkowski Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 01.03.13, 01:10
      Chcę spróbować Kitesurfingu w tym roku, jednak muszę zrobić najpierw praktyki. Słyszał ktoś coś o Letnich Praktykach Badawczych w PAN?
      • aga_math Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 17.04.13, 14:24
        Jeśli:
        - Poważnie myślisz o swoim starcie na rynku pracy
        - Chcesz dużo się nauczyć
        - Zastanawiasz się jak praktycznie wykorzystać swoją wiedzę ze studiów
        - Interesujesz się zarządzaniem projektami i rozwijaniem start-upów
        - Chcesz realizować interesujące projekty z pogranicza świata nauki i świata biznesu
        to na tych Praktykach zdecydowanie nie zmarnujesz wakacji.
        Jednak w tym przypadku nie masz co liczyć na wakacje z Kitesurfingiem, bo program praktyk jest bardzo intensywny i wymaga dużego zaangażowania.

Wybór należy do Ciebie :)
        • marcin.bulkowski Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 17.04.13, 18:09
          Miejmy nadzieję, że w tym roku uda mi się zasilić zespół! Jednak czas nagli, więc naprawdę trzeba się spieszyć :)
          • aga_math Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 23.04.13, 12:31
            Organizatorzy w tym roku zastrzegli sobie prawo zakończenia rekrutacji w dowolnym momencie, zatem jeśli jeszcze nie wysłałeś aplikacji, to nie ma co dłużej zwlekać. Warto spróbować :)
            • marcin.bulkowski Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 27.04.13, 13:03
              Moja aplikacja już jest wysłana :) Czekam jedynie teraz na odpowiedź :)
      • marcin.bulkowski Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 15.05.13, 00:39
        Pula miejsc na IX Letnie Praktyki Badawcze się wypełnia. Zachęcamy zatem do szybkiego przesyłania zgłoszeń! Pospieszcie się, jeśli chcecie wziąć udział!
        • aga_math Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 27.05.13, 20:25
          Termin nadsyłania zgłoszeń na Letnie Praktyki Badawcze upływa 12 czerwca 2013 r.

Zatem naprawdę warto pospieszyć się z kompletowaniem dokumentów.
        • moskit14 Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 18.03.14, 19:36
          Już 31.03.2014 roku mija pierwszy termin przyjmowania zgłoszeń na tegoroczną edycję Letnich Praktyk Badawczych. Więcej informacji na www.praktyki.ibspan.waw.pl Zapraszam
          • mipi14 Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 18.03.14, 21:54
            Polecam te praktyki w PANie. Byłem w zeszłym roku i przekonałem się jak mogą wyglądać fajne praktyki w poważnej instytucji. Było bardzo daleko od noszenia teczki i parzenia kawy ;)
            • marcin.bulkowski Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 20.03.14, 11:22
              To prawda. Co roku większość praktykantów znajduje coś dla siebie!
              • entilf Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 20.03.14, 23:47
                Zgadza się, byłem w zeszłym roku i mi i moim znajomym bardzo projekty się spodobały.
          • marcin.bulkowski Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 20.03.14, 11:07
            W praktykach brałem udział 3 lata temu, to czego tam się nauczyłem przydaje mi się do dnia dzisiejszego!
          • moskit14 Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 27.04.14, 19:34
            Rekrutacja na praktyki nadal trwa. Termin składania aplikacji mija 12 maja 2014 roku. Jeżeli nadal zastanawiacie się, czy warto zgłosić się na Letnie Praktyki Badawcze polecam zapoznać się z materiałem: panorama.tvp.pl/14547550/przez-staz-do-kariery
            • mipi14 Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 28.04.14, 21:57
              Jeśli jesteście zainteresowani, to polecam jak najszybciej dopiąć wszystkich formalności. Do końca rekrutacji pozostały już tylko dwa tygodnie.
            • moskit14 Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 23.05.14, 18:58
              W tym roku podczas Letnich Praktyk Badawczych będzie można zająć się ciekawym zastosowaniem platformy internetowej lem-nano.pl w praktyce. Więcej na www.pb.pl/3679941,62980,internauci-wytycza-sciezke-grafenowi.
              Pozostało jeszcze kilka wolnych miejsc na tegoroczną edycję praktyk. Ostateczny termin składania aplikacji [b]mija 16.06.2014 roku [/b]. Więcej na www.praktyki.ibspan.waw.pl/
              • marcin.bulkowski Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 25.05.14, 21:59
                Słyszeliście o idei ,,mądrości tłumu''? Za pomocą wirtualnych rynków predykcyjnych opartych na tej metodzie można nawet przewidywać kierunki rozwoju nowych technologii opartych na grafenie - lem-nano.pl. Więcej na www.wiadomosci24.pl/artykul/o_przyszlosci_polsk...
          • moskit14 Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 18.03.15, 16:11
            Ruszyła rekrutacja na interdyscyplinarne praktyki badawcze w Polskiej Akademii Nauk. Praktyki przeznaczone są dla osób chcących poszerzyć swoje horyzonty myślowe oraz nabyć nowych umiejętności. Więcej na: www.praktyki.ibspan.waw.pl/
            • karolinak118 Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 25.03.15, 22:44
              można jeszcze aplikować?
              • moskit14 Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 26.03.15, 09:03
                Tak. Do 31.03.2015 roku trzeba złożyć wymagane dokumenty czyli CV, list motywacyjny oraz rekomendację od pracownika naukowego/pracodawcy wysyłając je na adres praktyki@ibspan.waw.pl
                • karolinak118 Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 26.03.15, 17:10
                  a kiedy można się spodziewać jakiejś odpowiedzi?
                  • karolinak118 Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 27.04.15, 20:53
                    Odpisze ktoś zorientowany?
                  • moskit14 Re: CO ROBIĆ PRZED WRZEŚNIEM? 15.05.15, 23:32
                    Dostałaś już odpowiedz? Jeżeli nie to najlepiej będzie napisać do osób odpowiedzialnych za rekrutację to na pewno Cię poinformują o stanie Twojej aplikacji.
                    Rekrutacja nadal trwa - pozostało jeszcze kilka wolnych miejsc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka